Diskusije : Trudnice i mamice

 Komentar
Je l' obracate paznju na snove?
PustaZelja
(i posle mene - ja)
29. novembar 2012. u 15.43
Ja bas nisam u tom nekom fazonu da pratim znacenje svojih snova, ali ponekad usnim bas podobro upecatljiv san i zanimljivo da se kod takvih snova gotovo svih detalja sijecam. Nekad me strefi i neki „prorocanski” san, ako to tako možemo nazvati.

Skoro sam sanjala jedan dosta tezak san i nekako pokusavam da ga ignorisem, ali kad god pomislim na taj san, ma koliko se trudila da odagnam te misli, nekako mi unese nemir i sumnju „a šta ako...”

Ima li vas ovdje još koji sličnu muku mucite?
Rinzo
29. novembar 2012. u 16.30
Vrlo često lucidno sanjam i imam snove koje se manje vise ispune dosta često, stim sto od kad mi se rodila cerka mislim da redje stizem do REM stanja jel toliko malo spavam da ne stizem da sanjam pa sad mnogo manje i pamtim - imam osecaj kad legnem da padnem u komu a ne da spavam.

Elem, pre neki dan mi se desila takva sreća da ugrabim nešto vremena da popodne odremam i imala sam tako upecatljiv san da i dalje ne mogu da dodjem sebi. Dosla mi mama do mene (sto je interesantno jel je ona toliko bolesna da već mesecima ne izlazi iz kuce i ja samo idem do nje) u svakom slučaju odjedamput krene neki miris narandza, kad ono gde god se okrenem po mojoj kuci svugde neke narandze (od posude za sudje - logicno - do zvucnika od muzike - ne logicno). I tako ja služim mamu i tatu i izadjem da bacim dzubre i kako se vracam stavim ruku u dzep i izvadim najvecu, najmirisniju narandzu koju sam ikad videla u zivotu i nekako je uglavim celu u usta i u tom trenutku onaj divni sok eksplodira mi u ustima i ja se probudim...
Rozmari
(Voli samog sebe da bi i druge)
29. novembar 2012. u 16.45
E moram da se javim na ovu temu i možda tako uspem da zaboravim moje snove :-)

Naime ja i moj muž već duže vreme nikako da uhvatimo trenutke nasamo :-( Ma neće nam se pa neće. I pre nekih dva meseca sanjam ja slikovite snove. Ma sanjam sve detalje i kako i gde i kada smo nasli vremena, ma sanjam i koliko smo vremena imali, ali svaki detalj je jasan bio :-) ALI, dolazi ono ALI, nije prošlo puno vremena, koje je u snu letelo, i ja nikako da dobijem menzis. I cekam ga i nema ga i ja uradim test, kad ono TRUDNA!!!
E kada tu nisam srcku dozivela, probudila sam se iste sekunde i mislim da sam plivala u znoju od panike. Od tada, ljudi necete verovati, ma bilo prilika i vremena koliko dusa želi, ali meni dodje taj san u glavu i cao zelja za intimom. Dakle toliko me isprepadalo to što sam sanjala da će mi trebati dobar terapeut da se resim traume od dve crtice. Uzas šta jedan kratak san može da uradi sa stvarnosti.

Pozdrav od jedne koja ne želi vise da sanja :-))))
precious
29. novembar 2012. u 16.51
Jel ti to hoćeš da kažeš da imaš nocne more od straha da ne ostanes trudna?i to si dosla da ispricas na didkusiji TRUDNICE i mamice?
Komunikativna
(($))
29. novembar 2012. u 17.01
Pusta, ti nas ubacujes u vremoplov u pravcu zone sumraka. :0))

Ne znam smem li šta sada napisati a da se ne protumaci kao atak na neciju inteligenciju, ali ne... Ni u snu nisam mogla da predvidim ovoliki haos na TiM.

Nekada davno, dok me neke stvari još nisu bile dotukle, sanjala sam da idem trotoarom i pricam sa jednom nepoznatom devojkom na stranom jeziku. Pokraj nas neko ubacuje neke duseke a ispred nas velika raskrsnica preko koje prolazi bus. Taj isti san sam ispricala tadasnjoj cimerki sa kojom sam delila i dobro i zlo. Posle jedno godinu ipo, isti san mi se obistinio u realnom zivotu. Od tada više ne želim da verujem u snove. Samo sam jedno primetila, kada spavam na ledjima, obavezno sanjam kosmare.

Moja sestra ima predosecaje u snovima oljudima koje jako puno voli, odnosno sa kojima je dosta emotivno vezana. 

@Rinzo, šta ti je sa majkom? Vidim i u tvojoj temi da si je spomenula.
precious
29. novembar 2012. u 17.04
da, bas Rinzo, kako ti je mama?
Komunikativna
(($))
29. novembar 2012. u 17.18
Precizna, rozmari je majka blizanaca koji su prevremeno rođeni. Mislim, stvarno nemas takta a posle se pitas sto te svi upoređuju sa efferalgan.
precious
29. novembar 2012. u 17.25
kakve to ima veze sa njemom mamom i zašto ti kao moderator bolje ne prostudiras pravila diskutavanja?
Komunikativna
(($))
29. novembar 2012. u 17.41
Precious, onda ti neznas ni šta kome pišes. Rozmari i Rinzo su dve razlicite diskutantkinje, pa sada prostudiraj malo bolje svoju netakticnost.

Pozz
precious
29. novembar 2012. u 17.44
a i pusta kad nakaci ove neke ciribu ciriba teme. il su sihire,il je horoskop, is su vjestice il su predskazanje snovima još samo fale tarot karte. tako mlada, a tako...

i još kad pocnu prepricavati ove budalestine, tačno zeludac da ti se okrene. onda Komunikativa sa ličnim pitanjcima, pa ajmo malo caskati.i ona moderator!

ostvarite brate licni kontakt pa se ispricajte do mile volje
precious
29. novembar 2012. u 17.47
a to je ova sto premire da ponovo ne ostane trudna?
ako je prevremeno rodila, pa nije to bauk?

nego ti ovo za pravila o catovanju bolje prostudiraj
Komunikativna
(($))
29. novembar 2012. u 18.00
Precious, ovde je u duhu diskutovanja dozvoljeno lično obracanje i kratka odstupanja od teme koje se ti, nazalost nisi ni dotakla. Uostalom, meni lično ne moras da poturas pod nos da sam moderator, toga sam i sama svesna. Primedbe možeš uputiti na gore navedeni mail ili na [email protected].
tweety_m
(?)
29. novembar 2012. u 18.01
Ja u principu ne volim da sanjam,jednom mi se desilo da sam sanjala nešto što se kasnije i desilo.Obično znam šta mi snovi znace,ima recimo par osoba koje bas ne volim da sanjam,baksuzni su mi,evo sinoć sam recimo sanjala pcele,cekam pare :)
Komunikativna
(($))
29. novembar 2012. u 18.06
Mene kada zasvrbi levi dlan, legne plata ili nešto nenajavljeno.
precious
29. novembar 2012. u 18.08
jao koji likovi Tito dragi i sveti 29. Novembru!
precious
29. novembar 2012. u 18.15
vidi obrisa mi komentar!wow! daj covjeku 5 minuta vlasti!
tweety_m
(?)
29. novembar 2012. u 18.25
Preki ne vjerujes u snove ili ne sanjas?
xjkx
(plavusa)
29. novembar 2012. u 18.29
Uglavnom...
Ja mrzim da sanjam. Lepe snove, ruzne snove, bas mrzim. Bila sam bas mala. Rat je već trajao a ja sam neko vreme bila bez roditelja. Da ne zalazim u to kako I zašto, napomenula sam to jer je bitno za pricu. Da napomenem da nisam znala da li su živi. Buuu huuu, naći se se već neko da kaže, ali stvarno pricam ovo da skontate atmosferu.

