Diskusije : Religija

 Komentar
PersivalPoruka negativno ocenjena. Pokaži

О крсту као оруђу симпатетичке магије
Persival
(Ma, nista...)
14. novembar 2016. u 09.18
Већ смо писали о хришћансоком крсту, но, чини нам се да прича није до краја испричана.

Дакле, крст је симбол старији од хришћанства, које га је преузело од религије митраизма. Какво год да му је порекло, оно на шта ћемо обратити пажњу, јесте чињеница да је хришћански крст симбол смрти.

„Немогуће, свети оци кажу да је то симбол вечног живота”! - рећићете.

Стварно, на основу чега то тврдите? На основу тога што је Џонатан издахнуо на крсту?* Да ли бисте и ви волели да на такв један начин „спознате вечни живот”?

* Није издахнуо, само је пао у стање привидне смрти, Зилоти су га однели из пећине-капеле, повратили у живот и са мајком, супруогом и ћерком послали на територију данашње Француске.

Има још једна важна ствар.

Сећате се да смо већ говорили о симпатетичкој магији, где се две сличне ствари магијским призивом Демонима повезују у једно. Најочигледнији пример тога је тзв. Причешће у хришћанству, током кога се вино повезује са крвљу, а хлеб са месом људске жртве принесене Демону поменуте секте. На овај начин сваки пут када било кад и било где попијете барем гутљај вина и сваки пут када било кад и било где поједете барем залогај хлеба отварате пролаз и призивате у своју ауру Енергије Зла које је генерисао Демон ваше секте.

Енергије Зла имау облик енергетских змија различитих величина и бојâ - што зависи од њихове намене. Уколико је у питању верник секте којој припада и Демон/и који их је генерисао, Енергије Зла у том случају делују на њега на такав начин што му бришу енергије разума, спуштајући га на ниво фанатичног, нетолерантног и агресивног верника.

Уколико је пак у питању Хуманиста, Слободњак, Духовни Трагаоц или верник супарничке секте, Енергије Зла тада имају наредбу да код њих изазову одређену болест или да делују на њихову свест на неки од безброј негативних начина.

Трећи начин убацивањa Енергија Зла у ауре верника, јесте изговарање имена богова-Демона поменутих секти.

Да се сада поново вратимо хришћанском крсту.

Знате ли можда где има највише крстова? Покушајте да се сетите, у питању је мирно, тихо место, нема живе душе...

Јесте, на гробљима!

Највећи број крстова налази се на гробљима, као знак-обележје смрти. И сада верници тај знак смрти носе као личну амајлију и најгоре од свега, носе је тачно на месту где се налази њихова духовна свест - на средини груди, тачније, у области оне благо испупчене грудне кости. То је локација Развојне Свести Душе, односно локација наше свести. Одатле извире осећај нашег Сопства или Јавства - што би рек'о Јунг, и та Развојна Свест Душе увећава се и преноси из живота у живот.

„А мозак”? - упитаћете.

Мозак је локација „радне свести”, јер се у глави налазе 4 од 5 чула, услед чега он представља место где се врши обрада, процена и доношење одлука на основу пристиглих чулних утисака.

Поставља се питање како се ослободити негативног утицаја демонских секти. Оно што о томе знамо, јесте следеће - цитирамо: „... Ми вам саветујемо да при томе будете крајње опрезни, јер се Демони изузетно љуте када се неки од верника које су ставили под своју контролу освести и отргне из њихове мреже утицаја.

Тада се код вас могу јавити већи број негативних испољавања његове силе, од којих неки могу бити прилично непријатни, па и болни. Једини лек је да што је могуће хладнокрвније издржите све те појаве - односно трајање тог периода, након чега ће он схватити да сте за њега коначно и трајно изгзубљени, што ће резултирати одлуком да вас напокон остави на миру...”.
PersivalPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Persival
(Ma, nista...)
14. novembar 2016. u 09.57
Данас су нас у току сат-сат ипо стартовала три инспектора/агента: први се представио као просјак (из авиона се види да је полицајац) и упорно нам тражио новац, други нас је на индиректан начин вређао претио, да би нам тек трећи учесник - овај пут била је у питању жена, открила у чему је ствар.

