Diskusije : Emigracija

 Komentar
Malo uredjeno i slozeno..
sirchulle
(CAD Designer)
29. novembar 2020. u 07.53
Seeb-VN1700
29. novembar 2020. u 08.08
Jako dobro, svidja mi se i godi slusajuci.
Možda malkice da je malo brzi ritam, ovako mi zvuci mao otuzno.. ali stvar ukusa.
Izgleda da imaš smisla za te stvari..

-
Simo
29. novembar 2020. u 10.07
Skinucu ti MP3 super je za alternativnie filmice, nemoj da se bunis posle.
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
29. novembar 2020. u 16.37
pokid'o si klavir na startu :) :)
imaš previse distorzije overdrajva za ritam. i izvuces ga u fals pri izvlacenju tona pri kraju note (prva).
druga: opet kidas klavir, nevaljalce maleni :) :)
a ne'm pojma. malo mi proteticarski to. nekako mi je kao da imaš krutu desnicu, i da pride ni ne vedzhbash.
-al' bole te uvo ;)
e da, mi snimili nedavno ultra-mega hit, evo mislim da je laki okacio na yt, paj' sad:

https://www.youtube.com/watch?v=SL0rnhOVlAQ

*bas mi je odleteo ton na 015..

sirchulle
(CAD Designer)
30. novembar 2020. u 06.11
@Sale:

„pokid'o si klavir na startu :) :)”

Šta pokid'o, razvalio. Salim se naravno. Harmonija mi je pala na pamet na gitari kad sam nešto blesavio. Uzmem MIDI klavijature i to odsviram. Naravno na klaviru samo sviram akorde, nisam neki specijalista za to da odsviram neke komplikovane melodije. Iskusio sam da je klavir cudo (meni) za harmonije. E sad, posto je to MIDI klavijatura to ubacim u Ableton live i doteram ali nisam doterivao dinamiku već samo poravnao malo kad i šta i to loopovao. Ovde u prvoj ima jedan mali trik, koji mi pao na pamet a verovatno zato lici na fals ili možda jeste. Sad ne znam da li je pametno ali ja prob'o. Naime, harmonija je sledeća Bbmaj7, Gm7, Bbmaj7 i D7 ali samo za klavijature. E, onda meni blesavom padne na pamet da bih mogao da u gitarskom ritam patternu to malo promenim pa ide Bb6, Gm7, Bb6 i D7. Dakle, Bbmaj7 (klavir) se kod gitare menja u B6 jer A prelazi u G. Sad, možda je falsisticno ali eto ja prob'o.

Šta mislis o ovome?

Što se tiče vaseg snimka mislim da gitarista odvlaci svima paznju. Od njega se ne cuje ni pevac a ni basista ni bubnjar. Možda ja gresim, gitara mora da bude fenomenalna kao Steve Stevens (Billy Idol) ali nenametljiva. Inače gitaristi su najveci egocentrici, misle samo oni i oni. Zato ja pomalo stavljam gitaru u pozadinu.
sirchulle
(CAD Designer)
30. novembar 2020. u 06.42
@Sale: Ali realno ni ne vedzbam kako kažeš. Kad da stignem? Ja sam samo ubogi amater koji eto pokusava da nešto odsvira.
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
30. novembar 2020. u 07.55
e, upravo se preselih pre 2 dana, pa sad ono - raspakuj staru, veću kucu, i smesti je u novu - manju kucu :) :) -spadam s nogu.
aj' obraticu paznju kad uzmem od mojih neku od gitara, posto su mi tamo sve 4 gitare, ovde su mi samo basovi. evo bas rasklonih sad jednu grupu kutija, te dodjoh do većeg pojacala, čak je primecena i kutija „svirka, kablovi, pedalice” :)
*da donesem jednu od akustara, pa da probam.
*ma zezam se ja, naravno - mislim na keca je jasno da ne sviras klavir - nego da si ono bocn'o kako znaš i umes cisto kao postapalicu.
e, aj' pusti na sluske ovu nasu, i/ili na neki dobar zvucnik, posto si ti prvi ko je rekao da se recimo ja ne čujem, a da je gitara preglasna. -ne znam, meni nešto čak i nije preglasna (zato i kažem - aj' pusti na nešto gde sigurno može ceo frekventni spektar da se cuje). lično, samim snimkom/zvukom nešto i nisam zadovoljan. plus sto sam poslusao ovog momka tonca u nekoj sugestiji za 1 ton, i zafrkao se, a zafrkao sam se i sto sam prvo snimio na onom sterlingu, pa posle kao ma jook, dooobro je - pa nisam snimio na mom malom honeru (koji ima za oko 1cm kracu zicu - ovaj ima bas duge zice), plus snimao sam upaljen bas a ne ugasen - i tu onda nema onaj attack, koji bas, po meni treba da ima. naročito ako se svira prakticno u trojku. da tako kažem - pesma je dobra, ali sam snimak, onako generalno - nisam zadovoljan.
Stari__Gost
30. novembar 2020. u 13.36
Schule,

