Diskusije : Neplodnost

 Komentar
Nakon posltoperative laparaskopije
krle76
(pravnik)
15. januar 2013. u 06.57
Ja da se javim, juče mi je izvrsena ambulantska operacija planirano vadjenje levog janika međutim, situacija je isla drugim tokom sto ću sebi i Bogu zahvaliti da sam se nasla u rukama nemackih lekara, operacija je trajala dva sata, nakon toga sam imala jaku mucninu naravno od anestezije i stomak naduvan i jako mi je samo mucno i danas, danas sam kuci sinoć sam stigla.
nakon operacije sam obavila razgovor sa svojim lekarom o daljem lecenju, saopšteno mi je da mi je jajnik ostao zato što je lekar uspeo da otvori kanal i da mogu prirodnim putem da ostenen u drugom stanu, ali ja ne mogu vise da cekam da buljim u svoje gacice da brojim dane, 1o godina to radim i potpisala sam za VTO, krecemo, kostaceme 5ooo e, s tim sto ću date obavestenje i razjasnjenje zašto je jedna ovde koja se javila radila u nemackoj platila manje jedna vise, nemacki zakon za moju pokrajinu pokriva moje troskove lecenja sto nije u svim pokrajinama nemacke isto, ja ću platiti samo oko nekih 1ooo e dobila sam hrpu papira koje moram da nosim u zdravstvo i u opstini moraju da pomognu, lekar je rekao samo da im kažem MORATE Zakon je takav, dogovorili smo se da startujemo čim budem dobila sledeći cikklus treceg dana od dana ciklusa krecem sa ampulama, vidim da mi stoje ampule CRINONE, sama ću udarati sebi ampule, tako mi je lekar rekao znaci 4 puta moram do njihovog grada do kraja VTO, kasnije kaže ide oidmah biolovanje do daljnjeg do kog daljnjeg videcemo.
OBAVESTIO me oko sansi reko mi je da svaka žena koja radi VTO ima 25% sansi za uspesnost i da sam ja u boljoj situaciji za nekih 1o % znaci 35% sasnse,sve vas ljubim pa se javim šta dalje i šta ću raditi.
vangog
(sales executive)
15. januar 2013. u 13.20
Držimo ti palceve;) Ja sam platila vise jer sam preko 40 god. Sad se samo opusti i budi pozitivna. Ne obracaj na njihovu statistiku. I meni su rekli da su mi sanse jako male da se ne nadam previse..čak da treba da razmišljam o donatorskoj oplodnji..ali eto hvala Bogu uspelo je. Proveri da li ti lekovi ulaze u cenu jer su ovde preskupi.

Sretno!!!!
krle76
(pravnik)
15. januar 2013. u 14.03
Vangog hvala ti puno, pogresno si me shvatila statiska je u globalu nije pojedinacno bas nasuprot je reko da ja imam boljih sansi, a što se tiče tvog placanja gresis nisi ti zbog godina placala zakon je drugaciji od pokrajine do pokrajine po nemackoj.Moja pokrajina Niderzakk pokriva troskove mog lecenja, dobila sam racune i ampule su uracunate u cenu. hvala ti
krle76
(pravnik)
15. januar 2013. u 14.05
Evo opet sam proverila 1800 e su medikamenti, uracunati su taj papir ide za rat haus oko lekova.
vangog
(sales executive)
16. januar 2013. u 08.19
Ovde kod mene osiguranje placa VTO do 40 godina 50% a ja imam 42 pa smo zato sve morali da platimo.U svakom slučaju srećno ;)
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.