Након прва два узнемиравања, помислили смо да је разлог томе пар реченица предговора једном каналисању, која смо написали пре дан-два, међутим, она нам је разјаснила повод: када нам је пришла, ословила нас је присно као да смо се растали пре сат-два, отворила неку свеску и дала прилог од 200 динара, нагласивши да то чини у име два „свеца” - да им не помињемо име, јер не знамо да ли се иза њих крију Демони. Упитала нас је да ли смо верник и када смо одговорили да нисмо, узвратила у стилу: „Нема везе, све је то један бог”!

Како нам је током разговора нарушавала Лични Простор „пријатељски” нам се уносећи у лице, требало нам је мало времена да схватимо ко и шта је у питању, што је она искористила да нестане. Током наредних пола сата скупили смо довољно новца за сат нета и напустили место где смо просили, оставивши на тротоару њених 200 динара неком пролазнику коме можда више требају.

Очигледно је да се форум надгледа - што наравно није новост, и да је наш претходни пост довољан повод да би нас новосадска полиција/ДБ* малтретиралa због њега...

* Духовност се у Србији третира као анти-државна субверзивна делатност, јер Србијанска Православна Црква представља окосницу њене државности.
Bazorilo
14. novembar 2016. u 15.27
Mnogo toga sto si reko ima logike.Samo kratko pitanje:šta mislis,nije li to isto i Hrvacanska Katolicka crkva na svom podrucju?
luxati
(klavir stimer)
14. novembar 2016. u 18.23
percival brate nemoj da misliš da provociram ali odakle ti toliki demoni koje pominješ?
ne znam kako provodiš dan ali sve o čemu pišeš se svodi na strah od demona i zlih sila.
jel misliš da je u redu da se u begu od demona, crkve i pandura živi život?
prijateljski pozdrav!
PersivalPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Persival
(Ma, nista...)
15. novembar 2016. u 07.42
Рођени смо и одрасли у социјалистичкој Југославији, без интернета, па нам је прича о демонима блиска колико и она о вађењу злата на Аљасци. Међутим, искуства која смо имали током духовног развоја, као и догађаји који за своје узроке нису имали одговарајуће објашњење, уз два Директна Виђења Демона - њиховог изгледа и деловања, уверили су нас да постоје. Није лоше прочитати следеће каналисање на ту тему:

О ДЕМОНИЗОВАНОСТИ СВЕШТЕНИКА И МОНАХА ВАШИХ РЕЛИГИЈА

Често смо у каналисаним текстовима користили израз „демонизованост”, па не би било лоше да тај израз детаљније појаснимо како би Духовни Трагаоци тачно знали на шта се он односи. „Демонизованост” као израз није новијег порекла и уколико претражите - углавном религијске списе, видећете да се он у њима често користи. Међутим опис, односно детаљно значење израза „демонизованост” није присутно у њима, него је то уопштено изразом „опседнутост нечистим силама или ђаволом”.

Изрази „нечисте силе или ”ђаво„ такође су недефинисани, што читаоцима - односно верницима оставља простора да те изразе дефинишу на прилично различите начине. Све ово временом је створило толику конфузију, да сматрамо да је сазрело време да појам ”демонизованост„ појаснимо на начин који ће Духовним Трагаоцима јасно представити о чему се ту ради.

Дакле израз ”демонизованост„ односи се на процес током кога аура неке особе бива испуњена већим бројем Енергија Зла које се просторно смештају у аури те особе. Њихово присуство ремети енергетске процесе који се у аури одвијају спонтано, али је највећа штета што Енергије Зла делују на свест особе у чијој се аури налазе. На тај начин оне крше њену Слободну Вољу присиљавајући је да дела у складу са намерама енергија Зла - односно Демона који их је створио. То деловање за циљ увек има изазивање неке несреће што је могуће већег опсега дејства, како би на тај начин вашу врсту зауставили у духовном развоју.