Nije loše, samo ja bih to malo brze. Ja volim malo zivlje. :) U sustini najvaznije je kako se covek oseca dok nešto radi. Sto kaže Van Halen „keep playing man”
Stari__Gost
30. novembar 2020. u 13.43
e izvini, pa ti imaš zivljih stvari, tek sad vidim, ne znam kako nisam provalio da ima još dosta pesama na listi. najbolje su mi 5, 8, 9 i 11 cinimi se.
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
30. novembar 2020. u 15.53
3. ti je malo billy jean :)
4. -uh, bas si ekspert da zabodes onaj fals od 1/33 tona :) -probaj da je sviras od 4. ili 5. tona, pa iskombinuj. možda ti bude zanimljivo.
5. short theme. pa o.k. (uh, bas ne treniras :) )
6. ne znam. 7. aaaajm dzast soul ... 8. -pa sunce mu kalaizirano - daj neki basz. 9. sace ti bane onaj batica iz strej ketza s onim njegovim gretschom ili šta je već tandrljao. 10. sace onaj natripovani od mene dugo voljeni pizdun stulic da istripuje da si mu maznuo kad fazani lete, kad miki kaže da se boji i nemam pojma šta još, i skinuce ti je jucjub :) 11. intro -pa ne'm pojma. pretvrdo si ocvir'o. -mora to picanski, onako leeeepo - da klizi. 12. -gle, jugoslovenka od pedje boja - odsvirah sa njim pre godinu dana neko zezanje na livadi - kul je matorac skroz. odlično peva to što peva, stvarno, i ima i charizmu.
13. ovaj goproic na vratu - paaa, bolje si usnimio (video) nego sto si ocvir'o :)

auh. nagrdih te ja strucno :) -aj' neću vise.
Stari__Gost
30. novembar 2020. u 16.48
Sale,

umesto sto tu drvis i zakeras, što ne okacis ti nešto svoje? ti si ovde jedini profi muzicar, pa daj da vidimo mi tebe! :))) a ne da Shuletu zameras ovo i ono, a on covek amater i hobista. Ovo mu je bre super sve.

malo da uoblicis još svaku od ovih stvari i dodas pevanje i ceo aranzman, može komotno album da izda. meni se ne svidja sto mu je ritam jači od gitare u mnogim stvarima. po meni treba da je gitara jača.
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
01. decembar 2020. u 04.17
pa evo ti iznad - u svojoj zoni (bas) - izuo sam ga iz cipela :) -pa ovo 99.98 posto basista sličnog zanra ne može da odsvira, i preko 90 posto basadzija koji ono oficijelno sviraju.
do bro, ova druga grupa nije bas tako :) -al' daleko preko 50 posto ne može da odsvira tako, a da smisli - tu smo već preko 90.

*ne zakeram bre - nego je covek pit'o za mišljenje (tako sam skontao)(kao sto sam i ja njega pitao).
posto još od neke 23. godine zivota, sam odlucio, da kada se susretnem sa muzicarima NEćU nikada nikome dati ni jednu jedinu sugestiju, ili izraziti svoje mišljenje, DOK me ne pitaju za to.
jednom sam dosao na svirku, još je marko svirao kod mareta u di luna bluz bendu, tamo gore na platou, i neee valja mu bas... ubi... - i kao pauza, dolaze on i sone (koji mi dodje i dalje 50dm :) ) do urosa (svir'o bubanj neko vreme u tom bendu) i mene, i ja reko - marko, ajde pitaj me, molim te -i on kaže dobro bouze - pitam te - i reko jeeebo te ... daj tamo na mikseru (uradi to i to s basom..). - e pa što ne cutis - fala - i prihvatio covek sugestiju - i naravno, drugu kockicu - sve k'o bombonica. (posto tamo na bini gde su oni - on to ne cuje isto kao mi u raji).
dakle to su sve dobronamerne sugestije, a ne popovanje.
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
01. decembar 2020. u 04.20
preselih se ovih dana u malo manju gajbu.
*jebo ga, koji sam horder.