Uglavnom, sanjam ja, sedim na brdu. Ja sam kao dzin. S' brda gledam grad ispod I reku kako teche. I onako u snu kontam, jaoj kako je divan dan, bas mi je lepo. I onda odjednom se navukli neki crni oblaci. Seva, drmaju gromovi I umesto reke, koju inache obozavam, pocinje da tece krv, al ona gusta, skoro crna. Tad sam bila dete I mnogo sam se od tog sna potresla, da ne zalazim u detalje koliko. E od tad, mrzim da sanjam. Snovi me uznemiravaju.
Komunikativna
(($))
29. novembar 2012. u 18.49
Snove koje sanjamo u detinjstvu su odraz decijih strahova. Moja cerka je često sanjala da smo muž, sin i ja mrtvi, sto je mene bas brinulo. Primecujem po njoj da dosta razmišlja o smrti jer smo skoro time bili konfrontirani. Onda moram da joj namestim neki uspeh kako bi se malo otrgla iz strahova.
Rinzo
29. novembar 2012. u 19.53
Mama mi je jako loše, pati od raka stitne zljezde koji je metastazirao. Nekoliko meseci već ne može da izadje iz kuce a zadnjih meseca dana ima dana kad ne može sama do wc-a. Ja se molim za cudo...Zato mi je i važan taj san jel sveze voce u izobilju kažu da znaci zdravlje i sreća...U mom mozgu to ne znaci puno, ali mom srcu malo treba da poleti od nade.
sharlota
(bez zanimanja)
29. novembar 2012. u 21.43
draga rinzo, cuvaj se,želim tebi i tvojoj porodici puno sreće
out_of_control
(desno pomoćno smetalo)
29. novembar 2012. u 22.00
Snovi su za mene samo strahovi i sjecanja, ispremjestano sve u jednom.
Ne vjerujem da nešto predvidjaju.
Moji su mucni i ne volim da sanjam, vracaju mi sve sto su 90-e i rat donjeli i 95% vremena u snovima sam u svojoj staroj kuci.
I sto duže vremena prođe da ne odem nazad, oni su gori... zadnjih godina je prigustilo, sljedece godine moram ići, nema druge.

Rinzo, zao mi je tvoje majke, rak je tako podla bolest... :((
Nana101
29. novembar 2012. u 23.43
Rinzo, bas mi je zao.

Ja sanjam „urnebesne” snove otkad znam za sebe, u svim bojama, o raznim stvarima, i skoro svako vece se secam šta sam sanjala; često su ti snovi takvi da želim opet da se vratim u san i da nastavim dA SAnjam, a ponekad ima groznih kojih se u strahu secam godinama. Ponekad mislim da bi mogao da se uradi film baziran o nekim od njih.

Elem, pre jedno 15-ak god, slučajno sretnem coveka koji se amaterski bavio iridologijom (iridology); covek meni između ostalog rece da imam problema sa hormonima i da ću se muciti da ostanem trudna (što se par godina kasnije ispostavilo kao tačno), i opisa intenzitet i kvantitet mojih snova... Tada mi je rekao da je to od „neuravnotezenosti hormona” - covek nije bio medicinski radnik, ali mi je preporucio homeopatske kapi Hormeel S. Odem i kupim, i neverovatno kako su moje noćipostale bez snova u roku od 2-3 dana. Problem je u tome sto ja ipak volim da sanjam - čim sam prestala da korisitm kapi, snovi se vratise u NEnormalu. E sad, ja se nadam da je pogresio ono u vezi jetre...
Lolypopa
30. novembar 2012. u 00.30
Rinzo zao mi je zbog toga kroz šta prolazite. Nema prece stvari od zdravlja, i ja se nadam da će Bog tvojoj majci podariti ozdravljenje. Mi imamo prijateja (mislim da ste u istom gradu) koji boluje od raka stitne zlezde, nedavno je imao operaciju, mislim da sada sve to ide na bolje.
Što se snova tiče, ne verujem u njih, i ne bavim se njihovim tumacenjem, ali retko šta može da ostavi tako jak i snažan utisak kao neki san. Kosmari imaju i tu dobru stranu, ono kada se probudis pa shvatis da je sve bio samo ruzan san :), onda vise cenimo ono sto imamo u realnosti.
Moji snovi, uglavnom i nemaju neku vezu sa realnoscu, niti sa onim što mi se desava. Osim, sto mi se dogadja već par godina unazad da uvek sanjam svoje najblize, a upokojene, tačno pred zadusnice, čak i kada zaboravim da „idu”. A ne sanjam ih često. I uvek ih sanjam lepe, srećne, spokojne.
Gala06
(......)
30. novembar 2012. u 02.17
Ja ne obracam paznju na snove, a uglavnom se ni ne secam šta sam sanjala.

Rinzo, zaista mi je zao. Želim vam svako dobro!!!

A ti Presiznuta si neopevana cangrizava baba. Pa kakve veze ima to što je ovo diskusija T&M? Valjda sme žena da dodje i pozali se da ima strah od trudnoće, a pogotovu posle svega sto je prošla. Ti si nasla ovde da određuješ ko šta sme a ko ne sme da kaže.
goffman
(She\'s gone)
30. novembar 2012. u 02.28
rinzo, zao mi je kroz šta prolazis.

