Diskusije : Emigracija

 Komentar
Supacki (usra) mediji: cnn - s-hole network
pravda_i_istina
18. januar 2018. u 11.31
ovu vest moram da podelim sa vama https://www.infowars.com/video-hannity-dubs-cnn-the-shole-network/

santa, ajde da vidimo, jel smesno? ja ne skidam osmeh!

santa
18. januar 2018. u 11.38
Što ne skidas 'osmeh' iskreno me zabrinjava (si čuo za onu lalinsku: - l... covek se i na mokru opiracu smeje)?! 😢
pravda_i_istina
18. januar 2018. u 11.39
sto bi rek'o moj bivši prfa: msm, idi kuci pa donesi usranu motku, da ne stetim cistu! msm je usrao motku, neverovatno je koliko su zaglibili u vlastita g..., ali tako to biva kada su go.nari podržavali hilari, a po trampu su samo sr.li, i dalje samu s.ru dok konacno neko ne pusti vodu i odnese ih kanalizacija, good 'ol usra

MAGA, TRUMP!
pravda_i_istina
18. januar 2018. u 11.46
DO SADA smo imali optuzbe ko su fake news, ali ovo je najnoviji momenat, situacija je evoluirala, pa su lazljivi msm postali s-hole, narod se smeje, tramp trijumfuje opet, kako negde neko rece, kako mu ne dosadi da stalno POBEDJUJE!

MAGA!
pravda_i_istina
18. januar 2018. u 11.51
HILERI? NO, HILERIUS!

„They rush from one fabricated meltdown to another and in the process these brain-dead so-called journalists they bounce around the same talking points in their little fake news bubble echo-chamber and it becomes a competition to see well who can say the most outlandish the most offensive the most completely false thing about President Trump.” Hannity noted.

„They’re hypnotized lobotomized robots,” Hannity said, adding „it’s sad and it’s predictable and they are not serving you the American people.”

Hannity went on to describe the ‘conspiracy theories’ peddled by CNN and others regarding Trump’s health, noting that the Presidential Doctor’s glowing report on Trump’s health was a trigger.

„It goes against everything they have all been telling themselves hour after hour, day after day, week after week, month after month. The press they can’t stand the fact that the president scored a perfect 34 30 on a cognitive exam, and my guess is most of the people in the media world would probably fail that test if they took it themselves.” Hannity said.

The host went on to play a series of clips of leftists in the media making insane comments about Dr Jackson’s report on the President, ranging from ‘girther’ speculation to predictions of a heart attack by CNN.

„Congratulations CNN, you’ve done more than enough to earn your new nickname: the sh-hole network/fake news network,” he concluded, censoring himself, and adding „Keep up the good work.”

The Internet approved of the new nickname:
santa
18. januar 2018. u 11.59
pravda_..., si čuo za ..., ma sigurno da nisi, jer da jesi, video bi ta je stvarnost a šta je - Fake News! 😀
pravda_i_istina
18. januar 2018. u 12.02
NO MORE FAKE NEWS NARRATIVE, ONLY SH-HOLE, GOT IT?
santa
18. januar 2018. u 12.22
Nisam siguran kako da prevedem _ narativ?!
pravda_i_istina
18. januar 2018. u 12.35
narativ/naracija je prica koje se plasira, prodaja, POTURANJE m. za b. narodu, sve ove godine, naročito od kada je tramp pobedio, ali uskoro će naratori da zovu narikace da kukaju, a narod će još vise da im se smeje

