Diskusije : Emigracija

 Komentar
Kako se docepati Rusije?
pravda_i_istina
21. septembar 2015. u 19.29
Ljudi, resio sam, 'ocu iz USRE da idem u zemlju gde je zabranjena genetski modifikovcana hrana i gde mi decu neće uciti da budu homoseksualci. Plus, čitam kako je citi group, famozna citi banka prebacila i zlato i devize u Rusiju, pa reko ako oni begaju, da begam i ja. Neću s luzerima koji ne mogu da rasture pisljive teroriste, obore jednog asada, već moraju Rusi da uskacu da rasturaju kalifat. POMAGAJTE da se preselim u pravoslavnu imperiju!
Imported_from_SERBIA
(Hacker-Pschorr)
21. septembar 2015. u 20.54
Je8eT.e nisi bio clan njihovog pakta, onaj varsavski, pa nemas osnove da trazis leba preko pogace i pite.
Jedina opcija je brak, kao i ovde, samo tamo ribe su ribe, ovde su ajkule:))).
Rublje se srozalo na dole, kažu sedamdeset2 za jedan dolores?! Mnogo kume.
Ipak probaj, preko aljaske da uletis na crno, ili preko krima, možda upali.
Onaj svetlost je otisao iz zimzelene kanade i još se ne vraca. Garant ga tamo usekli, pa nema mrdanja, inače bi on možda nazad.
Istok oce na zapad, a ovi oce na istok?! Ni tesla ovu struju kretanja ljudi, misli ne bi skontao.
srećno pa dokle god doguras.:)
Amatercic
(Penzioner)
21. septembar 2015. u 21.17
Samo polako nemoj puno zuriti i nemoj da dozvolis Bacuskama da te terorisu(policija) i da te izbace ko praznu kantu kad trebaju da ti isplate zaradu kao sto to rade sa bracom srbima i njihovim juznjacima.
Marko_011
(Libero Artista)
22. septembar 2015. u 01.43
Ovde gde sam ja, Rusi su ti ono kao najpozeljniji klijenti.

Kupuju skupu odecu modnih brendova i ima ih ko Kineza, valjda dolaze iz Rusije turisticki i onda padne soping.

Realno oni održavaju Italijansku modnu industriju, obzirom da klijenti iste nisu Ameri, Englezi, Nemci.

Kada cuju Srpski u radnji i još da vas neko pozove po imenu slično Ruskom, eto odmah prodavacica oko vas nasmejanih, već vide da ste vezali jahtu i da ste puni ko brod.

