Diskusije : Emigracija

 Komentar
Americko ludilo..
santa
15. februar 2018. u 09.21
Just another mass shutting, tj. još jedno masovno ubistvo (skolske dece)!
Hobo
(Pacifing by force)
15. februar 2018. u 09.39
Kažu da je takozvaano „americko ludilo ” prelazna bolest

Uvek treba postavljati pitanje zašto a ne kako se te stvari desavaju
Razgovarali su nedavno o budgetu a malosu dali na vojsku i policiju koja izgleda kao i vojsla imaju čak oklopna vozila dok ih neintresuje mentalno stanje nacije . Osim toga pusku može da kupi svaka budala .
Britanski zakon o oruzju je mnogo bolji od tog americkog zakona divljeg zapa
santa
15. februar 2018. u 10.17
„Britanski zakon o oruzju je mnogo bolji od tog americkog zakona...”
-----

Ne samo Britanski već i vecine ostalih zemalja, ali oni nemaju sto „America imade' - NRA (i US Congress)!”
santa
15. februar 2018. u 22.49
Ee moj 'Hobo' izgleda da si usamljen u malo ozbiljniju debatu o 'crnoj strani' americke svakodnevnice dok ostali ...

Go figure!
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
16. februar 2018. u 02.16
pa evidentno je da žele da razoruzaju populaciju, i nemaju ama bas nikakav problem da žrtvuju koliko god ljudi treba za takav cilj.
kao kad idu u pljackaske ratove desetinama hiljada kilometara od ju es of a. i to u zemlje koje da ih ostavis na miru - ne bi mogle predstavljati ama bas nikakvu pretnju ju esu of a za još petsto godina.
ali dobro - evo vidimo na nama - ko se ne buni i natrci - zna se šta sleduje. -ako danas samo malo povijes vrat pred silom i nepravdom, ma koliko lepo upakovana bila - sve o.k. - sutra ćeš batice klecati na kolenima. sve o.k. -eto tako mi to izgleda.
CPHA
(Чувари ћирилице)
16. februar 2018. u 06.28
Страшно!
Кад чујем на вијестима 'инцидент' згрозим се.
Није то никакав инцидент већ злочин.
Америка је плодна земља и концепт друштва је погодан за менталне болеснике.
Мислим да мора повести више рачуна и превентиве на тему менталног здравља дјеце и младих.
CPHA
(Чувари ћирилице)
16. februar 2018. u 06.31
Страшно!
Кад чујем на вијестима 'инцидент' згрозим се.
Није то никакав инцидент већ злочин.
Америка је плодна земља и концепт друштва је погодан за менталне болеснике.
Мислим да мора повести више рачуна и превентиве на тему менталног здравља дјеце и младих.
santa
16. februar 2018. u 08.05
Da postoji mentalno obolelih u Americi to stoji, ali vise nego sto 'postoji' je politicka korupcija u najvisem vrhu (čitaj, US Congress!) koji je pod uticajem velikih donora od NRA (National Rifle Association) koji trosi millione i millione $$$ na pojedine politicare i njihove kampanje da zastiti interes svojih clanova i proizvodjaca oruzja i zbog toga ništa se u zakonu NE menjna niti će se menjati dokle god je sadasnja garnitura politicara u Congress-u!
santa
16. februar 2018. u 08.30
Da dodam, posle svake tragedije, tj. visestruko ubijanje (18 puta u zadnjih 6 nedelja, od kojih 8 u skolama) izraz saucesca se svodi od nasi politicara, posebno iz WH; - our thoughts and prayers..., tj. u našim mislima i molitvi za familije i poubijane, a kad se postavi pitanje odopuni/promeni postojecih zakona odgovoer je obično; - it's not the right time, tj. nije vreme za debate!
Hobo
(Pacifing by force)
16. februar 2018. u 09.44
Nemoraju uopste da razoruzaju naciju niti da menjau konstituciju .
Ali moraju da povedu racuna ko može da poseduje oruzje a ko ne .Ja mislim da je to kljuc... Osim toga ne mora svako da ima „mitraljez” kod kuce. Duge cevi 24„ plus kundak i pistolji. Onda zabraniti nosenje oruzja concealed . Isto da se strogo kazni osoba koja prodaje oruzje neovlastenom licu itd.