msm „pricam ti pricu” naratori su uglavnom ken.ali po americkim patriotama, ali su se vidimo zaglibili u vlastita g., pa im od sada sledi nickname shitholers - SUPCI, A MSM JE POSTALA SH-HOLE NETWORK, JE L' JASNO?
pravda_i_istina
18. januar 2018. u 12.39
Uostalom, otvori link koji sam ostavio, pa procitaj komentare ispod, te mi reci, je l' su to ameri koji pišu, ili je to ruska propaganda? koliko morate da budete SUPCI vi hilerini glasaci da verujete kenjarama iz cnn,msnbc,nyt?
pravda_i_istina
18. januar 2018. u 12.45
ali avaj, vi koji ste se zgrazavali nad kenjadica/usra naraciji nekih od nas, i koji ste zdusno branili renomirane msmedije, pardon shitholerre, sada ste dobili sav vas proliv nazad, niko više ne veruje msm, a narod se smeje vama supcima koji i dalje branite supacke msm, GOVNARI, KENJARE, BUHUHUHAHAHAH, TRAMP OPET POBEDJUJE, PAZ DA GA NE UGRPZ OPET NEKI TRANDZA, ILI DROCA KOJA JE ENEJBLIN' HARVIJA, ILI BILA ILI, ... FUJ, DEMORATS, U KANAZIZACIJU ZAJEDNO SA S-HOLERSIMA (PUKE)
pravda_i_istina
18. januar 2018. u 12.50
e, to je americki nivo, tako treba da se nacrta, a ne samo isprica (narativom) prosecnom usra biracu, ko ide u kanalizaciju, a ko će da vlada u good old u.s.a; klintonoidi će da robijaju, a ne da će da vladaju! je li i ovo jasno, pa da predjemo na sledeću stavku?
pravda_i_istina
18. januar 2018. u 13.26
još malo sprdacine sa laznim medijima dok ne odu nazad u kanalizaciju iz koje su i dosli http://www.breitbart.com/big-journalism/2018/01/18/breitbart-news-fake-news-awards/

citat: This article made for some really good laughs, relminded me of Homer Simpson laughing saying, „Its funny because its true!”
santa
18. januar 2018. u 14.00
Zemljace pravda_, mlad si covek, ma koliko da si nastrojen jednoj politickoj stranci ili drugoj (zbog idelogije ili licnog interesa) je okay sve dok ne predje u histericnost poput ove koju ispoljavas na ovim stranicama.

Leci se covece, dok nije kasno!
pravda_i_istina
18. januar 2018. u 14.12
santa, ja sam middle age, a komentar ti je supacki, kao da radis na sh-hole network, samo sto ja nisam tramp da mi kažeš kako sam umobolan ili malouman, jer mi je smesno kao i hiljadama drugih koji komentarisu vas supke kojima je msm isprala i to malo pameti ako ste je ikada imali:))
pravda_i_istina
18. januar 2018. u 14.21
histerija je mentalno stanje ovih koji odnese nagrade (vidi neki od linkova iznad), a ne nas naroda kojima je cela ova situacija prosto smesna; ima čak i prica za malu decu: CAREVO NOVO ODELO (RUHO)

zaista ko treba da se leci ovde, videcemo uskoro, a dementni su već zaboravili hilarine konvulzije, ko zna, možda umesto zatvora zavrsi u ludnici, a ja zaista mislim da vi demorats niste normalni, i samo zato sam na trampovom vozu, da sprečim vas da ne unistite ne samo ameriku, već i ceo svet, eto šta ja mislim o vama, a nisam sam, bar pola amera vidi da je dogorelo i doguralo do provalije, ili mi ili vi SHITHOLERI KOJIMA JE MESTO U KANALIZACIJI ZA OSTALIM DEMORATS
pravda_i_istina
18. januar 2018. u 14.30
ocigledno da nije bilo dovoljno da (vas) tramp pobedi, i da nastavi da pobedjuje (ekonomijom npr.), već je i potrebno da sa protivnikom obrise patos, da vas ponizi za svo zlo kojim ste pretili, od elimininacije predsednika trampa kao kenedija, do izmišljanja da je lud ili neuracunljiv - zato je preko neophodno da se demorats i ostali msm supci posalju nazad u kanalizaciju iz koje su izronili i da se sahrane u govnima koja su izasrali bar u posl. godunu/dve npr ruska koluzija; e kad se to desi, tek onda će tramp mocu da vlada jer je izabran od nas naroda, ne vas pacova kojima su sh=holers isprali pacovske mozgice da glasate za klinton kriminalce koje samo ludnica ili program za zastitu svedoka može da spreči robijanja... jel razumes ti sad ovaj kroki narativ?
windy-chicago
(windy-chicago)
18. januar 2018. u 14.37
OK,, ja sam glasao za Trumpa,, cela moja familija. Nije mi jasno, zašto se svadjate.
pravda_i_istina
18. januar 2018. u 14.40
pa svadjamo se oko ovih renomiranih mas medija, aka fake news koji su kao besni psi lajali na trampa, ali se ispostavilo da su obični supci aka sh-hole network (vidi linak)
santa
18. januar 2018. u 14.45
Hogwash!
pravda_i_istina
18. januar 2018. u 14.48
supak santa tvrdi da su fake news ovi koji su da kažemo na strani trampa (samo su realni, fox), a ne ovi koji su protiv (shitholers), i imputira da sam ja „nastrojen jednoj politickoj stranci ili drugoj (zbog idelogije ili licnog interesa)”
vidi awards, windy, pa procitaj komentare i reci mi šta bi rekli santi kada bi se pojavio i rekao im da su bolesni jer se smeju na sve
pravda_i_istina
18. januar 2018. u 14.53
hogwash? never checked the meaning...