kao i out, i ja puno prozivljavam kroz snove, šta se desilo ratnih godina, i budim se umorna, depresivna i teba mi par dana da „dodjem sebi” na sreću, ti snovi nisu česti, uglavnom oko pms, ili kada sam bas pod stresom.
ali moram da vam priznam da ja verujem u snove. posle mamine smrti, nisam je sanjal goooodinama, a onda je pocela da mi „dolazi” u san, kao osecaj, ili kao miris- nikada likom. a najinteresantnije je da bih je sanjala kad bih trebala da odlucim velike stvari: npr: da li da selim iz l u göteborg- missim ono bas odluke egzistencijalne prirode.
jprilično često, sanjam vanzemaljce. da, da. vanzemaljce! snovi su tako explicitni, živi sa mnogo detalja, da mi je prosto zao sto nemam vremena da ih zapisem. neki snovi su se vracali i par puta, identicni.
ovde na ovoj ciribu ciriba (preki, nasmej me bas) temi moram da napisem nešto sto mi se redovno desava.
kada bih trebala da odlucim nešto, pa i nešto trivijalno kao „koji” dzemper da kupim, ja nalazim na ulici nakit. nije to (na zalost) ništa vredno, neke dzidze ali je interesantno da mi se to desava par puta u sedmici. npr, kada sam donela odluku da se razidjem od tate mog sina, znate te odluke koje dolaze u „sekundi”, u snegu i onim kamencicima sam nasla mali privesak „babuske”, taj privesak, bio je od srebra, sam stavila na narukvicu na koju kacim te dzidze, a babusku sam protumacila kao znak, kao metaforu da donosim pravu odluku. (što se i pokazalo)
saadet
30. novembar 2012. u 03.31
Ja obracam paznju na snove i verujem u njih. Zao mi je samo sto su mi snovi često predkazanja da će nešto loše da se desi, na primer mojim prijateljima ili bliskim osobama.
Rinzo, bas mi je zao mame. Nadam se da će se desiti cudo, kao sto kažeš!
Goffi, možda tvoji snovi o vanzemaljcima nisu samo snovi :-)))
fizikela
(prevodilac)
30. novembar 2012. u 03.32
Skoro svaku noc sanjam, ali te snove ne pamtim. Pri budjenju kao da prevrtim film unazad pa kažem sama sebi da u tom snu i nema ništa važno. Bilo je snova koji su me opteretili i kojih dugo nisam mogla da se „otkacim”. To uglavnom budu oni losi, naravno.
Jako sam emotivna, i u san često prenosim svoje strahove. Desava mi se da se trgnem usred noćizbog ruznog sna, ali tada i dan danas radim ono sto me je mama naucila kad sam bila mala, ispricam san naglas tj. sapatom :-) To je verovanje da losi snovi treba da se ispricaju kako se ne bi obistinili, i da ih ispricam gledajuci kroz prozor, kako bi otisli sto dalje.
maja3s
(diskutant)
30. novembar 2012. u 04.59
Rinzo, ja sam nedavno izgubila tatu od raka pluca koji je odma metastazirao na mozak...imao je zracenja i do zadnjeg dana moga sve sam...namucio se bas to zadnje vrijeme...

ali eto juče pricam sa jednom dankinjom...njena mama ima rak svugdje...kosti krv pluca glava sve...i doktor joj rekao da ima još mjesec dana zivota još prije godinu ipo...i ona se cudi kako joj je majka još uvjek ziva...ali kaže...da su oni nasli neki caj preko interneta narucuju ne znam odakle i da ona taj caj redovno pije i tako već godinu ipo dana
ako hoćeš da je pitam koji je to caj i odakle narucuje...nisam ja ulazila u detalje juče...već smo pricale o mom ocu pa i ona se nadoveza na njenu majku...ako hoćeš da ti nađemadresu pa da proba...ostavi svoj mail pa ću ti napisati

snovi ne tako često nemam vremena da sanjam...spavam po 5 sati...ima svega od onih snova sto Rozmari opisuje do nocnih mora...
babyshamble
(sandinista)
30. novembar 2012. u 05.08


ja sam bas tip da se ništa ni ne secam šta sanjam, niti obracam paznju na njih, nekada mi se desi da kao pricam sa tatom i tad se probudim i onih pola minuta dok ukapiram da li je java ili san, su mi gori od samog sna.

nedavno sam pricala sa mojim prvim deckom, koji sad živi u americi i kaže da bas kad je moj tata umro, da je mene sanjao kako sedim na nekoj steni i placem nenormalno, a dole mutna voda neki uzas. i kao tj dan dosao s posla i žena mu kaže kako je neko javio da sam ja umrla, ona ne prica srpski, pa nije ukapirala, da je bila reč o mom tati.
on se sledio, ali zbog vremenske razlike manje-vise u isto vreme kad je moj tata umro je on sanjao taj san, a eto nije me video 20 godina.

rinzo, bas mi je zao kroz šta prolazis, nadajmo se najboljem :(
precious
30. novembar 2012. u 07.44
galetino,normalna žena ikao ima fobiju od trudnoće time se hvali
Komunikativna
(($))
30. novembar 2012. u 08.40

Bas mi je zao Rinzo :o( Znam da pojacana doza vitamina B dosta znaci u regeneraciji celija, imunitetu tela uopsteno. Dali je isla na zracenja ili homoterapije? Pokusacu u toku dana da pronadjem neke diskusije na kojima se imalo šta pametno reci o raku, a ja to sacuvala. Izvinjavam se pustoj na upadicama i verujem da neće zameriti.

Rinzo
30. novembar 2012. u 09.16
Hvala - ako ikad vam padne na pamet, posaljite nam koju pozitivnu misao.
PustaZelja
(i posle mene - ja)
30. novembar 2012. u 09.24
Neće Pusta zamjeriti, zdravlje je ipak najvaznije. Rinzo, zaboravila sam odakle se javljas. I ne znam jesi li čula za Brojsovu terapiju. Ima knjiga da se kupi na amazonu. Takodjer, ako si u Torontu ili okolini, mogla bih ti još sto-šta preporuciti za majku.

Ko ono rece da sanja vanzemaljce? :) Nego je l valjaju cemu, mislim jesu li sexy i tako to? :) Ja sam imala samo jedan san o „vanzemaljcima”, da ih tako nazovem.

Sanjam ja kao u gradu Nju Jorku, u nekoj velikoj poslovnoj zgradi, sa nekog visokog sprata gledam grad i okolne zgrade i neki haos vlada u gradu, zgrade oblijepljene toalet papirom, itd. Nebom lete leteci tanjiri. Ali to je kao sasvim normalno, to oni tako redovno prolaze, ali taj dan se nešto uzvrpoljili pa nalijecu cesce već obično. Panika. Sav narod nekuda ide, u istom pravcu, a niko pojma nema šta se desava.

I ja tako sa tim narodom. Kako prolazimo ulicom, bacim pogled sa desne strane i na zgradi pored koje smo trenutno tada prolazili, sjene ovih ljudi iz grupe i među njima sjena jednog covjeka sa KRILIMA. Ja se okrenem na lijevo i pogledam u te ljude i tačno sam znala koji je taj sa krilima (mada mu se krila vide samo na sjeni).

Ja ti pridjem njemu, uhvatim ga za ruku i stanem da ga zapitkujem:„Reci mi šta se desava? Ja znam da ti znaš.” A njegov govor tijela nekako bojazljiv, kao da se plasi da ga neko ne vidi da prica sa mnom jer on kao ne bi smio da prica sa mnom. Ali ja zavrla, pa zavrla. Reci pa reci.