Što se tiče Congressa to ti je kao neko udruzejne korumpiranih politicara . Oni tamo uglavnom predstavljaju influentne grupe a naj manje narod koi ih je navodno izabrao ”
sipak4
(student)
16. februar 2018. u 10.21
mass shutting,

Jel to vi iz uctivosti prema priki Santi ovo ne primecujete ili je svima engleski veoma slab?

santa
16. februar 2018. u 10.31
'shutting' novokomponovana reč po Serbo-English. :)

Hvala na primedbi!
baresh
(zanatlija)
16. februar 2018. u 19.43
'Americko ludilo..' kao i svaka pojava - ima svoje usroke.

Kaže se da ;'riba pocinje da smrdi od glave, a od repa cisti'.
U davna vremena pitali jednog mudraca za definiciju reci demokratija,
a koji je ovako nekako uzvratio; 'demokratija je nešto sto i paukova
mreza - kroz koju veliki insekt može da proleti'.
santa
16. februar 2018. u 20.04
„...riba pocinje da smrdi od glave, a od repa cisti'”

Eh da je samo 'riba' u pitanju...
baresh
(zanatlija)
16. februar 2018. u 20.17
Ta (u prenosnom znacenju)htedoh reci ono 'ludilo' u naslovu teme.

p.s. toliko ovim povodom...
;-)
santa
17. februar 2018. u 15.05
Najcrnja strana americke svakodnevnice je upravo to ubijanje dece po skolama gde danasnji roditelji, pored svih ostalih nedaca, su suoceni sa neizvesnjocu o sigurnosti svoje secs čak dok su i u skoli.

Ne secam se da je tako nešto bilo tokom '60/'70tih g. kao što se ne secam da je bilo svih tih 'budi bog s'nama' elektronskih ratnih igrica sveopsteg nasilja. Kad se tome doda korupcija politickih mocnika, posebno na federalnom nivou onda se zaista dobije 'americko ludilo' kao nikad pre ta bolest koja je neizleciva sa sadasnjom garniturom politicara u Congress-u! :(
pravda_i_istina
17. februar 2018. u 18.21
jedna ucenica kaže da je pricala sa ubicom dok su pucnji odjekivali sa druge strane

a izgleda da smo već zaboravili vegaski masakr, važno je da uvek imamo po jednog žrtvenog jarca, KOJI, GLE CUDA, SVE NAJAVIO UNAPRED

KOLIKO COVEK TREBA DA BUDE GLUP DA POVERUJE U ZVANICNI NARATIV?
KOLIKO NEZELJENIH SVEDOKA KASNIJE TREBA DA IZGUBI ZIVOT U NERAZJASNEJENIM OKOLNOSTIMA KAO U SLUčAJU VEGASKOG, DA BI MEDIJI Nešto POSUMNJALI?

