Diskusije : Religija

 Komentar
Za Moderatore: spamovanje, uvrede i slično
crni_jaguar-bec
(Saobracajni inzenjer)
24. novembar 2017. u 09.48

Pa dokle vise? Dokle che se ovaj podforum Religija, chitaoci i diskutanti izlagati konstantnim uvredama, psovkama, diskriminaciji, ponizavanjem i sirenjem laži kojim se svakodnevno izlazu od strane religijskih egzekutora i terorista kao sto su GRCHETINA, kosha-nosha Idjudjuma , Obudjama, yhvh, i još paar nickova sa kojima sebe ocenjuje plusevima a sve drugim normalnim diskutantima sakriva theme minusima. Od ranije je ovde poznat kao Ordachni_Buzhap (Tvrdonja Oklagijić), alijas Dr.med.Crni, Josif_Mabajan, zatim Prdonja, asdfghjkl i pregrst drugih nikova da bi sebe podržavao posto nema prodju kod nijednog normalnog diskutanta ovde sa svim tim njegovim blachenjem i filozofiranjem?????

Zašto moramo da postavimo ovakvu Themu kada nije moranje? Da li ste vi svi na odmoru pa ne primechujete sve ovo što taj navedeni diskutanat ovde sve piše i kako se sve izrazava ne birajuchi ni sredstva ni vreme ni rechi prema drugima koji ne dele njegovo mišljenje i poglede?

On samim tim krsi i Pravila ovog podforuma i gradjanske zakone koja garantuju svakome slobodu verovanja i izrazavanja, ali ne i vredjanja, psovanja i takve uvrede kojima on ovde sve velikodusno chasti.

Da me neki ne bi pogresno shvatili, moram rechi da nemam ništa protiv nikoga, ali kad se prevrsi mera onda se mora reagovati. Tu smo da se družimo, razmenjujemo mišljenja, iskustva, ideje, poglede,... ali sve to može na jedan mnogo lepsi i bolji nachin a ne na nachin koji reaguje GRCHETINA, kosha-nosha, IdjudjumaObudjama, yhvh_... i mnostvo drugih pseudonima i gde napada svakog nichim izazvan!

U ime mira, diskutanata i zarad ochuvanju ovog podforuma nasa je zelja da nešto uchinite po ovom pitanju.

Unapred hvala i svako dobro u Hristu
Bazorilo
30. novembar 2017. u 16.30
Najvecu stetu je on naneo vernicima vedske religije(hinduizmu).On je taj kulturni pravac spustio na najnize grane i opustosio sav njihov imidz koji su s mukom stekli u Evropi.
Glasnik
27. februar 2018. u 05.35
Kukao si i molio kao i mnogi.
Ali kao rezultat ignorisanja je forum umro.
Sada mod nena posao i zadovoljan je.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.