Zastade on na momenat, kaže:„Je l hoćeš da znaš šta će da se desi? Uzmi Bibliju, Jevandjelje (to i to), strana (ta i ta), pasus (taj i taj). E to će da se desi!”

Rece on meni i zamace u onu rulju. Ja osta zbunjena, ponavljam u sebi te stranice koje mi je rekao da ne zaboravim i nastavim sa onim narodom. Dodjosmo do jednog platoa i tu se zaustavismo. A na platou sletila 3 mala leteca tanjira i iz svakog izasao po jedan „vanzemaljac”. Zauzeli stav u trougao, dva pozada u kosmonautskom odijelu sa kacigama, ništa se ne vidi. Onaj prvi na centru, isto u odijelu, ali skinuo kacigu. Likom onaj glumac Joakim Feniks. Galami on na nas, ali nije ljut već nekako razocaran. I veli nam ovako:
„Dosta mi vas je vise! Pustio sam vodu na vas.” A u daljini, iza njegovih ledja vodeni zid se digao, ogroman talas ide prema nama, tj. narodu.

Moj i njegov pogled se susretose i pricamo telepatijom. Pitam ja njega: „Pa zar bas mora tako?” Kaže on:„Sad je već kasno.” (u smislu, to što je započeto, ne može sada da se zaustavi). I tu se probudim.

Po tom snu, ocekujem totalno sravnjavanje Nju Jorka, samo ne znam bas kada.

E da, a kad sam se probudila, da me ubijes nisam mogla da se sjetim ničega na šta me je onaj „andjeo” valjda uputio u Bibliji. Sve sam zaboravila.
Republica
(®)
30. novembar 2012. u 09.31
Rinzo, zhao mi je mila.
Nadam se da će se ipak naći način za poboljshanje stanja.Poslala sam ti neshto. ;0)

Ja sanjam, smejem se u snu,pricam>>> snimana sam od strane i bivšhih a i Zhike mi.Padala sam sa kreveta kao dete ceshce sada 2-3 puta godishnje.Najsmeshnije mi je a i svedocima shto se borim onda da ostanem na podu i vucem prekrivac uporno ka meni.Pa me ne ostavljau na podu , već vrcu zajedno s prekrivacem nazad u krevet uz naravno moje kikotanje. :0)

Ja sanjam i danju tako da moram da obratim pazhnju zapravo na stvarnost oko sebe a ne toliko na snove.Snovi su moja terapija.Retko sanjam nocne more.A josh lepsha cinjenica je da ih u momentu zaboravim.Sanjam i u nastavcima,nisam dogurala vishe od 3-4 nastavka.

Retko kad zaspim popodne ali to su ti momenti kad zapravo imam te neke cudne ,gorke sne koje odmah i zaboravim ,ali se secam tog neprijatnog osecaja da neshto fali.
Teogopa
(HECTBAPHA)
30. novembar 2012. u 09.44
Bas mi je zao tvoje majke, saljem vam milion pozitivnih misli :))) Mogu samo zamisliti kako je teško nositi se s tim, da vam Bog da snage svima :(((

Ne sanjam često, ali sto pusta rece nekada se desi i bas ne mogu snap out of it. To na mene ostavi bas jak utisak, ne mogu sebi da dodjem pa i po nekoliko dana.
Ja vazda bezim od granata, skrivam se po podrumima, i uvek su moja deca tu. Sve ih nešto guram u cosokove soba, podruma, vucem ih za rukice da ih sklonim. Traume valjda. Jednom sam sanjala kako je neko pucao po narodu i bas (daleko bilo) mog Dimitrija pogodi, meni u rukama. Uzas.
Najcudnije od svega je bilo, kada smo mm i ja sanjali isti san u isto vreme,da nam je vasilija udarilo auto. Ma skoro smo se u isto vreme probudili u toku noćiu panici, ispricali jedno drugom šta smo sanjali, ma skoro identican san. Uzasno sam se uplasila.
Međutim, kažu da su snovi na praznike prazni, da ih se ne treba plasit. Da je to samo način da nas necastivi zavede i omami. Ne treba im pridavati mnogo značaja, niti verovati u njih. Ipak teško je ignorisati tako nešto. Ali sigurno tako gadne stvari koje sanjam ne mogu biti od Boga...nego od onog drugog :(
goffman
(She\'s gone)
30. novembar 2012. u 09.47
ma kakav zgodni vanzemaljci! sve neki hajvani moja ti!! a najgore je da su snovi uzasno agresivni i totalno uverljivi. znate ono budjenje sa „ahaaaaaaa” srce lupa k ´o ludo pa mi treba par sekundi da ukapiram gde se nalazim.

samo da mi je vremena da ih zapisem...ih kakve ti kvalitete imam o´Ma knjiga (sve sa nastavcima) i johnny depom u glavnoj ulozi.

repy; to pricanje u snu: pa da ti nije to ostalo od silnog padanja? ti tol´ka kad tresnes, nema saMse da se nešto ne poremeti!a svem´nešto zao zhike, šta cica sve prozivljava.
precious
30. novembar 2012. u 09.53
I tako velite sanjate granate,sve ratne traume bokte.ja nikad,mada sam se naslusla i nabjezala...

Nedavno sam imala jako losu nocnu moru jer sam se prije spavanja najela kojecega i rano legla.sanjam neko me davi dok na ledjima lezim bas u svom krevetu.ali bas davi,ne da da mrdnem,hoće da me ubije.probudim se i strah me da ponovo zaspim pa ustanem,odem na Internet,sjedim.I onda se sjetim budlastih prica koje je Pusta pricala na diksusiji Brak i Porodica o nekim demonima koji ti dodju na san,nekim nadprirodnim silama pa pocnem da razmišljam.zato ove budalestine ne varim jer covjeku svezu shuhu bez razloga.
Teogopa
(HECTBAPHA)
30. novembar 2012. u 09.59
ja nisam sanjala ni rat ni granate, dok nisam dobila decu. Mislim da je to onaj zastitnici nagon proradio, pa ih naravno stitim u snovima od svog najveceg straha. Ja sam inače veliki panicar kad dodje do dece. Ja još uvek ustajem bar 2-3 puta u toku noćida ih proverim :)
PustaZelja
(i posle mene - ja)
30. novembar 2012. u 10.04
Teodora, e to je ono sto me baca u dilemu vezano za ovaj skorasnji san koji me je potresao. Sanjala sam pokojnog svekra i u snu nije bilo dileme da je to on mada je likom na sebe licio samo kad sam ga tek ugledala, kasnije nije licio na sebe. Ali zbog mnogo kojecega što se desilo u snu, ja sad kad razmišljam o tome, nisam bas sigurna da je to zaista bio on, tj. moj pok. svekar. Ne znam, nisam pametna. Najbolje je previse ne pridavati značaja tim stvarima i takvim snovima.

