Diskusije : Emigracija

 Komentar
Udaja za emigrante
kt61
11. januar 2016. u 12.59
Da li je to pravilo da se samo white trash-erice udaju za emigrante. Znate ono, radi regulisanja statusa.
One sa tetovazama, mindjusama na nosu, ekstremnom bojom kose.

One normalne iz suburbs-a neće to da rade.
Marko_011
(Libero Artista)
11. januar 2016. u 15.32
Znam ja jednu sa Floride, zovem je bojlerka zbog stomaka, loce pivo.

Ona ti to samo radi, sređuje papire za pare, uvek je kuci.

Sada, znam da ne može svaka da se uda, traže da ima placene takse u poslednje tri godine, tako da nije bas kako se misli da svaka može da odradi papire.

Naravno da neka koja nema nikakvih problema, neće da ulazi u takve price.

Kome treba novac, svakako hoće a kolika je cena, ne znam, verovatno dole na Floridi jeftinije nego u Cikagu i white trash ponuda veca.

kt61
11. januar 2016. u 16.00
Gledam jednog našeg kamiondziju na fejsu: skucio kucicu, kupio pikup kamion sa podignutim osovinama. Imaju i decu,porodicna idila, ali na slikama se vidi da je supruga prava trash-erica.
Kroz spavacu sobu mora protrci po neki garonja dok je on na putu.
Marko_011
(Libero Artista)
11. januar 2016. u 20.26
Taj je dobro prosao, prvo ti nasa u Americi nikad neće srediti papire, jer to ti je kod naših kao ulazak u raj ili da postanes Predsednik Amerike.

Zmaci, uradila mu papire, rodila neko dete, obzirom da i tu naše a i ostale više ne trce ni da rode, tako da je i tu dobro prosao.

Da li su planirano pravili decu ili se omaklo, to ne znamo.

Kupio neku kucicu na kredu, opet nije loše.

Još bolje ako je dao imena Milojko i Stanojko, barem da se zna poreklo.

Sada, ostale ti se takođe heftaju, bas jedna dosla kod nas danas na posao, radila prvo u Svajcarskoj za istu firmu u radnji, tamo se heftala, inače u vezi, kažu da joj je decko dobar, ali eto, ona dobro izgleda Italijanka.

Naše po Srbiji ti se heftaju na veliko, čim uleti bolja prilika i slatkorecivi lazov, koji zna da tesi, maze i laže.

Usput digitronke, spojlerke, sponzoruse te prvo premere da bi imale sa tobom nešto a ne možeš od njih ni crno ispod noktiju dobiti.

Nije taj loše prosao.
kt61
11. januar 2016. u 21.59
dobro je prosao, samo da se ne vrati kuci jednog dana pa da ne zatekne scenu u krevetu.

Mislim da je 10 godina boravka u inostranstvu neka granica.
Kome se nije svidjalo već se vratio u Srbiju.
Ko je slab i koga muci nostalgija već je poludeo u inostranstvu,
Ko je jak taj je stena.
kt61
12. januar 2016. u 09.33
Usput digitronke, spojlerke, sponzoruse te prvo premere da bi imale sa tobom nešto a ne možeš od njih ni crno ispod noktiju dobiti.
****************
U SAD žene imaju mnogo veca prava nego muski. One to obilato koriste, te plavuse su u stanju su da dovedu bogatasa do prosjackog stapa, iako masa žena udje u brak sa dva para gaca.
santa
12. januar 2016. u 10.02
Lupetas bez veze!
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
12. januar 2016. u 12.29
moja skolska drugarica je razvalila vlasnika jedne firme - na sudu - za sexual harassment ili kako se već kaže. inače mislim da ga je dobro pricenila i ocenila i postavila set-up.
bila je najlepsa, ili jedna od najlepsih devojcica u skoli.

pre par godina ovde tip - žena amerikanka - ono protuva klasicna - pijandura, budaletina i t.d. - nas sud, pod pritiskom americkog (dakle primetimo> pri stupanju u brak ta amerikanka nije imala ništa, (osim možda minus u banci) doneo je odluku da on mora decu da joj isporuci. ono - žena se posle par godina otprilike setila da ima decu - valjda je toliko trebalo da se otrezni kad je napustila porodicu... - gledao ga ja na tv-u - lepo covek rekao - da mu je nas socijalni radnik rekao - ako hoćeš (da ti ne oduzmu) decu - skloni se. - ono jasno čak i glupanu da je sudska odluka u najmanju ruku nepravedna. deca naravno ne žele ni da vide mamu, a kamo li da idu u usa da žive sa pijanom budalom..

tako da - nasa pojedinacna skromna zivotna iskustva, tu i tamo nisu bas i opste pravilo.
Marko_011
(Libero Artista)
12. januar 2016. u 14.49
Usput digitronke, spojlerke, sponzoruse te prvo premere da bi imale sa tobom nešto a ne možeš od njih ni crno ispod noktiju dobiti.
****************
U SAD žene imaju mnogo veca prava nego muski. One to obilato koriste, te plavuse su u stanju su da dovedu bogatasa do prosjackog stapa, iako masa žena udje u brak sa dva para gaca.
______________________________________________________________________

Takav je zakon, zato preko istog i gledaju da se omaste i braka.