EVO SAD CEMO DA POSLUSAMO BRENANA I DA RAZORUZAMO NACIJU, SAMO DOK SE PROBUDIMO IZ NOCNE MORE
santa
17. februar 2018. u 18.28
Fake News!
pravda_i_istina
17. februar 2018. u 18.42
NA 30-40 MILJA OD TRAMPOVE LETNJE REZIDENCIJE, zaboravih lagomar, ili tako nešto... STA JE TO, PORUKA TRAMPU?
EFBIAJ ISTRAZUJE KOLIKO DUGO TRAMPOV PIPI DOSIJE, A OVDE JE IMAO TIP , I??? SAD CES DA VIDIS KAKO PADAJU OSTAVKE! PA MI ONDA RECI STA JE FEJK, A VRATICEMO SE I NA VEGASKI MASAKR, TAMO JE MNOGO VECII ULOG
santa
17. februar 2018. u 18.47
Leci se, zemljace, leci se dok nije kasno!
pravda_i_istina
17. februar 2018. u 18.57
Zašto da se lecim?
šta nije tačno:
1. udaljenost skole od trampove rezidencije/hotela
2. trazenje ostavke od strane guvernera nesposobne glavesine efbiaja
3. na drustv. mrezi najavljeno mas ubijanje od strane imenom i prezimenom osumnjicenog, pozbato efbiaju, ali usled nemogućnosti ... blala... odustanak od istrage - ZAR TO NIJE ZA OSTAVKU?

