Diskusije : Emigracija

 Komentar
Kanadski skolski obrazovni program
Tubby
13. maj 2015. u 11.18
У Торонту дошло до побуне родитеља који не пристају на сексуално ЛГБТ-образовање

22:51 07.05.2015.
17 коментара
У КАНАДИ ПРАВА СЕКСУАЛНИХ МАЊИНА МНОГО ВЕЋА ОД ПРАВА ВЕРНИКА

У школе није дошло 35.000 деце. Није ни чудо. У школама Онтарија, првачићима, деци од шест година, на часовима се објашњава шта су то „пенис”, „вагина”, „вулва” и „пристанак на секс”. Осмогодишњој деци се о хомосексуалности говори на позитиван начин. Објашњава им се да не постоје само два пола, па чак ни три, већ неколико. Наглашава им се: ако имате овај или онај полни орган – то уопште не значи да си дечак или девојчица. Већ можеш да будеш, например, „интерсекс”
Побуњени родитељи за све криве премијерку Онтарија Кетлин Вин, лезбејку која је напустила мужа и троје деце да би живела са партнерком. Криве и бившег заменика министра просвете Онтарија, професора Бена Левина, коме се суди због дечје порнографије и због тога што је питао мајке да ли их интересује секс са њиховом децом. Левин је испричао да су он и његова супруга имали секс са својим трима ћеркама. Такође: да је саветовао мајкама како да искваре своје ћерке, како да их силују. Чак је изразио наду, да ће му његове кћерке, сада већ одрасле, дати да напаствује своје унуке...

У ТОРОНТУ је одржан седмодневни штрајк родитеља, највећи у историји Канаде
Све је почело прошлог лета, када је премијер канадске провинције Онтарио постала Кетлин Вин - лезбејка. Она је практично одмах најавила да ће од септембра 2015. године у основним школама (где уче деца узраста од 4 до 13 година) бити уведен нови програм сексуалног образовања.
До средине минуле зиме, влада је тај програм крила од родитеља, али онда је одлучивши, наводно, да умири прилично усталасане грађане Онатарија, обнародовала програм.
Мало је рећи, да је становништво доживело шок.
Првачићима, а то су деца од шест година, треба да се на часовима објасни шта су то „пенис”, „вагина”, „вулва” и „пристанак на секс”. Осмогодишњој деци ће се предавати о хомосексуалности, и то на позитиван начин.

Та деца ће такође бити упућена у „теорију полова”, према којој, не постоје само два пола, па чак ни три, већ неколико, а ако имате овај или онај полни орган – да то уопште не значи да си дечак или девојчица. Већ можеш да будеш, например „интерсекс”.

Деци од 9 до 13 година ће се објашњавати шта су то анални и орални секс, анална течност, како хомосексуалци милују једни друге, такође ће учити и о мастурбацији као „лепом начину за упознавање свог тела”. (Пар година раније, на сајту школске управе Торонта, за децу су постојали линкови ка сајтовима за хомосексуалце, трансексуалце и савети како у сексу користити поврће, јер то је такође „леп начин за упознавање свог тела”...).