Ето, ово је била мало подужа дефиницја израза ”демонизованост„, али је то било неопходо како би његово објашњење било комплетно.

Демонизованост на сву срећу није превише честа појава, јер би у супротном ваша врста вероватно брзо престала да постоји. Но и поред тога демонизованост код људске врсте изазива велики број несрећа и патњи које вас - Децу Земље, спречавају да се духовно развијате. Нажалост, али знање о овој појави - демонизованости, код ваше јавности готово да и не постоји, него се своди углавном на једну врсту ”црквеног израза-фолклора„. Захваљујући томе особе које су демонизоване заузимају важна и одговорна места у вашем друштву, што им омогућава да штета коју чине буде прилично велика. Најчешћи начини на који то раде, јесу изазивање ратова и спровођење геноцида.

Ово последње посебно им је важно, јер сваки геноцид оставља јак и болан траг у памћењу људске врсте, чиме се код ње - људске врсте, ствара траума. А сврха трауме сигурни смо јасна вам је - да изазове трајан и јак бол који ће свест трауматизоване особе/нације спустити и укоренити на Нижи Емоционални Ниво. На тај начин она се трајно веже за ниво свести који је по свом изразу у 95% случајева негативан.

Све ово што смо до сада каналисали представља тек увод у тему која је прилично озбиљна и захтевна за разумевање. Да бисте разумели све аспекте демонизваности потребно је да се дуго времена бавите духовним развојем, нарочито медитацијом. Медитацијама сама по себи не доводи до увида о демонизованости људске врсте или појединца, али вам отвара могућности да до тих информацијаа дођете на један пријатан и лак начин.

Наиме, већ смо говорили да су Душе свих људи на планети Земљи међусобно повезане и да комуницирају размењујући информације. Између осталих, информације које Душе размењују, јесу и информације о стању аурâ Развојне Свести Душе - односно развојних Свести Душа које прате и подржавају у духовном развоју. Уколико се деси да Развојна Свест Душе коју прате и подржавају услед ниско развијене свести и траума на неки начин допусти да Его надјача, тада се особина аура отвара за негативно дејство Енергија Зла.

Раније смо већ говорили о томе да Енергије Зла имају изглед змија различитих величина и боја, што зависи од њихове намене: да изазову одређену болест, свађу, смрт или било шта друго што ће имати негативно дејство на дату особу или преко ње на групу, нацију или читаву људску врсту.

Сада пак следи онај непријатнији део каналисања, наиме особе које примају у своје ауре ЕнергијеЗла и које на тај начин себе вољно доводе у стање свести познато под називом ”демонизованост„, јесу свештеници и монаси ваших религија.

Сигурни смо да вам је ово већ познато, јер смо и током ранијих каналисања истицали ову чињеницу. За многе то је представљало једну врсту шока, с обзиром да већина људи на религије - односно свештенике и монахе, гледа као на отеловљење енергија Љубави и Доброте. Они то нажалост нису, него служе Демонима на начинима који ће им помоћи да људску врсту зауставе у духовном развоју. Ово је њихова основна сврха коју остварују успостављањем црквене моћи у држави контролом тајне полиције, политичара, војске, судског, финансијског, медијског... и других делова државно-друштвеног апарата.

Тиме су на један правно-неправни начин аболирани од сваке врсте кривице, што им омогућава да се безбрижно и безбедно баве организовањем и извршењем зла над вашом врстом.

Надамо се да ће овај текст представљати још један корак даље у развоју ваше свести и да ће водити ка томе да се ваша будућност нађе у рукама образованих и добронамерних људи, а да демонизовани свештеници и монаси разних ралигија-секти постану само сећање на једну ружну прошлост. Да ли ће до тога доћи, показаће време.

