Diskusije : Emigracija

 Komentar
Domaće sponzoruse u inostranstvu
the-bezi-man
06. maj 2015. u 19.32
Mislim da smo sve teme vezane za emigraciju pretresli osim ove. Poznata je sposobnost naših žena da se dobro udome i maznu bogate muzeve. Ovaj talenat kod naših žena se uocava kako u zemlji, tako bogami i svuda po belom svetu. Sto je možda čak i cudnije, jer u svetu je mnogo veca konkurencija, ali one ipak čak i u tako jakoj konkurenciji raznih svetskih lepotica ipak nekako umeju da maznu lovatore drugima ispred nosa. Sto je najcudnije, mnoge od tih naših opasnih žena nisu čak uopste ni nešto posebno lepe, tako da stvarno ostaje prava misterija na koju foru one hvataju te bogate strance? Mora da imaju neku tajnu? I ako je imaju, kako su naucile? Da li se to prenosi sa kolena na koleno, ili je jednostavno urođeno genetski?
Hobo
(Pacifing by force)
06. maj 2015. u 21.18
Posvete se karieri udomljavanja a takvih je deficit na zapadu.
nina
06. maj 2015. u 21.23
;)

Može samo jedno malo objašnjenje? Kako u zemlji, u kojoj poslednjih 25 narod živi na ivici egzistencionalnog minimuma, dolazi do izrazaja ta vrlo rasprostranjena pojava? Odnosno, gde žene nalaze te bogate pa se dobro udaju?

Ili mislis da je uzorak sa beogradskih splavova dovoljan za takav zakljucak?
Novak
07. maj 2015. u 06.28
Tačno da ovo postoji , ali zašto vredjanje žena, kad je u Kanadi
mnogo muskaraca koji su se usrecili na ovaj način.
baresh
(zanatlija)
07. maj 2015. u 07.40
„ Da li se to prenosi sa kolena na koleno, ili je jednostavno urođeno genetski?”

Kako se uzme,

U mojem slučaju tradicija s` kolena na koleno.Nije bilo
preke potrebe da biram,jer tako je usud dosudio.Samo je bilo
pitanje dana kad da se krene udvoje.

I to je to.
the-bezi-man
07. maj 2015. u 11.17
Baresh,

Mislim da nisi razumeo o cemu je tema, ali evo da pomognem, nije o tebi. :)

Nina,

Verovala ti meni ili ne, u Srbiji ima dosta jako bogatih ljudi, čak i po zapadnjackim pojmovima.

Novak,

Ko bre omalovazava i vredja naše žene? Naprotiv, ja se divim tom njihovom talentu i pitam u cemu je tajna?

windy-chicago
(windy-chicago)
07. maj 2015. u 11.40
Naše žene su lepe,pametne. Uz Ruskinje,veoma trazene na Zapadu. Nisu sponzoruse,jednostavno mogu da biraju.
nina
07. maj 2015. u 12.18
Lesi, broj bogatih ljudi u Srbiji je na nivou incidenta;) Ako tome dodamo čak i Slavicu Eklston, govoriti o 'talentu' i 'genetici' naših žena da se bogato udaju je ipak malo preterano.
Hobbit
07. maj 2015. u 13.24
Najvece su sponzoruse danas muske sponzoruse. Još se i poneka dama uda zbog ljubavi, muskarci samo zbog interesa ili ih beba na putu natera.
Janis6Poruka negativno ocenjena. Pokaži