Деци у шестом разреду још говоре о опасностима „стереотипа”, о девизи живи и пусти друге да живе ...
На интернету се, штавише, појавио видео са упутствима за наставнике како да одговоре на питања која ће им наводно постављати деца.
Петоро деце узраста 9-10 година, коју су довели да представљају разред, слушајући шта наставник говори, црвенела су кикотала се, покривала уста рукама... без постављања питања. Непријатно за гледање. Тада, учитељ отвара комад папира и чита питање које је написао ко зна ко.
„Шта је то blow job?” - пита учитељ (то је орални секс на веома прљавом сленгу, који не употрбљавају ни сви одрасли. - прим. ред.). И уједно одговара: „Тако се у сленгу зове када неко узима пенис у уста. Али то треба урадити само уз сагласност”. Или ево још једног питања: „Да ли, можда, желите да знате како хомосексулци милују једни друге. Они могу то да раде својим уснама, рукама, и генерално било којим делом тела, како би један другом причинили задовољство”.
На видео снимку се виде учитељеви одговори и на ова питања: „Какав је осећај при оргазму? Хвала за питање”,- сија учитељ и почиње да објашњава осећај... На питање о абортусу одговара: „Неки религиозни људи кажу да је обављање абортуса опасно... То није истина. У Канади абортусе, у чистим условима, обављају медицински стручњаци и ризик од компликација је – минималан”.
Влада Онтарија покушава да представи своје намере као бригу о деци: она, наводно, жели да смањи ниво тинејџерске трудноће, обајашњавајући деци, да не треба терати некога да има секс без пристанка, нити задиркивати некога због његове оријентације итд.
Али, родитеље нису обманули. Преко Фејсбука су грађани Торонта формирали групу за борбу против новог „сексуалног образовања”.
Крајем фебруара, по хладноћи, мултинационална заједница Торонта – укупно око 800 активиста - стајала је испред зграде парламента Онтарија. Демонстрирала је тражећи од власти одбацивање новог сексуалног образовања. Протесту родитеља придружили су се народни посланици, јавне личности, активно критикујући иницијативу Кетлин Вин у новинама...
Међутим, премијерка, која се и сама накад, иако је имала троје деце, развела од мужа и довела код њих своју партнерку-лезбејку, изјавила је да су сви демонстранти-хомофоби...
У априлу је одржан други митинг, коме је присутвовало већ 5.000 људи. Људи су долазили из свих крајева Онтарија, организовано. Ту су били Англосаксонци, Индијци, Руси, Грци, Кинези, имигранти из Африке... Организатори свега били су, наравно, муслимани. „Наша кућа је запаљена!” – изјавио је њихов лидер.
Pantija
13. maj 2015. u 19.47
Tubby, jesi procitao/procitala šta tačno se nalazi u tim promenama ili komentarises samo na osnovu novinskih i televizijskih izvestaja?
Može ceo program da se procita. Ne vidim ništa loše u tome da deca znaju nazive svojih organa. Cinjenica je da u kanadskom drustvu postoji veliki broj homoseksualnih parova i ma koliko se to nama ne dopadalo, to je realnost.
Po novom programu ih uce i o seksualnom uznemiravanju, o sekstingu, o nedozvoljenom dodirivanju, šta je tu loše?
Najvecu galamu su digli konzervativni muslimani kojima je cilj da im zenska deca ostanu zatucana do kraja zivota ne bi li ih lakse drzali u kuci i posle prodali. Pardon, poslali ih u aranzirane brakove sa unapred dogovorenim cenama.
Bruda
13. maj 2015. u 20.18
Ja mislim da bi deci bilo lakse na tim casovima ako bi npr. Nastavnici bili u odredjenim kostimima odredjenim danima.

Npr. kao svestena lica, milicioneri, marinci ili kao na gej paradi.

Kada bi nastavnici u svim tim ulogama objašnjavali isto deci bi bilo daleko interesantnije i upamtili bi vise stvari.

Jedna od ideja je da se i negativne licnosti koriste kao primer. Znaci kakve ima veze ako bi se nastanik oblacio u teroristu za cas seksualnog obrazovanja? Deca bi postala vise slobodnija u prisustvu muslimana i ne bi svakog muslimana direktno povezivale sa teroririzmom a znamo da nije lepo nasledjivati stereotipe.

nina
13. maj 2015. u 21.01
Danima se već pitam kad će neko ko nije procitao ni slovo predloga programa da postavi ovu temu;)

GZox
13. maj 2015. u 21.55
Rekoh ja da je na 95% imigranata pomeren mozak, nekom manje nekom vise
ostalih 5% se drzi hrabro ali i oni će pokleknuti u buducnosti.