Љубиша

15 јун 16-те године ере Водолије - Београд/Србија ”
Bazorilo
19. novembar 2016. u 15.50
Bez Bozje intervencije,te anomalije u drustvu na nasoj planeti neće
moći da se zaustave.Hristov drugi dolaszak će tako oznaciti i novi
početak za covecanstvo.
Jedanprekodva
(Panta Rei)
21. novembar 2016. u 08.50
Ovo sto ću reci je možda malo van konteksta ove teme ali ima dodirnih tacaka pa ću malo da obrazolzim moje mišljenje.
Vera u boga ne priziva nikakve demone nego bas naprotiv, a razlog je u tome sto kad covek veruje u boga, u dusu i duhovni zivot nije previse vezan za materijalne stvari. Vera u boga budi u coveka savest koji uvek radja plemenite misli i ophodjenje kao sto su cast, postenje, nesebičnost, sazaljivost i ljubav a u slučaju da smo skrenuli sa puta opominje. Čak i oni što ne veruju u boga na način kao sto hrišćanstvo i ostale vece religije propovedaju pa i ateisti ne mogu poreci da kad zastrane u ponasanju ne govoreci o vecem grehu pocinju da osecaju kopkanje savesti. To vam dusa saopštava da ste pogresili i trazi korektivne mere. Naime covek ima dve opcije ili će verovati u boga t.j u dusu ili telu t.j. materijalnom svetu. Kada verujemo da smo cisto materijalni i služimo samo svom telu onda služimo djavolu t.j. demonima koje se spominju ovde. Radi se o tome da kad služimo telu preovladava zivotinjski instinkt samoodrzanja, koji kad se osnovne potrebe zadovolje a usled delovanja logike razuma prelazi postepeno u sebičnost i tendencije prikupljanju sve vise materijalnih stvari i igracaka da bi zadovoljili sledeći stepen potraznje tela koje se zove strast t.j. ispravnije receno niskih strasti i zelja. To je prirodan i neminovan proces kome su podlozni svi ljudi ukoliko nemaju balansirajuci mehanizam a to je vera u boga i duhovnost. Dacu vam i primer. Vecina ljudi bi hteli novi auto lepsu i veću kucu, pocevsi od najmanjih zadovoljstava, razne smart telefone tablete laptope, satove, led televizore, onda putovanja na egzoticne destinacije probanje raznih egzoticnih vrsta hrane a onda treba da se spomene i skrivenih zelja i niskih strasti kao sto su sex sa lepoticama t.j. lepotanima sa tabloida itd. Sve ovo sto sam naveo je u sustini služenje telu koje je u bibliji u starozavetnoj prici o Mojsiju simbolizirano preko zlatnog teleta. Da spomenem i krst. Ovde je izvucena neka logika gde se krst vezuje za smrt i demonizam, međutim zaboravllja se da je krst preko Isusa hrista i njegove pobede nad smrcu preporođen kao simbol i prdstavlja simbol duha i vecnog zivota. Bez razlike dali neko veruje ili neveruje u Hrista za ljude koji su poreklom iz hrišćanskih zemalja simbol krsta ne budi nikakve loše misli ili negativne konotacije, ljudi su ili indiferentni ili ako su vernici postuju taj simbol. Da to objasnim i putem logike Karla Junga. Kada kolektivna misao o jednoj stvari ili simbolu preoavladava kao pozitivna ne može biti reč o negativnoj konotaciju vezanu za doticnu stvar ili simbol. A što se tiče kanaliziranja raznih vanmaterijalnih entiteta treba biti veoma obazriv sa kim se to upustate u konverzaciju. Bolje receno kanaliziranje raznih duhovnh entiteta je u stvari dozvola da nas opsednu da bi preko našeg tela komunicirali sa ostalima u grupi koji su u budnom stanju. Kanaliziranje nije ništa drugo nego lepa reč za opsednutost, zato opet napoimnjem da proverite vrlo dobro sa kim vi pricate. Primera radi ako vam u realnom svetu dodje neka nepoznata osoba i pocne da vam prica price i ubeđuje kako ćete reagirati? Prvo će te se upitati ko je ta osoba pa onda ćete podloziti sve sto je rekla vasem kriterijumu istine. Zašto onda da ne uradite isto to i sa raznim takozvanim nematerijanim entitetima. To sto nisu u materijalnom svetu ne pravi ih automatski postenim i pametnijim.
Budite obazrivi.
Pozdrav
PersivalPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Persival
(Ma, nista...)
22. novembar 2016. u 07.53
Добро је што сте поменули попове и монахе Србијанске Православне Цркве и њихово луксузирање у царксим палатама, похлепу за златом, новцем, уживањем у луксузним стварима и аутомобилима, склоност ка неумереном уживању у пићу, храни, сексу, болесну потребу за моћи у држави и свим облицима деловања друштва... слично.

