Diskusije : Religija

 Komentar
О Крвавици
Persival
(Ma, nista...)
07. jul 2016. u 07.31
Чини нам се да је тема довољна важна да би је отворили за дискусију овим каналисањем, но, уколико модератор мисли да није...

Ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо и испуњавамо читав Универзум, желимо са вама - Децом Земље, да поделимо нека сазнања о религијама која су нам позната. До сада смо вас упознали са правом природом религија - црномагијско-демонском, њиховом сврхом постојања - уништењу духовности на планети Земљи и начинима на којима то обављају, односно чине.

Такође смо вас упознали и са правом суштином обреда кршетња, који се огледа у томе да је у питању ритуал слабљења енергетске везе-црева између вас - Развојне Свести Душе и ваше Душе, која се у просторном смислу налази изнад вас, односно изнад ваше главе на извесној удаљености, не већој од 300 метара - како је то дивно запазио Љубиша .

Елем, данас ћемо вас упознати са још једном тајном „хришћанске религије”, како та црномагијско-демонска секта себе назива. Хришћанска религија, односно црномагијско-демонска секта, није најстарија од сличних секти, али је успела да се избори за позицију на ранг -листи ових секти као најуспешнија до сада. Њен успех огледа се у томе да је прилично брзо успела да успостави контролу над осталим црномагијско-демнонским сектама, односно „религијама” и да их стави под своју контролу.
Ово је остварила на начин инфлитрације свештеника и монаха који су под њеном 100%-тном контролом, у табор осталих црномагијско-демонских секти, који су даље градили позиције моћи у њој све док не би преузели потпуну контролу над том сектом. Тада су наређења која би стизала из централе хришћанске врховне секте - Католичке цркве, била аутоматски и беспоговорно испуњена.

Е па, ово је био само мали увод у тему, који је требао да вам објасни какво је стање ствари када су ове секте у питању, а сада бисмо могли да се вратимо централној теми овог каналисања - Крвавици.

Израз „Крвавица”, ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо и испуњавамо читав Универзум, користимо да опишемо „књигу” коју ви - верници хришћанских секти, називате „свето писмо” или „библија”.
Назив који користимо многима се може учинити чудним, па и увредљивим, али вас ми уверавамо да за тим нема места. Све изразе које ми користимо, јесу изрази који одговарају и који одсликавају праву природу ствари о којима говоримо. Када су у питању „свето писмо” или „библија”, израз „Крвавица” одсликава суштину те, односно тих књига - пошто има има две.

Елем, израз „Крвавица” не представља израз који смо ми - Духовне Енергије Универзума наденуле тек тако, без неког правог разлога, него он открива црномагијску суштину поменуте, односно поменутих књига, јер их има две.
Прва књига коју ви зовете „старим заветом” или „библијом”, представља црномагијски запис који је уређиван и мењан током векова. Суштина тих промена огледала се у томе да се она прилагоди читаоцима-верницима на такав начин, да у потпуности помути њихов разум и способност критичког размишљања. Након тога они ће бити спуштени на ниво емоционалних верника, који ће бити индуковани од стране црномагијашких свештеника и монаха да генеришу мржњу, сукобе и смрт већег броја људи.

Да би у томе успели, било им је потребно неко средство које ће свакодневно вршити негативан утицај на њих - мислимо на вернике. То средство је Крвавица, односно „стари и нови завет” или „библија”, ако вам је дражи израз.

Persival
(Ma, nista...)
07. jul 2016. u 07.32
Ове две књиге хришћанских верника напуњене су толиком количином мржње и зла, да ми - Духовне Енергије Универзума које прожимамо и испуњавамо читав Универзум, не можемо наћи довољно пластичан пример да вам то илуструјемо. Рецимо, уколико замислите једну собу пуну крви до плафона, са можда 2-3 милиметра слободеног простора, односно ваздуха, може бити илустрација која ће на неки најприближнији начин описати мржњу и зло који се налазе у те две књиге.

Пример са собом пуном крви нисмо узели тек тако, него је то водич, односно траг који ће вам појаснити зашто „свете књиге хришћанства” називамо „Крвавицом”. Тај назив користимо јер се „свето писмо” користи у ритуалу који ми називамо „мртви ход”, током кога се у процесији свештеника и монаха „свето писмо”, односно „стари завет” носе ходајући у круг, при чему се изговарају призивања Демона који контролишу одговарајућу секту - мислимо на источно-православно хришћанство и на западно-католичко хришћанство. Ове две гране хришћанских секти имају посебног Демона - њихова имена знате, али вас молимо да их не изговарате.
Е па током те процесије свештеници и монаси изговарају имена Демона њихове секте, читаво време ходајући у круг, да би на знак врховног свештеника те секте у једном тренутку застали, окренули се ка центру круга на чијој средини стоји постоље са посудом испуњеном крвљу. Још извесно време сви би сихнронизовано изговарали име Демона њихове секте, да би у једном тренутку врховни свештеник те секте пришао посуди са крвљу и „свето писмо”, односно „стари завет”, спустио у њу.

