Diskusije : Trudnice i mamice

 Komentar
Kako se organizovati za cuvanje bebe?
Ugursuz
(*)
31. decembar 2015. u 11.17
Pozdrav svima. Pregledavam diskusije ne bih li nasla temu koja me interesuje, ali nešto bas ne uspevam.
U drugom sam stanju i muce me misli : šta sa bebom nakon što se vratim na posao . Naravno, ne mislim da je vratim:), nego da li u jaslice ili da nađemnekoga od naših žena da je/ga cuva. Da napomenem da živim u Torontu.
-Da li iz iskustva preporucujete da nađemnekoga ko će da cuva bebu do druge godine, recimo, pa da se onda prebacimo na neko obdaniste (ili su to još uvek jaslice?)?
-Kako ste pronasle takvu osobu– po preporuci ili u oglasu? Znam da bi po preporuci bilo logicno ali nemam bas puno ljudi koji mogu nekoga da mi preporuce.
-Kakve su sanse da dete prica nas jezik ako krenem odmah sa jaslicama i Engleskim?

Previse slobodnog vremena za vreme praznika, pa se razne misli muvaju po glavi:).

Srećna Nova Godina svima!
skoljka
(student)
01. januar 2016. u 12.00
U. opusti se:) Nadam se da ste se ludo proveli za NG!!!
A za cuvanje, mi smo imali baku do 18 mjeseci, a onda vrtic. Mislim da je idealno za dijete a i vas do 2.5 god da dijete bude kuci, mnogo je lakse nego ujutro haos, djecu razvoziti, trcati na posao i sl. A za jezik, nama to rano ubacivanje u vrtic nije mnogo uticalo na jezik. Moje obje super pricaju srpski. To je pitanje kako vi kuci pricate, rodbina, putovanja u Srbiju i tako.
Posle 2.5 god opet, dobro je za dijete se ukljuci negdje u preschool ili vrtic. Mi imamo jako dobro iskustvo sa Montessorijem.
Pozdrav i sretno!!!
Ugursuz
(*)
01. januar 2016. u 20.55
Hvala na info.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for PomPom Keychains?
.