Diskusije : Satelitski kutak

 Komentar
Radi li BigTv?
Fljamurtari
(N)
21. novembar 2014. u 09.52
Ima li neko od vas BigTv? Ne mogu da se ulogujem već par dana, dobijam poruku da je connection time out? Sigurno nije do jacine i snage WiFi, jer sam probao sa razlicitih, uglavnom dosta brzih.
talami
(stolar)
21. novembar 2014. u 12.44
Kod mene „Big tv ” radi savrseno ,,odlicna slika ,,svi Arenasport kanali sky sport,eurosport,bundes liga ,,i od juče i 2 kanala „Beinsport”HD provijereno prije 10 sec,,radi fantasticno,,
Fljamurtari
(N)
22. novembar 2014. u 12.06
Evo proradilo juče i kod mene. Hvala na odgovoru. Biće da nešto sa mojim postavkama ili kompjuterom nije bilo u redu...
stlouis
(sokar)
23. novembar 2014. u 00.18
Meni se čini da Bigtv sve vise ima problema sa emitovanjem kanala bar kod mene.Sada pojedini kanali često ,,lede,,što se nije desavalo prije pogotovo Sportclub kanali.Možda je i do mene.Ali u odnosu na app.Nettv bolje mi radi Big tv naravno sa losijom kvalitetom slike.Maloprije sam pokusao na Nettv gledati kanale na opciji,,unazad,, ma svaki nekoliko trenutaka slika ledi.Čak i kanali uzivi na svako prebacivanje kanala slika se zaledi na nekih 10-ak sekundi i to bas svaki kanal.Drugo.Koliko sam informisan Bigtv uvodi infi kanal na kojem će mo moći vidjeti sve novine koje uvodi Bigtv i ako im neko od ovih većih ne stane na rep Bigtv bi uskoro mogao biti dobar servis.
talami
(stolar)
23. novembar 2014. u 09.11
Zemo slazem se sa tobom ali samo kao dodatni,,ili pomoćni provjder za gledanje nekih kanala koje recimo nema nettvplus,,jer zbog vremenske razlike od 9 sati u LA a opet prezautetosti na poslu meni kanali ub zivo ne znace ništa,tako recimo ovi iptv online ili m3u ,,servisi su dobri za pc ili gledati nešto na poslu,,imaju sve kanale ali nemaju čak ni kanale u -6 sati a da ne govorimo recimo gledanje unazad 7 dana svih 500 kanala sto moras priznati nije loše ni za ljude koji žive u evropi obave se svi potrebni poslovi a onda se pogleda ono što se želi I što se propustilo e zbog toga je nettvplus I ako nema mnoge bitne kanale zaista neprikosnoven,,,a tačno je da su I big tv I online iptv a pogotovu ovi nasi tvviettv dobri ..moje mišljenje
Fljamurtari
(N)
23. novembar 2014. u 14.38
Da, i ja imam iste problem kao i StLouis, pogotovo sa Sport Klubovima. Već duže vreme nisam uspeo odgledati ni jednu utakmicu kako treba, a ponajvise zbog SK kanala sam i uzeo bigtv jer prate EL u kosarci. Elem...Ako ovako nastave, preci ću opet za stalno na Balkaniyum, kvalitet slike nije nešto ali barem ne prekida. A to mi je za utakmice najvaznije.
stlouis
(sokar)
23. novembar 2014. u 16.32
Upravo tako.Nije mi zao platiti dobar servis ali svi na početku obecavaju da bi vremenom vjerovatno svi potrcali za parama i opterecavali svoje servere prevelikim brojem pretplatnika.Nettv nema Arenu i Hr kanale dzaba im kvalitet,Bigtv ima sve ali nema kvaliteta,Balkaniyum nema ni jedno ni drugo,Bosnatv vidimo da su u g...a do guse toliko prijava imaju za nelegalno emitovanje kanala da se moraju prodati ispod svake cijene.Ostali vipnetwork,iptv,gss,fasttv,tvvit,bhootv,blkantv i desetine drugih samo u pokusaju da naprave nešto dobro.Sve u svemu ako hoću da budem u toku moram da placam dva servisa od kojih ni jedan ne zadovoljava i kvalitet i kvantitet.
