Diskusije : Emigracija

 Komentar
Moja novogodisnja rezolcija za 2021
sirchulle
(CAD Designer)
30. decembar 2020. u 13.57
Ja jedino želim da se ljudima ostvari samo ono sto žele drugima a isto tako i ono sto drugi žele njima. Ništa vise od toga. Zar nije posteno?
oblica
(ima ih na pretek)
30. decembar 2020. u 14.04
Mislis, sve sto je Stari_Gost pozelio Bosancima i Krajisnicima i obrnuto da se ostvari?
Evo ja njemu želim da se izlijeci od toga sto ga boli, a boli ga mnogo.
sirchulle
(CAD Designer)
30. decembar 2020. u 14.22
@oblica: Nemoj tako, ne stavljaj mi tudje reci u usta. Koji vam je qrac vise?
Sasha-MudrijashPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
30. decembar 2020. u 14.58
pa nije im pozeleo ništa - samo je konstatovao da su pajsercine neopevane (sto je tačno).
ja ne želim ništa. već neko, duže vreme, ne pridajem neku vaznost tim nekim pojavama kao sto su godisnja doba, kretanje planeta oko sunca i tako to. kupio sam stege stolarske u lidlu za 1000 din. nisu loše. mislim, nisu hi-q, al' nije ni cena hi.
Simo
30. decembar 2020. u 15.06
Ja jedino želim da se ljudima ostvari samo ono sto žele drugima
---
Pa dobro, reklo bi se posteno i odlično, dobro želiš dobrome se nadaj , zlo želiš e pa...

„a isto tako i ono sto drugi žele njima.”

e ovo bas nisam razumeo, ti kao podržavas tudje zelje bez razlike bile one ovake ili onake.
Simo
30. decembar 2020. u 15.22
samo je konstatovao da su pajsercine neopevane (sto je tačno).
--
Prekasno ti je Sale je da u ostaku svog zivota shvatis šta je emigrantski zivot. Tvoji su živeli pod raznim okupacijama ali nikad nisu bili imigracija.
Moji su u emigraciji već vise stotina godina, a jutros je gospodin Pupovac u Glini doziveo verbalno vredjanje ubij Srbina.
Kad postanes pravi imigrant biras između neopevane pajsercine ili
ili ong sto vice ubij Srbina.
sirchulle
(CAD Designer)
31. decembar 2020. u 06.09
Svakom na ovom forumu (i sebi naravno) želim da dobije jack pot na lutriji, neko nasledstvo ili da recimo dobiju neke lake pare bez truda i da time kupe vreme jer je to najvredniji resurs koji se ne može nicim nadoknaditi osim parama. Da ne moraju da trose ostatak vremena na trivijalnosti kao sto su rmbacenje i slično nego da se posvete onome sto su odavno hteli a nisu mogli jer se mora rmbaciti.
Simo
31. decembar 2020. u 08.09
Ja na kocku dajem pneki cent, ali zato svima prijateljima želim da im 21. bude toliko loša da u 2022 plate najveci porez na prihod u svojoj komuni.
Seeb-VN1700
31. decembar 2020. u 09.20
Ovaj se obraća pjserčinama neopevanim..

https://www.youtube.com/watch?v=ynlzQkr43oM

-
sirchulle
(CAD Designer)
31. decembar 2020. u 10.13
@Simo:

„e ovo bas nisam razumeo, ti kao podržavas tudje zelje bez razlike bile one ovake ili onake.”

Pa, naravno. Nisam ja bolji od drugih ali nisu ni oni bolji od mene. Neko ima ove ili one talente ali to ništa ne menja. Valjda bi posle svega toga na ovoj planeti ostalo par onih koji žele dobro jedni drugim i obrnuto. Bolje je zadrzati kvalitet nego kvantitet.
Stari__Gost
31. decembar 2020. u 14.36
„oblica
(ima ih na pretek)
30. decembar 2020. u 14.04

Mislis, sve sto je Stari_Gost pozelio Bosancima i Krajisnicima i obrnuto da se ostvari?”

jel vidis koliko ste glupi vi prekodrinci? ko sto Sale lepo rece, nisam vam bukvalno nigde ništa pozeleo, samo sam komentarisao kakvi ste. sto si ti upravo i potvrdila svojom gluposcu. znaci i bez mene, vi bi i dalje bili glupi. tako da nije stvarno do mene... do vas je. ojha!
Stari__Gost
31. decembar 2020. u 14.43
Simo,