**evo kuca je u kutijama sva, gitare-gitare sam povuk'o kod caleta i keve, a ovde su mi basovi.

sedim sinoć crknut i gledam kroz prozor, i izvadih dakle bas posle jedno dve nedelje NEpipanja - au bajo - kako teško ide :) :)
mislim -s ramonsima mogu na keca da sviram bez probe, al' bouvi bi me već otpustio, paaa... ako bi izdrzao do jedno osam taktova :) (ili možda i celih 16, ako su prvih desetak „krompirici” -pa dok ne dodje neki provoz).
sirchulle
(CAD Designer)
01. decembar 2020. u 07.46
Evo da malo pojasnim ideje iza svake numere...
Naime ja to gledam u slikama ove numere. Tako mi padaju na pamet. Inspiracija dolazi odatle.

Prva numera: Sadness

Nastala u trenutku tuge jer sin odlazi iz kuce. Kada je zavrsio srednju skolu nisam mogao da se otmem osecaju da zauvek odlazi. Kada je krenuo na faks postao sam svestan svega i zao mi je bilo sto nisam vise vremena proveo sa njim ali ni to ne bi bilo dovoljno da nadoknadi sve propusteno. Jednostavno nisam mogao da se otmem od tuge. Znam da svako mora svojim putem ali eto, tako je to nastalo...Već sam kroz numeru video sve slike koje prolecu iz detinjstva njegovog, kao da gledam spot i kako on pakuje svoje stvari i odlazi.

Druga numera: Rhumba Latina

Nastala je gledajuci prizore Latinske Amerike. Predivnih zemalja i jadnog naroda koji pati i strahuje od domaćih instaliranih dikatatora, stranih interesa, ogromnih resursa koje svako gleda da uzme za sebe. I pored toga nadju vremena za sebe ali sve manje i manje. Takođe tuzna. Prolecu mi slike Patagonije, Amazona, tropskih predela, razrovanih puteva i naroda koji ide pored puta po nekakvim bespucima, slike favela i sličnih nedaca...

Treca numera: Disco

Nastala kao inspiracija kada sam kao klinac prvi put usao u disco a ritam lomi, disco ball se vrti, ABBA, Boney M i slične stvari.

Cetvrta numera: Good morning

Tipicna americka stvar. Jutro nad Amerikom iz vremena kada je nešto kao bila i kada sam verovao da je to nešto. Znate ono, jutro se budi, ljudi idu na posao, neka ruralna oblast. Lepo vreme, sunce sija, pejzazi se menjaju, sve je lepo i idilično. Kamera prati rancere koji gone stoku, birokrate koji su na nekoj raskrsnici u nekoj zabiti, klinci sto raznose mleko i novine...Tako to...

Peta numera: Short Song

Ništa posebno, pao mi na pamet ritam i ideja. Nekako je malo besno odsvirana. Ritam i bes ali pritajeni.

Sesta numera: 80 cool

Ništa posebno, omaz osamdesetim godinama. Vise je retro nego ozbiljna stvar. Vatrene kocije i slične gluposti.

Sedma numera: Classic song

Takođe samo neka ideja koja eto tako tece.

Osma numera: Jamajca

Fascinacija Jamajcom, plazama gde je vreme stalo i nekako se gubi u daljini. Eddy Grant i slični uticaji iz mladosti. Kao sto u „Bekstvu iz Sosenka” rekose, okean nema secanja. Tako nekako.

Deveta numera: Dirty boogie

Inspiracija dosla iz filma Crossroads, Walter Hill iz 1986, sa Steve Vai. Oduvek mi je bila fascinacija da smislim neki opak boogie, brz ritam i opaku gitaru ali i opak ritam. Nekako da bude neprecizno odsvirano kao prasnjavi putevi iz tog filma, puno prljavstine i gresaka. Brutalno bez zezanja. Pozadina vrlo prosta bez nekih palamudjenja...Kao ovo:

https://www.youtube.com/watch?v=jWxYP4BKqa0&list=PLyKcjR9FtvHbAIQyyr0XS31bGiM_w2TFv&index=1

Deseta numera: Breaking ground

Imam još jednu varijatnu ove harmonije koja vise vuce na blues ali ovde sam stavio akcenat na prelaz koji je na kraju i sve se vraca na početak pa Jovo nanovo.