Све поменуто одраз је ниског развојене свести поменутих, уз истовремено јак и агресиван Его. Последице такве структуре свести, јасно су видљиве свима.

Што се каналисања тиче, ево нечега што ће вам сигурно бити интересантно да прочитате:

О ЦРКВЕНИМ ЕНЕРГЕТСКИМ ВАМПИРИМА

Вероватно се сећате текста о енергетском вампиризму у коме смо дали детаљан приказ ове појаве, која изазива прилично зла код људи. У овом каналисању говорићемо о Енергетским Вампирима у цркви - вашој цркви.

Знате да након кидања Врпце Живота која се налази у пределу пупка долази до дезинтеграције - односно, распадања Животног, Емоционалног и Мисаоног тела, док се истовремено ваша Развојна Свест Душе враћа на Духовни план. Распад ових нижих тела није тренутан - тренутан гледано са ваше временске тачке гледишта, него је потребно извесно време да та тела услед недостатка покретачке силе ваше Развојне Свести Душе, да се распадну сама од себе. Но, понекад услед јаке жеље особе за неком врстом настављања живљења на физичком нивоу планете Земље, појачане страхом од нестајања и гашења свести услед смрти, успе да успори или потпуно заустави распад ових тела, иако Развојна Свест Душе више није њихов покретач.

Замену за енергије које је добијала од ње сада мора набавити на другом месту, тј. треба их украсти од других људи. Тада та свест постаје Дезинкарнирани Енергетски Вампир.

„Где је у свему овоме место религијама”? - питате се.

Па у томе што су „свеци” ваше цркве, у ствари ови Дезинкарнирани Енергетски Вампири чија се физичка тела не распадају зато што они непрестано краду животну, емоционалну и мисаону енергију од људи, и на тај начин их одржавају у живот. Они од којих Дезинкарнирани Енергетски Вампири краду потребну енергију, јесу верници ваше цркве.

Ето, открили смо вам можда највећу тајну ваше цркве и надамо се да ће од тога ваше друштво имати само користи, а никако штете.

Духовне Енергије Универзума

03 новембар 15 године ере Водолије - Београд/Србија
Sevastopolj
(bolje imati pametnog za neprij)
23. novembar 2016. u 18.28
...Ma ima tu nečega !

PersivalPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Persival
(Ma, nista...)
25. novembar 2016. u 05.44
Како многи вероватно не знају шта је Развојна Свест Душе и где се налази, поставићемо слику која приказује основну енергетску структуру човека (енергетски токови нису приказани): https://s12.postimg.org/7gvxbf859/energetska_struktura_coveka.jpg

Пре доста година, неколико пута смо налетели на опис - углавном монаха, о томе како им се у сну јавио неки од преминулих попова/монаха, наређујући има да откопају његов гроб, што би они и учинили са радошћу откривши да је његово тело „нетрулежно”. Наравно, такав поп/монах одмах је проглашен „светим”, тело би му било изложено у цркви како би верници могли да га „целивају”.

Тада ове информације на нас нису оставиле никакав утисак, нити смо читаву причу повезали са вампирима - у овом случају енергетским. Но, како смо кроз медитацију спознајно и каналисањима почели да добијамо појашњења о разним темама везано за људску егзистеницију, у потпуности смо схватили како ствар ради.