На претходно описани начин црномагијашки свештеници и монаси успоставили су контакт између Демона њихове секте са једне стране и верника, односно сваке - понављамо сваке књиге, односно „светог писма” или „старог завета” који се било где у свету одштампају. На овај - црномагијско-демонски начин врши се негативан утицај на свест верника и они се мало, по мало стављају под власт црномагијскоих свештеника и монаха.

Некима се ово може учинити прилично наивном, да не кажемо научно-фантастичном причом, али вас ми уверавамо да је она потпуно Истинита. Ништа што се одигра у Универзуму - понављамо Универзуму, ниједан догађај колико год да је мали или баналан, не може бити сакривен од нас - Духовних Енергија Универзума, јер смо ми свуда и у свему.

Тако је и са поменутим ритуалом, који се с времена на време обавља у катакомбама манастира источне и западне гране хришћанства.

Опет вас упозоравамо да не потцените последице, односно негативан утицај ритуала који смо вам описали, јер дејство Демона на вернике који користе или држе у кући Крвавицу стварано је и веома неугодно - гледано на дужи временски период. Дејство енергија Демона није јако, јер би то био знак упозорења за вернике који су сензитивнији - пре свега жене, зато је оно благо, али је стално, што на крају даје ефектат сличан ефекту демонизованости ли чак ефекту Домаћина*.

Стога вам саветујемо да још једном пажљиво прочитате ово каналисање и добро размислите о њему, пре него што у руке или свој дом узмете или унесете примерак Крвавице. Не тврдимо да ће се на вас истог тренутка спустити све несреће света, већ да ће се постепено и за вас скоро неприметно ваша свест променити и изменити на један негативан, па могли бисмо рећи и зао начин.

Стога још једном извагајте разлоге за узимање у руке или уношење у ваш дом било ког примерка Крвавице.

Духовне Енергије Универзума

каналисано: 27 јунa 16-те године ере Водолије - КПЗ „Падинска Скела”/Србија
Bazorilo
09. jul 2016. u 17.36
Sotoni ili Djavolu koji je Antihrist,najviše od svega smeta Biblija.
Zato će preko svojih slugu učiniti´sve da svoje podanike zadrzi u
tami,ne dajuci im priliku da istinski upoznaju Svetu Bozju reč -Bibliju.
On će im dati,novca,uspeha u karijeri,svakojaka zemaljska uzivanja,
slavu i cast,ali vremena za proucavanje Biblije nikako.
Zato je svaki covek duzan da prepozna vreme svoga zivotnog trenutka,kada
ga Bog poziva ´k sebi i svojoj svetoj Reci.U početku djavo od ljudi
trazi samo malo,da smanje proucavanje Svetog Pisma,a onda da sve vise
vremena posvecuju njegovim programima.Dok na kraju,dodje i ultimatum.
Po njemu,oni moraju da pocnu da hule na Svetog Duha koji je posredovao
između Boga i ljudi prilikom pisanja Biblije.
„Ali vi braco niste u tami da vas dan velikog iskusenja,zatekne nespremne”.
Jocko4
(observer)
09. jul 2016. u 23.31
>'КПЗ „Падинска Скела”/Србија'
- - -

Овде мора да је нека грешка. Пре ће бити да је „Др Лаза Лазаревић”, или можда Ковин.
Persival
(Ma, nista...)
10. jul 2016. u 01.34
(Bazorilo)
Све религије света стално причају о љубави, о Богу који је Љубав... бла,бла,бла, док у пракси религије - односно цркве-секте којих има поприличан број, шире нетолеранцију, расизам, мржњу, заглупљују народ и одвраћају га од библиотека и образовања, започињу свађе, ратове и геноциде, жене сматрају нижим бићима сходно чему их и третирају, све који не припадају њиховој секти или који се баве духовношћу проглашавају јеретицима или секташима... и ову листу зла и злочина могли бисмо до сутра да исписујемо...