Najgore je to što ljudi u Srbiji ne veruju da se kod imigranata desava
iscasenje mozga a još gore je sto su takve pojave pocele da se desavavaju
i u Srbiji. Zadnja vremena dolaze, polako ali sigurno.
Tubby
13. maj 2015. u 22.05
ne nisam procitao predlog iz PROSTOG razloga ... čim sam video da se pominju mr. levin i mrs. vin znao sam odakle vetar duva.

Бен Левин

Све се ово догодило у контексту суђења у Торонту бившем заменику министра просвете Онтарија, професору Бену Левину, који је сада проглашен кривим за производњу дечје порнографије и због тога што је питао мајке да ли их интересује секс са својом децом. Левин је током 2009. године био је заменик министра просвете, а министар је тада била Кетлин Вин, садашња премијерка Онтарија, иницијатор „сексуалног образовања”. Како је написао Левин у једном од докумената, нови програм сексуалног образовања је за њих обоје био „приоритет”.

Покушали тихо да га уведу 2010. године, али су хришћанске организације подигле прашину и узбуниле родитеље и нису дозволиле да се њихов план оствари. А 2013. године, полиција је истражујући случај међународног ланца педофила, нашла међу њима Бена Левина.

Он је сваки дан посећивао сајт са инцестима и говорио како су он и његова супруга имали секс са њиховим трима ћеркама, саветовао мајке како да искваре своје ћерке, како да их силују, како да натерају свог супружника на насиље.

„Било је то сјајно време!” – писао је Левин о времену када је користио, по његовим речима, кћерке. Он је изразио наду, да ће му оне, сада већ одрасле, дати да напаствује своје унуке...

Родитељи Онтарија, не без разлога, као што и сами видите, претпостављају да је нови програм сексуалног образовања креирао управо овај педофил. Њему ће ових дана бити изречена казна и он ће отићи у затвор, али његово дело, наставиља да живи и побеђује...

Прошле недеље родитељи су начинили последњи покушај да допру до Кетли Вин. Група активиста се сусрела с њом, али су само имали прилику да чују да премијерка не одустаје од свог плана.



Кетлин Вин

И онда је избио родитељски штрајк. Од 4. до 11. маја, родитељи Онтарија, који се не слажу са сексуалним образовањем, не воде своју децу у школе. Наравно, то је изузетно тешко. Запосленим родитељима, посебно самохраним, који немају где да оставе децу а тешко могу да плате многобројне рачуне ако пропусте недељу дана на послу. Јер, може се десити и да добију отказ... Али, ти људи су спемни да се жртавују, да ризикују и не намеравају да одустану.

Првог дана штрајка у школе у Торонту није дошло 35.000 деце. А влада, очигледно се плашећи да неће имати времена да у главе деце убаци свој „слатки отров” направила је пометњу: родитељи кажу да је ново сексуално образовање започето у школама већ сада, без чекања септембра. (Јер је јасно да би у септембру штрајк био много већи и вероватно нико не би ни дошао у школу).

Због тога и журе... Канадски сајт Lifenews.ca је писао о сведочењу једне наставнице-лезбејке из Онтарија.

Она је просвећивала једномишљенике на конференцији како пренети деци у обдаништима идеју да су хомосексуалне породице исто што и традиционалне. Признала је да је томе почела да подучава предшколце и да је то било „боље од свега”. Читала им је, например, књигу, у којој је принц оженио принца. А када је један дечак рекао: „То не може бити! Они су обојица дечаци”, она је одговорила: „Може. Ево, на страни 12, тако је написано”. И дете је рекло: „То је књига. То није реалан живот”. И учитељица је одговорила, да је она жена, а у браку је са женом... „У разреду је завладала тишина”. Затим је учитељица рекла: „Желите ли да вам кажем како ми проводимо време са нашом децом?”

Деца су повикала да хоће. И, учитељица је рекла да љуљају децу на љуљашкама, засмејавају их, ваљају се с њима, воде их у кафић, итд. „Да ли се то разликује од ваших породица?” – питала је. И деца су одговорила да се не разликује... А дечак, који је на почетку часа протествовао, после размишљања је рекао: „Да, ви сте права породица”.

