Diskusije : Emigracija

 Komentar
САД провера порука на интернету
CTEBA
(penzioner)
30. mart 2018. u 12.56
Како преноси Русија Тодеј, Американци се спремају да уведу закон по коме ће свако ко тражи било усељеничку или туристичку визу, морати да да корисничко име и шифру, за социјалне медије.
Провераваће се све поруке у задњих 5 година, и свако ко постави неку антиамеричку поруку ће аутоматски бити одбијен.

https://www.rt.com/usa/422785-us-visa-social-media/
rizling
31. mart 2018. u 04.23

Živela amerika!!! Pare padaju sa neba.

CTEBO prokomentarisi ovo : https://tinyurl.com/yc43nkwp

kt61
02. april 2018. u 15.35
Pogledajte samo ovaj sajt, primera radi, sve gastosi a pisali svasta ovde.
baresh
(zanatlija)
02. april 2018. u 22.05
„Провераваће се све поруке у задњих 5 година, и свако ко постави неку антиамеричку поруку ће аутоматски бити одбијен. ”

Logicno bi bilo da svaka zemlja treba proveriti svaku osobu
koja se useljava. Kako zbog moguće kriminalne proslosti tako
i zdravstvenog stanja kao najvaznijih cinilaca koji mogu biti
i te kako vazni i na stetu zemlje domaćina.
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
06. april 2018. u 10.32
eee matori ljudi a naivni. pa kako to može?
BeliVuk
06. april 2018. u 11.19
Америкa отела Србима 85 тона злата што су је бомбардовали горе него хитлер, помагали геноцидне антисрпске комуњаре и све то наплатили са отимањем Србима 85 тона злата!
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.293.html:364028-Kako-su-potrosene-zlatne-rezerve-Kraljevine-J

Тито је био србождер, он је подржавао шиптарски терор над Србима на Косову и Метохији. Запад је нож у леђа Дражи и Српском народу а подржао антисрпску звер Тита који је побио на стотине хиљада Срба, огроман број од њих интелектуалци. Браварска сотонина десна рука Јово Капичић признаје да су Срби били за интелектуализам и за Дражу:
Србија је већином била за четнике, не за партизане, то вам ја кажем. Србија је била везана за краља, династију, цркву, која је у души народа, и интелектуалце какав је био Слободан Јовановић - испричао нам је Капичић.
http://www.blic.rs/vesti/tema-dana/sto-bih-se-mirio-s-onim-kome-sam-brata-ubio/emssqv6

Зaпадна и шиптарска „хуманост” према Србима. Преко 1000 Срба је побијено на Косову од окупације Косова 1999, ниједно убиство над Србима није кажњено.

Побиј, покрсти, протерај

Светлана Петрушић, аутор и копродуцент политичког документарца „Побиј, покрсти, протерај”, ција је премијера недавно била у Бањалуци: Истина о стравичним мукама 55.000 српских логораша у 500 логора у БиХ

Филм „Побиј, покрсти, протерај”, аутора и копродуцента Светлане Петрушић завршен је почетком новембра 2004. Премијера је била у Бањалуци 12. новембра. Филм је режирао Ивица Видановић у сарадњи са продуцентском кућом „Светлописно одељење”.
- Нема веће среће за аутора него када се догоди да филм изазове емоцију и натера гледаоца на размишљање - каже за „Сведок” Светлана Петрушић.- Срећна сам као аутор што овај филм никога није оставио равнодушним. После премијере, представници свих институција Републике Српске, као и челни људи Савеза удружења логораша РС, сложили су се у једном, да је овај филм од изузетног националног и државног значаја као и да после овог филма много тога више неће бити као пре. То је, иначе, први политичко-документарни филм који се бави страдањем српских логораша заточеним у хрватско-муслиманским логорима у Босни и Херцеговини од 1992. до 1996. године. На пример, Тарцин је био један од оних логора за Србе које је Мазовјецки посетио и регистровао и који је био затворен тек после Дејтонског споразума.

С: Коме не одговара истина о српским жртвама?
С.П: Срби су најлакша мета за одстрел. Срби су оцигледно идеална жртва. Убити Србина је најлакше јер нико за то не одговара. Тако вам је било и у овом грађанском рату на територији некадашње Југославије, а тако је то и сада у Србији на Косову и Метохији где албанци тиранишу српски народ. Српски народ ако је дозволио да три пута само у двадесетом веку и ево четврти пут у двадесет првом доживљава демографску катастрофу, онда су Срби идеалне жртве.

Филм је управо зато моја побуна, мој отпор према терору и тиранији, моја побуна против наметнутог рата, наметнутог мира, а посебно наметнутог заборава. Овај филм је одговор антисрпској пропаганди и упозорење да се на политичкој сцени комплетног српског простора догађа денацификација Срба. Филм није у интересу фашистичким хијенама које контролишу медијски простор окупиране Републике Српске, окупиране Србије и Црне Горе. Филм је искључиво у служби истине.
С: Колико је логораша било?
С.П: Филм „Побиј, покрсти, протерај” је сведочанство које говори о стравичним мукама 55.000 српских логораша у преко 500 логора које су држали Хрвати и муслимани у БиХ од 1992. Забележено је преко 130 метода муцења. О томе у филму говоре српске жртве.
С: Назире ли се ко је запоцео агресију?
С.П: Филм јасно говори о агресији хрватске државе на БиХ, о тајном наорузавању муслимана, муџахединима у БиХ, о стварној улози политичког и војног врха НАТО у грађанском рату на територији некадашње Југославије, о улози Немачке и Ватикана у сецесији БиХ, о континуитету страдања Срба и улози великих сила, на челу са САД, у етничком чишћењу српске територије. У филму у је такође приказан ексклузивни документарни материјал.

УМЕСТО ДА ПОМОГНУ ЛОГОРАШИМА,
ДЕЛИЛИ ИМ ЧЕТКИЦЕ ЗА ЗУБЕ
- Начин на који су се Хрвати и муслимани иживљавали над српским цивилима представља патологију људског ума - каже Светлана Петрушић. - Жртве су биле и бебе и деца и силоване девојчице и изнемогли старци. Какав цинизам! Агенти страних обавештајних служби у оделима Међународног црвеног крста (сетимо се само улоге Куснера) обилазили су логоре, као сто је то био случај са логорима у Оџаку, регистровали их, разговарали са злостављаним Србима и уместо да им помогну и затворе те логоре, они су им на поклон делили четкице за зубе. То је заиста морбидно. После њиховог одласка тортуре над српским логорашима биле су још веће, а многи Срби су подлегли батинама.
https://www.youtube.com/watch?v=4NNjk_Gm5VA
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Earrings?
.