Diskusije : Pravoslavlje

 Komentar
Јован Ћулибрк
zupa
(DR.MR)
02. septembar 2015. u 18.42
Да ли се СПЦ спрема да са својом браћом по вери хрватским
римокатолицима присуствује канонизацији Алојзијастепинца,
бар тако по задњим изјавама владике славонског изгледа.
zupa
(DR.MR)
02. septembar 2015. u 23.07
Зашто сте ућутали одједном,демантујте,
Novak
03. septembar 2015. u 06.10
Dali mi uopste znamo istinu o jednom Stepincu, bar onoliko
koliko o nekom smenjenom vladiki SPC.
Dali se pitaamo koliko je mogao , morao, i licnom krecijom
zla naneo nevinima.
Zašto su ga komunisti ipak blago kaznili.
Dali se neki ratom zatecni crkveni lider mogao realno
suprostaviti Hitleru ili Pavelicu.
Mi ipak vidimo Stepinca samo kao ustašu.
Ja ga vidim svakako samo ne svetim.
JosifPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Josif
(direktor)
04. septembar 2015. u 12.46
Da si sa tim Jovanom proveo makar dva minuta oci u oci nikada ti ne bi palo na pamet da tako lupetas. Ovako, šta se babi snilo...
pustinjak
(operativac)
04. septembar 2015. u 18.49

Јосифе,можда си паметно рекао,али савјетујем свима,па између осталог и Теби,да погледаш на јутубе снимак,док је Јован био јеромонах и одржао предавање о Јасеновцу,па успореди причу са тог предавања и ову изјаву од прије пар дана,заиста се човјек мора запитати,како се мјења у погледу истог проблема,да прича различито и има различит приступ. А снимак на јутубе потражи под насловом отац Јован Ћулибрк и Србољуб Живановић о Јасеновцу,па прокоментериши о томе.
K-MC
(hugae)
19. septembar 2015. u 05.33
Priznavanja likova poput stepinca za neke duhovnjake od strane Srba je ravno pedofilsko pederskim skandalima. Oni koji bi priznali stepinca ili koji bi se slizali sa katolicima su na istom duhovnom nivou kao neki napasnik djece ocu reci seksualni manijak. To je cista perverznost po pitanju morala uopsteno, kako će Srbin da prizna za svetoga nekoga ko je ucestvovao u klanju srpske djece i svirepom mucenju i izivljavanju samo iz razloga sto su bili Srbi.

Treba da znate da to što se dogadja u vezi Vatikana i Pape i superiornosti koju isticu opisuje Jovan u Otkrivenju. Svako ulizivanje i potcinjavanje Vatikanu-Papstvu je u stvari duhovna kapitulacija i veliki pad u ocima Bozijim. Pravoslavlje je trebalo da vrsi reforme iznutra u smislu odbacivanja svih novotarija nakon apostola koja se suprote jevandjelju a ne da umjesto toga stagnira i na kraju se stapa zajedno sa Papstvom-Rimokatolicizmom koje je dokazano kroz sve vjekove radilo protiv Boga.
windows03
(s)
20. septembar 2015. u 08.12
О чему ти ? Какво признавање и какво лизање .Ко ?Ђе? Против кога? Свашта данас можеш прочитати ...пусти човјече нови аре и не пали се на сваки чланак а пусти и своју цркву да ради свој посао .
keser
24. oktobar 2015. u 04.04
Хулите на Бога...
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for PomPom Keychains?
.