zdravko
24. novembar 2014. u 12.24
Mnogo ste smesni :) Sve jedno te isto pišete.Ovi su dobri ovi nisu ,sada i ovi nisu dobri ... hahaha ovi su legalni ovi ne .Šta mi imamo od toga ko je legalan a ko ne.Da pišem mail provajderima ciji kanal neko od njih emituje ,da li ima licencu ili ne hahaha kakva glupost.Verovatno nemate šta raditi pa pišete gluposti.Ako imate para platite NetTv i neki od ovih manjih ,pa menjajte stalno .Mozete uzeti i tri provajdera da budete sigurni. hahahah Pišite nešto pametno a ne jedno te isto.
stlouis
(sokar)
25. novembar 2014. u 09.31
A šta si ti to,,Zdravko,,pametno napisao u svom javljanju.Procitaj se još jednom i vidjeces hrpu gluposti.Ovdje smo da kritikujemo i da hvalimo.Eto napravi ti servis koji će imati državne kanale ex yu ,Arena sprt kanale,Sport club kanale,poneki filmski,crtani i recimo Discovery,History da imaš kvalitet i neka cijena bude $20-30 i ja se prvi prijavljujem.Ovako koga imalo interesuje sport mora imati Nettv zbog kvaliteta kanala i neki mali iptv kao sto je recimo Big tv jer nude Arenu,Hayat,Sky sport,History ...Razumijes.
iptv
25. novembar 2014. u 16.53
Ma Zdravko upravu si ovde shvale provajder posle toga kude provajder,do jucer big tv je bio odličan sada trza.Do juče grde NetTv plus sada ga ponovo hvale kvalitetna slika a do juče nek se vrate na njihovim postovima šta su pisali,tosu upravo sakica jada od ljude i sve musliman do musliman,drugo ne znam zašto traže na srpski forumi imaju njihova govna od forumima.
zdravko
26. novembar 2014. u 11.03
Bez vredjanja !!! Nema veze ko je odakle.
Naravno da je nettvplus gigant .Kod ovih manjih provajdera se verovatno desavaju kvarovi ,samo je pitanje da li oni rese te probleme brzo ili tako ostaje po nekoliko dana , nedelja ...Ako oni resavaju svoje kvarove brzo onda nije strasno. Ne možemo sada traziti dlaku u jajetu.Kako vidim svi bi da imaju sve kanale i da im radi kao nettvplus, sto je nemoguće.Svi drugi provajderi su svesni svojih mogućnosti i prema tome naplacuju odredjenu sumu za mesecnu pretplatu.Naravno da treba probati sve i dobro razmisliti šta se najviše isplati.
stlouis
(sokar)
26. novembar 2014. u 12.12
Jeste ,,Zdravko,,Nettv plus je gigant bez daljnjeg ali me interesuje kako tako lako izgubise Arena sport kanale(Gss legalni zastupnik Arena sport kanala)kako izgubise Hrvatske kanale (Hrt,Nova,Rtl)takodjer im uze Gss,kako izgubise Hayat-ove kanale...opet Gss i kako ne mogu u svoju shemu ubaciti kanale koji se na setelitu nude free National,Discovery,History,Explorer...Dakle zakljucak je da je Nettv gigant po tome samo sto nudi izuzetan kvalitet slike tj.puno kanala u Hd rezoluciji ostalo ne znam po cemu bi mogli biti bolji od recimo Gss,vip networka ili Fasttva.To sto oni nude 200 i nešto kanala je prodavanje magle ako se zna da vecina lokalnih ili ono pravo seoskih kanala ne radi.Pošto puno vremena provodim uz tv mogu sad nabrojati desetine kanala koji nemaju nikakvu svrhu postojanja na Nettv listi.Znaci svedi listu na ono što se gleda i što se može gledati.Drugo.Jednom sam potpisao ugovor na dvije godine i nikad vise(premda taj ugovor nema nikakve svrhe u Usa ...provjereno 100%)Potpises ugovor a oni ti poslije skidaju sa liste omiljene kanale a onaj ko postuje ugovor znaci duzan je platiti nešto sto nema veze sa onim što si uplatio.ALI.Svako ima svoj izbor i hvala bogu da ima ovoliko servisa da možeš birati.Poz.P.S.Inače ne obracam paznju na one bolesnike koji su optereceni nacionalizmom i soviniznom pa neću dalje ulaziti u raspravu sa onim bolesnikom.
