Diskusije : Emigracija

 Komentar
Prođe nezapazeno..
sirchulle
(CAD Designer)
11. januar 2021. u 08.01
Iako je prosao nezapazeno, verovatno sticajem nekakvih okolnosti oko servera ili sličnoga, pa iako je prosao da vam čestitam Bozic. Cisto da se zna da je neko ostavio i tu čestitku, da ne prođe nezapazeno. Jeste da je prošlo...
oblica
(ima ih na pretek)
11. januar 2021. u 08.19
Nema problema, nisi zakasnio: sad će Mali Bozic.
Nek je i tebi sa srećom i Nova godina, i Bozic a i dolazeci Mali Bozic i srpska Nova godina. Ma nek bude sreće i da bude bolja godina od prošla nema veze kad i kakav je praznik!
sirchulle
(CAD Designer)
11. januar 2021. u 08.28
Pokusao sam da čestitam nekoliko puta ali server nešto nije radio. Sto bi rekao nas narod Djavo se usere i u nove gace. Verovatno su i drugi pokusali ali koliko vidim nisu uspeli. Gde bas da ga sad održavaju za Bozic?
Simo
11. januar 2021. u 09.17
Šta bi drugo mogao biti razlog do teorija zavere.
Ja kao agnostik imam i svoje privatne praznike u svakom vremenskom ciklusu. Često povodom njih dobijem i iskrene čestitke od dragih mi.
Kad sam bio mlad svedočio sam kako crkva i religija uglavnom uspešno okupljaju starije, sada kada sam pristario vidim da su mladi u velikom religijskom zaletu i onda mene obuzme pitanje, jesam li ja tamo zakasnio ili su oni poranili.
zlatiborac
11. januar 2021. u 10.44
„Pokusao sam da čestitam nekoliko puta ali server nešto nije radio.”

Bas tako prika,

I gde bas na Badnje Vece kada pokusah nekoliko puta, ali bezuspesno.
Uglavnom zbog vremenske zone koja kasni 6 sati za Evropom. Umesto
kao svake godine u hram na sluzbu i osvecenje badnjaka,gledali smo
na ekranima uzivo i besplatno cirkus stoleca.

Kako bilo da bilo - tradicija se nastavlja...
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
11. januar 2021. u 10.55
dobro, važno je da tenksgiving i svetog valentina katolickog nismo zaboravili. :)
sirchulle
(CAD Designer)
11. januar 2021. u 10.58
Ja sam kao neki agnostik, ponekad ateista, zavisi od raspoloženja ali eto pokusah da čestitam onima kojima to nešto znači da ne budemo na ratnoj nozi svaki put međutim, JOK. Jok je inače turska reč. Elem, kada bih imao verovatnocu u igrama na sreću kao sto je verovatnoca da se bas na Badnje vece i Bozic server održava bio bih milioner. Da uprostim, gde bas na Badnje vece i Bozic i to na serbiancafeu? Da je na nekom hrvatskom razumeo bih ali...

Hoće centrala da pogresi jednom ali ne sto puta...antologija...

https://www.youtube.com/watch?v=YEhsNuLTT7w
Hobo
(Pacifing by force)
11. januar 2021. u 14.47
Eto i ja sam se bas bio spremo da čestitam Santi Srpski Christmas,bio bi red... i on nama ne moze da propusti priliku da necestita svaku americku festu , ali prc milojka pokvario se site.
santa
11. januar 2021. u 14.56
„bas bio spremo da čestitam Santi Srpski Christmas”

Hvala, Hobo, po onom; - ponudjen ko pocascen!
Seeb-VN1700
11. januar 2021. u 15.59
Za gradnju Jadranske magistrale bile su pristigle ponude i od nizozemskog Shella koji je bio zainteresiran da sagradi suvremenu dužobalnu čestu. Zauzvrat, Shell bi dobio koncesiju na 20 godina za naplatu čestarine te vođenje benzinskih pumpi s popratnim sadržajima. Nakon isteka koncesije, Shell bi čestu u cijelosti sa svim sagrađenim popratnim objektima predao u jugoslavensko vlasništvo. Takvu ponudu tadašnji su blentavci odbili strahujući da će kapitalizam na mala vrata ući u Jugoslaviju.

Pa i ovo okasnilo kako sa objavom tako i sa prihvatanjem ponude.. al ajde objasni to tada onima u Bg..

-
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
12. januar 2021. u 02.00
pa dobro, tu se i nisu preterano zafrkali (jedino sto nisu bili kompetentni i sposobni oni da naprave puteve, tu i tamo) - a kako to funkcionise sa „čestarinama” - videli smo na primeru kroacije. -bukvalno kada je prestao ugovor - i putevi su poceli da se raspadaju.
tako da ex-yu pajseri nisu bas u svemu bili pajseri. mada jesu u skoro svemu. (kada su dosli na vlast - u apsolutno svemu su bili pajseri, pa su posle par dekada zakljucili da su pajseri, pa su poceli malo da to koriguju, srećom, država je raz...ana, pa smo mi, srbija, za sada povratili svoje ime, i kakvu-takvu državnost. pa ako ne može brze - o.k. nek' ide tom brzinom kojom ide. ako nas bude i za 10 hiljada godina. to što smo potrosili recimo 100 godina na jugoslaviju/shugoslaviju - neće zvucati tako strasno sa te distance.
barabarela
12. januar 2021. u 08.01
mene ta gradnja puteva ne veseli uopste
kad' god gledam vijesti iz bivše yu jedino se hvale time kako su izgradili novi put i sl
kao da jedino u to ulazu
ne znam za koga to grade
sirchulle
(CAD Designer)
12. januar 2021. u 09.21
Ma jok, Balkan ima da vozi po kaldrmi. Jedino sto je dole dobro je to što grade puteve. Kako tako, grade ih i to je dobro.
barabarela
13. januar 2021. u 07.10
ovdje gdje sam je već kasno
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
15. januar 2021. u 03.24
Treba graditi puteve. O.k. prođe gusenica i po zemlji, nego za budućnost - da pijani vozači tenkova ne zalutaju.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Unicorn Gifts?
.