Diskusije : Neplodnost

 Komentar
Iste krvne grupe i trudnoća
plavicvetic
(mama)
06. jun 2012. u 02.47
Pozdrav svim damama ovog foruma.
Možda vasa iskustva mogu da pomognu:Naime,može li osoba sa A pozitivnom i ona i muž da ostane drugi put trudna ( a nije do sada i ako je prva trudnoća bila sasvim normalna )Čula sam da parovi iste grupe ?, žena posle poroda treba injekciju da primi da bi mogla posle dalje da radja.
Hvala na vasim iskustvima
ljubicica_ns
06. jun 2012. u 14.20
mislim da to nije sasvim tačno,problem je ako je žena RHnegativna a muž RHpozitivan,nije bitna krvna grupa...ako je ona RH- mislim da tokom prve trudnoće,nisam bas sigurna tačno kad, ona dobija neke injekcije da bi se sprečilo da organizam odbaci plod...sa tim injekcijama nema bojazni za drugu trudnoću...
zenin organizam(ako je rh-) prepoznaje krv bebe(koja će biti rh+)kao napadaca ili uljeza i pokusava da ga odstrani,unisti...tokom prve trudnoće pravi tkz. antitela koja imaju ulogu odbrane pa akko ga ne savlada odmah sledeća trudnoća će se teško zadrzati(naravno ako je otac ili neko drugi a ima isto rh+ krvno grupu)
nadam se da sam uspela lepo da objasnim posto ponekad ni ja sebe ne razumem :-)
ljubicica_ns
06. jun 2012. u 14.49
u zadnjem zaboravih napisati ako je otac isti :-) ili drugi partner je isto rh`pozitiv
megi35
(Eurokrem +Plazma=Palačinka)
07. jun 2012. u 07.50
Iste krvne grupe ne igraju nikakvu ulogu u rađanju deteta. Moji svekar i svekrva su krvna grupa A i moj suprug je takođe A, i ima brata takođe A :-)))
Elem, problem u RH faktoru. Ako je žena RH negativna posle svakog porođaja ako hoće ponovo da rađa i ostane plodna, onda u roku od najduže 72 sata mora da primi Rogan !!!

Moja jako dobra prijateljica je RH negativna. Ima dvoje zdrave dece, nešto mi se čini da će tu i treće uskoro da se začne :-))) elem, posle svakog porođaja je primila Rogan odmah posle porođaja.
nezaboravno
(kucanica)
10. jul 2012. u 11.02
Ista krvna grupa=ne postoji bolja kombinacija,ovo ne govorim samo iz svog iskustva,nego sto mi je lekar rekao...ali posto je to i moj slučaj,imam 2-je zdrave dece Hvala Bogu i 1 pobacaj iza sebe,toliko i srećno!
serbianprinces
25. avgust 2012. u 17.52
Ako vam je od ikakve pomoći ja sam A+ suprug mi je A+ i sada nam je bebac A+ !!!
pozzz
vienna11
15. mart 2013. u 03.49
moji roditelji su a+ oboje i moj brat i ja isto a +
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.