За све побројано у извесној мери одговорна је ниско развијена свест попова/монаха/џихадиста који „спроводе” план и којима некултурно, нетолерантно понашање прожето мржом и злом представља стабилно стање свести, односно чини њихову свакодневницу. Међутим, не можемо се отети утиску да иза свега не постоји нешто дубље, нека сила - могли бисмо рећи и план, по коме они упорно, вековима попут мрава вредно раде како би људску врсту спустили или боље речено, вратили на полживотињски ниво. У остварењу тог циља - у циљу демонизованости* људске врсте, велику помоћ пружа им Крвавица.
...

(Jocko4)
Због форумских коментара о религијским темама - понекад и коментара-критике режимлија и њихових америчко-европских пријатеља, већ 13-ти пут нас шаљу у Падинску Скелу на затворско преваспитавање.

Што се вашег коментара тиче, он у сваком случају одсликава стање свести не читаве Србије, него стање свести оних које су америчко-европски католици поставили да у њихво име злостављају, пљачкају и урушавају ово што је остало од некад поносне и Слободне Србије.

Persival
(Ma, nista...)
10. jul 2016. u 02.03
Појашњење појма „демонизованост”:

*
„...Дакле израз ”демонизованост„ односи се на процес током кога аура неке особе бива испуњена већим бројем Енергија Зла које се просторно смештају у аури те особе. Њихово присуство ремети енергетске процесе који се у аури одвијају спонтано, али је највећа штета што Енергије Зла делују на свест особе у чијој се аури налазе. На тај начин оне крше њену Слободну Вољу присиљавајући је да дела у складу са намерама енергија Зла - односно Демона који их је створио. То деловање за циљ увек има изазивање неке несреће што је могуће већег опсега дејства, како би на тај начин вашу врсту зауставили у духовном развоју.

Ето, ово је била мало подужа дефиницја израза ”демонизованост„, али је то било неопходо како би његово објашњење било комплетно...”.
Bazorilo
13. jul 2016. u 16.43
Persival,sve si u pravu osim ono za Bibliju.Ali ako mislis na satanisticku
bibliju,onda si i u tome u pravu.
Persival
(Ma, nista...)
14. jul 2016. u 07.31
У каналисању се не говори о „сатанистичкој библији” Ла Веја, него је јасно наглашено да су у питању „свето писмо” и „стари завет” или израз који католици чешће користе: „библија”.

Друга каналисања која говоре о правој природи и сврси „религија” много детаљније појашњавају читаву причу, а нека од њих поставили смо на овом форуму: http://www.serbiancafe.com/lat/diskusije/mesg/123/16534051/religije-i-demoni.html?9
Bazorilo
14. jul 2016. u 11.28
To sto svetske crkve tumace Bibliju po nekim svojim cudnim arsinima,
govori samo protiv njih samih,a ne može da ukalja Bozji autoritet.
Persival
(Ma, nista...)
15. jul 2016. u 05.07
Суштина духовне енергије-свести која је створила све што постоји - видљиво и невидљиво, односно енергетско, а коју ми називамо Универзумом, јесу Љубав и Доброта.

Чињенице нам пак говоре да религије отворено, прикривено или тајно шире нетолеранцију, мржњу, расизам, мизогинију, заглупљују вернике и одвраћају их од образовања, завађају народе и започињу ратове са циљем да што више људи погине, да што више људи пати и да на тај начин квалитет живота читавих народа спусте на један полу-животињски ниво.

Да ли Љубави и Доброте са почетка ове реплике има у католичанству, православљу, исламу, јудаизму, хиндуизму... и другим црномагијско-демонским сектама, свако ће закључити у зависности од досегнутог степена развоја свести.
Bazorilo
17. jul 2016. u 18.59
Sve to što si naveo je nastalo u 4 odnosno 7 veku posle Hrista.A u
početku nije bilo tako.Za prvu zajednicu Hristovih sledbenika,stoji ovo;
a sve im bese zajednicko.Oni nisu propagirali neprijateljstvo među
ljudima već ljubav i dobrotu.Za te svete principe mnogo Hristovih sledbenika je
dalo svoj zivot.A i oni sto su pretekli trpeli su progonstvo
i svakojake muke,da bi covecanstvu bili na blagoslov a ne na teret.
Persival
(Ma, nista...)
02. avgust 2016. u 06.19
То је тачно, међутим Љубав и Доброту нису пропагирали верници, јер свест верника није довољно развијена да би Љубав и Доброта постали стабилно стање њихове свести. С обзиром да је вера емоција, она је веома нестална и веома лако - довољан је тек неки мали повод, склизне у нетолернацију, мржњу, агресију... и слично. То је уједно и главни проблем човечанства - несхватање да религијски ниво није ниво духовности, него је то у питању ниво емоција - углавном негативних, усмерених на истребљење духовника, „неверника” или верника супарничке религије.

