Diskusije : Emigracija

 Komentar
Samobsto nije puklo u USA
Marko_011
(Buongiorno a tutti)
17. januar 2021. u 03.27
Marko_011
(Buongiorno a tutti)
17. januar 2021. u 03.28

„Kad je bio američki građanski rat bilo je ovako duboko podeljeno društvo, gde ne postoji apsolutna volja da se pokuša da se pomiri podeljeno društvo, čak novoizabrani predsednik koristi retoriku koja ne dopušta pomirenje”, napomenuo je Kesić.

On je ocenio da su članovi Demokratske stranke izgubili dodir sa realnošću, nemaju osećaja kako ljudi žive.

„Oni su potpaljivali bes svojom retorikom, mi imamo potpaljivanje mržnje od strane novoizabranog predsednika Džoa Bajdena”, rekao je on.

Simo
17. januar 2021. u 08.52
Slažem se Marko. Na već njihov oproban način rješavanja političkih rebusa ovaj put kao da nisu svesni da je mečka u njihovom dvorištu, ili ja grešim što od mačke pravim mečku.
kt61Poruka negativno ocenjena. Pokaži

kt61
(*BCM)
17. januar 2021. u 09.14
Znakovi i simptomi

Simptomi povezani s encefalitisom obično se razvijaju tijekom nekoliko dana, često bez upozorenja. Rani simptomi uključuju glavobolju, groznicu i napadaje. Dodatni simptomi uključuju pospanost s općom slabošću (omamljenost) i zbunjenost ili dezorijentaciju.

Nakon što se pojave početni simptomi, pogođene osobe mogu razviti govorne abnormalnosti kao što su smanjena sposobnost komunikacije govorom, pisanjem i / ili znakovima (afazija), odsutnost osjeta mirisa (anosmija) i gubitak pamćenja. U nekim slučajevima događaju se promjene u ponašanju poput hiperaktivnosti ili psihotičnih epizoda. Neki simptomi herpes simplex encefalitisa mogu oponašati meningitis. Ti simptomi mogu uključivati ​​ukočenost vrata, promijenjene reflekse, zbunjenost, konvulzije i paralizu.

Osobe s herpes simplex encefalitisom mogu razviti ozbiljnije simptome, uključujući gubitak svijesti, halucinacije i djelomičnu paralizu (hemipareza). U nekim rijetkim slučajevima, herpes simplex encefalitis može utjecati na živčanom membranu koja oblaže oči (mrežnica), što rezultira upalom mrežnice (retinitis).
Hobo
(Pacifing by force)
17. januar 2021. u 09.34
Drustvo je podeljeno (zavadi pa vladaj) Elita nije podeljena, i sve dok se elita ne podeli neće da bude gradanskog rata !

Samo se bara malo produbila.

Marko_011
(Buongiorno a tutti)
17. januar 2021. u 09.51
USA Today samo doliva ulje na vatru,

komentari isti od prvog do zadnjeg.

Ko ne misli isto, stave ga među other,

tako da se ne vide a ti svoj vidis.

Ako se ulogujes sa drugog profila, isti

nećeš videti.

Takvi promovisu vrednosti slobode govora.

Tokom ovih godina i Trampa na vlasti, unosili

su razdor kao i sada.

Samo sto kada oni to rade, onda je borba

za demokratiju a kada ovi drugi rade, onda je

terorizam.

Dosta podeljeno drustvo.
Simo
17. januar 2021. u 15.55
Ja se isto prisetio pucanja. 2min
https://youtu.be/sF50l4Ffl6o
Stari__Gost
17. januar 2021. u 17.00
Biće po onoj: tresla se gora, rodio se mis.
sirchulle
(CAD Designer)
18. januar 2021. u 04.35
Rata neće još dugo biti jer je rat po nekakvoj sirovoj definiciji nastavak politike nasilnim sredstvima. Za sada toga nema na vidiku jer nema potrebe za ratom. Nema potrebe za nasiljem jer se stvari drže pod kontrolom nenasilnim metodama kao sto su manipulacija informacijama, socijalnim mrezama i sličnim high tech sredstvima. Jedino može da dodje do intervencija tamo gde se ova tehnologija nije ustolicila.

Ovo za elite je prilično tačno jer je recimo I svetski rat, po mojem ubeđenju, bio zapravo porodicno nasilje sa strahovitim posledicama. Tu je doslo do svadje unutar vladarskih familija koje su skoro sve bile u srodstvu. Dakle elite. Kada se posvadjaju i ove nove elite koje nisu aristokratske eto rata a za sada ne verujem da je to blizu. Recimo Bajden oplete po Rusiji sto je uhapsila Navaljnog ali Amerika to isto radi Trampu. Da stvar bude gora, Rusija je u krivu ali i Amerika je u krivu. Treba pustiti ljude da pricaju i da slede ideje ali ništa od toga. Navaljnog će optuziti da je ne-patriota a Trampa da je previse patriota. Dno Rusije deli zajednicke interese sa dnom Amerike. Kada se te dve strane posvadjaju pocinje rat ali verovatno ne direktan nego će ići preko neke treće strane. Iran, Turska, Saudijska Arabija ili neko treci.
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
20. januar 2021. u 10.24
kad se slonovi lemaju, obrni-okreni - trava nahebe.
prvi svetski rat je poceo iz istih razloga kao i drugi - zato što je u tom delu sveta kapitalizam bio vazeci drustveno ekonomski sistem.
meni je do jaja kako su finansijski krimosi iz jues of a, još u prvom - namestili nemce za drugi. i japance isto. - fazon sesir dole/duboki naklon. (i naravno - kako su se get away with this (that) )
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.