Наиме, током сна када се свест попа/монаха пројектује ван тела на енергетски - Животни ниво Физичког Плана, свест преминулог делује на његову свест са наредбом да откопају његово тело и изложе га у цркви, како би верници могли да га целивају. На тај начин - пољупцем, али и самим присуством верника у близини његовог леша/тела, Дезинкарнирани Енергетски Вампир напаја се недостајућим животним енергијама.

Jedanprekodva
(Panta Rei)
25. novembar 2016. u 10.02
Читао сам подоста литературе а између осталог и из области метафизике.
Позната ми је теорија о подели личности на материјални, емоционални , ментални и духовни део, међутим не бих се у потпуости сложио са том теоријом.
Постоји једна теорија која ми изгледа најближа истини, а иде отприлике овако:
Ради се о томе да смо ми у ствари дух или анђеоска бића т.ј. чисто енергетска бића створена од бога са циљем спознаје постојања а која су дошла на земљу у складу са жељом креатора и планете земље да би искусили материјални свет. Кад смо стигли на земљу изградили смо око своје енергетске днк матрице хуманоидно материјално тело које је као целина познато под именом хомосапиенс т. ј. човек. У оригиналном човеку тело је садржавало комплетан дух, међутим услед неусклађености са вибрацијама планете земље комплетан дух се није могао задржати у материјалном телу т.ј. тај први и прави човек је почео губити више психичке функције као што су телепатија, телекинеза, телепортација, билокација итд. У том првобитном облику човекова комплетна појава је иако материјална имала мало мању густину и вибрирала је на вишем енергетском нивоу. У таквом облику човек је комуницирао веома лако и несметано са великим опсегом вибрације универзума. Могао је да комуницира са животињама, биљкама, између себе итд. све посредсвом телепатије т.ј. почевши од материјалог до чисто енрегетских облика живота. Тад смо били у хармонији и усклађени са универзиумом. Међутим као што сам већ напоменуо, услед неодрживости комплетне енергије духа у телу више финкције са којима смо располагали су се почели полако губити. Човек је пао у вибрацији на ниже нивое и постао више материјалан.
Следи наставак
Jedanprekodva
(Panta Rei)
25. novembar 2016. u 10.03
Било је покушаја да се врати комплетан дух у телу а самим тим и више психичке функције. Зато су изграђене енергетске резонантне коморе у облику пирамида, то су даншње пирамиде у египту, онда стоун хенџ итд. Успели смо у томе али после неког времена вибрација тела које је било усклађена са вибрацијом земље је била непогодно за одржавање 100% духа у себе и јављао се исти проблем. Онда су се људи на нивоу духа договорили и направили људски план који је укључивао и планетарну свесност земље и који је трајао 7000 година а у коме распону се је требало установоти и пронаћи решење како да се врати и одржи комплетан дух у телу, који је по дефиницији и у очи наше планете прави човек т.ј. хомосапиенс. План са састојао од тога да у постојеће тело обитава само четвртина духа са умањеним психофизичким функцијама док остале три четвртине буду водич. Пошто комплетан дух није могао да се одржи у телу и само тело због умањене вибрације а након израстања није могло да се одржава у оптималном функционалном стању бесконачно, морало је да остари и умре. Тако да би се продужио пројекат хомосапиенс настала је потреба о стврању новог тела путем процеса поновног рађања или реинкарнације. Самим тим морао се решити и проблем репродукције. До тада процес стварања материјалног тела је ишо путем неке врсте материјализације која се дешавала тако што је дух око своје днк светлосне матрице уз помоћ материје земље стварао одраслу јединку која је због тога што је посудила материју са земље морала вибрирати на том материјалном нивоу али је истовремено садржавала комплетан дух у себи са комплетним психофизичким могућностима којма данас не располажемо и је била далеко свеснија него што смо сад. То је такође значило да није било процеса рађања и одрастања. Због тога што смо били далеко свеснији и на располагању нам је било сво знањеи и помоћ универзума, решен