Janis6
(:))
07. maj 2015. u 13.48
Nema genetika sa tim veze a prije bi se moglo reci za ruskinje,ukrajinke,tajlandzanke,filipinke itd. a ove danas (mislim ove ...naše ) neka zahvale Pinku,Grandu i ostaloj tv postaji jer ništa drugo ni ne prikazuju pa valjda djevojke i žene misle da je to ok. pa dosta njih pokusa da se uvali a nije ni cudo kakva je bjeda i neimastina zavladala. Cast izuzetcima od muskaraca ali nasi dole ne drže do žene ni jedan posto i šta će joj neki koji će da ju gendza i mlati,omalovazava i slično a ovako ako ništa makar pokusaju spojiti ugodno i korisno. Ništa im ne treba zamjerit jer da su musakrci ok i da im žena znaci sve, vjerovatno nebi tako nešto ni trazile. Neka im je u svakom slučaju sa srećom pa da se i bogato uvale makar će imati nešto i kada se razvode a dole nemaju ništa. Kakva zemlja bez pravila i zakona,takva je i zivotna situacija...nikad nije bilo gore !
Janis6
(:))
07. maj 2015. u 13.55
p.s. nema tu nikave misterije. Naše žene su vrijedne,znaju i hoće da kuhaju i spremaju. Kucu vecina drzi cisto a to jednom strancu nema veze iz koje je zemlje to je i vise nego dovoljno a ostalo boze moj...dolazi samo od sebe. Samo nasi ne znaju da cijene to što imaju već izigravaju krkane i autoritet i onda mislim...ne znma zašto bi trebalo biti za cudjenje ? pa ides tamo gdje ti je i sudjeno i gdje te put i nosi ,neko svjesno i sarmom a neko opet cisto igra slučaja. Prije su ti ruskinje i ove gore koje se sponzorisu i love lovatore nego naše žene, moje mišljenje. I opet kažem...neka im je sa srećom !
the-bezi-man
07. maj 2015. u 14.39
Vi ocigledno niste upuceni u ovu tematiku.

Pogledajmo samo primere Sandre Maljnicenko, koja se udala za jednog od najbogatijih Rusa, ili Ivanu Berendiku koja se udala ni manje ni vise nego za osnivaca i vlasnika Googla! Njihova bogatstva se ne mere u milionima dolara, već u milijardama! I nisu one jedine srpske udavace tog ranga, ima ih još mnogo, bile su čak i liste u tabloidima.

E sad neko kaže, to je zato što su naše žene lepe. jesu, lepe su, to stoji, ali brate nisu najlepse, naročito ne u svetskoj konkurenciji i pogotovo ne ove o kojima konkretno govorimo. znaci kako one to uspevaju i kako im polazi za rukom? gde uopste i kako one stignu do tih milijardera? kako se probiju kroz more drugih, možda čak i lepsih, jer takvi tipovi dolaze u susret i nude im se i mnogo lepse, zgodnije i egzoticnije lepotice svih rasa. i onda neka nasa, uspe da prokrci sebi put, a kažem nije ih malo. nije ovo usamljeni primer, i nije to samo trend sada već se desavalo i mnogo pre.

Recimo jedna od najbogatijih žena San Franciska, je izvesna Denise Halle, odnosno Danica Radisavljevic, koja je još posle drugog svetskog rata krenula sa bogatim udajama, i izmenjala nekolicine muzeva dok nije stvorila svoju imperiju... a kad je vidis na slici, ništa naročito. Dobro ona je sada baba u poznim godinama, ali čak ni kao mlada nije bila ništa naročito. E o tome ja pricam! Znaci na KOJU foru?

I tu se ne radi uopste o tome da su vredne ko sto prica Janis, ma kakvi, to su smizle koje se prenemazu i koje izigravaju velike dame koje u zivotu nisu skuvale rucak... ali neku drugu tajnu imaju.