Jedanaesta numera: Intro:

Samo ime kaže, intro u neku rokacinu...Posle ovoga nastaje raspad sistema...

Dvanaesta numera: Arabian susnset

Ovo je nastalo kao fascinacija pustinjom, Egiptom i sličnim stvarima. Bilo mi zanimljivo a uz to i misticno.

Trinaesta numera: Coming home boogie

Pa šta reci, samo mi palo na pamet kako bi to bilo kad krenem kuci.

Sve u svemu, treba vezbanja i zanatstva vise staviti u ovo ali kako naslov kaže ovo su samo neke ideje. Kada bih imao mesec dana da ne razmišljam ni o cemu ovo bi bilo mnogo bolje ali bas taj mesec mi uvek fali. I uvek mi fali to nešto malo, ne samo meni nego mnogima.



Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
01. decembar 2020. u 12.40
da da, nemalo nas jurcamo za kojecime, nalazimo izgovore, i tako dalje, i onda samo jednog dana, kada vreme nepovratno prođe, se eventualno zapitamo -ili naprosto primetimo - da smo možda ipak trebali/mogli provesti i vise vremena sa svojim bliznjima -jer zapravo samo njih imamo, i poooonekog bas dobrog prijatelja.
ali opet - nikad nije kasno - mada, ljudi se nekako odalje, a ego im ne dozvoljava da se ponovo priblize. (ovo ne tvrdim da je tvoj slučaj, vise onako mi je prva asocijacija na tvoje objašnjenje prve).

9. uh, kad se setim na videu sam gledao par puta film crossroads... znaci stvarno ga je stevica raskidao, alal mu kesa.

da, uvek fali...
i mislim da ne fali samo svestranim ljudima - kakav sam, recimo :) -nego mislim da fali i raji kuca-pos'o type.

p.s. -lično, nikako da uzmem tu gitaru i da sednem i da oderem caskom to dokle može da se dobaci uz vredan rad od par meseci, iako me ne smara, ali recimo bas - sad, kao mator - primetio sam da me treniranje (znaci bas ono gimnastika za sake/prste/ruke) uopste ne smara, nego naprotiv - relaksira me. i to suv bas, ništa pojacalo.
kad sam bio klinac, cik da ću da stavim metronom, pa na recimo 60, i da sviram krompirice, ili još sporije.
**ne znam da li znaš, (a i možda ne radi za svakoga tako) - kada si u nekoj svirackoj boljoj formi, pa se zapustis, - mnogo brze se ruke vrate kada vezbas daleko sporije od sporog koje možeš da odsviras tačno i precizno, nego titirli-titirli jurcanje/brzo treniranje/brz tempo.
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
01. decembar 2020. u 12.41
*e, ne znam da li sam već linkovao ove momke - ubise na licinom mestu, al' moguće da vam se genre neće svideti:

https://www.youtube.com/watch?v=rv4wf7bzfFE
sirchulle
(CAD Designer)
02. decembar 2020. u 09.33
Možda je i ovo neka stvar koja nas veze za prvu pesmu a nisam tako dobar kao Van Halen...

https://www.youtube.com/watch?v=HI3aPJkZmNU
Stari__Gost
02. decembar 2020. u 17.24
Sale,

A da stvarno, vidim sad da si okacio gore neki tvoj snimak. Promaklo mi. E pa lepo, ajd sad ja malo da opletem po tebi, pa da vidim kako će da ti se dopadne. :)

Antireumatik - svirka, onako, OK, ništa naročito. stil iritira. neko punk-rock dranje tipa direktori, deluje krajnje klinacki i infantilno. takvu muziku je ok da svira neko sa 20 godina, a vi ste vidim malo starija ekipa. vidi se da znaš da sviras bas, tj. cuje, samo od tako zrele ekipe ocekivalo bi se neko malo prefinjenije i sofisticiranije muziciranje. Bas nešto tipa ovog „VULFPECK” sto si isto posle okacio. A ne udri 3 akorda pankerski, i urlanje preko toga, i to je kao muzika. meni se lično ne svidja, i zali boze vaseg muzickog potencijala ako uglavnom ovakve stvari svirate.

takođe, hoću da naglasim da nije isto svirati bas u bendu, i komponovati samostalno originalne stvari kao sto je to Schule uradio, a ti popljuvao. daj ti baki da čujemo neke TVOJE muzicke ideje, a ne da se krijes iza nekih neizivljenih propalih pankera. :)))
sirchulle
(CAD Designer)
03. decembar 2020. u 09.26
Nego Sale da te pitam nešto. Da li bi svirao bass na mom albumu? Vidis i sam da mi ne ide to sviranje (gitara tu i tamo) ali ostalo ne bas. Imam još sijaset muzickih ideja...
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
03. decembar 2020. u 15.10
cek cek, polaaako - pa nisam opleo sunce mu kalaizirano :) - samo sam rek'o zapazanja.