a ko je umobolan govori sam za sebe: „samo još jedna masovna pucnjava”, kao, dokle ćete vise da nam dosadjujete, kao americko ludilo
pravda_i_istina
17. februar 2018. u 19.10
SMETA VAM MOLITVA I SAUCESCE ZRTVAMA, smetaju vam svedoci, smeta vam istraga, rugate se žrtvama rečima „SAMO JOS JEDNO”, JUST ANOTHER, vama psihopata smeta zdrav razum, a najviše vam smeta sto je covek koji polozio svoj zivot da zastiti druge Trampov pristalica, i zato što se jasno vidi koje 2 stvari svaki amer treba da zna da koristi, po njemu: pistolj i bibliju... e kada bi bilo po vasem bezboznom, hrišćanstvo bi bilo mentalna bolest, a amerika pretvorena u diktaturu: ali teško će vam proćita prevara, statisticki najnaoruzanije države imaju najmanje psihopata, masovnih ubica...
...javi se za reference, koje nazivas fake news, santo satanisto
santa
17. februar 2018. u 19.22
AR-15 and Bible don't go together!
pravda_i_istina
17. februar 2018. u 19.45
pravda_i_istina
17. februar 2018. u 19.50
na linku ko zna engleski, sve o cemu sam pisao, neko drugi je stavio sliku bible/gun ovde, sve ostalo stoji https://www.prisonplanet.com/hero-coach-who-laid-down-his-life-protecting-students-was-a-trump-supporter.html
santa
17. februar 2018. u 20.09
What a bunch of idiotic CRAP, idiots!
pravda_i_istina
17. februar 2018. u 20.24
polako santa satanista, obrisi penu, ima još: šta Si ono bese zino na NRA?
‘Vile & Misleading’: Leftist Newspaper Hammered For Connecting NRA To School Shooter
Shameless spin sparks backlash on social media
sirchulle
(CAD Designer)
18. februar 2018. u 02.03
Neverovatno je da neko zaslepljen bezrezervnom podrskom nekom narandzastom kretenu prenebegava cinjenice. Narodna zagonetka za pusku glasi:„ O zidu visi o zlu misli”. Da nema oruzja i dalje bi bilo nasilja ali oruzje je ona stvar koja od nasilja pravi teror sto na licnom, sto na međudržavnom nivou. Ako se dvoje posvadjaju ili ako je neko budala eventualno sa nozem ili sekirom može da ubije jednog ili dvojicu dok sa oruzjem može da napravi daleko veci belaj. Zar je moguće da neko može biti toliko glup pa da ne shvati da oruzje nije napravljeno da bi se divilo genijanosti konstruktora nego da bi nekoga lisilo zivota? Tako je na personalnom nivou a bogami i na međudržavnom. Svi se od nekoga brane kobejagi a zapravo žele da napadnu. Da nema oruzja sumnjam da bi svet bio gore mesto. Naprotiv. O NRA je bilo toliko reci i dokumentaraca, dokazanog lobiranja da je glupo o tome raspravljati. Cuj Amerima treba oruzje da se zastite od samovolje Vlade. Nije nego. Kad su to oruzje upotrebili protiv svoje Vlade koja ne radi u njihovom interesu? Nikada, čak ni u protestima protiv rata u Vijetnamu. Sada vise i ne protestuju. Dakle oruzje im ne treba. Posedovanje oruzja je stvar najprimitivnijeg kukavicluka i ega.
Što se tiče religije ona je još vece zlo jer formira svest pojedinca i nacije na osnovu nedokazanih cinjenica u koje je neko uveren. Problem religije je sto religiozni covek nije do nje dosao iskustvenim metodama nego indoktrinacijom. Biti religiozan znaci prihvatiti tudje ucenje kao svoje. Zbog toga je samo covek od svih vrsta religiozan i nijedna druga vrsta. Sto veca nelogicnost i halucinacija to vece verovanje. Nisam se naslusao mnogo dobrih stvari koje su učinjene u ime religije a pogotovo u ime oruzja i religije zajedno.
sirchulle
(CAD Designer)
18. februar 2018. u 02.04
Neverovatno je da neko zaslepljen bezrezervnom podrskom nekom narandzastom kretenu prenebegava cinjenice. Narodna zagonetka za pusku glasi:„ O zidu visi o zlu misli”. Da nema oruzja i dalje bi bilo nasilja ali oruzje je ona stvar koja od nasilja pravi teror sto na licnom, sto na međudržavnom nivou. Ako se dvoje posvadjaju ili ako je neko budala eventualno sa nozem ili sekirom može da ubije jednog ili dvojicu dok sa oruzjem može da napravi daleko veci belaj. Zar je moguće da neko može biti toliko glup pa da ne shvati da oruzje nije napravljeno da bi se divilo genijanosti konstruktora nego da bi nekoga lisilo zivota? Tako je na personalnom nivou a bogami i na međudržavnom. Svi se od nekoga brane kobejagi a zapravo žele da napadnu. Da nema oruzja sumnjam da bi svet bio gore mesto. Naprotiv. O NRA je bilo toliko reci i dokumentaraca, dokazanog lobiranja da je glupo o tome raspravljati. Cuj Amerima treba oruzje da se zastite od samovolje Vlade. Nije nego. Kad su to oruzje upotrebili protiv svoje Vlade koja ne radi u njihovom interesu? Nikada, čak ni u protestima protiv rata u Vijetnamu. Sada vise i ne protestuju. Dakle oruzje im ne treba. Posedovanje oruzja je stvar najprimitivnijeg kukavicluka i ega.
Što se tiče religije ona je još vece zlo jer formira svest pojedinca i nacije na osnovu nedokazanih cinjenica u koje je neko uveren. Problem religije je sto religiozni covek nije do nje dosao iskustvenim metodama nego indoktrinacijom. Biti religiozan znaci prihvatiti tudje ucenje kao svoje. Zbog toga je samo covek od svih vrsta religiozan i nijedna druga vrsta. Sto veca nelogicnost i halucinacija to vece verovanje. Nisam se naslusao mnogo dobrih stvari koje su učinjene u ime religije a pogotovo u ime oruzja i religije zajedno.
rizling
18. februar 2018. u 07.43

luda imaš svuda ?