Osim ovih jet-set primera o kojima saznajemo iz medija, svako od nas ko je živeo na zapadu zna i lično poneki slučaj da je neka nasa, ruznjikava i nikakva smotala nekog dobrostojeceg lekara, inzenjera, stranca. Ja znam sijaset takvih primera. A kad ih vidite, te žene, bas su nikakve. I to mi je stvarno nejasno. Da li ih hvataju na foru te neke balkanske sirovosti, šta li? Jer primetio sam kad neka nasa zgrabi Amera recimo za mooda, taj obično i veru promeni i predje u pravoslavlje zbog nje. Možda je to fora da hvataju papucare sa parama? Jer u takvim brakovima obično žena nosi pantalone u kuci koliko sam ja primetio.
baresh
(zanatlija)
07. maj 2015. u 14.56
Pompezni,
Koliko sam shvatio ti si jedna-n od sponzorusa,ali providnih.

Može se očekivati da te moderni obrise svakog casa.

P.s. Nemo posle da bidne da nisi upozoren na vreme.
:-)
the-bezi-man
07. maj 2015. u 15.30
Baresh,

Šta je, jesi me i ti prijavio moderatoru ko Sjeeb? :)

Znaš, to što ti ne razumes temu ne znači da je tema losa. :))
Janis6
(:))
07. maj 2015. u 15.33
Tema je bas zanimljiva samo da ne ode u pogresnom pravcu.
baresh
(zanatlija)
07. maj 2015. u 16.15
Pompezni, kako tema može biti dobra ili loša ako ne znam
sustinu? Zato je tu moderni,jel te?

P.s. Inače dotičnom je ime Seeb...pazi kako tipkas, inače...
DC10boy
08. maj 2015. u 08.57
Konobarica, prodavacica, kasirka, frizerka, telefonska operaterka, bebisiterka ili neki werhouse. A vecina ima beskorisne diplome fakulteta iz Srbije.
Pa njima i treba neko ko malo bolje zaradjuje da im popravi prosek.
nina
08. maj 2015. u 09.30
Sad i inzinjeri spadaju u bogate;)

To su Lesi, sporadicni slučajevi. Zanemarljivi. Na nivou statisticke greške;)

Meni je intresantnije zašto se nasi žene Kineskinjama. U stvari, intresantno mi je kako se kako bilo ko, osim Kineza, ženi Kineskinjama;)

Mi smo bar ribe;)

P.S. Rebeka Mekdonald, najbogatija Srpkinja u Kanadi, jedna od najuticajnih žena Severne Amerike, je pre 30 i nešto godina zajedno sa muzem krenula u posao, on ubrzo umire, a ona danas ima Energy Savings, koji vredi nekoliko milijardi dolara. Sama napravila. I odgajila dvoje dece, bez muza...A ti mi pricas o udavacama;)
nevenka10
08. maj 2015. u 13.19
Meni je intresantnije zašto se nasi žene Kineskinjama. U stvari, intresantno mi je kako se kako bilo ko, osim Kineza, ženi Kineskinjama;)
-----------------------------------------------
Možda je latentna pedofilija u pitanju:)?
Podsecaju na devojcice od 13-14 godina, a većinu zivota takvog izgleda i ostanu :)

Na temu, ja upoznala bar 20 muskih udavaca za ovih 20ak godina ovde u americi, a nijednu jedinu zensku udavacu. Vidis kako su nam iskustva razlicita. Od tih 20, 5 je uslo u brak sa gacama na stapu, a izaslo sa poprilicnom sumom kapitala koju sami ne bi mogli da stvore za 3 zivota. Ima svega.
the-bezi-man
08. maj 2015. u 15.32
nina,

Kao prvo ima prelepih Azijatkinja, kao uopstalom i svih drugih rasa, a drugo, verovatno su poslusnije i vrednije kad se udaju za belca od naših kur*cevitih Balkanki, koje kao sto rekoh kad zgrabe stranca pod svoje, one nose pantalone u kuci! on se najcesce vise ništa ni ne pita i nema pojma šta ga je snaslo! :)

Kao drugo, ta Rebeka Mekdonald, inače nikad čuo za nju, ocigledno se udala za stranca, jer Mekdonald je inače tipicno srpsko prezime jelte, pa posto ga je izmustrala, izmuzla i oterala u grob, njegovim parama je napravila bizMis... uostalom evo šta piše za nju: „She credits her success to her late husband, Pearson MacDonald.” Znaci upravo je ona primer udavaca o kojima pricam, koje svoj početni kapital sticu udajim, a pogledaj je samo na šta lici, ruzna nikakva, ali je smotala bogatog baju...