zdravko
26. novembar 2014. u 17.45
Vidi, nettvplus hoće da bude 100% legalan i ako još uvek nije sa mnogim kanalima ,a sve ovo sto si nabrojao ( IPTV kuce ) ima preko 50% kanala za koje nema licencu.Hoćeš javno da se reklamiras na svim kontinetima i da ti reklame idu preko javnih servisa koji se najviše gledaju, onda moras biti „legalan”.Ka tome ide nettvplus,sve ostalo je mnogo nelegalno.Imate po satelitskim forumima mnogo provajdera koji daju IPTV .Ovde se verovatno nabrajaju samo oni koji daju tu uslugu tako reci kvalitetnije nego ostali ( sitni IPTV pojedinci ) provajderi.Tu se vodi rat između IPTV kuca koje rade godinama i koje imaju verovatno po nekoliko hiljada korisnika.Od toga nema ništa, mogu se samo prepucavati i dalje svi rade.Mnogo korisnika je van evrope i tu teško neko može napredovati ko nema server -6 -9 ... tu nema zime za vece IPTV kuce.Svi IPTV provajderi koji rade nekoliko meseci ne mogu nikako ugroziti nettvplus,fast,balkaniyum,gss itd.Logicno razmišljanje je da ovi manji sto su se pojavili menjaju kanale između sebe kao što se menjaju linije za cardshare.Ako im server ne radi kvalitetno klienti će otici. Sami neće moći da održavaju server jer će imati prevelike troskove.Druga stvar je ta, sto je narod razocaran na gigante zbog odredjenih kanala koje su pogasili, ali kada predju na ove pojedince(iptv) i vide kako to ne radi ,verovatno se vracaju ponovo kod velikih IPTV prevaranata.
iptv
27. novembar 2014. u 03.43
Zdarvko jel ti to mene spominjes,ja ne prodajem kanale koliko znam,nemoj me mesati u tim vodama,a vidim dasi iz nettv plusa koliko pišes samo za njih.
talami
(stolar)
27. novembar 2014. u 11.55
Uh Zdravko sad si ti naj,,, opasan ovaj nepismeni iptv
Dule_Savic_9
(Duuuuule Savic)
03. decembar 2014. u 10.46
Код ИПТВ-а и НетТВ Плуса се мени не свиђа што мораш посебно да плаћаш налог за сваку платформу, компјутер, таблет, смарт ТВ итд. Уместо да направе различите цене и ставе да буде мало скупље и да можеш са истим налогом да користиш услуге.
stlouis
(sokar)
04. decembar 2014. u 11.51
,,Dule,,sa jednim nalogom na Nettv možeš da gledaš kanale na box i ako imaš Samsung smart tv možeš da gledaš ako instaliras aplikaciju s tim što ne možeš da gledaš u isto vrijeme .Dakle ako radi box aplikacija na Samsungu će da ledi svaki cas(ustvari ona ledi i ovako) al jbga trenutno nema kvalitetnijeg servisa.Ustvari ima Bigtv samo sto je problem losa slika tj.mala rezolucija za gledanje vecine kanala.Inače imaju daleko bolji izbor kanala od nettv.
Dule_Savic_9
(Duuuuule Savic)
04. decembar 2014. u 15.11
Знам, имао сам и једно и друго. Најгоре ми је што на БигТВ морам да региструјем и плаћам 3 различита налога да би гледао на компјутеру, ТВ-у и таблету.
НетТВ одобрава 2 уз плаћање активације од 30 долара, данас сам причао са њима. Али опет ради само смарт ТВ и компјутер, а не и таблет.

Као да је 19 век. Зар је тако тешко направити градацију претлате, рецимо 5 долара за једну платформу, 10 за 2 уређаја и 15 за сва три. Или не дај боже да се зајебу да дају попуст па да буде 5, 9 и 12-13 долара за сва три уређаја.
Macan-i-po
04. decembar 2014. u 16.01
Koliko ja znam samo balkaniyum.tv daje da se gleda na svim uređajima sa jednog naloga ?
Nema da te sad deru posebno za PC pa za app za smart tv,telefon, tablet
Sve ovo što ovi rade mi je malo ciganski, daj još koji dinar brate !