https://tinyurl.com/ybevcwns
santa
18. februar 2018. u 08.15
'Luda imaš svuda', ali nigde ko u - the good old USA (blagosloveni NRA i njihovih pijuna iz wH & US Congress-a)!
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
18. februar 2018. u 10.23
pa vidi schulle, tu i tamo mislim da gresis.
sad to što ovi lobiraju i ne lobiraju, to bas nemam predvidjene sekunde gubitka svog zivota na njih - ono ne doticu me niti će ni na koji način, pa se ne bi eto bavio njima.
lično sam recimo pristalica oruzja po kucama. stavise, gledah svojevremeno neki dokumenatac o jednom mestu u ju es of a - manje vise svi su naoruzani, lokalni zakon kaže da ko je naoruzan, mora da nosi to oruzje tako da se vidi. u tom gradu statistika kaže da je nasilni kriminal tu i tamo na nuli. znaci ono sve gde „jači sam od tebe - sacu ti se naj.. mamare...” - toga nema. a ranjavanja ili ubistava vatrenim oruzjem - apsolutno nema. ono panduri prlično lade jaja tu.
Zašto sam pristalica imanja (za mentalno regularne likove) oruzja? -zapravo i nisam toliko pristalica oruzja, koliko sam ne-pristalica državne zvanicne price - posto je njihova prica: ne treba vam oruzje - tu smo mi da vas stitimo. ono murija „we serve and protect” i ostali bulsitovi. -i to bi bilo o.k. - ako bi njihovo „protect” bilo stoprocentno. a to kao sto znamo - nije slučaj. i kao sto znamo -pocinioci krivicnih dela u kojima je i oruzje jedan od rekvizita - u principu pocine ta krivicna dela sa ilegalnim oruzjem.
hipoteticki: svi smo naoruzani. hipoteza dva: ovo sto kokaju ovu decu, - ne koka ih država, nego su stvarno ludaci flipnuti (q: a zašto je flipnuo lik, kad je, according to cnn i fox i nbc i t.d. - ju es of a... paaa, drugo mesto, odma posle raja... u prirodi) - i sad recimo taj flipnuti lik se evo nalazi u mojoj blizini, ja sam naoruzan, inače jako dobro gadjam i iz pistolja i iz puske (i iz tenka t55-al tu stvarno moras biti debil da promasis ista :) ), i pocinje da roka unaokolo (pri tom, vratimo se malo iznad - da li bi poceo da roka kada zna da je ama bas svako punoletan naoruzan?) - pa kontam da bi mu prosuo mozak kad bi skontao o cemu se radi u roku od odma. -mnogo brze, i uz mnogo manje žrtve neduznih, dok ovi sto nam „serve and protect” ne pristignu.
slično je i sa pojasevima, edukacija - o.k. statistika o.k. - al' ta te prisili (država) ne bi smela, jer eto u toj statistici imaju i slučajevi gde je neko preziveo zato što NIJE bio vezan, a sigurno bi poginuo da jeste (moj ortak 1 od najboljih recimo).
znaci u nekim situacijama koje su apsolutno sto posto odrzive - restrikcije - nikakav problem.
al ovo je toliko ocigledno neka sasvim druga prica u pitanju.
b.t.w. dejvid kores je eto barem pokusao, i delimicno iskoristio oruzje protiv te države - kojoj je eto dunulo da mu se malo naj.. mamare.
santa
18. februar 2018. u 19.49
„...lokalni zakon kaže da ko je naoruzan, mora da nosi to oruzje tako da se vidi.”
----------

