Diskusije : Emigracija

 Komentar
Rajaner iz Niša širi krila na još dve destinacije
Marko_011
(Buongiorno a tutti)
11. jun 2016. u 20.05
Niskotarifna avio-kompanija Rajaner otvara dve nove linije iz Niša za Diseldorf i Milano, sa po dva leta nedeljno, koji počinju 30. oktobra i 1. novembra.

IZVOR: BETA, TANJUG ČETVRTAK, 9.06.2016. | 19:46

(Foto: Getty images)
(Foto: Getty images)
Otvaranje novih linija će, kako poručuju iz kompanije, biti praćeno puštanjem u prodaju avio karata sa početnom cenom od 19.99 evra, odnosno 2.466 dinara za putovanja u novembru mesecu tekuće godine, a karte su dostupne na sajtu www.ryanair.com do utorka u ponoć (14. Juna).

„Rajaner se raduje objavljivanju dve nove linije iz Niša za/od Diseldorf Weeze i Milan Bergamo, sa po dve operacije nedeljno počevši od 30. oktobra, odnosno od 1. novembra 2016. godine, pored već dve najavljene linije za Berlin i Bratislavu na našem prvom aerodromu u Srbiji”, izjavila je Kjara Ravara iz Rajanera u Nišu, dodajući da su nove linije idealne kako za poslovne tako i za privatne potrošače.

Rajaner očekuje 120.000 putnika na godišnjem nivou sa niškog aerodroma „Konstantin Veliki”.

U predstavljanju zimskog reda letenja sa niškog aerodroma za 2016. godinu, Rajaner navodi da će posetioci i putnici u Srbiji ove zime moći da biraju između četiri linije iz Niša i da očekuju dalja unapredjenja kroz program Rajanera 'Always Getting Better' koji uključuje nove linije, nove tehnologije, novi interijer avio kabina i veću ponudu niskih cena avio karata.

Izvor:B92.

Marko_011
(Buongiorno a tutti)
11. jun 2016. u 20.13
Sedim u menzi kompanijskoj, klopam za 1.55 eura, tanjir paste, tanjir povrca, hleb i bocica vode, dok sam se u petar otvorio bas, klopao uz sve to i tanjir sa plodovima mora, bas onako da se rasturis za 2.85 eura.

Sada čitam karta 20 eura u jednom pravcu do Nisa, nije Beograd, ali može se doći nekako.

Neki boks cigareta u povratku za uvaljati kolegama i eto karte dzaba.

Bas socijalizam.

Nego, biće zanimljivo, udjes u taj 737-800 avion od Ryanair, gomila naših, kada krenu da se gadjaju ciframa koliko zaradjuju, tipa Windy i oni sto sam postirao a platili kartu 20 eura.

Cirkus Transportation, IL.
kt61
12. jun 2016. u 08.58
Moraju gastosi da lažu, sto vise lažu to je bolje. Ako bi stvarno pricali kako je, drugi bi ih gledali cudno.
Rekli bi, nije znao da se snadje.

Moraju da glume i svetske putnike, kao i ti Markane, sto pricas o svojim putovanjima oko sveta i sl.
windy-chicago
(windy-chicago)
12. jun 2016. u 10.45
Marko nesvesno i sa manjkom mozga, gura sebe u sve dublje blato. Hvali se cenom karata od 20 evra, hranom od 1-50 evra, polovnim gacama, upotrebljenim WC papirom. A piše kako zaradjuje hiljade i hiljade evra.Kako su ga Zabari na kolenima molili da uzme njihovo državljanstvo.
Istina je ovakva...pisao sam već o tome.
Marko živi na pijaci ... u tezgi,, nocu skida pantalone,, majice, kosulje, i ostale stvari sa zice,,, i preko dana prodaje na pijaci.
Koristi pijacni wc ,, kupa se kad polivaci pijace ciste,, skuplja ostatke hrane ispod tezge ,, ili iza Mc Donaldsa ,, uzme stake,, glumi copavca na zel. stanici,,, ali da nadje normalan pos,o, i radi k,o svako normalan 8 sati...ne pada mu na pamet.
Eeeee Marko... nije ti lako.
sirchulle
(CAD Designer)
12. jun 2016. u 18.33
Eh, te ptice...Nisam fan ove muzike ali...

https://www.youtube.com/watch?v=IwB98Tm0xBI
the-bezi-man
13. jun 2016. u 18.56
Ma jeste, mnogo je bolje voziti kamion sa 70 godina i otici u Srbiju jednom u pola veka... :)
Marko_011
(Buongiorno a tutti)
15. jun 2016. u 17.28
Windy, šta ti kažem, odem za sitne pare do Skadarlije, muzikica, klopa, cice, zezanje a ti tu sljakaj, zivot ionako ko u kornjace, šta te briga, imaš vremena, pravite pare, bole vas.

Zavisi šta ko ocekuje od zivota.

Smejes se koliko me kosta klopa, smejem se i ja, nemam parking ni saobracajnih kazni, ne placam ni gajbu, meni realno sve skoro ostane na racunu, sada vidim ni avion da neću placati, vratim tu sicu kroz pljuge i još zaradim na pecurkama, kombinacija na kombinaciju.

Takođe ni zube, ima osiguranje.

Nije poenta placati kazne trooper-ima i raditi za sistem, već za sebe.

https://www.youtube.com/watch?v=yq5FOOUH1-A
windy-chicago
(windy-chicago)
15. jun 2016. u 20.49
Marko...znao sam. Nemas gajbu,živis u tezgi na pijaci,,,itd,,itd. I šta kažeš,,ides u Skadarliju, na muziku,pice, cice. Tamo je muzika 99 % staro-gradska. Ti meni da pricas o Skadzi. Kad bi brojao koliko sam puta bio tamo, trebalo bi mi 3 dana.
I doneses cigare, ,,kao uvaljas ,, nekim slepcima, i dodje ti karta dzabe. Pa koji majmun kupuje tu krdzu. Pored ovoliko vrsta na zapadu, neko će da plati ,,Moravu,, Drinu,, Zetu,, Vek ,, . Daj bre ne glupiraj se. Ako je to tačno,, ali sumnjam ,, onda poznajes tesku slepurdiju.
Eeee Marko,, Marko,, velike su muke tvoje.
the-bezi-man
15. jun 2016. u 20.55
Da citiram sebe od prekjuce:

„Ma jeste, mnogo je bolje voziti kamion sa 70 godina i otici u Srbiju jednom u pola veka... :)”
pravda_i_istina
18. jun 2016. u 19.16
very funny
sky29
27. jun 2016. u 04.47
Jeli Marko, koji posao radis?
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.