Diskusije : Emigracija

 Komentar
Male boginje lece rak
pravda_i_istina
24. februar 2019. u 15.04
ali profit donosi vakcina protiov malih boginja i protiv svih drugih virusa, plus treba zarditi i na kanceru...

šta ćemo sad http://webtribune.rs/sokantan-pronalazak-lek-protiv-raka-pronaden-gde-ga-niko-nije-ocekivao-rak-nestaje-za-... /

U roku od 5 minuta, dobila je glavobolju i temperaturu., nakon čega je usledilo povraćanje i drhtanje.

U roku od 36 sati, nestao je tumor veličine loptice za golf na čelu, a za dve nedelje u njenom telu nije bilo kancerogena.

„To je bio najlakši tretman koji sam uradila do sada”, rekla je za CNN.

Virusni soj je konstruisan i oslabljen u laboratoriji, a zatim dat u dozama koje su dovoljno jake da vakcinišu 10 miliona ljudi.

Lečenje raka virusima nije novo. Naučnici iz klinike Majo kažu da se „viroterapija” uspešno koristi na hiljadama pacijenata obolelih od raka, ali ovo je prvi slučaj da se rak koji se proširio po celom telu pacijenta povukao u remisiju.

„Mislim da smo uspeli jer smo povećali dozu u odnosu na druge,” rekao je vodeći autor studije dr Stiven Rasel. „I mislim da je to kritično. Količina virusa koja je u krvotoku zaista upravlja količinom koja ulazi u tumore. ”

Virus boginja čini da se ćelije raka spoje i eksplodiraju, objašnjava Dr Anđela Dispenzieri, istraživač klinike Majo. Takođe postoje dokazi da virus stimuliše imuno sistem, pomažući mu da prepozna bilo koje ćelije raka koje se vraćaju i da ih „očisti”.

Naknadna klinička ispitivanja pokazala su slične rezultate sa karcinomom jajnika, rakom dojke i ne-Hodgkinovim limfomom, prema istraživačkom radu iz 2016. godine pod nazivom „Boginjama do spasa”. A sadašnja istraživanja su se bavila efektom boginja na multiformni glioblastom, mezoteliom i karcinom skvamoznih ćelija.

„Nedavno smo počeli da razmišljamo o ideji leka protiv raka – i to je cilj ove terapije”, rekao je Rasel.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.