Diskusije : Hercegovina

 Komentar
Ja sam covek porzen
No-1
21. maj 2013. u 22.38
Dzon Smit:
Šta ste vi gospodine Tesla, odakle ste dosli u ameriku?

Tesla:
Srbin, pravoslavac, rođen sam u zapadnoj srbiji.

Dzon Smit:
kako vam se svidja amerika?

Tesla:
Zemlja nastala praznjenjem engleskih zatvora punih ubica i prevaranata najnize vrste koji su zatim pobili sve narode na novom kontinentu.

Dzon Smit:
Dobro, to je bio odavno, zašto su amerikanci danas prevaranti?

Tesla:
I mene su prevarili i uzeli mi sve pronalaske. Nešto su pripisali lopovu edisonu koji nezna ni sijalicu da zavrne ali mu se porodica obogatila jer je bila jedna od najkriminalnijih među kriminalcima. Ostalo su sakrili od sveta i žele da usavrse u oruzije da porobe svet. Da sam znao sa kim imam posla nikad nebi dolazio. Nebi se cudio ni da i mene lično jednog dana pokusaju da ukradu.

Dzon Smit:
Dobro, ali ipak morate priznati da ima naucnika kao sto je ajnstajn...pa nije valjda i on lopov?

Tesla:
Jedan od najvecih. Pokrao je radove od svoje rođene žene, plus je redovno mlati. Inače žena mu je srpkinja, kao i ja. On je glup kao tocak i nikad mu nist nebi palo napamet osim da krade. Krao je i prepisivao i u osnovnoj skoli. Ako jednog dana izmere njegov mozak videce se da nema tu ništa značajno i da je on običan siledzija i lopov.

Dzon Smit:
Dali ste čuli za hrvate? Oni žive u zapadnoj srbiji?

Tesla:
Da ima nekoliko lopovskih porodica među zapadnim srbima koje su prihvatile katolicanstvo. Oni takođe mnogo vole da lažu i kradu ali su vrlo primitivni. Niko na njih ne obraca paznju. Možda će se vama svideti.

Dzon Smit:
Vasi pronalasci su zaista genijalni! Srbi mora da su ponosni na vas!

Tesla:
Ja sam samo jedan normalan, prosecno inteligentni srbin, sto naravno u poredjenju sa vasim najboljim naucnicima predstavlja nevidjenu genijalnost. Moj najveci doprinos je sto su srbi uvideli koji ste vi lopovi ikriminalci pa vam vise nećemo odavati tajne svemira. Mozete još samo da nas bombardujete i porobite kao najnizi primitivci ali i to na kratko jer je vasa sudbina i sudbina dinosaurusa ista.c/p
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.