Inače da, ima i bogatih inzenjera, koji rade za Google itd, ili imaju privatne svoje kompanije, ali nisam hteo da napisem inzenjera, pogresio sam, hteo sam da kažem lekara i advokata i raznih CEOs... ali razumela se poenta nemoj sad da cepidlacis...

:)
baresh
(zanatlija)
08. maj 2015. u 16.07
Pompezni, ma ko šta da kaže, ne samo da znades, već i za
sve imaš pokrice.

Po onoj:'sve su žene qurve samo ne moja majka'.Zato me još
uvek ne zovu qurvin sin - do daljnjega...;-)

Nedavno na jednoj uobicajenoj srpskoj gozbi,dasa ala
Pompezni izjavljuje:'u Srbiji(po statistici)najmanje 80%
dece opravdano sumnja ko im je pravi otac'.

p.s. izjavio cova(skeptic)cija se prva žena spandjala sa
njegovim zetom.
;-)
Janis6Poruka negativno ocenjena. Pokaži

Janis6
(:))
08. maj 2015. u 16.46
hahahahaha cuj „spandzala” zar se to još radi ? mislim...pandza :) vidi ti Baresa stare dzombe...a jesi vrag :)))))

ej bezimeni,izvela ja svog macka neki dan u vrt hebo te zivot da vidis ti kad se krenuo tagrnjat i sizit,neće dasa u kucu a skuzio cice preko ograde :) Hoću reci...pa nije ni cudo ako neke lepotice i podivljaju s obzirom kako ih nasi tretiraju pa kad se docepaju grane ...dzaaaadaaa pa ko i nebi ? ajde molim te...:)
baresh
(zanatlija)
08. maj 2015. u 17.06
Milostiva ne izvrci-uvrci,

Ima razlike i za jedno slovo,a kamo li reč. Nije 'DZ'
neko dj.
p.s. l-ekar vs p-ekar,
pa ti vidi;-)
the-bezi-man
08. maj 2015. u 17.29
Ma Janis, ne kontas ti mene, da su stvarno lepotice pa ajde, to me ne bi cudilo, nego sto su obično u pitanju osrednje ili čak nikakve ribe! E to je ono... znaci neku tajnu imaju! A koju, ja stvarno ne znam. Bre ko da im je pi*cka od zlata!
Amazonka
09. maj 2015. u 01.13
the-bezi-man:
„Sto je najcudnije, mnoge od tih naših opasnih žena nisu čak uopste ni nešto posebno lepe, tako da stvarno ostaje prava misterija na koju foru one hvataju te bogate strance?”

Ako smatras da je jedini kvalitet žene „lepota” tj. njen fizicki izgled, onda je to zaista jadno!!!
Žene svodis na objekte (za iskoriscavanje - kao „stoka” za izlozbe i reprodukciju) i ništa vise!
sharlota
(bez zanimanja)
09. maj 2015. u 07.52
The bez man, vrlo prosto, ovdasnji se pale na akcenat, pale se na žene koje su zrne, zrnstvene, dotjerane ukusno, koje se ne ponasaju vulgarno već kao žene.
dalJe, možda su naše žene talentovane da maznu bogatog stranca, ali kad to jednom učine lojalne su supruge I imaju mnogo vrijednosti koje ovdadnje nemaju a prošle su bunu I bunicu.Od nas su talentovanije kineskinje :)
Dalje, žene iz našeg regiona važe za izuzetno lijepe I classy žene.
sharlota
(bez zanimanja)
09. maj 2015. u 07.53
Ono sto fascinira je koliko nadi muskarci ne cijene naše žene

