Diskusije : Neplodnost

 Komentar
Histeroskopija-kod koga-Ljubic ili Vasiljevic
taj
(stw)
31. avgust 2009. u 08.47
Pozdrav svima,
odavno se nisam ukljucivala, konacno sam smogla snage i oporavila se od IVF-a u 2007. u Jevremovoj.Odlucila sam se za dr. Veljka Vlaisavljevica iz Maribora-dolazi u Jev. On je predlozio da uradim histeroskopiju-paf, dodatni udarac u glavu, samo mi je to trebalo, ali šta ću, ako on to kaže- ajde. Pa pored svih muka treba da vidim kod koga ću.Koga preporucujete, da li imate iskustva u tom delu sa Ljubicem ili u NF Mladenkom Vasiljevicem (njih su mi preporucili), kako da dodjem do njih, da li može da se u bolnici to normalno/redovno trazi -hoću tog i tog,ili iskljucivo preko veze, ili imate neku treću varijantu, preporuku, da li ste možda to prošle i kakva su iskustva. Drage moje, sve najbolje i pozdrav još jednom. javite se , jer najviše verujem vama tj. nama koje prolazimo iste muke.
krle76
(pravnik)
31. avgust 2009. u 11.57
Mene je laparaskopski operisao M.Vasiljevic u NF.Prvo sam zapala dole na prijemnom kod Arsicke Grlicka me primila i kod nje me prebacila,dugo sam cekala operaciju dve nedelje,on je bio dezuran jednog vikenda a u međuvremenu sam od ostalih pacijenata čula sve najbolje o njemu i htela sam se prebaciti kod njega te noćije bio dezuran ja ga ganjala i molila ga da me prebaci kod njega.Njemu bilo krivo ja slozila pricu kao ja vas tražila oni mene direktno kod Arsicke i on me odmah prebacio na operaciono odeljenje i u nedelju me spremili za operaciju u ponedeljak sam bila operisana.POMOogao mije ne mogu reći da nije ali ja nisam isposovala zbog daljine nisam isla na kontrole.Nakon 6 meseci sam ostala u drugom stanju ali nazalost mised.
krle76
(pravnik)
31. avgust 2009. u 12.01
Zaboravila sam ti reci on ne prica mnogo,sve cuti,ja ga pitala sto puta mogu li sada imati dece samo je rekao na tebi je.Ali prošlog leta sam imala vanmatericnu operisana sam u nemackoj i nemacki lekari mi otklonuli levi kanal,a rekli mi da mi je desni loše usiven prilikom laparaskopije pa sada vidi ti ta nasa iskustva.Valjda će ti još neko dati svoje iskustvo.Želim ti svako dobro
vike
(nastavnik)
31. avgust 2009. u 15.35
Pozdrav! Sutra će biti tačno godinu dana kako me je prof. Vasiljević operisao (laparaskopija) zbog ciste na levom jajniku. Pošto sam godinu dana unazad odlazila kod njega logično je bilo i da obavi operaciju. Ciste nisam ranije imala, jednostavno se pojavila i kroz 3 meseca narasla na 6,5 cm (nije bila vodena već hematična). Svi na klinici o njemu pričaju sve najbolje i mi smo imali potpuno poverenje u njega. Međutim, 2 nedelje posle operacije, na kontrolnom pregledu cista je još uvek bila tu!!! STRES!!! Kontraceptivi, vreme i ciste kaže prof. više nema. Valjda je tako, i UZ je postao stresan. Možda ja nisam imala sreće i verovatno je malo ovakvih primera ali ja više tamo NE MOGU!!!
taj
(stw)
01. septembar 2009. u 02.40
Drage moje, hvala vam na brzom odgovoru i stvarno sam se dobro zamislila jer on mi je bio favorit. Ja sam neko vreme „ordinirala” u NF (pregledi, folikulometrije, analize, HSG- gde me jedan dr. po imenu Dejan da li Popović -bucko-plav, na odeljenu je kod Garelajićke) prilikom te rutinske dijagnostike povredio, pa sam se lečila skoro tri godine (pre toga nisam imala problema i potrebe za lečenjem) od odliva koji su išli niz nogu i trajali nenormalno dugo, pa me slali na revizije, dok snisam utekla kod jednog starog dr. u penziji koji mi je pomogao, e sad ne mogu više kod starog dr. imao je moždani udar nažalost. Tada sam videla da prof. Vasiljevića svi jure i da je tražen i da je onako ćutljiv, ali šta ima veze ako je dobar. Ali, sada šta da mislim...Morala sam ime dr. da pomenem, zato i služe ove diskusije da jedne druge posavetujemo iskreno. Kada se moja dr. u NF vratila sa odmora i videla da mi nije HSG radio Jeremić kome me je preporučila- on me na kvarno otkačio, već ovaj Dejan, ona je samo prevrnula očima, očigledno ga znaju.Isto mi je drugarica dopala da radi vanmateričnu operaciju kod njega i srećom je otišla kod dr. poznanika u NF da se posavetuje i on se uvatio za glavu kada je video ko treba da je operiše, pa kada je ona jadna počela da plače, onda su urgirali da joj drugi radi. Hvala još jednom i ako neko ima još iskustava ili neko njegov, neka se javi.Pozz
chiquitta
(programer)
02. septembar 2009. u 06.56