-pa bojim se da je ova ekipa bas daleko od ovih gore volfpacka. -tako da da, -sa garazni punk-rock ekipom - svira se (samo) to. -sa nekim drugim ekipama - nešto drugo.

moje ne mogu da ti posaljem, zato što je mnogo do jaja, pa se bojim da mi neko ne ukrade i uzme moje novce - koje - realno - zasluzujem, jer sam lepo smislio :)
al' kad snimim nešto - biće.

schule, može. eventualno ako nisi lenj mi samo raspises, pa ti nekako (ne znam kako :) ) snimim, pa ako ti se svidi -svidi, ako ne - bacis svinjama :)
Stari__Gost
04. decembar 2020. u 11.26
Ma jok i nisi. Nagrdi coveka na pravdi Boga! Sale, svi misle za svoje stvri da su genijalne. A čak i da jesu, sigurno nisu bas sve. Imaš sigurno nešto svoje sto bi mogao da okacis. A kao treće, realno, ako do sad nisi napravio pare od svojih muzickih ideja, teško da ćeš i sada ili kasnije. Izvini na iskrenosti ali pare od muzike se prave kad si mladji.
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
04. decembar 2020. u 15.06
ne, tu nisi u pravu. *nisam bre nagrdio coveka, aman :)
ne misli svako za svoje stvari da su do jaja - ima i nas namazanih, koji vrlo dobro znamo gde je šta. (recimo za onog pajsera seeba, ako treba nešto nekreativno, bezveze, ruzno, sve u vinklu - al' da postuje tamo neke standarde - siguran sam da zna - i da mi treba recimo neko nemacko stepeniste (to su, gorepomenuti coskovi o koje se lomis i povredjujes, i svre u perfektnom vinklu, tipa tolerancija 0.0000095 stepeni u odnosu na teoretskih 90) - pitao bih njega za mišljenje.
da mi treba neko lepo, -pitao bi nekog zabara pederasa koji depilira obrve i podlaktice :) ).
tako recimo ja za moje kompozicije one koje su do jaja znam da su do jaja, i zna da ti i objasnim tačno zašto su takve, a znam i da ti kažem zašto one koje nisu - naprosto nisu.
kao kad imaš dvoje i vise klinaca - ono, gines za svako od njih, tvoji su, nema price ni razmišljanja kad dodje momenat - ali vrlo dobro znaš, koje je tupavo, koje je ...ivetar, koje je proracunati smrad, ko je lukav, ko naivan i tako dalje.
nisam ga bre nagrdio - nego dao dobronamernu kritiku. -da smo svi mi imali takve - kad smo pocinjali - ustedeli bi jako mnogo vremena da dodjemo do nekih tamo rezultata. if ju andrstendmi.
Stari__Gost
04. decembar 2020. u 15.47
e pa dobro onda, kad ne das... :)))

a možda mi se i učinilo da si ga napao.
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
04. decembar 2020. u 16.09
ma jok bre. stvarno imam beskrajno strpljenje kada je muzika u pitanju. -ono, iskljucivo dobra namera, uvek podrska, i dobronamerna sugestija, a u skladu sa mojim znanjima i vestinom.
mislim, ovo moje imam u poslednjih godinu i sitno možda, - ono kad uzmem i tandrljam gitaru ili bas, pa mi padne nešto na pamet, i ja onda uzmem i snimim telefonom, najcesce suv instrument (neprikljucen u pojacalo), jedva se i cuje. - i ništa, uglavnom je - „to ću jednog dana da snimim i da razradim” - i ostane na tome. doduse, obezbedio sam si i vrhunskog bubnjara, i dva vrhunska klaviriste. verovatno i gitaristu ono sto ja ne umem. e sad, problem je sto ponesto (sint, gitara), ja imam u tintari šta i kako bi 'teo - ali ne umem da objasnim šta - onima koji to i tehnicki umeju da izvedu. a ne umem tako kompleksno da raspisem note. (ne zato što je to bogte pita kako kompleksno stvarno, nego zato što je meni kompleksno da zapisem - tu mi fali znanja).
Stari__Gost
04. decembar 2020. u 16.31
Sale,