Tuzno
sharlota
(bez zanimanja)
09. maj 2015. u 07.59
Važan faktor ovdasnji se znaju vrlo lijepo udvarati tj žena se osjeti zenom I ta vrsta paznje prija.
Ovde ove zenske stupaju u intimne odnose jako brzo, a naše žene su odmjerenije I eto ti paznja sa jedne strane, kojoj je teško odoljeti, I uzdrzsnost I odmjerenost sa druge strane.
Ja sam ovdje 20 god I još se cudim kako se ovdje žene ponasaju ko frajeri I otvoreno bare muskarce I to imaju inicijativu.Dakle ovi ovdje se osjecaju muskarcima kada dodju u kontakt sa onim sto žena jeste, a to je velika stvar.Nikakva mudrost.
sharlota
(bez zanimanja)
09. maj 2015. u 09.18
Zaboravio si da pomenes da pored toga sto su naše žene vise nego pristojne spoljasnosti one su I domaćice I majke a boga mi I doprinose vise nego dobro kucnom budzetu.
ekonomisu, kuvaju spremaju, djeca uredna itd I gle cuda vrlo je lako našim ženama da maznu dobrostojece tipove jer one prosto zrace tim vrijednostima.
oovom debilu koji mi lupa minuse da poželim jednu kanadjanku-feminiskinju , u kuci da ga ojadi I o ljutom jadu zabavi.
sharlota
(bez zanimanja)
09. maj 2015. u 10.11
Janis nikad nije bila riba pa joj je zato kriva cijela ruska federacija u proširenom sastavu sa ujrajinom- gdje žive najljepse žene na svijetu dokazano nauvco:p
Sve ovdje receno ne govori ništa o ruskinjama I ukrajinkama ili srpkinjama.
Kanadjanke koje su se preracunale u zivotu sa prezirom gledaju na žene iz istocne evrope pa I filipinke koje jesu žene u odnosu na njih u pravom smislu rijeci
Janis6
(:))
09. maj 2015. u 10.22
Pa ti da kažeš nekom nije riba ? tiiii koja si zakrzaljala u rastu i imaš sa krevetom 50 kila ???? a muž sa strane sara bara ;)ej samo da ti kažem da si ruzna,zgoljava,mala sitna mislim...za ženu si kao lik bljak a muskarcu ne treba samo spremacica i cistacica kao ti već ... de suuuti i ne provaljuj se zna te zenska dobro ;)

ej Bezimeni bas si u pravu ako mislis na naše gaborke poput ove sto leti zamnom cjelo vrijeme a njena fotka sve govori...pa ko bi to mogao ? bni dupeta ni ničega...ali super da je to manjina poput ove sharlote gabora :)
Pa druga ti sa diskusije 30+ pridonjela da znamo kako izgledas
sharlota
(bez zanimanja)
09. maj 2015. u 10.26
janis, ja nemam problem sa lijepim ženama jer sam zadovoljna sa sobom:)
moj muž sara ???? pa draga moja svi oni saraju manje vise neka su nam živi I zdravi

Sara li tvoj muž?

sharlota
(bez zanimanja)
09. maj 2015. u 10.29
kakve su to sad projekcije ti to mene mjesas sa nekim
:)
Janis6
(:))
09. maj 2015. u 10.32
Nije ti muž lošeg izgleda mislim onako kako sam vidjela,pripazi ga malo bolje !Imaš jednu „priju” tu u okruzenju koja ga malo trza a što se tiče moga ostavit ću tebi na mastu kao i jesam li dobra riba ili ne ;)
Meti svoj prag jer još smi zelena tj relatvno mlada a muzek ti nije svetac kako ti se prodaje ;) :)
Janis6
(:))
09. maj 2015. u 10.35
ne ne draga moja,ne mjesam te sa nikim i ne trazi detalje previse . Mislim ...cisto iz dobrih namjera ti kažem i pripazi malo ;)
Janis6
(:))
09. maj 2015. u 10.55
I još nešto...ne leti zamnom nicim izazvana,ne diram te ne diraj me a ovo imaj na umu da puno vise znam nego sto mislis. Budi pametna i ne igraj se previse sa ljudima i nepametuj jer ima i pametnijh od tebe ,cisto onako da znaš i opet...sve je sa dobrom namjerom ;)
baresh
(zanatlija)
09. maj 2015. u 11.32
Opa bato,
Pompezni (kao i obično) baci kosku,pa se povremeno oglasi
sa: 'ma niste vi mene razumeli'.
;-)