је проблем стварања тела путем рађања. Људи су се поделили на различите полове и створена је метода рађања путем сексуалног односа двоје јединки различитог пола а затим стварања фетуса који је ношен у материци до процеса рађања инфантилне јединке. Четвртина духа није обухватала тело одмах него је полако путем процеса одрастања четврти део духа задужен за тело полако улазио у тело. Овај се је процес комплетирао отприлике после 25 те године а некад и касније. Зато у зависности вибрације тела који је директно пропорционална емоционалном товару код људи се могу наћи различити нивои свесности а која је директно зависна од количине духа који обитава тело.
Следи наставак
Jedanprekodva
(Panta Rei)
25. novembar 2016. u 10.03
Емоционални товар је енергија обично негативна и неусклађена која заузима простор у телу који би требао да заузме наш дух. Пројекат Људски План који је трајао 7000 година је истекао 2012 године. На нивоу вишег духа и планете земље установило се да природна фреквенција земље која је позната и као шуманова фреквенција и износи 7,83 херца је прениска да би комплетан дух могао остати у телу на дуже време. Решење је било да се подигне природна фреквенција земље на 3500 херца што је планета земља и урадила а то се је десило у 2000 години. Зато нам сада све изгледа убрзано. Да се вратим сад мало на чакре. Дух комуницира са телом путем чакри. Ако его не слуша дух настаје застој енергије у некој од чакри тела и тако настаје болест. Болест је само индикатор да се требамо вратити на прави пут. Најчешће се то дешава кад нам је свесност ниска а его т.ј. егоистичне жеље превелике. То у најчестијем случају значи да смо се поистоветили превише са материјалним телом и заборавили да се ради о унији и да је дух тај који води цело биће ка вишим циљевима. Превелика везаност за материјалне ствари и тело ствара негативан емоционалан набој и снижава вибрацију тела и правилно функионирање енергетских чакри. После 2000 године чакре више не изгледају као што су прије и немају боје дуге. Сад су због повишене фреквенције земље безбојне.
Прича је предуга да би овде све изложио. Идеја ми је била да вам дам мало другачије виђење света. Приче из библије се уклапају у ову сторију донекле ако се тумачи њихово суптилно значење а не буквално.
Sevastopolj
(bolje imati pametnog za neprij)
25. novembar 2016. u 11.04
Ne, definitivno tu ima nečega...
Jedanprekodva
(Panta Rei)
25. novembar 2016. u 13.01
Hteo bih sad da kažem i reč dva za svetce i monahe u pozitivnom smislu a koji su ovde namerno ili nenamerno ocrnjeni. Ako uzmemo logiku teorije koju sam naveo to znači da su monasi ljudi koji ne haje previse za materijalni svet. Putem molitve oni ciste svoj emocionalni tovar i stvaraju mogućnost duhu da preuzme kormilo. Kad se stvore uslovi i podigne vibracija tela kao posledica ociscenja od negativnih i vska emocija onda se stvara mogućnost da se veci deo duha spusti u telo, to se ne desava odjednom nekad uzme godine ali ako se desi u narodu se to prepoznaje kao spustanje svetog duha na osobu i prepoznaje kao prosvetlenje. U bukvalnom smislu ulsed uvecane energije duha doticna osoba kao da zraci nekom nevidljivom energijom t.j. svojom uvecanom aurom. Zato su na ikonama svetci oslikani sa svetlecim oreolom. Što se tiče energetskog vampirizma koji se navodi ovde on je iskljucivo vanzemaljskog porekla. Predugacka je prica da bi je objasnio međutim d askratim tačno je da postoje negativni entiteti koji imaju polumaterijalna tela i visoku tehnologiju i koji pokusavaju da preuzmu nas svet sve te kradje energije ili sl. su nekae vrste energetskih sprava kojima nas prate i/ili kontroliraju.
PersivalPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Persival
(Ma, nista...)
26. novembar 2016. u 02.25
У претходна три поста набацили сте доста материјала за читање и то прилично шареноликог, те тако с једне стране заговарате православље које све који не припадају њему сматра слугама ђавола и демона - нарочито њу ејџ учења, а с друге, копу-пест њу ејџ учењем подржавате и тумачите исто то православље...