Precious :))) Ne boj se Precious, možda si samo imala tzv sleep paralysis, sto nije rijedak slučaj i nema nikakve veze sa demonima i ostalim sto si nabrojala. Paraliza u snu je kad ti je mozak budan ali tijelo ne slusa instrukcije pa ne možeš nicim da mrdnes, npr. hoćeš da pomaknes ruku, a ona ko da je zakovana za krevet, i slične stvari. Ljudi se toga uplase jer to nije prijatan osjecaj ni malo, pa onda te napade gusenja dobiju zbog sopstvenog straha.
PustaZelja
(i posle mene - ja)
30. novembar 2012. u 10.12
A što se djece tiče i snova vezanih za njih... Ja svoju djecu vrlo rijetko sanjam. Stariju sam ja mislim samo jednom sanjala i to je bio kosmar. Sanjala sam kako mi se izgubila i ja ko luda trcim okolo i tražim je. Joj koji očaj, neopisivo nešto. I na kraju je nađemmrtvu - udavila se u bazenu. Ja tu agoniju rijecima opisati ne mogu i taj bol. Tačno ti nešto iscupa dio tebe iz duse i ostane zauvijek rupa. Tad sam osjetila šta znaci izgubiti dijete, nedao Bog nikom.

Ovu mladju sam u skorije vrijeme pocela često da sanjam i sve neki cudni snovi, ili je krijem od nekoga, ili bjezimo od nekoga...
precious
30. novembar 2012. u 10.15
kakav sleep paralysis kad su hteli da me udave, dvojica ustaša
PustaZelja
(i posle mene - ja)
30. novembar 2012. u 10.20
Ustaše kažeš? :) To si ti Precious samo imala zivopisan san. Jbg, kad sanjas ne znaš da sanjas (osim ako u pitanju nije lucidni san) i onda ono sto sanjas ustvari dozivljavas i prezivljavas.
Rinzo
30. novembar 2012. u 10.22
Ona je sad na Bryce terapiji Pusta, jel otprilike to je sve sto je ostalo...Da mi smo u Toronto-u, ja sam na fb pa mi posalji ako možeš, sve gledam da nešto iscupam.
precious
30. novembar 2012. u 10.24
nije zivopisan nego strasan
Teogopa
(HECTBAPHA)
30. novembar 2012. u 10.27
eto vidis da imaš i ti neke traume :(

Pusta, ne pridaji značaja tom snu. Ako te zanima malo vise o ovom mom vidjenju šta su snovi, i zašto sam šta dolazi na san, idi na svetosavlje i pregledaj pitanja i odgovore o snovima. Možda nadjes odgovor za sebe.
http://www.svetosavlje.org/pastir/index.php?did=0&qa=0&t=7#tm7
PustaZelja
(i posle mene - ja)
30. novembar 2012. u 10.29
Rinzo

Odvedi majku na ovu adresu
Balansys
2501 Guelph Line, Burlington, ON L7M 2A3
905-315-8395

Balansys je ime radnje koju drzi jedan Koreanac (u toj radnji se prodaju health supplements, itd.). Neka ti pregleda mamu, on ništa ne naplacuje. Ne moras ništa ni da mu kažeš o njenim problemima. Nadam se da će vam moći pomoći.
tweety_m
(?)
30. novembar 2012. u 11.06
Rinzo u onim silnim linkovima sinoć ostavila sam i ovaj na kraju.Odnesi nalaz i daj im sansu
http://www.castlefieldchiropractic.com/
PustaZelja
(i posle mene - ja)
30. novembar 2012. u 11.16
Hvala Teodora na linku, bas je zanimljiva stranica.
Teogopa
(HECTBAPHA)
30. novembar 2012. u 11.22
znaš mene, ja sam ti sva „u to...” Ali znaš kako uzmi sto ti odgovara, odvadi sto ti ne treba i eto...mada kad vidis šta sve ljudi pišu, zabrinem se ozbiljno :))))
xjkx
(plavusa)
30. novembar 2012. u 12.35
Rinzo, saljem ti milion pozitivnih misli i zelja da ti majka, ipak, bude u redu. Strasna je to bolest, ali treba verovati i nadati se.

Sinoć sam sanjala bivšeg, koji je jedini bivši s' kim sam se uzasno razisla i imam negativno mišljenje o njemu. U snu je bio mnogo drag. Bas sam se zachudila, s obzirom da nisam pomislila na njega, eto, godinama.
Republica
(®)
30. novembar 2012. u 12.36
Hahhaha Goffy, ko će ga znati , mozhda i jeste. :0)))))
Srećom nije otishlo u negativu,u smislu da psujem,urlam,vredjam itd.
Već se smejem, pricam kazhu neke momente iz sna ili shto mi se desilo tog dana onako nekad povezano,nekad umiru od smeha jer kao i pokushavam da pevam.
Jok, Zhiki zabavno,jedino je bio prvi put shoknuT,nisam ga upozorila>>.„prevarila sam ga”. Kao Ok je na javi ,a loodo po noćiMada i tu nema nekih cvrstih granica.Loodilo se prebacuje i na javi s vremena na vreme.

:0)))
mama-2
(ako ne pocnes neces ni zavrsit)
30. novembar 2012. u 13.47
Ja strasno verujem u snove...

Sa stricem se ne čujem , možda jednom u dve godine.
Sanjam ga dri u ruci onaj zuti papir za preporucenu postu( secate se tog papira). Pozovem caleta i pitam da li se čuo sa njim skoro, nisu.Posle 15 min zove me otac i kaže da su mu javili da je stricev sin poginuo.Neverovatno.

Mali mi bio u bolnicu, posle rođenja,i doktori mi kažu sutra ga pustamo.Te noćisanjam dve devojke, baksuzljive prirode.Ujutru kažem muzu nema sanse da ga puste iz bolnice i tako i bi.

Treba da dobijemo neka rešenja.Sanjam muzevljevu babu.Ujutru kaem muzu ne nadaj se ničemu lepom.Dobijemo losu vest.

Pre ispita sam znala da li ću ga poloziti ili ne:)))

Skor svako jutro zanam kakav će mi biti dan:))
Maka541
(ja)
30. novembar 2012. u 14.37
Rinzo kakva je to Bryce metoda molim te napisi mi?

