Diskusije : Neplodnost

 Komentar
Priridna trudnoća posle VTO - da li je moguće?
hladna_voda
25. avgust 2011. u 16.51
Čitam vas već nekih 6-7 meseci, ali od posla ne mogu da glavu dignem. Evo se nekako docepah 5 minuta, pa reko' da vas zamolim za savet.

Imamo curicu od 4 godine, dobijena je is treceg puta, VTO ICSI metodom. Razlog za neuspeh trudnoće prirodnim putem: losa sperma. Bila je lenja i ne naročito brojna.

Mi bismo još dece i muž kaže da treba da nastavimo da probavamo prirodnim putem. On kao da ocekuje cudo. Pokusavamo već 2 godine i ništa. Pre no sto smo poceli VTO prošli put, pokusavali smo prirodnim putem 3 godine. Meni je 35, tako da nemam nameru da još mnogo cekam da se to cudo dogodi.

Postoji li iko na ovom forumu da je zatrudneo prirodnim putem nakon ICSI-ja. Ako ima, ulivate mi nadu. Da li ste radile ista posebno ili ste jednostavno srećnice? Jeste li imale sex svaki dan tokom ovulacije? Bilo šta bi mi pomoglo da se još malo nadam.

Hvala unpared!!
ljubicica_ns
26. avgust 2011. u 10.02
moji prijatelji su to uspeli,ona po rečima lekara zbog prisutnosti„antispermoidnih tela”(ako sam uopste dobro napisala) nije 100% mogla ostati prirodno trudna,nakon tri neuspele vantelesne,četvrte uspesne gde je dobila dva andjelcica...par meseci posle porodjaja je ostala prirodno trudna sa tim da je tek u četvrtom mesecu trudnoće definitivno saznala da je trudna jer su joj menstruacije bile zbrckane posle poroda...a i nije joj palo na pamet da može to da se desi :-) ...šta reci a da bude pametno
pariz
(prof.)
31. avgust 2011. u 12.08
Pozdrav ostvarena mama :)
naravno da ima primera,a jedan je i na ovom forumu,nadam se da će ti se javiti!
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.