maybe, brainwashing by shithole network?
santa
18. januar 2018. u 15.00
Hogwash = Pomije

Just so you know!
pravda_i_istina
18. januar 2018. u 15.02
evo zašto se svadjamo, predsednik dodeljuje nagrade za fake news, a supak santa se pravi blesav i tvrdi da je fox koji čak nigde nije ni nominovan - fake news; ajd, sad, ko laže ovde supak santa ili tramp i ovi sto objavljuju nominacije i nagrade za fake news:

18. januar 2018. u 11.25
jok nego su ovi tvoji demorats geniji?! https://www.infowars.com/ pogledaj samo MSNBC Host: Conservatives Favor Nuclear War To „Kill Democrats and Minorities”
CNN Shocked That Trump Voters Thrilled at His First Year
Former Democrats express glee at president's achievements

pogresne medije čitaš santa! ne samo da su pogresni, već su i bolesno lazljivi! si čuo ko je pobedio na takmicenju za naj-fake news, nyt ili cnn ili msnbc?

MAGA!
0
pravda_i_istina
18. januar 2018. u 11.28
NE BUDI SUPAK, NEMOJ DA CITAS VISE SUPACKE MEDIJE, :))

MAGA!
0
santa
18. januar 2018. u 11.33
Ma čuo pre nego sto je Fake News (fox) objavio! 😁
pravda_i_istina
18. januar 2018. u 15.04
pa pomijama ti je cnn/nyt/cnbsc isprao mozak i zato ih stalno pominjes:)))

nego ko laže, supak santa koji tvrdi da je fox fake news ili tramp i ovi mediji sto ih ja navodim?
santa
18. januar 2018. u 15.25
windy, za koju stranku ko bira je licna stvar kao i zagarantovano pravo u ovom drustvu, niti niti bi trebalo da ti neko to osporava (naravno, neko koje u odraslim godinama).
pravda_i_istina
18. januar 2018. u 15.34
nije ovde reč o strankama, već o tome ko je fake news, ko je lagao pre izbora, za vreme i posle izbora? i pored svih koji su nominovani za trump's awards za tebe je supcino fox fake news?

a to si naucio sa hogwash brainwash network, još bolje zvuci od foxove (hannity) sh-hole network:)))) urnebes!
windy-chicago
(windy-chicago)
18. januar 2018. u 15.43
Ne dao Bog da je Hillary pobedila.Ne smem ni da mislim o tome. Vidim da demoNkrate rade sve protiv Trumpa ,, bez obzira šta on predlozi ,, oni su protiv. Najnovije u vezi emigranata koji nemaju nikakav osnov za dalji boravak. ,,Kao,, velike komp. bi izgubile mnogo radnika, koje vise ne bi mogli da nadju , i imale bi velike gubitke. Pa platite koliko treba,, a ne da vam neko radi za sicu. Ali, nije ni Trump od juče,, uradice to,, ovako ili onako.
santa
18. januar 2018. u 15.48
U mojoj siroj familiji ovde ima 'podobnih' kako (R) stranci tako i (D) čak i nekoliko nas, jedva postojece (I) stranke.

