Diskusije : Emigracija

 Komentar
Moderatore nemoj da spavaš
Power12345
26. novembar 2020. u 02.18
Megi se preselila u Švedsku: ‘U Hrvatskoj nisam našla posao’

...Mjesecima na početnoj stranici SC
Marko_011
(Buongiorno a tutti)
26. novembar 2020. u 03.32
Megi frizerka iz Splita...snaci će se...

Strela 6278 prijem.
Starac_Foco
(--)
27. novembar 2020. u 00.54
Dozivas pogresnog 1234. Po svoj prilici moderatori diskusija imaju veze sa naslovnom stranicom koliko i ti.
Ja sam nekad bio moderator na jednoj diskusiji na SC. U to vrijeme postojala je i posebna diskusija samo za moderatore koja je ponajvise sluzila tome da obični moderatori kao ja traže od vece vlasti zvane administrator da nekoga ko je bas zastranio banuje posto vecina moderatora nije imala te privilegije.
Elem, tada su oni koji uredjuju naslovnu stranicu imali obicaj da izdvoje i neke diskusije tamo. Primjetim ja da to nema nikakve koordinacije sa uredjivanjem diskusija. Teme koje bi ta osoba izdvojila na naslovnu nisu nužno bile one koje bi ja izdvojio u samom diskusiji.
A čak se znalo desiti da ja skroz obrisem neku temu kad neke budale zakuvaju ali ona i dalje stoji na naslovnoj strani (ovo je prica stara preko 10 godina).
Pripitam ja jednom tu administratorsku vlast (za koju nisam imao pojma ko je kao ni za te sto uredjuju naslovnu stranu) ima li osoba koja izvaja teme na naslovnu stranu privilegije da ih može izdvojiti i u samim diskusijama pa da se to izdvajanje malo sinhronizuje. Odgovor bijase da nema, i da bi ja trebao da virim i gledam šta je taj ili ta izdovojio na naslovnu pa da i ja uradim tako u samoj diskuji... Taman posla, da ću... I čak je izgledalo da možda ni taj administrastor nije znao ko je ta osoba niti po kojem kriteriju radi.
zlatiborac
27. novembar 2020. u 11.23
Power12345, „Ne diraj lava - dok spava!”
Power12345
29. novembar 2020. u 02.53
hvala na pisanju Fočo

onda znaš ...tj ako radiš za nekog ko je zakupio hosting, registrovao domen, instalirao wordpress i aktivirao željenu temu...

„POST” pr. WordPress
„ADD NEW” naslov članka na SC ...(„PUBLISH” )

moderator ..trebalo bi i kao radnik znati i za koga radi, šta radi i ko mu je gazda.

Starac_Foco
(--)
30. novembar 2020. u 18.02
A sto bi trebao da to zna? Moderator nije zanimanje, već volontiranje.
Pretpostavljam da je dok je SC bio forum od nekog značaja (a to je bar 10 godina nazad) neki moderatori su znali gazdu i administratora (ako su to bile dvije razlicite osobe). Mnogi kao ja nisu, već smo se javljali kad bi vlast objavila da trazi moderatora za neki forum.
Od onda veliki broj diskusija se ugasio, neke koje još kao nisu ugasene isto kao da jesu jer ne bude vise od 2-3 teme godisnje koje niko i ne vidi, tako da pretpostavljam da sad ima vrlo malo moderatora na SC. A ne bi me iznenadilo i da administrator i gazda više ne postoje :).
U stvari, osnivac portala na svom javnom linkedin profilu SC uopste i ne pominje. Čak i da on nije vise vlasnik, cudno je da ga ne pominje, valjda sto vise nema vise nikakav značaj. Sad imaš lokalne forume u svakoj opstini od kojih su mnogi daleko aktivniji od SCa koji nije opstinski nego globalni...
Power12345
01. decembar 2020. u 04.16
Hvala na pisanju,

razumem i pozdravljam Volontera, re ili kako bi to zapad definisao, naglasio
„Počasnog ..ne džabaroša..še ”
A šta bi tebe ili nekog svrbelo , da se češeš i znaš ko je gazda!
Radilo se nešto iz ljubabvi i što si voleo ..
Danas je toliko toga i stranica pored Fejzbuka Tvitera , Instagrama, razno raznog... punih go.va.na trača, klača..i svega onog što non stop svetlucka, trepće ...trči

Da, da, od svega je i od toga , novog, novog i onog naj novijeg...
a za onim starim i što ga nema. - recimo, Običaja, reda, rada,
kao i one i naše Prove,Kukuruza, Našeg Voća, Našeg Povrća ,
Našeg Mesa i svega onog a Našeg...
Gdje su tu i Pogledi, Misli, Čistoća
Na tv stranicama svega i svačeg, diskusije, You Tube i šta da se kaže, piše i kome vjerovat...A gazda, gazde ko više i od njih kao i morala ima je veliko pitanje (????)
Fočo Sokole,
danas je svega i svačeg u ovim morima i vodi prljavoj...tu se riba i traži , lovi a go.vna plivaju.

 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.