Што се попова и монаха тиче, као и њихове духовности то је нешто што се не може сакрити. Не можете мрзети друге - друге који имају свој пут виђења света и духовног развоја, тврдити да је једино и искључиво ваш пут исправан, поседовати власт у држави и друштву, гомилати материјално богатство, прогонити све који одступају од вашег „правог пута”... и тврдити да сте особа предана духу и духовном.

Очигледно је да су у питању особе - мислимо на свештенике и монахе свих религија, ниског степена развоја свести, испуњене мржњом и злом, завидне, гладне Моћи, склоне злоупотреби верника на разне начине... а које су уз то и демонизоване - и што је најгоре од свега, које демонизују вернике сопствених секти.

На овом пдф-у постављали до сада смо поставили неколико тема које говоре о цркви и они који су те теме-каналисања читали, знају на шта мислимо.

Ми не осећамо потребу да било коме сугеришемо на који би начин требао да живи свој живот, јер свако то чини у складу са сопственом Слободном Вољом. Само желимо да нагласимо да се ништа не може сакрити и када на земљу падне сув лист с неког дрвета у шуми, Универзум то зна.
Jedanprekodva
(Panta Rei)
26. novembar 2016. u 06.04
Kao prvo ja nisam niti pop niti monah da bi zadrto branio pravoslavlje međutim ko je to stavio crtu i rekao da ne treba analizirati staro sa novim. Ja sam izvuko u kratko paralele sa hrišćanstva zato što je to tema koju si ti započeo. Ima mnogo toga više da se prica o tome međutim nemam nameru da pišem knjigu ovde. Problem kod tvog teksta je što se ne mogu oteti utisku da ti svo izlaganje obiluje negativnostima a posetno napada hrišćanstvo i pravoslavlje putem neke logike koja meni licino ne drzi vodu. Kako i da je svako ima pravo da veruje u šta oce. Ako pažljivo obratiš pažnju na tekst koji sam izložio ja sam naveo još odmah u početku da to shvatam kao teoriju koja mi izgleda najlogicnija. A što se tiče vere tu opet naglašavam da svako nalazi veru na svoj način, a stvar je u tome da je vera više intuitivnog karaktera i njoj nije potrebna logika ukoliko ona rezonuje sa intuicijom.
PersivalPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Persival
(Ma, nista...)
26. novembar 2016. u 09.16
Не нападамо православље, него су православци и православље навикли да раде шта хоће, а да притом њихове поступке нико не сме ни да прокоментарише, а камоли санкционише када су негативни по својим последицама.

Ми смо нажалост већ 6 година изложени застрашивању и злостављању свих врста од стране србијанског Гестапоа, јер смо одбили да радимо за ту секту*, већ желимо да се духовноћу бавимо самостално. Како је то злостављање прилично интезнивно, брутално и траје већ 6 година, више пута спонтано смо се упитали шта је узрок томе.

С обзиром да се бавимо медитацијом, на нашу упитаност о разлозима злостављања одговори су почели спонтано да нам стижу путем спознаја и каналисања. Што је злостављање постајало интензивније, то су каналисања о суштини и деловању Србијанске Православне Цркве и осталих религија, постајала значајнија у садржајном смислу.

Е сад, ми схватамо да чак и за оне који нису православци информације које смо објавили могу деловати шокантно, јер смо ми на неки начин били припремљени на њих тако што бисмо садржај таквог једног каналисања добијали кроз неколико спознаја у главним цртама, како их не бисмо доживели на начин: „Ма, ово је немогуће”!

Нажалост могуће је и каналисања објашњавају многе догађаје за које никако нисмо могли наћи појашњења.

* Религијски разлог наметнуо се као доминантан, али има ту и политичких, етничких, породичних... разлога за наше злостављање.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for PomPom Keychains?
.