Kad se okupimo na B-B-Q nikad we ne upustamo u politiku dok u privatnom razgovoru često razmenimo spotless (ma koliko razlicite), ali uvek se rastanemo as postovanjem i - handshake!

Naravno, kada se povede reč o politici, svi smo preko 18g.! :-)
santa
18. januar 2018. u 15.57
Oops, piskaram na ZenPad Z10 Tablet i muku mucim da pišem po naski bez 'skrnavljenja' zamene) reci. Sorry...
pravda_i_istina
18. januar 2018. u 16.12
a gde se ovde pominju stranke, gde ih sean pominje (gore sam citirao deo)? zar nije tema o medijima, ko je fake news, i zašto? zar nisu pobednici obrazlozeni zašto je svako od njih fake?

'They Are Not Serving You': Hannity Rips 'Twisted' Media After Trump's Fake News Awards

zar je jedino sto znaš da pomijaris, supce santa?
santa
18. januar 2018. u 16.21
Još si u 'politickom' (ako ne i u odraslom) pubertetu, kad se jednog dana iskobeljas iz tog, gledaćeš sire i dalje od nosa, a dotle we just have to put up with your hogwash (though, it stinks to high heaven)!
pravda_i_istina
18. januar 2018. u 16.32
zašto cnn aka sh-hole network prorokuje da će tramp umreti od srcanog napada i pored izvestaja lekara da tramp nema problema sa srcem? https://www.prisonplanet.com/remember-cias-heart-attack-gun-cnn-predicts-trump-will-die-from-heart-attack.html
supak santa misli da ako se zafrkavamo da smo budale... živi bili, pa videli
santa
18. januar 2018. u 16.36
Blabbermouth!
pravda_i_istina
18. januar 2018. u 16.44
aaaand, the meaning is?
santa
18. januar 2018. u 16.46
Blabbermouth = One who talks too much, more often than not, a sheer nonsense!
pravda_i_istina
18. januar 2018. u 17.05
So, now we have Santa's hogwash blabbermouth sh-hole expose

Politics and the MSM became radicalized and took a hard turn to the left and hate for conservatism became a tool for the left to ruin the countries.
There is no way the people would have allowed the hate filled and derogatory spewing out of lies and innuendo against a president that we see today.
What was once a very rare event has now become the norm with the likes of CNN,MSNBC, ABC etc who base their whole programming around insulting and ridiculing
santa
18. januar 2018. u 17.09
Source, or this revelation is in your own words, ha?
santa
18. januar 2018. u 17.25
U prevodu (just u may need, pravda_) koji je izvor gornje 'pisanije', ili su to tvoje reci?
santa
18. januar 2018. u 19.39
Well, why am I not surprised, originator, or - fake truth ?!
santa
18. januar 2018. u 19.43
Oops, plagiarism
pravda_i_istina
19. januar 2018. u 06.50
Nije plagijat ako sam link već dao i još napomenuo da se procitaju komentari amerikanaca. Što se tiče engleskog, meni je profesorka na koledzu objavila dva eseja, drugima možda jedan, ali ti si pomijar (HOGWASHER, kako me poduci iznad), izlisno je sa tobom o umetnosti raspravljati. Uostalom, moj engleski je sigurno bolji od tvog srpskog, ako ćemo posteno, ali ti da si posten odgovorio bi bar na neko pitanje koje sam postavio na temi koju sam isto ja otvorio.
santa
19. januar 2018. u 08.13
pravda_, pogledaj još jednom, možda su ti naocare zamagljene, a to za moj srpski nije za cudjenje zato piskaram po ovim stranicama, ali slaba vajda po onom: - s'kim si taki si. Nego, neću te citati kad ti budes dosao u ovim mojim godinama, ali se nadam da ćeš odrzati tvoj maternji pravopis bolje nego sto sam ja moj (?). :-)
pravda_i_istina
20. januar 2018. u 05.53
uspeo si samo da skrenes temu, a izbegao si da odgovoris čak i na lično pitanje, zašto smo uopste i zapoceli svadju:

zašto je, po tebi, bas fox fake news, a ne niti jedna od stanica/mreza koje je tramp prozvao i čak im podelio „nagrade” za razne laži i dezinfo, sve navedeno sa datiranjem/autorom kad je koju laz izbljuvao da napakosti trampu?
pravda_i_istina
20. januar 2018. u 05.58
i nemoj opet pomije, uzmi pita chips, kao ja
pravda_i_istina
20. januar 2018. u 06.03
santa
20. januar 2018. u 08.35
„zašto je, po tebi, bas fox fake news...”

Utehe radi, Fox News nije jedini među ostalim cable news koji za 'saku vise dollara' siri dezinformacije prvenstveno zbog većeg profita a sekundarno i zbog održavanje svoje pozicije na trzistu gde se 'politizira' 24/7.

A na pitanje ZASTO je tako, možda ćeš naći odgovor i sam ukoliko pogledas demografiju pratioca/slusalaca foxa (?).

Nego, šta bi sa Government Shutdown od jutros, i našim 'Genijom' i njegovom doktrinom iz „The Art of the Deal”? Ja sam citao (veci deo) njegovog pisanija, a ti?

Stay warm!
santa
20. januar 2018. u 09.00
Pogledaj:

„Fox News Is Literally Dying Of Old Age As Younger Viewers Refuse To Watch Fox

Audience data for 2015 contains bad news for Fox News. Fox continues to march towards extinction as the average age of Fox News, primetime viewers is stuck at 68, while the revitalized CNN saw their average viewer age drop to 59...

Fox News isn’t a television network. It is a retirement home/echo chamber for old white conservatives.”
---------

„Half of Fox News' Viewers Are 68 and Older

Fox News is losing younger viewers at an even faster rate than its competitors. With a median viewer age now at 68 according to Nielsen data through mid-January (compared with 60 for MSNBC and CNN, and 62 to 64 for the broadcast networks), Fox is in essence a retirement community ... If it is actually possible, its median viewer age will keep creeping upward. (It rose by two years over the course of 2013.)”
---------

https://www.quora.com/What-are-the-demographics-of-Fox-News-viewers

Have fun learning! :-)

Marko_011
(Buongiorno a tutti)
20. januar 2018. u 15.31
Jel ima tamo neko da laže?
Marko_011
(Buongiorno a tutti)
20. januar 2018. u 16.12
Tj. da ne laže?
santa
20. januar 2018. u 17.05
Ima, Marko, ima svi oni koji cute, ali ko sto znamo, politicari (na obe strane) ne mogu da cute (well, skoro svi osim našeg - Genije!:)
pravda_i_istina
21. januar 2018. u 01.49
santa
to je bilo 2015, a sada je 2018
to što su onda matorci 9pa i ti si matorac) bili auditorijum to ne dokazuje da je FAKE, zar ne? pa zašto mi onda nudis „utehu”, a ja mirisem podvalu/prevaru?

pravda_i_istina
21. januar 2018. u 02.41
pravda_i_istina
21. januar 2018. u 03.48
pogledao sam santin link, POMIJARENJE:

Fox waters. Soon, it became the dominant – and in many cases, virtually the only – major news source for millions of Americans. This has had profound political implications that are only starting to be appreciated. Indeed, it can almost be called self-brainwashing

nA KONTU POMIJARA BARTLETA (NIKAD CUO ZA NJEGA), SANTA TI FOX NAZIVAS FAKE, ... - kao sto rekoh, ti si santa tezak prevarant. Ja nisam fox-ov advokat, samo me zanimalo zaasto ih nazivas FAKE, kada svi znamo ko su fake news, i koje su nagrade pobrali u skorasnjoj Trump's Awards:))
pravda_i_istina
21. januar 2018. u 03.58
a kakav je sajt na koji se pozivas? STVARNO SI SANTA POMIJAR

„These sensitive papers, described to VICE News by three current and former White House officials, don’t contain top-secret intelligence or updates on legislative initiatives.

