Diskusije : Emigracija

 Komentar
Možeš da se ne slazes..
sirchulle
(CAD Designer)
11. novembar 2020. u 14.31
Novak
11. novembar 2020. u 14.51
ne slaze se cinjenica jer u islamu već vekovima maske ne ugrozavaju natalitet, da nije možda muska zasluga?
Stari__Gost
11. novembar 2020. u 14.52
problem kod Crnogoraca je to što oni svi misle da su Njegos i da su mnogo pametni. :)
sirchulle
(CAD Designer)
11. novembar 2020. u 15.01
@Stari_Gost: Postao si kao ova nova potpredsednica USA koja će uskoro postati i predsednik USA. Njoj najveci domet je to što je žena i sto je obojena. Tako i tebi, od celog intevjua si video da je on Crnogorac.
Stari__Gost
11. novembar 2020. u 16.29
sirchulle,

a jbg, to im je u krvi, mislim Crnogorcima, pa tako i Rambu. Rambo jeste jako pametan, ali uglavno prica ono sto svi znaju i sto je opste poznato. :)
Novak
11. novembar 2020. u 16.32
Znaci ona bi mogla biti iznenadni presednik kao Ford sedamdesetih, a na regularnim izborima opet neki Trump za protivnika.
Stari__Gost
11. novembar 2020. u 16.45
najsmesniji mi je bio snimak kako je kao proslavljena Bajdenova i Kamalina pobeda u „Kamalinom selu u indiji”.

Doslovce je pisalo „Celebration in Kamala's village in India” - a žena rođena u Oakland, California. :)))))

na koju foru ima svoje selo u Indiji, ako je rođena i odrasla u Americi? Nebuloze. Hoće da izgrade neki mit o njoj po svaku cenu.
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
12. novembar 2020. u 06.39
rambo je poluhrvat. lično NE podržavam to što moje kolege (muzicari), sviraju ovih dana u zatvorenim prostorima. eno mi ga ortak jedan u kovid bolnici na samrti. ovi ostali koji su fasovali otprilike neće otegnuti papke, al' kapiram da nisu bas ni presrecni. dvojica se uredno raspadaju posle bolesti...
sirchulle
(CAD Designer)
12. novembar 2020. u 06.43
„a jbg, to im je u krvi, mislim Crnogorcima, pa tako i Rambu. Rambo jeste jako pametan, ali uglavno prica ono sto svi znaju i sto je opste poznato. :)”.

@Stari_Gost: To sto Rambo prica nije sto svi znaju jer da znaju toga ne bi bilo. To sto par procenata to zna ne znači da svi znaju. Ja sam nekada pravio i male eksperimente sa ljudima. Uzmem da pricam ocigledne stvari recimo desetorici poznanika. Radilo se o hiperinflaciji dok je bila u Srbiji. Jedan se slaze sa opste primecenim stanjem i rado bi da ga nema, osmorica pojma nemaju o cemu pricam i ostaje jedan koji to isto zna ali ga boli briga.
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
12. novembar 2020. u 11.49
mislim, rambo ima neretko „good points” po raznim pitanjima, - ja imam recimo još bolje - ali eto, on je medijski eksponiraniji muzicar od mene (sto mi je negde i o.k. - jer je covek radio autorsku muziku, a ja sam se bavio živim performiranjem - čak je svirao jednom sa nama, -o.k. svira, a i radi pos'o) - i onda mnogo ljudi cuje za te njegove palamudarije, a za moje manje - jer eto - njega kamere i mikrofoni snime, a mene bas i ne.

inače mentalno stanje ove nacije (a i svake druge - i tu vam onda bude vrlo jasno kako udbe, globalno, zapravo i nemaju puno posla - raja je stvarno glupa kao k...) - je da uzmete neki video na yt, sa nekom, ne znam kako bi se izrazio... rovitom tematikom - i onda krenete da čitate komentare.

a mozete i ovde da dodjete i da čitate postove onog sante, i još tu par drugara :) - garantujem vam da vam neće biti dobro tu i tamo :) :)
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for PomPom Keychains?
.