Rusa ima dosta sa novcem, o'kle im, ne bih znao reci.
Imported_from_SERBIA
(Hacker-Pschorr)
22. septembar 2015. u 01.51
Ove godine na jezeru Garda, sakupio se cvet, svet EU, svabe voze benz, bmw, audi, belgijanci ista mraka, holandjani, itd... dosli ljudi na odmor, kolica se cakle, al' sve to pade u vodu kad brat provoza svoj crni fantom rols-rojs (ruske tablice), a cica izadje iz auta kao da je sad sisla sa milanske modne piste. okrece se zenski rod, o muskom suvisno reci.
odakle im, kao sto marko rece, ko zna?!
Valjda iskopaju iz Sibira.
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
22. septembar 2015. u 02.42
bejah juče do strazbura malo. - rusa k'o pleve. *nije mi upao u oci ni jedan natpis na ruskom. tamo oko crkve ona zona sam se muvao, ali nisam ni obracao paznju na izloge i imena.
nedavno baden baden - svaki izlog manje vise ima i na ruskom ispisano šta rade.
ja bih u rusiju is'o zato što su im cepi jako lepe (slovenske žene su u principu izuzetno lepe one koje s lepe jel'), plus sto i dalje mislim da bez po muke možeš da pokupis nešto da valja (ono i lepo i mlado i o.k., čak i sa nešto malo mozga u glavi). onda one njihove lokalne vesti - za njih - svidja mi se uredjivacka politika. lepo je gledati na vestima da si u poziciji da ucenjujes i napusavas pajom ove eu govnare kad god ti se digne paja. posto mislim da ih treba napusavati jer su govnari druge kategorije... no, meni nikad nije bio problem da odvojim nešto ni ovde, t.j. u srbiji / ex yu, pa taj razlog otpada.
klopa verujem da je bolja (nabavka sama), i da je izbor mnogo manji. doduse, koji će mi krasni ove paprike i paradajzevi u germaniji koji izgledaju ko sa slike, a ukus im je kao kad u srbiji seckas to nešto nozem, pa kad properes noz - e ona voda kojom si oprao noz :)
ondaa, klima mi se ne svidja nikako.
ondaa.. mlogo bre ravno, onaj ural malo brda i 'vamo okolo crnog mora - snega kol'ko oćeš svake godine, a nema covek gde da se sanka. jbs to.
ondaa... sve sto naprave ako to isto pravi i zapad - to zapadno je malo bolje, pa nervira. o.k. americki svemirski program trenutno leti gore na ruskim raketlama, a ne na francuskoj ariani, al' sumnjam da iko s ovih diskusija jashe raketle za svemir, pa to otpada. e da onaj akrobatski ilusin mali je skroz kul, al mi se extra 600 vise svidja i bolji je. al sumnjam da iko vozi i akrobatske lake avione.
ondaa...bahati su samo tako (ono gde mi nevaljamo - tu su isti).
ondaaa... ruja jedan mi pric'o - vidi mile ono kaliningrad, -ono sto je izdvojeno/odvojeno. - to ako bi imperijalisti pipnuli, nas sto miliona uzima kalas u ruku i ide nogama tamo da im jb majku, bez ikakve diskusije - to mi se svidelo.
ondaa... kokaju tigrove i medjede onako iz zahebancije tamo gde ih ima - to mi se ne svidja.
ondaa... pecanje po sibiru ume biti zgodno. insekti su smorili.
ondaa... možeš da udjes tamo negde iz pravca mongolije/kine/indije - moj komsija No 1. je bio tamo na obuci kad je juga kupila 29tke - kaže ta baza je na tromedji ono - o'ma tu granica - NEMA granicara, čak mislim da je i straza u bazi bila tipa par ljudi. ono - nema straza. the razlog: -pa ko će tu da dodje? :) (kaže let do moskve je trajao kolko je trajao, a onda još 1 let do ne znam dokle, i onda jedan leeeeeet vojnim transportnim avioncetom do te baze - dole kroz prozor satima sve isto...
zakljucak: ne bi ja is'o u rusiju :)
pravda_i_istina
22. septembar 2015. u 06.57
ništa crno< belo<brak i sl> već sam mislio ako dolar još malo ojaca i pretekne ovde< da kupim tamo neki taunhaus u sivoj gradnji i sredim ga sam< pa posle polako kamioni avioni itd (VIDEH DOSTA SE IZGRADJUJE, NE MORA KRIM SOCI, ima još tu oko crnog mora, a valja za reumu... čak i patrijarh zahvaljjuje na sankcijama, kaže samo im juzno voce fali
pravda_i_istina
22. septembar 2015. u 07.01
mislim za 10 ak godinica neće rusi vise u nicu, montekarlo i sl, tu će da žive afrikaneri, a crno more, eh, valja se na vreme pozicionirati, a i ova usra, samo nas plase da će da propadne
pravda_i_istina
22. septembar 2015. u 07.20
uopste se ne salim: kriza koja sledi biće veca od poslednje, čak u rangu velike depresije, - a valjda citi zna gde je sigurno...

mislim da bih mogao da animiram srbe investitore da kupimo 1 omanje naselje na crnom moru, jer kad krene haos, onda spasavaj se ko može... eto, to je ukratko plan
the-bezi-man
22. septembar 2015. u 11.32
Rusija me nikad nije zanimala ni turisticki. a kamoli danas kad jedina stvar koja dolazi iz Rusije su video snimci na YouTube raznih tuca u saobracaju. niko ne ume da vozi, a zalecu se kolima ko manijaci i onda hoće da se biju, pa čak i da ubiju! neka hvala...
Marko_011
(Libero Artista)
22. septembar 2015. u 15.35
Ruskinje nikad nisam cenio kao zenske, izgledaju mi tako nekako seoski look alike.

Udjem jednom u ovaj nas jedan butik na Corso Venezia u Milanu, Ruskinja da se smrznes.

Izgleda kao neka manekenka, nestvarno lepa, plavusa, usput nešto i kao da je zatvarala oci od umora.

Ima ih dobrih.
Marko_011
(Libero Artista)
23. septembar 2015. u 15.30
Kako se docepati Rusije?

________________________________________________________________________

Nikako.

Možda preko braka.