”Instead, the folders are filled with screenshots of positive cable news chyrons (those lower-third headlines and crawls), admiring tweets, transcripts of fawning TV interviews, praise-filled news stories, and sometimes just pictures of Trump on TV looking powerful.„

And how reliable a news source is PoliticusUSA?
santa
21. januar 2018. u 08.36
„...svi znamo ko su fake news, i koje su nagrade pobrali u skorasnjoj Trump's Awards”
--------------

'si čuo da je - Government shut down (ili je i to fake news as well)?
pravda_i_istina
21. januar 2018. u 19.26
čuo sam, da nije tramp kriv? svakih nekoliko godina se desi isto, a možemo samo da pogadjamo na koliko dana/nedelja...
santa
21. januar 2018. u 19.34
Ma odkud kriv, 'kriv' je US izborni sistem.
pravda_i_istina
21. januar 2018. u 19.39
lakse ilegalnom mexi da glasa u usra, nego u mexicu, a hollyweirdos su humani jer im trebaju jeftini bastovani

krivi ste demokrate za svaki zločin ilegalnog imigranta

šta kažu statistike, italijani će izceznuti za neki deceniju, a već sad većinu kriminala cine imigrants, ima zona gde policija ne zalazi, jer su imigrantske, čak jedan zali sto nije pobio vise cups

demorats žele imigrante jer ih vide kao jeftinu radnu snagu i poklonjene glasove, u mex bi im trebao bar id, u usra mogu i bez id da glasaju, ok, pomijar?
pravda_i_istina
21. januar 2018. u 19.46

Trump Campaign Slams Democrats As ‘Complicit’ In Murders By Illegal Immigrants In Explosive New Ad

Daily Caller | The ad featured Luis Bracamontes, an illegal immigrant on trial for killing two police officers who told a judge he only wished he „had killed more of the mother******s.”

U REDU, POMI?

A EVO MALO I FAKE-SICK NEWS FROM S-HOLE NETWORK:
CNN reporter: Shutdown risks asteroid strike! BUAHAHAHAHA
santa
21. januar 2018. u 20.01
Si čuo za ovo (mada sumnjam)?: https://www.usatoday.com/news/
pravda_i_istina
21. januar 2018. u 20.10
CUO, A TI?
santa
21. januar 2018. u 20.28
Dobro je da si, nego dta mislis zašto 'defiluju' sirom sveta?
pravda_i_istina
21. januar 2018. u 21.13
KO DEFILUJE, ZENSKI MARS, JANE FONDA?
santa
21. januar 2018. u 21.34
Fox News?
Amatercic
(Penzioner)
25. januar 2018. u 09.50
Pravda ,pojma ti nemas šta su to Fake news!Istina je Trump nikad neće biti izabran za Predsednika bar po izvetajima dobre stampe,nikad neće doziveti dase zakune kao predsednik,nikada neće bit predsednik 30,100 ili godinu dana ,USA će propasti nestace je sa planete,bankrotirati će za 2 Nedelje ako on postane predsednik i js puno toga...
Ustvari Demagozi hoće da daju pravo ilegalcima da glasaju iz prostog razloga izgubili su bazu .Zaobici ćemo cinjenicu da su preksili zakon nasi dragi ilegalci.
Ovo pišu i govore novine koje su javljale da za vreeme rata u Bosni je bilo preko 12 000 000 ljudi u Srpskim koncetracionim logorima i da je u srebrenici ubijeno najpre 350 000 naroda pa onda 75 000 pa 50000 i slično.Možda i danas cuvam te kopije.Mi svi znamo ta to nisu Fake News ovo je sve istina u vezi Bosne,Fake News ne postoje???
Istina je jedno a to da ovde kukaju nesposobnjakovici za zivot a drugi su shavatili da zivot ide dalje sa njima ili bez njih i da su izbori opet za 2+ god i da covek sto maje zavisi od države to ima vise slobode a to Mr Trump hoće ali to nije politicki ispravno ali on nije politicar, ali nas su politicari doveeli do ovoga i oni nas ne mogu spasiti...
santa
25. januar 2018. u 17.06
Amatercicu, ponavljaŠ jednu te istu priču bez izvora o kojim se novinama radi, a što se tiče sarkazma i ostalog po pitanju nas nekoliko (čitaj, većinu U.S. birača!) po ovdašnjem to mu dodje kao: - to each his own.
Amatercic
(Penzioner)
26. januar 2018. u 17.40
Radi se o onima kojima ti jedino verujes a ti dobro znaš ko su oni isto kao i ja.Mislim da si živio u USA za vreme rata 1990-2000 a i koji se i danas vodi protiv Srbije,nisi ti bas toliko lud koliko se pravis a ni pametan koliko mislis da možeš ovde uvek da uvlacis u svaku temu politiku ,ugledaj se na Profesora i starca Focu možda nešto naucis i da pomognes imigraciji sa savetom neki put.
santa
26. januar 2018. u 18.34
U pravu si, Amatercicu, nisam ni jedno ni drugo kako mi pripisuje već nešto sasvim treće koje ti, uz dužno poštovanje, nisi niti možeš (po tvojim dosadašnjim predstavljanjem biti) jer ne gledam na svet po boji kože niti kojem klubu pripadaju, a pogotovo da prenosim 'novosti dana, ili vremena' bez podloge/source!