Fake news, Sasha-Mudrijash!
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
19. februar 2018. u 02.42
Pa moguće. no autor je iz ju es of a. nisam gledao na, lupam, info vor kanalu onog debila iz de-es-a, nego na tv-u.
Poodavno je bilo, realan da budem, tako da možda je bilo da je bilo pre nekog ogranicavajuceg zakona o oruzju - posto konkretno tema kojom su se bavili je - da ili ne vatreno oruzje, i gde pocinje tacka kada možeš da ga upotrebis - a u smislu onog osnovong razloga koji zagovornici oruzja potezu - a to je licna sigurnost, ili samoodbrana.
konkretno recimo jedan tip je pricao - inače oslobodjen je - tip-gromada je napravio neko sranje, neko je otprilike urliknuo „drz'te lopova” - i taj koji prica ga je kao chapio - i poceli su da se lemaju. i onda je taj „heroj” skontao da će ovaj da ga olesi od batina (naravno crnac, naravno visestruki prestupnik i ponovljeni prestupnik, ono - razbojnik klasicni), i onda on tu prica kako ga crnja koji je fazon 50 kila mesa tezi od njega otprilike pumpa pesnicom na zemlji - i kako je on zakljucio da će da ga umlati od batina. i onda je on rekao - „at that point, i thought, well, i'll have to use my gun now”. i tek tu on vadi prangiju, upucava crnca - koji (po njegovim rečima) se ne zaustavlja - jer je imao neku igrackicu (tipa kao kod nas ona zastava M70-7.65), čije zrno ima vrlo malu energiju - ovaj nastavlja da ga mlati, i on tu izroka tipa ceo okvir/burence (ne secam se stvarno šta je bilo u pitanju) u crnju, i covek jeli umre.
porota ga je oslobodila. -meni je to recimo bas primer over-reactinga, jer ma kolike batine dobio - gola ruka je mnogo manja od pistolja. -po meni, bolje da me neko ugazi kao p. ako se mlatimo golim rukama - nego da ga ja -tog koji će da me ugazi ubijem. -iako se nadam da neću nikada doći u takvu situaciju (i da zakljucim da je lako ovako pametovati sa kreveta, ali da u realnom zivotu bi recimo možda i ja ubio tog coveka - posto eto mislim da nije lepo kokati ljude.
Pri tom, mislim da taj koji je imao oruzje sigurno ne bi zaustavio crnju pedeset kila misica tezeg, da nije imao makar u podsvesti ideju da u dzepu ima jeli nešto sto je jače od mesa. -jer ono -prilično ti je jasno - ima da te izlema, a u krajnjoj liniji crnja nije nikog koknuo nego je nešto maznuo, i jednog je tipa tu nabo pesnicom pre nego sto ga je taj drugi pokusao da zaustavi.
ali šta je sporni momenat - gde je država još pet minuta pre toga svega - u toj radnjici u koju je crnac uleteo? -nema je, naravno. jer pandur ne sluzi da stiti sve, iako se oni ljudi neretko zaista trude, ali osnovna namena pandura je - aparat državne fizicke prinude - ono da ti saviju vrat pod carskim zakonima i nametima za slučaj da ga ne savijes sam.
mislim siroka i ozbiljna je tema, i naravno i oni za i oni protiv - imaju sigurno i gomilu argumenata, i kontraargumenata, i digresija i digresija na digresije.
brodarac
(Marinero)
20. februar 2018. u 11.49
Oruzje koje se nosi mora biti vidljivo u Texas-u. Kod nas ne sme se videti niti nagovestiti da se nosi. Dozvole se izdaju samo za drzanje u kuci. Inače kod nas niko više neće ni na poklon da primi oruzje. Taxa, porezi, lekarska uverenja, pregledi uslova drzanja policije u kuci, obavezno metalne kase za drzanje, nemogućnost dobijanja dozvole za nosenje već samo drzanja u kuci, zabranjena svadja sa komsijama,(ni popreki pogledi) saradnicima i ukucanima, ko izgubi volju predaje besplatno policiji.Prodaja ne vredi. Cene su smesno male, vise kosta papirologija nego cena polovnog oruzja.
Lovacko oruzje se odobrava samo clanovima lovackih drustava. Clanstvo je papreno skupo.Ostali moraju predati ili onesposobiti u Kragujevcu za cenu od 150 hiljada din. po komadu. Sve u cilju smanjenja kriminala.
santa
20. februar 2018. u 12.35
brodarac: „Oruzje koje se nosi mora biti vidljivo u Texas-u”

Fake news!

„In Texas, in order to openly carry a gun, you have to have a concealed-handgun license. ...