Moje iskustvo sa prof. Vasiljevicem je izvrsno. Ako izuzmemo Slovenca Vlaisavljevica, prof. Vasiljevic je meni i suprugu najviše pomogao u lecenju steriliteta. O njegovoj strucnosti imam samo reci hvale, covek je profesionalac, a uz sve to, ljudsko biće koje ne juri za novcem već ljudima izlazi u susret i svakoga primi!
Ja sam kod njega dospela bez ikakve veze, a htela sam samo njega. Imaš u holu Fronta Savetovaliste za sterilitet i tu radi sestra Bilja. Od nje možeš da saznaš kojim danom i u kom terminu tu radi prof. ( do skoro je to bila sreda 10-12h, ali ne znam da li se promenilo) Tog dana moras poraniti i doći oko 8h i stalno zapitkivati Bilju da li će prof. uopste doći danas i kada. Ona je fina, odgovara strpljivo na pitanja. Nazalost, ako prof. ne stigne od obaveza tog dana da sidje u Savetovaliste, naredne srede ponovo isto radis. Deluje zamorno, iskreno i jeste, ali svasta smo istrpeli boreci se sa sterilitetom pa bar meni nije bilo teško cekati najboljeg doktora.
On jeste cutljiv, tih, ali veruj mi da svaka njegova reč zlata vredi. Meni je radio laparoskopiju, posle nje sam ga jurila pokazujuci mu neke nove rezultate i bila je dovoljna jedna recenica da konacno otkrijemo koji je nas problem:„Suprugov spermogram nije dobar.” Napominjem da smo pre toga isli kod drugih zvucnih imena na konsultacije i svi su problem videli u meni, jer je spermogram realno bio u okviru ref. vrednosti.
Ako si spremna na jurnjavu, cekanje u hodnicima da ga vidis i razgovaras, onda on može da bude tvoj izbor. Jedan od najboljih dijagnosticara u zemlji.
To je moje iskustvo, ako te još nešto interesuje pitaj!

vike
(nastavnik)
02. septembar 2009. u 15.30
Taj, žao mi je ako sam te dodatno uznemirila i napravila pometnju. Retko se uključujem u diskusije, pogotovu ne da nekoga predstavim loše. Sigurno je da postoji mnogo žena-majki koje zahvaljujući prof. Vasiljeviću ne svraćaju na ove diskusije jer svoje klince ispraćaju u školu, vrtić... I sigurno je da odgovor treba da tražiš na klinici, kod prof. Vasiljevića. Tada ćeš znati. Mnogo sreće. Javi se.
taj
(stw)
03. septembar 2009. u 09.37
Drage moje,
hvala na javljanju. Vike sigurno da me nisi uznemirila, to je nažalost tvoje iskustvo i cenim što si ga prenela, ali sa druge strane razumem te jer i ja kada sam ovde nekom davala neku informaciju uvek sam bila u dilemi jer svi smo različiti i različito reagujemo. Hvala još jednom, a ja sam tip ljudi koji voli da mu se kaže kako jeste,( a ne da me neko tapše po ramenu pa posle - jao da si me pito ja to znam, imam.. e da si mi reko),pa procenim šta mi odgovara. Pozz svima i drage moje ako je neko kod nekog trećeg radio, bilo bi lepo da napiše.
lavicaZM
14. jul 2010. u 03.51
Drage moje!
Citajuci Vase komentare,odlucila sam da se javim, napisem i sa Vama podelim svoje iskustvo sa prof.dr.M.Vasiljevicem iz Fronta.
Moje mišljenje je da je to najbolji strucnak i veliki covek,koji je spreman svakoga da primi i svakome da pomogne.
Ja sam jedna od onih žena koja je 4godine prolazila kroz pakao, dijagnozu STERILITET I NEPLODNOST.Menjali su se razni doktori i klinike,i na kraju sam dosla do toga da su hteli da mi,zbog mioma,odsrane matericu,ubeđeni da ja nikada neću moći da zatrudnim.Mnogo sam teško podnela to saznanje.U međuvremenu sam čula za pomenutog profesora i odlucila da odem na poslednji pregled i konsultacije kod njega.Jedne srede,rano ujutru,otisla sam u Narodni Front i nakon dugog cekanja,profesor mi je uradio UZ i konstatovao da prvo neophodna operacija odstranjivanja mioma, pa onda sva ostala prica oko trudnoće.Za mene je to bio veliki sok i trebalo mi je sest meseci da skupim snage i hrabrosti da se odlucim na taj korak.Posle prikuljenih svih nalaza,javila sam se profesoru, tacnije,nasla ga na hodniku, i on mi je,iako je bio u velikoj guzvi,kao i uvek,zakazao operaciju jednog ponedeljka.Operacija je bila dosta slozena,jer mi je uz odtranjivanje mioma,radjeno i „produvavanje”jajnika i jajovoda, koji su bili skoro potpuno neprohodni.Oporavak je isao dobro,ali dugo.Tek nakon 10 meseci od operacije, profesor je poceo da mi prati folikule i poceo sa mnom da razgovara o daljim koracima.Ali,već sledećeg meseca, desio se najbolji mogući rezultat operacije:TrudnoćA!Bilo je to ogromno iznenadjenje,kako za profesora, tako i za nas(supruga i mene).Narednih 9 meseci sam provela kod njega i stekla veliko poverenje u sve njega i njegove reci.I na kraju, 18.06.2009.g., prof.dr.M.Vasiljevic uradio je carski rez i ja sam rodila jednu malu,prelepu devojcicu.
Samo zahvaljujuci njemu, sve se zavrilo na najbolji mogući način.
Zato iskreno, OD SRCA, svima preporucujem ovog doktora, jer kod njega ne treba ni veza ni protekcija, a jedan je od retkih lekara, koji ima veliku uspesnost u lecenju.
Želim Vam svima ostavenje svih zelja, a prof.dr.M.Vasiljevicu VELIKO, VELIKO HVALA.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for PomPom Keychains?
.