Учитељица је у разред донела фотографију своје лезбејске породице и она и даље тамо стоји... Све у свему, она је тако просвећивала децу различитог узраста да - када је у пети разред дошао нови ученик и када је сазнавши да је учитељица - лезбејка, рекао, да му се повраћа, деца су га гледала с осуђивањем, а једна девојчица је чак и сузу пустила, жалећи учитељицу...

О томе да су у школама почели да уче „све другачије”, „Комсомолки” је испричала и једна мајка Рускиња. Према закону, родитељи и даље имају право да децу одводе са тих часова, и она је дошла да одведе своје дете. „Уместо нашег доброг директора био је ту неки дедица с очима као на зејтину. Питао је, зашто одводим 11-годишњег сина. Одговорила сам да му је сувише рано да учи о томе. ”Не, - рекао је он. - Неопходно учити децу о томе већ од треће године„.

Рускиња је одвела свог сина, али другови су му касније причали, да су им пуштали филм о ”пиши„, показивали порођај и да је то било тако одвратно и срамотно да се један дечак чак сакрио испод стола.

Други руски родитељ је испричао како је на часу наставник с нашминканим уснама питао децу: ”Знате ли да постоје кондоми са укусом чоколаде? Веома су укусни!„.

Против новог сексуалног образовања активно протествују хришћанске организације Канаде, у ствари, оне су прве почеле борбу и предводе је.

Католици су већ написали писмо римском папи, тражећи да заштити провинцију од експеримената над децом. Али, хришћани у Канади, као и широм света, сада су у тешкој ситуацији... Питање је да ли ће папине речи, ако их и буде, на неког деловати...

У Канади више не примају у Адвокатску комору дипломце правног факултета чувеног хришћанског универзитета.

Права сексуалних мањина су знатно већа него права верника. У Канади, не можеш да одбијеш услугу хомосексуалцима и лезбејкама, чак и ако ти твоја религија забрањује да нешто за њих радиш. (У Сједињеним Америчким Државама недавно је са 135.000 $ кажњен брачни пар посластичара који нису хтели да направе свадбену торту лезбејкама).

Недавно, узгред буди речено, у Белвилу, једном од градова Онтарија, родитељи су били бесни због плаката, са којих се деца позивају да у говору не користе речи ”мајка„ и ”отац„, ”муж„ и ”жена„, већ да их зову ”родитељи„, ”старатељи„, ”партнери„ и ”супржници„. Предлаже се уклањање и речи ”госпођица„, ”госпођа„ у разговору са учитељицама. Већ их треба звати једноставно по имену. И све то, зато што је то gender inclusive language – ”језик, који указује на полне разлике„.

На плакатима су ишли толико далеко да су предложили да се чак и реч ”полисмен„ замени са ”полис офицер„ – како не би садржала ”мен„ - мушкарац. И ”чермен„ (председавајући) такође не треба говорити. Већ чер-персон. Што значи не човек, већ, особа која председава...

sirchulle
(CAD Designer)
14. maj 2015. u 01.37
Nemam šta da dodam osim ono sto obično dodajem a to je: Kada smo do savrsenstva doveli naše države iz kojih smo pristigli red je da ta iskustva podelimo i sa ovdasnjim domorodcima ne bi li i oni osetili cari našeg savrsenog vidjenja sveta i poretka u njemu. Mi, zapravo nismo stigli u ove naše nove zemlje sa namerom da radimo, zaradimo i ovde živimo. Mi smo stigli da pokazemo primitivnim domorodcima kako se, bre, živi. Uvek uredjujemo tudju „avliju” tudje kuhinje, znamo na šta je dobro da neko drugi potrosi njegove pare, hranimo gladnu decu Afrike tudjim parama i tako redom. Steta je da se naše znanje i iskustvo ne iskoristi u USA, Kanadi, Nemackoj, Skandinaviji i na svim ostalim mestima gde se to još nije desilo...
nina
14. maj 2015. u 09.45
Aha...znaci, predstavu nemas o cemu se radi, ali si protiv, jer ti tako duva vetar? Dobro,Tubby. Meni ne pada na pamet da tebi ili bilo kome prepricavam sex-ed curriculum.