ma šta da ti kažem, sve znam, ista prica... ja isto ovako ko Sirchule, a izgleda ko ti, iako sam hobista i amater, imam svog originalnog materijala za bar dva albuma. i isto ko ti snimam se sa telefonom bez pojacala. ali samo gitarske delove imam, najviše rifove, i sve drugo mi fali. :))) a ponajvise vremena. mnogi koji su čuli te moje rifove su rekli da ima tu dobrih stvari i da bi mogli ispasti hitovi, ali ja znam šta tu sve još treba i niti imam vremena niti znam kako. sto je najgore, osnova svakog rock'n'roll hita je bas tako taj neki kratak i dopadljiv riff. samo eto ja ne znam šta bi sa njima.

mislim da je najveca sreća za svakog muzicara da nadje dobar bend. kada se ti obres u dobroj ekipi, u kojoj inspirisete i nadopunjujete jedni druge to je najbolji način da se dosegne svoj puni potencijal i da se to sve nekako uoblici, plasira javnosti i na kraju krajeva i unovci. ovako sam to sve da izvedes, jako je teško, mislim nije nemoguće ali moras biti neki genije ko Majk Olfild ili tako neki lik koji sam svira 16 instrumenata, peva, producira itd. sto vecina od nas nije i nikada neće ni biti, pa makar i dubili na glavi. :)
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
05. decembar 2020. u 09.49
za zivu svirku, jako je bitno kakva je ekipa. -slično kao bilo koji kolektivni sport - tipa, - može i cukaricki da odere bilo koji drugi tim - kad poslozi svoje kockice.
moja poslednja ekipa je bila... koliko se secam, napravili smo 3 (tri) probe kad sam ja upao u ekipu, - i to pre svirki, od po 2h. inače smo bili u stanju da odsviramo, mislim, nedelju dana sviranja bez da ponovimo pesmu. gde god smo dosli, a da je bio in-house band - ponudjeno nam je da mi ostanemo i t.d. - znaci bukvalno pevaci kad otvore usta, ili kako ovaj u'vati gitaru - i znamo svi šta 'oce da svira, i t.d. nikada isto odsvirana pesma. 'ebasmo kevu kevinu kako smo svirali. stonsima/bitlsima, iz najboljih dana - opusteno na crtu. (uopste se ne zezam).
e sad, ekipa je bila sastavljena od karizmaticnih pojedinaca. poslednji mali gitarista, ja nisam bio za, al' ostali su rekli ma neka ga - pa je ostao - on bas nije bio ni blizu tog kalibra (energetskog - a ni svirackog) - ali ekipa je izmenjala i dosta clanova, i uvek je svaki novi bio dostojna zamena. kad sam ja otisao, doduse, imali su malo problema da popune moje mesto adekvatnim clanom :)
-uglavnom, svaki pojedinacno je bio do te mere dobar - da može bukvalno sam da postigne odlucujucu razliku i dobije svaku utakmicu. (ili ti - jedan ako je raspoložen - ostatak ekipe, i cela kafana - opusteno mogu da dodju komplet skenjani - taj jedan, bilo koji od nas, ako je raspoložen - povuci će ekipu bukvalno na pola prve strofe prve pesme, i onda sledi javno streljanje publike.
evo kad vratim film, mogu da se setim jedne jedine svirke, na adi - dolazile su neke klinke, sad vise nisu klinke, mlade koleginice sa akademije, gudacice. -i otprilike mislim da smo čak i odsvirali prvu kockicu, i kao krecemo drugu - i ove devojcice vriste posle svake pesme. (mislim, da ne bude neke zabune - to je zvucalo kao svaki, kao dobar bend po gradu tada, i bolje od svih koje sam čuo - sada) - i kažem ja peci gitarosu - perice, jel' ove devojcice bre nas zezaju pa kao fol vriste, ili stvarno ne cuju da se raspadamo?
i ništa, nekako se posle i primismo, i odsvirasmo. uglavnom, posle ih ja pitam - deco jel' nas to lozite, ili stvarno vristite :) ? -i kao - pa stvarno, sto, pa dobro ste svirali. -a reko' o.k. -mlade ste :)
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.