Diskusije : Emigracija

 Komentar
Dearborn Micigen
Kenny
25. jul 2016. u 14.42
Pre 400 godina u americi je krenula konvertizacija, pomor i robovlasnistvu.

U zadnjih 20-30 godina u novim naletima katolicke histerije i globalne dominacije djavoli ne samo da su se preracunali nego kao i od samog starta idu na to da ubiju svoje i da americka sirotinja nema ama bas ni onu najmanju sansu da prezivi.

Iz Jugoslovenskog kampa migracija je bila odabrana da se u prvom naletu najobrazovaniji i najvredniju nateraju u zbeg, egzodus. Kasnije su i ostali konverti-robovi tj. janjicari i ne janjicari bili strateski rasporedjivani u najgore tj. najkriticnije zone ekonomski. Od Jugoslovenskih robova dva specificna grada u svernoj americi će biti naseljena muslimaskom populacijom. St. Louis i Vinipeg.

U sledećem video prilogu mozete da primetite da su ostatak robova iz preostalih zemalja sveta isto strateski bili rasporedjivani sirom amerike.

Potragom za zlobom, pedofilijom, drogom ili vitalnim organima imperija djavola nije racunala da će najekstremnije muslimanske zemlje dovesti do istog haosa i u americi ???

Ovo je danas jedan gradic u Micigenu.

https://m.youtube.com/watch?v=LOfn-8OKVL0
Werba
(N/A)
31. jul 2016. u 04.35
Da mi je samo znati ko ti punu glavu svakojakim glupostima?

Uzevsi u obzir da sada sljakerises u onoj rupi na Elstonu, i ne cudi me haos koji ti vlada u glavi. Pre nego sto si poceo da slusas te tamo debile, tu i tamo oteo biti se po neki iole podnosljiv post.
Uzgred, svoje uopsteno mišljenje retko da si imao, -osim o Pokemenu...
pravda_i_istina
31. jul 2016. u 16.29
ma jok, kenny, ameri samo daju malo moralne podrske evropici i njenom gradjansko-verskom ratu u najavi, a po onom pismu alberta pajka, i to sve iz prostog razloga jer je nuklearna konfrontacija malo poveci zalogaj

znaci, islam će da se ukine kao od sale kad zavrsi posao za zapad, a posao je odvajanje zita od kukolja u hrišćanstvu
p.s. jesi li ikad razmišljao zašto je hrišćanstvo otislo na zapad, protestantizam, a na istoku stalo kod sirije i jermenije? da li može neko da zamisli hrišćansku indiju i kinu, a rusiju kao kohezioni faktor? nije to novi svetski poredak sto ga zagovara dzordz bus, ili elizabeta, ili papa, već onaj koji istok priprema...
Kenny
03. avgust 2016. u 01.19
Stavro, da ti je mozak pun punoglavaca već bi bio zaba a ovako si samo strasno plasljivi majmun :)

Verovatno sam i ovaj klip ja namontirao za janjicare dobrovoljce i ostatak kretena kojima je samo neko pokazivanje dolara jedini cilj koji vodi u besmrtnost ? A deca i te gluposti ?
Ma jok ja sam svarceneger, rambo i roki, ja sam vanzemljac a posle mene ?

Fuck yeah, we fight for freedom and democracy, oh my Gosh im not sure if im a boy or a girl anymore.

E pa slobodno im se pridružite i uzivajte dok traje.

https://m.youtube.com/watch?v=pZ4LDrdrUz4

Samo neće dugo. Ko šta radi, sebi radi.

Dolazi help Baznija i free Kosova po svoje.

i samo se molim Bogu da mi pokolenjima ne budu puni mozgovi kao vama.

Nisam mislio na tebe Pravda ovaj Stavra nije sam u takvom majmunskom razmišljanju.

Bilo je ovde kretena iz raznoraznih delova sveta ali su to muslimani porobili ili proterali pa se ovde više ne javljaju. A price su bile direktno slobodno sektasko demokratske iiii... odose deca pa ajd ko veli da hvataju tutanj i oni. Preselo locenje, drogiranje i svinjizam od silnog proseravanja.

I neka vam deca reč Srpskog ne govore sad posle katolicke pedofilije sledi ova muslimanska daleko cuvenija i poznatija. Ipak je tuberkulozni ker muhamed za jednu od žena imao dete od 9 godina.

Setite se radosti za svaku losu vest u Srbiji, setite se a evo i dan danas dodju da vam pomazu kako se postaje janjicar dobrovoljac. Setite se koliko ste puta rekli da ste iz jugoslavije i da je ok bombardovati jer je sloba ili tamo neki debil samo sto su „slave masters” rekli da je tako.

Ajde sad da se kreveljite i kretenisete kako je tamo bolje i kako je sve ok :)))

Ako, ako samo napred. Jurisajte sto brze da se sto brze rasprodate i nestanete. Samo neka puca.

A nigaz i houmiz kontrolisu ulice. Auto i ako ima mesto besplatno parkiranje a ovo ostalo nije bas sigurno ? U koje vdoba dana si mislio da idemo ??

A i kad udju tamo negde i niko ne sme da pisne. Lakse im da cerkama daju pare za soping samo neka idu same jer robovi silje kare a bas nba te sto su vaspitane da su nešto treće.

Tata slabo prica Engleski a ja nemam pojma da kažem ništa na njegovom jeziku ???
Šta sam ja? O pa ja sam slobodna, tata i mama dosli da me oslobode ma ja ću bas sa crnim ili braon oni su nekako hrabriji od ovih belih.

Iiiihaaaaa.
aJa, ja, ja, ja, ja ja

Ufff al puca ovaj odozgo za dobrovoljnu izdaju svega sto te napravilo.

Cek da se prekstim. Hvala Boze sto mi nisu pune glave njihovih informacija !
Mislim tri puta da se prekrstim ? Mada kad pogledas ovo kako gazda radi je jednostavije ??

Sou program braderzi i sisterzi.
Evo i ovde link da imate i gore i dole da kliknete da vam bude lakse.

https://m.youtube.com/watch?v=pZ4LDrdrUz4

Ma lakse je tako sa decom ko će njih da gleda kad ja radim ???
Ulica će njih da odmah prihvati a posle crkvenog hora katolickog ceka tek prava pornjava sa ovim drugarima od tuberkuloznog kera muhameda.

Pare u banku decu na dobos.

Neka puca sve od sreće i radosti. Samo nek je veselo.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Earrings?
.