A što se tiče dobronamernih 'saveta' više sam ih postavljao na ovim stranicama u zadnjih 14g. nego što sam čitao od tebe, te zato, po ovdašnjem: you think too highly of yourself!

Take care my friend.
pravda_i_istina
27. januar 2018. u 05.25
Amatercic
(Penzioner)

znaš kako je? neki penzioneri su postali senilni, a neki mladji se prave ludi, ili im je mozak ispran odavno; kako-god, i vrapci sad znaju koja tv je s-hole network, c-n-n: ja sam i vise nego zadovoljan razvojem situacije; pozdrav za brilijantnu repliku
pravda_i_istina
27. januar 2018. u 05.28
santa nije ni star ni mlad, on je prosto LICEMER, ako bas hoćeš, pomijar po naski:))
santa
27. januar 2018. u 09.31
Ma ostavite se bre ljudi tog balkanskog fazona 'čula/kazala' (čitaj, spletkarenje) i to još iza zavese intimnosti gde se može blebecati o vrapcima i rata na Balkanu do bezsvesti, već predstavite svoje tvrdnje gde svako može za sebe videti ko-je-ko u šta-je-šta.

Još bolje, na netu svakom je dostupno ko stoji iza pseudonima „santa” (čak i vrapcima) dok ko su ostali 'dusebriznici' koji se predstavljaju u jednom vidu ili drugom, po ovdasnjem je poznato da - they're entitled to their opinion, but not to their OWN facts!
Amatercic
(Penzioner)
28. januar 2018. u 09.16
Živio moj Balkanac koji svoje dokaze crpi iz njegovog CNN.Druga strana ne postoji nit sme da postoji bar su nas tako vaspitali .
Get a life young man it is about time.
santa
28. januar 2018. u 15.57
„Druga strana ne postoji nit sme da postoji...”

Sad već postajes vickast - old man (mada ti i to nije malo jača strana), a što se tiče druge strane, ma postoji , nisi sam u toj grupi kao sto nisam ni ja u ovoj drugoj koja ti bode oci, posebno sto Obamina boja koze nije po rođenoj majci već po ocu!

santa
31. januar 2018. u 17.58
State of the Union fact check: What Donald Trump is claiming

http://abcnews.go.com/Politics/state-union-fact-check-donald-trump-claiming/story?id=52712047
------------
pravda_...: Just passing on for your perusal. :)
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for PomPom Keychains?
.