About 925,000 Texans have concealed handgun licenses – that’s about 3 percent of the population.”

http://keranews.org/post/heres-what-you-should-know-about-open-carry-texas

http://www.dps.texas.gov /RSD/LTC/FAQs/index.htm

santa
20. februar 2018. u 12.37
Amatercic
(Penzioner)
23. februar 2018. u 08.55
Zatvorili bolnice za dusevne bolesnike da bi advokati mogli da zaradjuju na njima kad su na ulici.Zna se dobro kako je Nova Amerika nastala i kakvi su to bili ljudi.Demagozi neće da se spuste na zemlju i da shvate da kriminalci ne postuju zakone.
Ovo na zalost nije novo šta se dogodilo u Floridi bilo je toga i pre (1966 u Texas).Ne secam se dali je Pr Trump i onda bio predsednik kao i kad su se dogadjali Columbine ili Sandi H.Pogledajte zadnje najvece tragedije kao New York i Oklahoma i još mnoge gde nisu bile puske u pitanju a narod izginuo vise nego od pusaka.U mom komsiluku nije dozvoljeno imati oruzje i opet se nešto dogadje bar 10tak samo vikendom putuje na drugi svet ali to je opet možda propaganda nije Cikago takvo.
Definitivno nije dobro kako je sada a odgovor nam neće dati politicar.
Kriminala ima svugde po svetu vise nego pre.
pravda_i_istina
23. februar 2018. u 14.05
polako izlaze dokazi na videlo kako je sve bila namestaljka, ali glupani će i dalje da poturaju kako je amerika luda, a oruzje krivo
ne, krive su demokrate, a zavera se plako razotkriva
https://theconservativetreehouse.com/2018/02/23/broward-county-sheriffs-office-did-not-miss-warning-signs-or -make-mistakes/
pravda_i_istina
23. februar 2018. u 14.09
ZA USPESAN MASAKR POTRENO JE BILO ONEmogućITI SIGURNOSNE KAMERE:
Security footage at Stoneman Douglas High School was on 20-minute delay during shooting

JAO, EVO I HILARI SA OVIM SERIFOM:
https://theconservativetreehouse.com/2018/02/23/broward-county-sheriffs-office-did-not-miss-warning-signs-or-m ake-mistakes/
pravda_i_istina
23. februar 2018. u 14.28
A STA RADI OVA FAKE NEWS KOJA JE SANTI POMIJARU ISPRALA MOZAK Da će HILARI DA POBEDI? PA NAVODI SVEDOKA MASAKRA DA LAžNO SVEDOCI, ODBIJANJEM DA UCESTVUJE U CNN PREVARI, DECAKA SAD NAZIVAJU LAZOVOM! PA DA LI JE CNN NORMALAN I OCEKUJE DA CEMO UMESTO SVEDOKU NJIMA DA VERUJEMO?
https://www.blacklistednews.com/article/63990/florida-shooting-survivor-doubles-down-cnns-entire-townhall-was .html
pravda_i_istina
23. februar 2018. u 15.06
How could so many serious screw-ups at Florida crime scene not be done on purpose? http://stateofthenation2012.com/?p=95040
How could the FEDs hope to implement a gun grab based on such a ridiculous „lone gunman” narrative with so many holes and inexplicable gaps? Do they really think the US citizenry is that stupid?!
santa
23. februar 2018. u 16.58
Kasno ti je za lecenje,pravda..., a i za molitvu je potreban zdrav razum. So, sorry...
pravda_i_istina
24. februar 2018. u 15.59
mislis, ja sam SAMO JOS JEDAN PACIJENT, kao sto si otvorio temu SAMO JOS JEDNO MASOVNO... eee, kod tebe, ne pomaze ni molitva ni lecenje za nedostatak empatije, možda si na istim drogama kao i pucac(i)
santa
15. februar 2018. u 09.21
Just another mass shutting,

Tarantolo states that „all the SSRIs [including Prozac and Luvox] relieve the patient of feeling. He becomes less empathic, https://jonrappoport.wordpress.com/2018/02/22/mass-shootings-and-psychiatric-drugs-the-connection/
santa
25. februar 2018. u 20.33
Gibberish!
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.