„a jutros je gospodin Pupovac u Glini doziveo verbalno vredjanje ubij Srbina.”

pa šta to tebe briga kad si ti Hrvat? da nisi Hrvat, ne bi bukirao putovanje za Hrvatsku kao sto si pricao dole nize. koji to normalan Srbin još ide u Hrvatsku? nijedan.

drugo, ako čak i jesi kojim cudom Srbin, a bas toliko volis tu Hrvatsku i patis za njom, sto onda nisi lepo presao u Hrvate i rešen problem? ti si odabrao da vise volis da budes Srbin, nego sto volis Hrvatsku, tako da nemoj nama da se zalis. mi te nismo terali da izigravas Srbina i dizes „Balvan revolucije”. imao si izbor, ili Hrvatska, ili Srpstvo.

uopste mi je nejasno to srbovanje po drugim državama i bivšim YU republikama. vi ste odabrali i odlucili da živite u Hrvatskoj sa Hrvatima, niko vas nije naterao na to. prema tome ako ste toliko silno želeli da bas tamo živite (sto mi je nejasno) onda ste se trebali ponasati po pravilima ponasanja koje važe u toj zemlji.

i u Americi da krenes da dizes balvan revolucije i blokiras puteve ubili bi te za cas. znaš koliko Srba ima u USA, postoje čak i čitava mesta, u kojima Srbi žive vekovima. i šta sad oni treba da krenu da se odcepljuju i Srbuju?
Sasha-MudrijashPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
31. decembar 2020. u 14.59
Pa evo ja sam zadrta srbenda, i posetim par 'rvata u 'rvackoj tu i tamo, i normalan sam. čak ih tamo sve vreme obrazujem kad skoknem. ono - vidi deco, ovi vasi su vas napravili budalama tu tu i tu, i to i to što vam pricaju o nama - to nije tako. i t.d.
mislim civilizovano ja to njima sve razjasnim, ono, ne bodem prs' u so, chili pa njima u oci. nisu me nadrmali do sad :)
Čak imam otvoren poziv od jednog proustase iz splita, bio je sa mnom u vojski, i tvrdim da je poziv najiskreniji moguć, i tvrdim da bi meni tamo, ako bi neko onako „sportski” hteo nešto nazao da mi učini - eto cisto zato što sam srbin (čak ni ne znaju da sam zapravo zadrta srbenda) - to bi moglo, samo i iskljucivo preko njega mrtvog. -a pazi, u vatru i sad skace za 'rvacku. i svake godine me zove i pita 'ocul u kroejsiju, i ako 'ocu, bil' htija i do njega svraatit'. (mislim, nije nešto preterano inteligentan, posto misli da je skakao za 'rvacku, a od skakanja za 'rvacku je menjao malo svoga zdravlja (ranjen je, vrlo ozbiljno) za braniteljsku mirovinu - a inače je ratovao za partizane i partizansku decu, i ostale ustaše - hdz olos tadasnji (a i sadasnji). al' dobro. prostodusan je.
bio je drugi na gadjanjima. onaj sto je bio prvi, kad je izlazio iz vojske SAM MU rekao - buraz, kol'ko vidim, možda se budemo gledali kroz nisan - budem li te video - zarad ovih godinu dana - postedecu te, cisto da znaš :) .
Profesor-Kanada
(Profesor)
01. januar 2021. u 17.55

Investment tip: Jedna od glavnih rezolucija za 2021 godinu je
smanjiti dugove, specijalno ako se ne odbijaju od poreza kao
investment trosak.
sirchulle
(CAD Designer)
02. januar 2021. u 07.19
Moj investment tip: Zadužite se sto mozete vise jer je sistem pred kolapsom. Corona je samo odlaganje kolapsa. Corona nikada neće biti zavrsena jer nema odgovora na pitanje šta ćemo kada se podvuce crta i corona prođe? Podvlacenje crte se odlaze u nedogled kao sto je i monetarsni sistem odlaganje neibeznog u nedogled. Nas prosperitet je neodrziv i to je svima jasno samo se svi prave blesavi dok se igra na poverenje a poverenja polako nestaje.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Earrings?
.