Diskusije : Religija

 Komentar
Ванземаљци су демони
ljubo_ru
(apokalipsa danas)
30. mart 2017. u 03.25
Од времена кад је израз летећи тањир искован четрдесетих година пролог века НЛО феномен је заинтересовао многе озбиљне истраживаче и дубоко утицао на машту популарне културе . Постоји огроман број пријављених случајева и забележени инциденти се не могу баш сви сматрати подвалама или халуцинацијама и слично . Огроман број људи заиста и верује у интелигентна бића из космоса по оној фамозној да у огромном свемиру мора постојат интелигентан живот .
МЕЂУТИМ !!! ... Сви савремени учитељи источне православне цркве су прилично једногласни по овом питању : ванземаљци су демони или пали анђели који се појављују по Божијем допуштењу у нашем безбожном времену . Скоро сва искуства са наводним ванземаљцима су иста : присуство истих ствара осећај језе , узнемирености која доводи скоро до лудила , јак страх а често долази до привремене паралисаности тела . Жртва лежи као мртва и преживљава унутрашњу патњу док наводни „ ванземаљци ” изгледају врло ружно , нечисто , мрачно и злокобно . Често се после оваквих догађаја појављују јаке психичке патње , обољења и депресије а не ретко очевици догађаја изврше и самоубиство . Скоро сви извештаји о ванземаљвима су једноставно бизарни , апсурдни без икакве логике , смешни и немају никакав смисао
Примећено ја да ова бића већином прилазе када су светла угашена и са мрачне стране а у другим случајевима туђини су прилазили жртвама на раскрницама која су традиционално повезана са демонима и опасностима . Из тог разлога се крстови и постављају на раскрсницама . Често је појава ових гнусних саблазних чудовишта удружена и са јаким задахом сличним изгорелом месу . У прошлим временима ове појаве би недвосмислено биле оцењене као демонске док у нашем просветљенијем веку не успевамо да видимо очигледно Са духовног становишта крајња сврха НЛО феномена је да помогне припреми колективне свести људске расе за долазак Антихриста као што је предсказано у Светом Писму .
Ето због чега нас данас бомбардују кроз филмове и масмедије још од малих ногу о наводно добрим ванземаљцима који требају да помогну човечанству
Свето предање је препуно доказа и сведочанстава о постојању демона против којих су се борили свети оци , отшелници и пустињаци и то постом и молитвом као јединим начином борбе протв демона .
Freelance
(Mislilac)
30. mart 2017. u 11.09
Ne bi se reklo da ovaj tekst pripada zdravom i razumnom coveku. Ko su ti demoni kojima ni pravoslavni, ni katolicki, a ni muslimanski bog ne može stati zavrat? Kakav je to bog? Ovo je nerazumna imaginacija nezrelih i lakovernih lljudi.
DarkBlue
(istrazivac)
31. mart 2017. u 08.53
Piše lepo da se pojavljuju „po Bozijem dopustenju”.
Znaci, može da im stane „zavrat” ali neće.
Bazorilo
31. mart 2017. u 18.21
Naravno da Bog ima neogranicenu silu i da bi mogao sve da resi u
trenucu oka,ali on to ne čini jer postuje zakone.On ih je uspostavio
i zahteva od svih ostalih da ich uvazavaju i ponasaju se u skladu
prema njima.Ako bi On silom prekratio postojanje zla na zemlji pre
Hristovog drugog dolaska,vecina sveta tj,oni koji traže i zude za
tim postulatima zivota,bi bili pre vremena uskraceni i ozalosceni.
Oponent Hristove vladavine,Antihrist bi tako mogao da se zali na
nepravdu sa Bozje strane,jer na taj način njemu nebi bila data sansa
da u potpunosti pokaze svoju vladavinu.Zato sve u svoje vreme.

Freelance
(Mislilac)
06. april 2017. u 07.52
DarkBlue: „Piše lepo da se pojavljuju ”po Bozijem dopustenju„.
Znaci, može da im stane ”zavrat„ ali neće.”

Darki, ne može, jer bogova nema. Takav entitet je skockank u glavama starovekovnih nazovi proroka. Ti se nikada nisi zapitao - zašto neće da zlu stane zavrat. Pa on sam, taj bog u koga ti verujes, je genocidan, zao, ljubomoran, zavidan. Zar nije poubijao svu egipatsku prvorođenu decu i prvorođenu decu egipatskih robova, spalio dva grada sa celokupnim stanovnistvom, potopio sve ljude na zemlji, itd. itd. Uzmi Bibliju i procitaj prvih pet knjiga, videces ko je u literatiru najgore stvorenje do sada zamišljeno.
Freelance
(Mislilac)
06. april 2017. u 14.00
Uvazeni Bazorilo, kažeš da bog ima neogranicenu silu, samo mu smetaju „zakoni” Koji su zakoni u pitanju, možda mislis na Dekalog, tj. Deset bozijih zapovesti? Pa ko se još njih pridržava? Niko, ama bas niko. Svi se mi, ko vise ko manje, pridržavamo ovozemaljskih zakona koji sa bozijim nemaju nikakve veze. Pa sam bog je, prema Bibliji, obilato krsio sopstvene zakone.

Kakav je to bog kada ne želi da tebi i tvojoj porodici bude dobro, da ste srećni, da ste zdravi, da živite u izobilju. Zašto biste bili ozalosceni ako bi na Zemlji zavladalo DOBRO. Ko bi to bio tako plitke pameti da zbog toga bude ozaloscen?

I gde si ti procitao o drugom dolasku Isusa na zemlju?
Jocko4
(observer)
19. april 2017. u 22.40
ljubo,

> 'Скоро сва искуства са наводним ванземаљцима су иста : присуство истих ствара осећај језе , узнемирености која доводи скоро до лудила , јак страх а често долази до привремене паралисаности тела .'
- - -

Пре би се рекло да је обрнуто, да одређени душевни поремећаји, или обољења, доводе пацијента у стања у којима доживљава визуелне, слушне и друге илузије.

Наиме, како би ти објаснио случајеве у којима две особе (пацијента) леже у истој соби, у којој један од њих види и чује демоне, а други не ?
Bazorilo
20. april 2017. u 14.02
Da prijatelju Freelance,najveci Problem na zemlji cine neposteni ljudi koji ne postuju Bozji pravedni zakon.Sto bi se u sportu reklo,krsenje pravila igre dok Bog ta ista pravila postuje.Zato na momente izgleda da prekrsioci imaju bolji rezultat,ali na kraju će se videti sve.-O Hristovom drugom dolasku imamo mnogo citata iz Biblije.Ako treba mogu navesti neke od njih.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Keychain ?
.