Pricao sam sa nekim Ukrajincima ovde, rekose mi da je njihova najveca zelja Moskva, ali tamo ne mogu, jer obična policija ako te legitimise i ustanove da nemas papire, odmah u pritvor i izbacuju te van Rusije.

Zakoni oko boravka su nevidjeno rigorozni, dok su plate vece i može se bolje zaraditi u Moskvi, nego u EU, što se tiče fizickih poslova po rečima Ukrajinaca, koji ovde imaju boravisne papire.

Nasi uglavnom nemaju realnu predstavu Rusije, Moskve i Rusa, zamišljaju ih kao Tarzaniju, dok je realnost sasvim drugacija.

Ozbiljan odgovor na pokusaj sprdnje sa Rusijom, kroz otvaranja ove teme.
pravda_i_istina
23. septembar 2015. u 20.51
na osnovu čega mislis da se sprdam? u visenacionalnu rusiju imigriraju milioni, sto mujaga sa juga, sto sad izbeglica iz ukrajine, dele pasose donbasanima, čitam čak da hoće da pozivaju sve pravoslavne (balkan je puko)... pa i nasi idu na privremeni rad u rusiju, samo sto ja ne bih kao padobranac, već sam ozenjen, ozbiljan covek, 3 dece... eto volim da mislim unapred deceniju, a ne da cekam ovde da fed, mmf, ecb bankrotiraju, pa da mi padne standard duplo -bolje ja odmah, a spreman sam, da žrtvujem standard za pola

nema ništa od teme ako se ne javi svetlost vostoka
Imported_from_SERBIA
(Hacker-Pschorr)
24. septembar 2015. u 09.30
Pravda, ima rezona sto pricas. Cikago je puko finansijski. Upravo su se usaglasili da podignu porez na nekretnine, plus smece stavku, pa još neke dazbine da bi malo ublažili nered. Ovce niko ne pita šta misle a vecina su. Ništa njima ne pada na pamet drugo nego samo zavlacenje prsta u dzepove poreznika.
Moj drugar već 18 godina sljaka u Moskvi.
za primer je taj Cikago koji ima najvecu stopu poreza na nekretnine u USA od mega gradova, znaci veca stopa od LA, NY.
Nema smisla se zavaravati, sledeći je posle D, al' će proći vremena.
Marko_011
(Libero Artista)
27. septembar 2015. u 18.00
nema ništa od teme ako se ne javi svetlost vostoka

________________________________________________________________________

Rusi ovde kad se pojave da masu lovom, superiorno su nadmocni u odnosu na Zapadne Evropljane, koji zaneme kada vide nadmocnost.

Sada, neko će reći da se radi i malom broju Rusa, sto nije tačno, obzirom da isti masovno prazne najluksuznije butike po Via Spiga, Via Montenapoleone po Milanu, Via Condotti u Rimu.

Ima ih svuda, gde god su neke luksuzne radnje, eto njih, čak i po outlet centrima masovno odlaze u turama, pa rece ova moja direktorka divizije ovoj jedno kre kre sefici radnje, „Čim vidis Ruse na parkingu da dodju busem, odmah idi da im ponudis popust da ih uvedes sve u radnju”!

Putinova nova zenska što se porodila u Svajcarskoj je nasa musterija.

Posle ovih sankcija, ne znam šta se desava tamo, mada i u Crnu Goru su hrpu para odneli, dok kako rekoh, Ukrajincima je san Moskva, ali ih Moskva neće, pa moraju sreću da traže po Zapadnoj Evropi.

Mi malo toga realno o Rusiji znamo.
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
28. septembar 2015. u 15.26
ja pre par dana i u strazburu mislim da sam video neki izlog / natpis na ruskom.
juče sam se nešto pomerio nekoliko stotina km kroz nemacku - pa zastadoh na autoputu da oderem pivo i klopnem nešto i oda'nem - i staje kraj mog raspalog auta neki prena!@#$n audi. i ja reko vidi ga mladi nacos kako je on pachenik... hop... izlazi riba - prokomentarisah ja ovoj mojoj - ova obuca još jedino ovde prolazi...(kriminal)(a i riba nije neka, mada mi je bila cudno (relativno dobro) gradjena za nemicu. tip izgleda kao srpski kvazi-krimos... -hop da nastavim - i skontam - pricaju na russkom..
zafrkani su rusi. sto dalje im lepa kuca - to bolje.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.