Ako imaš decu i zaista te zanima šta će dete da ti uci u skoli procitaj ovo http://tinyurl.com/qzwhsto. Znam da je skoro 250 strana mnogo, ocigledno je mnogo i onima koji decu ne salju skolu...lakse je citati nakaradna tumacenja polupismenih blogera, 'novinara' i islamskih fundamentalista.

Volela bih da ljudi koji imaju decu u skolskom sistemu, traže i dobijaju informacije tamo gde treba. Blogovi, komsije, rodjaci, prijatelji, kolege, internet...to nisu. To su prepricavanja i tumacenja. Vi ste JEDINI odgovorni za svoje dete i DUZNI ste da donosite odluke samo i iskljucivo na osnovu proverenih informacija.
the-bezi-man
14. maj 2015. u 20.52
Pantija i nina su moNderne gospodje i idu u korak sa svetom i svim savremenim desavanjima. Lepo je videti da se neko od Srba toliko emancipovao, asimilirao i evoluirao... Evo i sirchulle pokusava ali mora još dosta na sebi da radi da bi postao toliko moderan i emancipovan.
sharlota
(bez zanimanja)
14. maj 2015. u 21.59
Tobby, navodno je razlog ovom najnovijem kurikulumu povecan broj seksualno prenosivih bolesti kod djevojcica u dobi od 12 god pa na vise.
Ne znam, citala sam taj kurikulum na zvanicnim web stranicama zvuci O.k.
Ono sto meni smeta sto će svaki ucitelj moći tu da ubaci I svoj token.
Ja sam obrazovana, savremena žena, otvorenih pogleda I meni zaista nije problem sa svojim sinom pricati I o toj temi, raznim vrstama seksa, posljedicama, zastiti, ljubavi mansttubiranju I seksu ko fizioloskoj pitrebi.
Ja sam ga rodila ja ću ga I usmjeravati, porez placam da mi djete opismene I nauce osnove matematike a ni za to nisu sposobni.
Tubby
15. maj 2015. u 08.36
nina, prihvatio sam kritiku i na brzinu pogledao o cemu se radi. ako zanemarimo cinjenicu da ova dopuna ni tebe a ni mene direktno ne dotice simptomaticno je da na na SVAKOM od glasanja gde su roditelji imali sansu da se izjasne ... za „dopunu” su glasali ... 75% protiv, 15% za i 10% uzdrzanih. šta kažeš na to? malo je verovatno da 75% ispitanih bas nije shvatilo o cemu se radi. drugo, stvar oko dopune skolskog plana guraju OVEJANI pedofil (trenutno mu se sudi) i lezbejka koje je ostavila 3-je dece, muza i ... preudala se?! nisam siguran da bi „ali ni pod razno” ovakva dva moralna bedema zvao na slavu. po meni, negativna selekcija ljudi koji odlucuju o skolstvu, zdravstvu, spoljnoj politici ... se definitivno otela kontroli. sharlota, sa tobom se kao i uvek slazem dok se suprotno ne dokaze ;o).
sharlota
(bez zanimanja)
15. maj 2015. u 09.43
Tobby:)
Pretpostavljam da su mi ova dva minusa udarili oni koji nemaju djecu skolskog uzrasta a možda I ne žive ovdje.
Nasa skola je mala, bogatiji kraj, roditelji daju dosta novca skolI, mocni su, I mogu čak da smjene direktora.Šta hoću da kažem, neće sva djeca biti izlozena ovim glupostima, srećom u prilici smo da se slepamo uz konzervativce.
Da ovdje ne živim otisls bih među skolovane hinduse I pakistance, u njihovom domu se zna ko kosi a ko vodu nosu.Nedaju oni sistemu da zabada nos u njihova posla. Slobodno se utrkujte ko će prije da od djeteta napravi kretena.Ja nemam problem da obhadnim pislhedice analnog I oralnog seksa kada za to dofje vtiheme jer nisam zalupana.
sharlota
(bez zanimanja)
15. maj 2015. u 09.47
imaju foru I to trune djeci mama I tata su najveci ucitelji, najviše se uci kod kuce-gradivo.
Dakle ako ću da ga opismenim, naucim matematici I svemu ostalom, krvavo pkatim instrukcije, e vala mogu I o seksu da mu pricam.
Gay primjer imamo u neposrednoj blizini I vidjamo ga pa eto I to će da zna od malih noga da nije big deal!Inače I ucitelji su zgranuti sa ovim novim kurikulumom-I oni su ipak samo ljudi
Tubby
15. maj 2015. u 10.40
oba minusa smo ZAGARANTOVANO dobili od nine ;o)
sharlota
(bez zanimanja)
15. maj 2015. u 10.55
Znaš kako,Tobby, biti peder ili lezbejka,kada se sve sagleda,kakavog horrora sve ima, pa nije ni to kraj svijeta,toga je uvijek bilo.
Međutim,biti djevojcica od 12 god,upraznjavati analni seks i fasovati STD- to je već problem, to ne bi trebalo da bude ispiracija za ovaj kurkulum,već social worker case -da se vidi ko su roditelji tim djevojcicama ,kad su se na to navadile(boze ti mene sacuvaj) i kako je uopste do toga doslo.
Prosto ko pasulj, djeca prepustena sama sebi,ulici i sistemu.