Ja narucujem MGN-3 iz health store, proguglaj malo o tome,
ne znam još da li pomaze ali ono sto sam procitala deluje mi jako pozitivno.
Ako cujes za bilo šta sto pomaze a nije u kontradikciji sa hemoterapijama molim te napisi mi i ti i svi koji čitaju ovo.
Hvala
tweety_m
(?)
30. novembar 2012. u 15.27
Maka ja imam knjigu zove se The Cancer killers,na zadnjoj strani imaju alternativne cancer klinike,evo ti svi linkovi.Znam da su protiv hemoterapija ali ti opet provjeri.Dvije osobe bolje vide nego jedna,možda ima i neka od njih da su ok sa tradicionalnim nacinom lijecenja.
www.centurywellness.com
www.institutohilu.com
www.contemporarymedicine.net
www.dr-gonzalez.com
www.oasis ofhope.com (ovu iz Mexica svi hvale)
www.antiagingmedicine.com
www.newhopemedicalcenter.com
www.biomedici.ca
www.anoasisofhealing.com (ovu iz USA hvale)

Nadam se da će ovo biti od koristi kome treba.
Komunikativna
(($))
30. novembar 2012. u 15.48
Rinzo, uz vas smo!

Ovo je jedna tema sa kulinarstva. Obrati paznju šta kažu mici55 i kangaroos.

http://www1.serbiancafe.com/lat/diskusije/new//read.php?num=47&id=15338165&thread=15336777

Znam da klinike u Mexiku uspesno lece rak. Nemam nikog iz licnog iskustva ali sam nacula.

Ovde imaš isto nečeg zanimljivog.

http://www3.serbiancafe.com/lat/diskusije/mesg/173/015306706/dr-lorin-dej.html?146

Ovo je jedan lek koji mi je prosledila zaova. Uspesno je pobedila rak materice. Imala zracenja u Kragujevcu i hvala Bogu dragom, za sada je sve u redu.

„300gr aloje sveze samleti. biljku pre upotrebe ne zalevati 5 dana. u to dodati 7dl crnog vina, 500gr cikorije, 400gr meda sa sacem, 500gr cistog alkohola 96%. sve se pomesa i stavi u tamnu stakleu teglu. staviti u tamnu i hladnu prostoriju. dobro zatvoriti i posle 5 dana upotrebljavati. prvih 5 dana 3 puta dnevno na 2h pre jela po jednu kafenu kasiku, zatim sledećih dana 3 puta dnevno po jedna supena kasika 1h pre jela. vreme terapije 3 nedelje. godisnje najbolje uzimati 2 meseca”

Imam ogromnu knjizetinu lecenja travama. Pogledacu šta ima za stitnu zlezdu. Reci mi samo, gde je metastaza.
Rinzo
30. novembar 2012. u 17.00
Iskreno da vam kažem, i nemojte pogresno da shvatite jel uvek tražim još ideja, ali nema to što prirodnim i semi-prirodnim putem nismo probali. Znaci od infuzije sa vit c, infuzija sa miseltoe (sp?), DCA, lek iz Kube, ultraviolet infusion therapy, juice therapy, kinesku medicinu, milion i jednu biljku i suppliment, raw food diet, cancer treatment diet, healthy fatty acid treatment, parasite treatment, zapper...mislim mi nismo na početku našeg puta, nego veterani. Ako neko ima nešto bas isprobano sto radi na poodmaklom problemu volela bi da se javi ali mi jednostavno nemamo vremena za probaj ovo, probaj ono. Sad smo u fazi da može samo ono što se može od kuce, jel ona ne može da podnese nikakav put, čak ni do prodavnice.

Maka - moras da mi kažeš specificnije za koji tip cancera trazis terapiju pa ti mogu dati preporuke, jel nije sve za sve.
tweety_m
(?)
30. novembar 2012. u 17.09
Onda jedino sto mi pada na pamet je da chiropractor dolazi kuci svaki dan da joj radi adjustments,jedino sto nisam sigurna da li rade bez snimaka kicme,raspitaj se pa provjeri,ostavila sam ti link onih u Torontu.
_jfk_
(>((((º>)
30. novembar 2012. u 18.14

off-topic:

rinzo, nedavno je jedna od izdvojenih tema bila i ishrana sirovom hranom:

http://www1.serbiancafe.com/lat/diskusije/mesg/47/16334196/raw-vegan-sirova-ishrana.html?34

ja sam bila prinudjena da odgledam ovo do kraja:

http://www.youtube.com/watch?v=QZMsYP38Whk&feature=related

svako dobro!
bt
30. novembar 2012. u 18.49
Rinzo jakoo mi je zao :(((.Moje su obe babe i oba djeda umrli pd raka,velika tragedija.Inače i ja sanjam sve svoje strahove,rat,izbjeglistvo,često sanjam onaj dan kada mi je tata poginuo,a prošlo je 20 godina.Ni jedan san mi nije normalan,puno sam toga prošla.Znam se probuditi sva u znoju,uvijek me neko ganja u snu,ja bjezim,derem se nemam glasa..uzas.Zato i ne mogu vise roviti znacenje svojih snova.Inače strah imam i kada sam budna,teško se iscupati iz svega.Samo se molim Bogu da ne prenesem na djecu,pokusavam se kontrolisati.Rinzo želim ti svu sreću ovoga svijeta i mislim na vas!sve najbolje
Maka541
(ja)
30. novembar 2012. u 19.19
Rinzo, možeš li mi se molim te javiti na: [email protected]
jako mi je teško da o ovome pišem javno,
hvala ti
Maka541
(ja)
30. novembar 2012. u 19.21
Tweety, hvala ti. pogledacu
ninocka
30. novembar 2012. u 19.45
Rinzo,
zao mi je sto prolazite kroz sve ovo.
Mom tati je dijagnostifikovan rak pluca i od tada smo svi kao na iglama. Živimo od pregleda do pregleda, sve u nekom iscekivanju i nadanju.
Razumem te potpuno i saljem veliki zagrljaj...
tweety_m
(?)
30. novembar 2012. u 20.59
Drage moje želim vasim roditeljima ozdravljenje a vama snage da izdržite to.
Maka541
(ja)
30. novembar 2012. u 21.29
O tweety draga, kod mene nije roditelj u pitanju nego neko mladji...
Maka541
(ja)
30. novembar 2012. u 21.31
Rinzo, napisala sam ti email
Chian
(Mrzim kisu)
30. novembar 2012. u 21.53
Rinzo i Maka - xoxoxo
tweety_m
(?)
30. novembar 2012. u 22.23
Uh Maka,ko god da je da mu/joj da bog snage da ozdravi.
Maka541
(ja)
30. novembar 2012. u 23.07
Hvala Tweety.
A što se tiče snova ja nikada nešto nisam obracala paznju na to šta sanjam ali bas par dana pre nego sto smo saznali za dijagnozu ove strasne bolesti sam sanjala da sam na nekom velikom brodu na palubi i bila je noc i ogromna bura, sve nas je voda zapljuskivala. Tako sam se uplasila tog sna i ne znam sad da li da ga povezujem sa ovom strahotom koju sad prezivljavamo.
mama-2
(ako ne pocnes neces ni zavrsit)
01. decembar 2012. u 00.27
A zar nisu Kubanci otkrili neki lek,vakcinu koji leci rak.Čula sam da su par mojih sugradjana narucivali taj lek.
ninocka
01. decembar 2012. u 01.20
Mi smo narucili lek sa Kube, tata ga pije. Ne znam šta da vam kažem, još je rano za bilo kakav zakljucak.
Tweety, hvala ti.

