Diskusije : Uradi sam

 Komentar
Coleman portabl gril..
grad70
11. avgust 2014. u 08.45
živim u americi I brat hoće da mu posaljem jedan manji Coleman grill
za piknik (portabl)tako neka dimenzija od 50cm x 35cm..ima ih ovde na tone raznih modela, zaista su super kvalitetni I relativno jeFtini..
ja mu kažem da navoj na butan-crevu ne fita na nasu bocu, a on meni: „samo ti posalji crevo će ga nekako nabudzimo na nasu bocu”

Pa pitam,(nekoga od Vas ovde sa takvim iskustvom-znamjem)) da li je to originalno crevo moguće preraditi (tj. jest samo taj kraj koji se zavrce na bocu)u Srbiji, kako bi moglo da se navrne na nasu bocu I radi normalno I bezbedno?
Pitam zbog toga, da ako je I moguće da li je to sigurno, kako budala u suprotnom ne bi odletela u vazduh sa sve kolemanom, I natovari mi sirocici sa mamom na vrat.
Hvala za savet
Amatercic
(Penzioner)
11. avgust 2014. u 14.04
Posalji mu novac tih stvarcica ima i u Srbiji to je vise nego sigurno,video sam svojim ocima u trgovinama i to čak Coleman.
Inače crevo ne mora biti istog promera može da se stegne a na crevu
kad ga preseces ,posle regulatora nije velik pritisak Butana.Nemoj da mu saljes odavde pa da se kajes.To sam video u Novom Sadu,Beograd...
Googlaj pa ćeš sigurno naći.
grad70
11. avgust 2014. u 15.42
Amater,to sam I ja video ima tih colemana I tamo..Ali je utripovao da to tamo nije original, I oce bas iz iz amerike.
meni je samo bitno da li taj NAVOJ na butan-crevu,-koji se navrce na na Srpsku veliku butan bocu pasuje?!
Ako pasuje to bi bilo to,da on tamo nešto ne preradjuje I tupi mehaniku, koju ne poznaje, I ode u vecna lovista na moju dusu.
Ovde sam gledao ima tih adaptera I crevo, za veliku standardnu butan bocu, jer ovi manji grilovi koje on hoće, koriste one male original butan boce..12„ visine x 5” u precniku, kojih tamo nema.Ustvari ja mislim da nema.

Ovde ti mali coleman grilovi imaju mogućnost da ih prikljucis na veliku bocu, naravno sa tim adapterom...Ali ja ne znam, da li taj adapter tj. njegov navoj n a drugom kraju creva pasuje za veliuku Srpsku plin bocu?
nacht_und_nebel
(ilegalac)
12. avgust 2014. u 04.10
Slobodno mu pošalji, kad je već zapeo ( inače je Amaterčićev predlog najbolje moguće rešenje )

Sve što treba tvoj brat da uradi svodi se na kupovinu novog regulatora pritiska, koi je standardan i košta 8-10 €. Na njega navuče crevo, stegne obujmicu, i to je sve.
Imported_from_SERBIA
(Hacker-Pschorr)
12. avgust 2014. u 22.30
Pa tamo je opste ludilo u vezi tih originala, pravljeno u kini, itd... a ne možeš im objasniti da je ovde sve made in China.
Dok platis postarinu plus gril tamo može hladno uzeti kakav hoće gril takve namene.
Amatercic
(Penzioner)
13. avgust 2014. u 17.07
Radi šta hoćeš ali možda bi i ti htela da imaš „odraslog” brata.Danas je ovaj zahtev sutra već tezi koji će biti teze ispuniti.
Emigrant sam pola veka i moj savet je ako nisu lekovi koji se tamo ne mogu naći nikakve zelje nemoj ispunjavati iz prostog razloga,prvi put kad stvarno nebudes mogla da ispunis zelju i pored najbolje volje sve šta si uradila neće piti vodu,veruj ako hoćeš ili se raspitaj kod starijih emigranata kako su oni prošli.Dali si emigrirala da ispunjavas sve zelje bez obzira kakve su ili je postojao neki drugi razlog???Tvoj zivot radi šta hoćeš samo cisto sumnjam da će ovde stati.
srecca
(doktror)
14. avgust 2014. u 01.27
Americko govno mu je sladje od NAšeg pa posalji mu ga.regulator pritiska I prikljucak kostace ha vise nego da Ku'i nov BBQ.
Gojko
15. septembar 2014. u 06.24
posalji mu dva,jedan za rezervu..
ja sam mom bratu i cumur slao,kaže da je cumur na zapadu puno bolji.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.