Ja vidim na ulicama Toronta,bijelce, anglosaksonce, koj isu u maldosti vjerovatno probali vise od nas, da protestvuju protiv ovog kurikuluma.

Kažem, ja nisam dosla sa grane i znam šta je imati 17 god,šta je ljubav i šta su hormoni u tim godinama pa za koga ću biti tu ako ne za svoje dijete.

Eto,uciteljica će mu biti veci drug od mene,pa nemaju oe zivaca da se akaju sa tudjom djecom,imaju svoju,još kad im skresu beneficije i burst their bubble,vidjecemo tek onda prirodu „prosvjetnih radnika”

sharlota
(bez zanimanja)
15. maj 2015. u 11.02
da, djeca na straputnici , na skelama, su djeca roditelja koji se uturkuju da budu u korak sa vremenom.

Kažem ja se držim normlanog svijeta,konzervativnih engleza i zalupanh a skolovanih indijaca.
sharlota
(bez zanimanja)
15. maj 2015. u 11.07
tubby,imaš li ti zensku djecu, da mi to odma' ovdje ugovorimo:)

nina
15. maj 2015. u 13.24
Lesi, nikad od tebe neće biti emancipovana Srpkinja;)

Nigde nisam pomenula da li sam za ili protiv novog programa, ali tebi je to, kao i obično, promaklo;) Samo apelujem na roditelje da ne donose ishitrene odluke na osnovu nečijeg tudjeg mišljenja i da ne podlezu histeriji. Samo toliko.

Tako razmišljaju emancipovane Srpkinje;)

Tubby, ne da mislim da tih 70 i koliko već procenata, nije procitalo program, nego sam sigurna da nije, zato što znam po kom to principu radi... A i malo je roditelja koji će pricitati plan i program po kome mu deca uce. Ali to je neka druga tuzna prica.