Maka i Rinzo, držite se devojke...
saadet
01. decembar 2012. u 01.53
Ninocka, bas mi je zao tate :(
Nadam se da mu taj lek pomogne!
BEHEPA
01. decembar 2012. u 04.32
Maka i Rinzo i Ninocka,
bas mi je zao :((. Nadam se svom dusom svojom da će vasi bliznji uskoro biti bolje i ozdraviti. A vama želim snagu da izdržite sva iskusenja koja ovakva dijagnoza donosi. Držite se! Mislim na vas.
ninocka
01. decembar 2012. u 08.10
Hvala vam, devojke.
tweety_m
(?)
01. decembar 2012. u 10.52
E cure još da vam ovo spomenem,znam da vas bombardujem raznim idejama i linkovima,ali od moje prijateljice zaova je ima rak dojke,operacija,hemo sve sto ide uz to,znaci tradicionalni način lijecenja.Poslije jedno godinu dana pojavi joj se isti problem ali na materici.Drugi put nije htjela da ide tradicionalno nego je kontaktirala makrobioticarku.Okrenula je način ishrane i navike za 360 stepeni,to je bilo prije 5 godina.Evo je i dan danas cancer free.Evo vam sajt pa imajte i to na umu.Prošle godine kad je od moje najbolje drugarice brat bolovao mi smo kontaktirali ove ljude,jako su ljubazni,može se pricati sa njima na skajp,posalju se nalazi emailom i poslije se cujete.U Kaliforniji su,a imaju i svoje ljude u Srbiji,tako da eto može i za vase roditelje koji žive u Srbiji.
http://www.minadobic.org/
ninocka
01. decembar 2012. u 11.23
Hvala ti Tweety, pogledacu.
saadet
01. decembar 2012. u 15.13
Kad je tema već spiritualna, evo da vam kažem da sam jednom gledala jednu dokumentarnu seriju u kojoj jedna doktorka odlazi u Brazil kod tipa kojeg zovu John of God i ona totalno ne veruje u cuda, međutim uverila se da taj covek stvarno ima moc i leci ljude. Ona je otisla sa pacijentom, sa snimcima i rezultata iz bolnice i kada su se vratili na rengenu je sve bilo cisto, doktori kao ni ona sama nisu mogli da verujem. Ne želim ovim da vam ulivam lazne nade, znam da ima puno prevatanata, samo sam se setila toga pa sam eto htela da vam kažem.
Evo jednog linka, a mozete i da ga guglate naravno.
http://www.oprah.com/spirit/Spiritual-Healer-John-of-God-Susan-Casey
kriska
(Kakve su ti misli, takav ti je)
01. decembar 2012. u 16.50
Nisam ranije obracala paznju na snove, ali od kad mi se tata teško razboleo sanjam kosmarne snove i svaki san povezujem.
Mislim da je to sve psiha, umoran opterecen mozak tokom sna se prazni.
Ima nešto u telepatiji i u snovima, nešto sto je meni neobjasnjivo, neka peta dimenzija, sto ni samoj sebi ne umem da objasnim.

Iskreno mi je zao što se mnogi od vas susrecu sa teskom bolescu svojih najmilijih, sve to i ja dozivljavam, borimo se sa opakom bolescu koliko god možemo.
Moj otac već mesec dana redovno pije kapsule Salvestrolxtra2000 i to ga je iz mrtvih podiglo.

Pogledajte izdvojenu temu na diskusiji „Zdravlje”
http://www1.serbiancafe.com/lat/diskusije/mesg/119/15947170/potreban-lijek-sa-kube-protiv-raka-pluca.html?2...
osim tog „Vidatoks” leka sa Kube ima tu još korisnih stvari i saveta da se procita.
Maka541
(ja)
01. decembar 2012. u 17.45
Kriska, ja sam bas narucila Salvestrol i stigao mi je za dva dana. Kažeš da pomaze? Koju dozu uzima tvoj tata? Ja sam dobila od 1000 jedinica i piše jednu na dan. Pošto sam u Kanadi stigao mi je iz British Columbije.
Maka541
(ja)
01. decembar 2012. u 18.01
Tweety pogledacu knjigu od Mine, i mislila sam da se okrenemo makrobiotici. Jedino ne znam da li to pomaze kada neko već koristi konvencionalnu medicinu. Koliko sam procitala ona je odbila terapije.
Meni u ovim momentima najviše snage daju pozitivni primeri od ljudi koji su ozdravili, bilo da ih znam ili procitam na netu o njima, kao npr Steve Dunn.
kriska
(Kakve su ti misli, takav ti je)
01. decembar 2012. u 18.19
Maka, Salvesrol 1000 je slab, može da se koristi u preventivne svrhe i ne može da steti, ali sve ispod 2000 jedinica salvestrola je slaba koncentracija te supstance.
Osobama koje su obolele od karcinoma preporucuje se 2-3x dnevno po jedna kapsula cistog salvestrola od 2000 jedinica.
To je neka minimalna doza koja može uticati na ubijanje i sprečavanje sirenja kancerogenih celija.
Ja za svog tatu ove kapsule kupujem
http://www.greenleaves-vitamins.de/produkt/salvestrol-xtra/

Maka541
(ja)
01. decembar 2012. u 18.31
Kriska, ja sam probala da narucim sa UK sajta ali ne salju za Kanadu a u Kanadi ima jedino od 1000 jedinica. Ali to bi trebalo da je isto ako se uzme 4-6 kapsula dnevno?
kriska
(Kakve su ti misli, takav ti je)
01. decembar 2012. u 19.05
Maka, ne znam zaista, po nekoj logici trebalo bi da je tako.
Ja se u poslednje vreme bas puno informisem, jer velika muka me je naterala.
Kod nas je problem sto moj tata neće da prihvati nikakvu alternativu. On se uzda iskljucivo u zvanicnu medicinu, koja ga je takoreci otpisala.
Ove nedelje je bio na pregledu i svi rezultati su zadovoljavajuci. Tumor se neznatno smanjio, ali sto je najbitnije nema metastaze.
On poneo onu bocicu Salvestrola i pitao svog doktora da li sme to da pije i sva sreća doktor mu rekao da može slobodno, inače bi ih odmah bacio u kantu za djubre.
Sad ne znam da li je kod njega neki placebo efekat, ali šta kod da jeste bitno je da mu je bolje.
tweety_m
(?)
01. decembar 2012. u 19.28
Maka da ti ne kažem nešto pogresno najbolje je da ih nazoves i da pitas.Nisam sigurna da li rade i jedno i drugo zajedno,šta i kako.Ova žena je odradila hemo i poslije se okrenula makrobiotici.Koliko ja znam ona čak ni kompjuter ne koristi,sprema hranu u posebnim posudama,ali kad sam je vidjela na jednoj svadbi mogu ti reći da blista.Lice svjeze,bez i jedne bore,veselo,da li je od ishrane ili šta je ne bi znala.
maja3s
(diskutant)
03. decembar 2012. u 09.39
Rinzo, Ipe Roxo se zove caj napravi se doza za oboljele od raka i koji stadijum. Ova žena je bila skanirana 2 god. poslje upotrebw kod obocnog doktora i ovaj je pitao kako se zove caj koji pije. U dk ga ima kupiti u ekoloskim prodavnicama. Dakle doktor joj je prije 2 g.rekao da ima 3 sedmice zivota. Ona pije 4 doze dnevno. Imala je rak na plucima mozgu krvi i kostima. ... Sad ga nema na skaningu. Žene koje rade u prodavnici i prodaju caj navode njenu majku za primjer.
elastigirl
(mrs. incredible)
03. decembar 2012. u 19.47
Nema bas veze sa snovima, ali sinoć konacno odgledah dokumentarac koji mi je drugarica preporucila (ima ga na Netflix-u) kako ishranom bez namirnica zivotinjskog porekla i procesirane hrane može da se bori protiv raznih bolesti, zove ze „Fork over Knives”. Veliki deo filma zauzima i borba protiv raznih vrsta raka. Neki korisni linkovi:

http://en.wikipedia.org/wiki/Forks_over_Knives

www.imdb.com/title/tt1567233/

http://www.forksoverknive s.com/ (ovde ima i dosta recepata koji mogu da se probaju)

Znam mladu osobu koja se nakon pronadjene autoimune bolesti bubrega prvo lecila steroidima (sto izaziva čitav niz drugih zdravstvenih smetnji) pa je onda resila da pokusa stvari da sredi prirodnim putem. Dakle pricam o osobi koja se u USA hranila skoro iskljucivo po restoranima i gotovim jelima iz kesice/konzerve/zamrznute... i koja se evo zbog svog zdravlja već oko pola decenije hrani na sličan način kao sto ovaj film preporucuje (bez procesirane hrane, uglavnom zitarice, voce - dosta koštunjavog, povrce) i tako drasticno popravila svoje stanje i nikada vise nije imala potrebe za steroidima.
elastigirl
(mrs. incredible)
03. decembar 2012. u 19.49
Da probam opet, treci link je: http://www.forksoverknives.com/
Maka541
(ja)
03. decembar 2012. u 23.10
Ja sam samo htela da se zahvalim svima koji su mi se javili i ovde i na mail i dali podrsku i poželeli ozdravljenje. Hvala devojke, to toliko puno znaci.
maja3s
(diskutant)
04. decembar 2012. u 02.45
Maka i Rinzo i ako ima još neko ...evo ovo je to drvo cije plodove beru i prave caj...zao mi je sve stranice su na danskom ..ali priznata je biljka i kod organizacije za brorbu protiv raka u dk sad sam citala

http://www.helsenyt.com/frame.cfm/cms/id=2270/sprog=1/grp=8/menu=12/

BEHEPA
04. decembar 2012. u 13.32
Ako mogu da se nadovezem na ovo sto je Elastigirl rekla. Naime, letos mi je prijatelj pricao o ovom filmu i usput pomenuo beogradsku voditeljku (između ostalog), Maju Volk, koja se kune u ovaj način izlecenja. Ona je bila bolesna od raka, uspeli su da je izlece uz veliku cenu po njeno dalje zdravlje. Međutim, i da skratim pricu, presla je na iskljucivo sveze voce i povrce, izbacila mleko i kaže, preporodila se. Toliko veruje u dobrobit po zdravlje ovakvog nacina ishrane da je izjavila da bi odbila sve hemoterapije i lekove koje je uzimala da je ranije znala za ovo. [Da se razumemo, samo prenosim njene reci i ne sugerisem odbijanje konvencionalne medicine].

http://www.politika.rs/rubrike/Magazin/U-sporetu-cuva-stare-novine.lt.html

Ukucajte na google Maja Volk ishrana ili Maja Volk dijeta i poslusajte i procitajte šta kaže.

Svako dobro i srećno!!!
sharlota
(bez zanimanja)
04. decembar 2012. u 17.22
ja sam citala o Gerson detox terapji,koja se bazira na organic ishrani i cjedjenom vocu,povrcu, raznim zitaricama i sl koja se pokazala uspejsnom u lijecenju raka i tuberkuloze, artritisa itd.

želim vam svima puno sreće i da vas bog cuva

MAKPO
(косингас)
05. decembar 2012. u 17.15
Gde me nadje Pusta! ;o)

E jutros ti sanjam kako moj Crni (pas) izasao napolje i pokopao sav pesak i nabaco ga na jednu gomilu.
Jutros kad sam ustao, nisam se ni uhvatio za onu stvar (da prostite) da vidim da li je tu, nego odma odem do prozora, kad ono pesak na svome mestu, kažem u sebi 'dobro je'.

Odem da ih nahranim, kad vidim par decijih igracki po travi razbacano, izvuko je neku pletenu torbu iz njihove kucice i raskomadao u stotinu parcica...

Mali odma pocne da cvili čim ovaj preskoci kapiju...šta mu je Crni obecao da bi cutao, nemam pojma ;o)

Ne dajem ogromnu paznju snovima, al' kroz godine i godine, shvatio sam da mi kazuju nešto. Neke lako analiziram, a od nekih dignem ruke.
Uglavnom, po nekim snovima tj. ako nešto sanjam, mogu znati 85% šta će da bude.

Pozdrav
acrosyl
(...)
06. decembar 2012. u 18.39
Ja sam od onih koji nisu sujeverni i nisam obracala paznju na snove, sve do pre godinu dana, kad sam pocela da sanjam moju skolsku drugaricu, uvek se desilo nešto loše (neka losa vest, neki dogadjaj) kad bi nju sanjala..Ne znam da li je to koincidencija, ali svaki put kad nju sanjam sada, ja sam spremna na dolazece loše stvari taj dan..
Inače sanjam raznolike lepe snove, zivopisne..
BEHEPA
08. decembar 2012. u 01.17
Možda nije loše probati? Ne može da skodi, a možda može da pomogne?

http://www.naturalnews.com/038184_curcumin_cancer_stem_cells_research.html
Svetla
12. decembar 2012. u 18.32
Svake veceri pre spavanja popijem casu vode. Posle par sati probudim se da idem u WC i tako zapamtim san i zapisem ga u mraku na papir koji mi stoji pored kreveta a preko dana taj san sa datumom i danom upisem u svesku. Vodim racuna na osecanje u snu. Ako sam nervozna i uplasena uvek se nešto ruzno desi. Snovi ne znace za sve isto, zato svako treba da ih zapisuje i da prati šta mu san znaci, vremenom se vise razume. Važno je šta se u snu oseca!
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.