Masa NBA kosarkasa, koja je napravila novac i kasnije zavrsila sa praznim dzepovima, jedan od glavnih uzroka bankrota, jesu žene, koje su ih razvukle ko pitu guzvaru oko alimentacija za nekakvu decu.

Deca su ti isto pored braka glavni uzrok bankrota ljudi, koji su zaradili i po 100 miliona dolara u NBA.

Obično u Americi muskarci ne razmišljaju, dok ih ne dovedu pred sud.
kt61
12. januar 2016. u 15.58
Svako dete placaju 20.000 mesecno alimentaciju. A prave ih po 7-8
Marko_011
(Libero Artista)
12. januar 2016. u 19.52
Ma kakvi 7-8, cetvoro sam citao, dok alimentaciju gledaju kroz zaradu.

Seticu se i o kom tačno kosarkasu se radi.

To onda povlaci za sobom pitanje, šta je sa ostalima, jel oni nisu vredni pa mogu da žive sa tolikim alimentacijama, tipa u Italiji 300 eura, sto mu dodje na kraju da govorimo o nekom tipu klasizma, rasizma.

Jel dete trosi 45.000$ mesecno ili se gadjamo ciframa.

Čak ni mafija ne lupa toliki reket, rekli bi previse.

Ko ima pare, taj treba da bude oprezan, jer samo gledaju da te navuku na tanak led.

Amatercic
(Penzioner)
12. januar 2016. u 20.46
Iz kog razloga uspesna devojka treba da se uda za nekoga ko je doneo gace na stapu druge kulture i nacina razmišljanja?
Olos je olos bio on Africki ,Evropski ili Americki.
Marko izgleda da te Srpkinje neće za muza?
kt61
12. januar 2016. u 22.20
Svaka žena koja dodje u Ameriku se pokvari, drugim rečima ne isplati se dovoditi suprugu jer će za godinu, dve postati kao i ostale feministkinje.

Jedino ako dovedes neku iz Kine koja ne zna engleski.
Pantija
12. januar 2016. u 23.09
Znaci, te žene su sljam, pijandure i budaletine, iako su pre udaje bile smerne, dobrodusne, vredne i kucevne, pa su se samo preko noćipreokrenule za 180 stepeni?
kt61
13. januar 2016. u 09.43
Što su seksualna revolucija i feminizam obećavali? Oslobođenje žene.
Šta su žene dobile?
Danas su žene seksualni objekti koji se pokoravaju nastranim standardima više nego ikad...
Amatercic
(Penzioner)
13. januar 2016. u 16.34
Ne slazem se sa mišljenjem da svaka žena koja dodje u Ameriku postaje pokvarena ,mislim da su takve bile pokvarene i pre ali nisu imale priliku da se „pokazu”
Inače velika vecina naših žena koje su dosle u Ameriku su dobre i zdrave žene druga je stvar da te žene kad dodju sa posla neki pijanica nesme da bije kad mu se prohte šta se možda dogadjalo u otadzbini u ne tako davna vremena.
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
14. januar 2016. u 03.23
pa to se veoma desava i danas, sad, evo ovog trenutka.
slazem se da ako nisi bio sljam - ne možeš odjednom postati sljam, i obratno, ako si bio sljam i protuva - od tebe covek teško da će da bude.
kt61
17. januar 2016. u 08.23
Jedan od ciljeva feminizma je stvoriti osjećaj krivice kod muškaraca za pronalaženje neke žene lepše od drugih. Feministkinje, koji su na ružnom kraju spektra lepote, žele redefinisati lepotu, tako da se misli da su jednako vredne kao i istinski lepe devojke. Jedan od načina da se oduzme vrednost od tih lepih devojaka je da im kaže da je ono što ljudi nalaze da je objektivno lepo, zapravo nije ništa više nego subjektivna društvena konstrukcija. Dakle, mršavo nije lepo; debela osoba je lepa. Duga kosa nije lep; ruzne frizure su lepe. Cista koža nije lepa; tetovaže su lepe. Visoke potpetice nisu lepe; japanke su lepe. Dobijate ideju.

U procesu ispiranja mozga stanovništvu, uspješno su ubedili mnoge lepe devojke da trebaju da budu lenje i narcisoidne. Nije usledio nikakav otpor iz drustva kada su započeli proces de-uljepšavanja kroz favorizovanje debelih devojaka, loših frizura i tetovaža. Tako sada imate više „jednakosti” ženske lepote a sam pojam lepote je silovan.
kt61
17. januar 2016. u 08.37
Ova ideja se takođe odnosi i na seks. Prirodo je da muskarci imaju gađenje prema kurvicama , jer je kurvica je ta koja će ga naciniti rogonjom . Iako je zabavno spavati sa kurvicama, prirodno je da muskarac vrednuje odnos sa ženom koja je verna.

Ali ako stvorite pro-drolja kulturu koja podstiče sve devojke da spavaju unaokolo, to je još jedan korak prema jednakosti žena. Dakle, sada ne samo da ćemo imati ružne devojke svuda, već će sve one takođe biti i kurvice .

Feministkinje su uspele da da dovedu kvalitetne devojke na nivo inferiornosti.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for PomPom Keychains?
.