I pokusaj da se odmaknes od toga 'odakle vetar duva'...Potpuno nebitno za celu pricu.
GZox
15. maj 2015. u 15.15
priroda je sve to regulisla i programirala. normalno ljudsko drustvo ima svoje
nacine /norme kada se i kako uci o seksualnosti
šta ima da uce djake prvake o picki i kurcu,
pederima sodomiji ostalim
nastranostima i kombinacijama
jeste li normalni ili nenormalni ??!!!!

sad će ostali možda da reaguju međutim ako vama smeta šta sam
napisao kako se onda osecaju mala deca koja su u razvoju i ciji se um
siluje zbog navodne savremenosti, bez obzira što se koriste
latinski nazivi
Tubby
15. maj 2015. u 17.27
SvetlostVostoka
(Evroazijska Srbija)
20. maj 2015. u 02.08
Ја сам се те беде ослободио пре 5 година, то јест преселио сам се из Канаде у Русију. Канада је рај за педере и лезбејке и велика опасност за децу.
SvetlostVostoka
(Evroazijska Srbija)
20. maj 2015. u 02.25
У Русији су овакве г.о.в.н.а.р.и.ј.е забрањене законом, тако да би особе које ово покушавају да прогурају завршиле на суду.
SvetlostVostoka
(Evroazijska Srbija)
20. maj 2015. u 02.43
За оне које мрзи да читају цео документ који је саставила влада Онтарија:

http://tinyurl.com/qzwhsto

а који је намерно дугачак да би се прикрио његов педерско-лезбејски карактер, ево извучених главних педерско-лезбејских делова:

http://tinyurl.com/o4corzy

Сами лако можете да проверите да ли ово што је издвојено постоји у главном тексту. Постоји и главни текст јесте педерско-лезбејски документ.
Bruda
20. maj 2015. u 10.31
Roditelji su problem.

Pored toga sto su skloni na severno americkom kontinentu da siluju ili zlostavljaju svoju rođenu do toga koliko im je vise vazniji imidz kako oni izgledaju i koja im je pozicija među roditeljima????

To je stvar kucnog vaspitanja.

Jel bolesno ? Da ili ne ?

... Pa šta ako je samo malo bolesno ovo je demokratija i mi smo slobodni???.

Niko nije gledao sportsku priredbu ali se ubise u koji restoran idu i cija je ideja to bila :):):)

Isto i kad slave rođendan, imaju neke kao programe ili su zabrinuti sto nema programa????

Sad je neki maldic amerikanac radio socijalni eksperiment i ulazio je sa slatkom kucom prvo do mama rekao im o cemu se radi i pitao ih da pridje njihovoj deci i da ih pita da podju sa njim. Skoro sva deca su otisla sa nepoznatim covekom da vide još kuca????

Deca od pet plus i vise.

Mame još uvek nemaju pojma se desilo ali su krivi beli medvedi ili „dzebeni vlada” ???

Na cemu je sve zasnovano na ovom kontinentu ono bese ?????

Aaaaaaaa ali ja sam na pikniku ili u vegesu ? If ju nou vat aj mislim ?
SvetlostVostoka
(Evroazijska Srbija)
20. maj 2015. u 13.52
Не могу да верујем да има људи који подржавају овај педерско-лезбејски документ који је предложила влада Онтарија.

Цивилизацијска разлика између Русије и Канаде је огромна у корист Русије, која је за Канаду напредна земља у којој се поштују универзалне моралне вредности, док је Канада са својим педерско-лезбејским и осталим накарадним законима и обичајима, прави пример заосталости, јер у Канади покушавају да врате историју у период пре појаве Исуса Христа, па и Конфучија, Буде, Заратустре и других који су подигли светску цивилизацију на виши духовни ниво од паганизма и дивљаштва у коме су људи живели.
Tubby
20. maj 2015. u 17.20
https://www.youtube.com/watch?v=--aMixRk1ZY lirski zaplet pocinje na 0.58.
baresh
(zanatlija)
20. maj 2015. u 18.36
„Не могу да верујем да има људи који подржавају овај
педерско-лезбејски документ који је предложила влада
Онтарија.”

Svetlosti,niko te ne prisiljava da verujes. Uvek će se
neko naći da podržava,ma šta da je u pitanju.
To što se Kanada i Rusija civilizacijski razlikuju,ne
menja stvar.
Zato nema potrebe da se cudis i uzasavas o zemlji koju si
napustio - nadam se svesno & svojevoljno.

p.s. prepusti to nama koji smo ovde da resavamo.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Unicorn Gifts?
.