Diskusije : Trudnice i mamice

 Komentar
Moram ponovo pitati za pomoć Koletu
SarenaLazaOriginal
05. oktobar 2015. u 00.09
Drage žene,

Moram ponovo postaviti ovu molbu da ako ste u mogućnosti i ako niste pretrpani obavezama na milion strana, da još jednom uzmete u obzir da donirate kakvu-takvu novcanu pomoć da ovaj mali Konstantin iz Novog Sada stigne na operaciju u Rusiju.
Konstantin i njegova mama Sanja treba da krenu za Rusiju za 2 nedelje a još su 1500 eura daleko od cilja.

Znam da živimo u svijetu u kome smo bombardovani svakodnevno raznoraznim molbama za pomoć ali rekoh moram još jednom da probam među vama koje me 'znate'. POstavih ovu molbu na neke druge Serbiancafe diskusije pa mi neko skrenu paznju da sa nick-om SarenaLaza ne odisem ozbiljnoscu kad je u pitanju ova akcije.

'ebiga, ne znam gdje glavom udaram, pa u brzini, nije mi palo na pamet 'marketing problem' ove akcije.

Ljudi doniraju za druge kad znaju za koga daju, kad ih dirne tema, kad imaju priliku, kad mogu. Ja ovo dijete lično ne znam, nisam ga upznala ali znam da je sve sto vama kažem 100% istinito jer moja dobra prijateljica iz gimnazije je njegova uciteljica u prvom razredu i svaki dan provodi sa njim i njegovom mamom.

Ako ste u mogućnosti da doprineset koliko-toliko da ovo dijete dobije sansu da prohoda, hvala vam velika unaprijed!!! Ako niste, zamolila bih vas da podijelite ovu pricu o Koletu među svojim prijateljima u slučaju da tako možemo doći do cilja.

Mi imamo sreće da nas sin Nikola živi u zemlji u kojoj ima svu najbolju medicinsku njegu i pored svega znam kako je teško i skupo odgajati dijete se posebnim potrebama. To je u Srbiji sasvim druga prica, tamo je to herojski podvig, tamo je to eksponencialno teze i skuplje.
Zato kažem opet, ako ste u prilicu, nadam se će te se ukljuciti u ovu akciju. Koletu je potrebno još samo 1,500 eura a znaci mu toliko mnogo u zivotu.

https://www.youcaring.com/KonstantinJankovic

Hvala opet!!!!

SarenaLazaOriginal
05. oktobar 2015. u 00.13
'ebiga, gramatika nula, 'em jedem rijeci, em napisah ćete odvojeno. Ne zamjerite, rekoh već da ne znam gdje glavom udaram, pola pricam u sebi, pola na glas, pišem/brise, na sto strana.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for PomPom Keychains?
.