Ili ono daš mu prst malo mu je hoće celu ruku
stlouis
(sokar)
05. decembar 2014. u 01.12
Jeste,,Macane,,daje Balkaniyum na jednu pretplatu da cijela mahala gleda,koliko je njima to isplativo ne ulazim u to ali jednostavno Nettv i Bigtv su giganti za Balkaniyum.Balkaniyum godinama ne ulaze ni jednog dolara,eura,marka da poboljsa kvalitet slike,ponudi još šta vise od kanala.Ustvari čini mi se da ni Nettv ne ulaze bas puno jer cinjenica da su izgubili hrvatske glavne kanale i arena sport kanale od daleko losije konkurentske firme gss govori da nisu bas pretjerano zainteresovani da zadrže svoje pretplatnike.Ok .Ne trudi se bas previse ni Bigtv ali bar u ponudi imaju sve ono što se trazi.Da li oni kradu signal i šta rade to lično mene ne interesuje dok god rade normalno.P.S.,,Dule,,na koliko ti uredjaja planiras gledati tv kanale.Koliko sam razumio gledaš na tv,pc,tablet,phone...xa,xa bas si se uzivio u tv kanale.
talami
(stolar)
05. decembar 2014. u 07.53
Covjek jednostavno nezna šta se uzme,,izgleda uzeti sve ,,nema druge,,nettvplus nema hrvatske ,arenasport I hayat tv to je 50% ex yu ponude,,a sve drugo im je za 10,gss nema sport club I neke bos, kanale,balkaniyum tv ima groznu sliku I nema gledanja unazad,bosna tv ima samo bih kanale,,itd,,itd,,šta reci ja lično bih platio I duplo ali nekoga ko ima sve na jednom mijestu ali,ali,,
stlouis
(sokar)
05. decembar 2014. u 10.45
Pa jbga,,Talami,,uzmes ono sto sad imamo.Dakle Nettv zbog kvaliteta i Bigtv zbog kvantiteta iako mislim da urednici Bigtv-a imaju mogućnost da poboljsaju kvalitet slike ali sve mi se čini da i oni nešto muckaju tj.kradu neke signale.Daj boze da nije tako da prebace sve kanale bar na rezoluciju od 720 i ja bih istog trenutka odjavio Nettv.Ovako dajem mjesecno $20 za Nettv $10 za Bigtv $55 za internet i opet sve nemam na jednom mjestu.Valjda će uskoro izaci neko ko ove sve kanale nudi na jednom mjestu tj.kanale koji otprilike svi gledamo a ne neke tamo za koje ni sami vlasnici ne znaju da postoje.
Macan-i-po
06. decembar 2014. u 07.24
Vi ljudi sami kažete da svaki online tv servis ima prednosti i mane te ovaj ima kvalitet te onaj kvantitet te ovi daju cene za šire narodne mase a ovi drugi za elitu ili šta ti ja znam iz toga svega izvlačim zaključak da nema nekog lidera na tržištu nego svako traži ono što mu najviše odgovara kod nekog servisa
po vašoj priči su svi oni tu nedge
talami
(stolar)
08. decembar 2014. u 12.34
Macane mada se ne slazem ipak postujem i uvazavam tvoje mišljene jer lider postoji i ako nedostaju neki kanali nettvplus sa svojim kvalitetom slike,teh,podrskom,,gledanjem na svemu sto ima ekran,,smart tv ,pc,telefon,setup box ,tablet,playstation itd,,mogućnoscu gledanja svih 500 kanala unazad 7 dana kad hoćeš i koliko hoćeš pa ko to ima,,,istinski su lideri a što se tiče ostalih tu si u pravu svi ne slazem se takođe sa tobom po pitanju tv-a za sire mase ljudi ,,znam da ciljas na balkaniyum tv ,,ali nisi u pravu jer ni oni sa cijenom od ,,početni paket 6$,,plus hayat 5$ pa bn paket 5 $ izidje isto kao i nettvplus koji ja placam 20 $ mijesecno uz kristalno bistru sliku za razliku od balkaniyum ciji kvalitet slike ostaje isti kao na početku pojavljivanja iptv prije 10 godina vise nije ni mizeran nego 'sramotan' ja lično kada gledam utakmicu ne vidim loptu na terenu i ako sam njihov pretplatnik veise od 7 godina razmislit ću jer cijena mi dodje ista kao i nettvplus a nemaju čak ni opciju gledanja unazad ni jedan dan,,i to oni jedini od svih iptv i bosna tv ,fast tv i gss media imaju opciju gledanja unazad do 7 dana,,što se tiče ovih malih online iptv rekao bih da je big tv odličan za cijenu ,,i izbor kanala,,a ni ovi novi tveteve ili tako nešto nisu losi ,,dakle da zakljucim ne postoji iptv za siromasne jer svi imaju istu ili sličnu cijenu ako dobro sracunas e sada ko šta nudi e tu postoji ogromna razlika ne znam kako samo pojedini sa kvalitom slike uopste opstaju ,,pozdrav tebi ovo je moje mišljenje koje ćeš i ti meni kao ja tebi nadam se uvaziti,
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.