Hajd` da otvorimo novu temu.
sharlota
(bez zanimanja)
10. maj 2015. u 08.20
Super,Janis,ništa mi novo nisi rekla, sve si pogodila, srećom u pravoj sam zemlji pa ću ja to sve fino iskesirati na kraju.;)
Rekla bih da su ti sliku podvalili, nisam pustila dupe tj nisam se ubila od kaSike-ali ima lole koj' I to vole- ne brini ti puno za mene.
Hvala na lijepim rjecima iz dobre namjere

P.s

Nemam ja drugu ba 30+, zapravo, ja se ni sa kim ne družim, niti sam, sa ovih stranica privatno.
Janis6
(:))
10. maj 2015. u 08.45
Ma „ba” čitaj „drugu” (iz tu tvog zivotnog okruzenja) ali između redova a ne da se posjecujes privatno. Svijet je mali i svako nekog zna. Ne diram te ,ne diraj me ako uopste razumijes šta ti želim reci ? Nemam ništa protiv tebe i pisi i brani šta hoćeš ali mani se mene jer puno vise se zna nego sto mislis. Ovo nije u nekom negativnom smislu već nije da te niko ne pozna kao i tvog muza tako da...samo opusteno i bez frke.
sharlota
(bez zanimanja)
10. maj 2015. u 09.03
Oh, o.k jel mogu e mail da ti ostavim
sad si me bas zaintrigirala:)
U svakom slučaju hvala

Janis6
(:))
10. maj 2015. u 09.30
Pa ja se ne zezam Sharlota. Ja ti kažem ono sto ja znam. Ovo je sve virtualno i trla baba lan ali ipak bolje ne ulazit previse u detalje jer i sama znaš kud onda sve ode i može odvest jel ?...a sve je to bez potrebe jer stvarni zivot je van ovog i ima pametnijih i boljih stvari nego nekog prozivat i otkrivat ali boze moj ja ti opet posteno kažem kako je a ja jedino sto branim i sto mogu i hoću da branim do posljednje kapi krvi su moja djeca a državu,vlast i ostalo ? ma daaaj molim te,zaboli me patka za cjelim Balkanom a pogotovo prostorom bivše nam zajednice pa da je valjalo i vrijedilo ostali bi svi tamo odakle smo. Nisu bolje ni zasluzili od sprdnje i izrugivanja i to tuto kompleto a istina je teska i boli ,znam :) poz.
sharlota
(bez zanimanja)
10. maj 2015. u 11.49
Dobro,Janis, ne zezas se, imaš najbolje namjere, vjerujem ti, o.k

[email protected]

Hvala
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
15. maj 2015. u 08.13
nema veze sa lepotom i t.d. u principu je stav u pitanju. -mislim, nisu svi sa ovih prostora kao onaj sib i ona janis... :) (oni i da su najlepsi - dzhaba).
maliJoza
24. maj 2015. u 23.44
Zavisi da li vataju muzeve na donji ves ili na ustipke,kuhinju, pedanteriju, urednost, ...
One prve su ...aljke I ima ih mnogo a ovih drugih mnogo manje pogotovu onih koje uz to I dobro izgledaju.
ustipci, kuvanje, obrazovanje I dobar izgled su kljuc ...
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.