Diskusije : Emigracija

 Komentar
Gastoska je muka pregolema
Haralampije
(dobrocinitelj i neimar)
13. septembar 2014. u 14.48
Šta ve muči, koliko vam fali?
Kako deca, kako zdravlje?
Navijate li za Švabu ili nekog našeg što će da bude s'našu ubavu tenuserku?
Gledate li košarku ili čitate samo male oglase?
Pozdrav iz Pariz

sirchulle
(CAD Designer)
13. septembar 2014. u 15.26
Šta reci? Muci me muka a i mucice je povela (izraz mojeg druga iz Krusevca). Ništa me posebno ne muci. Žena dobro, deca dobro. Svajni je dograbio Anu (ili obrnuto) ali bolje deca da se „volu” nego da se „mrzu”, samo da ne sede na 'ladnom betonu. Što se tiče kosarke nisam gledao ali sam čuo šta se desava. Neka nam je sigurna ruka protiv Amera ali slabe su sanse protiv njih. Oni, bre, kao antilope a uz to i znaju da igraju. Kad sam ja bio mlad i lud, trenirao sam kosarku u Splitu i kao klinac sam pokusavao da radim ono sto Ameri rade (tek bila stigla NBA na naše prostore) ali sam svaki put kada bih napravio neku fintu ili zakucavanje slan sam na klupu jer mi igramo kosarku koja „ima dusu a nema snagu” sto je potpuno pogresan koncept. To će nam uskratiti zlatnu medalju ali dobro je i srebro. Tehnicki bi mogli da se nosimo sa njima ali je snaga na njihovoj strani sto će i preskociti. Znate da um caruje dok snaga ne popizdi...
Haralampije
(dobrocinitelj i neimar)
13. septembar 2014. u 16.32
Golem naklon tvojem zemljaku Teodosiću koji se kao ti kalio kraj Morave kad je igrao za Borac.Ni tebi nije bila Morava daleko čim si bio na PTFu Čačku.
Neka ga sreća prati da je srećne ruke, a ti da si srećnog rapidografa i da te posao pogodi i da samo od dividendi živiš.
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
14. septembar 2014. u 03.12
poslednji put kad su (jugovići) igrali sa amerima, generalno su ameri pobedili ne zato što bolje igraju basket, nego zato što više vremena provode u teretani - ono - bukvalno su ih fizički izgurali sa terena, al da su bolje igrali basket - vala nisu.
a sir šuletu želim da mu se ne zapuši rapidograf, što i sebi želim. shodno tome ako ima neko za jeftine novce isograph rotringe da oće da proda nek me informiše :)
Marko_011
(Libero Artista)
14. septembar 2014. u 08.33
Ana ih menja ko carape, neće ta veza dugo, cisto zenska sujeta da pokaze njegovoj dugogodisnjoj devojci Nemici, inače poznatoj manekenki u Nemackoj, kako je ostavio zbog nje.

Vratice se Svajni opet svojoj a Ana će naći nekog novog da se reklamira preko veze kada joj tenis i ne ide od ruke, koji je zbog fizickog izgleda i hvalospeva za izgled, stavila u drugi plan.

Ona je ranije bila punija, ubica za teniserke, kasnije smrsala, valjda da javnosti izgleda još lepse i sada vise stenje, nego sto udara.

Inače vise posecuje modne revije, nego što se cuje da je nešto uradila na terenu.

Kosarkasi, Teodosic je motor i glava tima, kada on stane, staju svi.

NBA pokazuje koliko su smesni strucnjaci, kada ovakvog nisu uzeli a pustili Raduljicu, iako se radi o solidnom centru.

Nasi mogu da ih dobiju, ako krenu malo sa zonskom odbranom, napadima od 24 sekunde da uspore igru i tako nekim takticko intelektualnim potezima, obzirom da su jači Ameri fizicki, plus su realno individualno i bolji, Harden i slično.
Haralampije
(dobrocinitelj i neimar)
14. septembar 2014. u 09.50
Bem li ga, možda će potraje ovo s'nemca. Švabo je pragmatičan i lukav. Sa jedne strane ima zdravu sportiskinju koja je bila broj 1 i vrhunski sportista od deteta u obavezama.Koja zaradjuje 5 miliona godišnje i može bira čoveka kakog poželi.
Sa druge strane Nemica je siroma mršava ne može da rodi sina Frisriha da puca od zravlja, nego neko kenjkavo beneče.
Ukoliko Srpkinja zaludi švabu i počne da mu kuva kisela kupusa, pasulja i sarme sa suvim mesom očukuje posrbljavanje ovog Jungena.
Za košarku ću reći samo da je snaga u želji i upornosti. Čamuge je znojave teško čuvati em smrde em su ljigavi a rukavice su zabranjene.
sirchulle
(CAD Designer)
14. septembar 2014. u 12.12
Što se tiče Ane i Svajnija neka im bude kako sami izaberu a to da li neka žena može da rodi sina većeg ili manjeg ne zavisi ni od čega. Moja supruga ima visinu kao Madona a sin je veci od mene sa tek petnaest godina. Što se tiče Afroamerikanaca ili ti crnaca (a ne camuga) skidam im kapu kako po fizickim predispozicijama tako i po kosarkaskom umecu. Ipak je to elita koja zari i pali po NBA i nikada nijednog protivnika ne treba potcenjivati a posebno kada su individualno jači od nas. Kosarka je kolektivna igra i tu se može traziti nekakav izlaz pod uslovom da im taj segment ne bude na najvisem nivou ali su slabe vajde za to. Realno mi vise nemamo Bodirogu, Divca, Rebracu, Radmanovica, Stojakovica ili nešto slično. Dobri smo, ne kažem to ali imali smo i bolje sastave a Ameri losije u odmeravanju snaga. Voleo bih da pobedimo ali slabi smo za njih još.
Haralampije
(dobrocinitelj i neimar)
15. septembar 2014. u 15.23
Znoj i vonj je čudo,vidostel
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.