Изнад религијско-емоционалног нивоа налази се разумно-мисаони, чије су главне карактеристике размишљање, логика, процена, закључивање и доношење одлука на основу чињеница и доказа... што се остварује образовањем, бављењем науком и креативношћу у ширем смислу те речи...

Када и ту досегнете висок ниво развоја, тада ћете трагати за начином који ће вам помоћи да направите „пробој” на пољу духовности, односно да осетите „нешто”, што би било битно другачије од знања које сте стекли на мисаоном нивоу. Тада ћете спонтано или кроз неки тип медитације успети да обновите везу са вашом Душом, након чега ће она постати ваш духовни учитељ. Тада ће ваш живот - погледи на свет, поступци, услови живота, каријера..., почети да се мењају на један спонтан, пријатан и постепен начин, док се не ускладе са Сврхом Живота ваше садашње инкарнације.

Tehnicar
(Tehnicar)
04. avgust 2016. u 08.48
Da se i ja ukljucim u ovu interesantan dijalog . . .
Religije, ovakve kakve su danas, su većinom zloupotrebljene i koristene u politicke svrhe od onih koji su na vlasti. Inače, nije to samo slučaj sa religijama, danas je sve zloupotrebljeno u korist ekonomskih i osvajackih ciljeva mocnih multikorporacija i njenih vlasnika, ali i sprečavanja duhovnog razvoja i proširivanja svijesti naroda. Zar nije tako i sa naukom? Najnapredniji naucni pronalasci(koji često i ne vide svijetlo dana) se uglavnom tajno koriste u vojne svrhe za jacanje vojne moći, a mali kontrolisani dio se objavi i patentira, samo ako je u sluzbi nsp-ka i njegovih ciljeva. Farmaceutska industrija npr. nije vise u sluzbi pronalaska učinkovitog lijeka i ocuvanja zdravlja, već je stvaranje profita primarni cilj, a to posredno znaci bolesna populacija je odličan izvor zarade?
Ipak, religija je kroz istoriju bila nosioc razvoja svijesti i kulture. I religija u prevodu znaci nauka i spoznaja? Kada neki religijski pokret postane masovan i ekonoski mocan, tada se obavezno vodeci klerk korumpira (od strane svijetskih mocnika) bez znanja naivne mase pripadnika te grupe. To otvara prostor za kontrolu svijesti u zeljenom pravcu i religijsko zatupljivanje ( a ne kriticka misao)koja postaje opijum za mase.
Demokratija, sociolosko kulturni pojam, koliko je samo lijep teoretski pojam, a prakticno sluzi kao izgovor za masovno ekonomsko porobljavanje i zaglupljivanje zombiranog covjecanstva. Osjecaj dobrote, pravde i zelje za dobrim djelima, ispoljaanje ljubavi je u nasoj civilizaciji namjerno sputavan i izmanipulisan. Duhovni mir i Spasenje je radije individualan cin u ovom smutnim vremenima. Čitava civilizacija je vodjena zlim poredkom (sotonom) zvali mi to tako ili drugacije.
Bazorilo
04. avgust 2016. u 17.33
I ako se slazem sa vama u vecini vaseg izlaganja,ipak ću naglasiti
da prava Vera(o kojoj sam gore nešto rekao)nema veze sa verom koja
se oslanja iskljucivo na osecanja.Ljudi istinske vere su ne samo
stabilni u svom verskom zivotu,već su i veoma tolerantni i
prijateljski raspoloženi prema neistomiljsnicima.Zato su takvi često
na udaru kritike i vernika drugacije oreijentacije a i ateista.I jedni
i drugi u njima vide svoje oponente,bas zato što svojim protivnicima
izbijaju svaki argumenat iz ruku.
Persival
(Ma, nista...)
05. avgust 2016. u 03.12
Све што нам се дешава - мислимо на читаво човечанство, можемо посматрати из неколико углова и са више нивоа разумевања. Оно што притом на први поглед упада у очи, јесте да се догађања која се одигравају широм света, одигравају по тачно утврђеном плану - са тек понеком изнуђеном импровизацијом, што води ка закључку да су осмишљена деценијама пре него што су се десила. Стога, очигледно је да их је осмислила и спровела у дело нека добро организована група људи. Информације до којих смо дошли - пре свега каналисањима, а делом и логички, упућују на то да су у питању религије.

Религијски разлози нису једини разлози који воде ратовима и поделама, има ту и национализма, економско-пљачкашких, геостратешких, историјско-територијалних..., разлога које не требамо занемарити, али који (како нам се чини) нису преовладајући у читавој овој причи.

Наравно да овим што смо рекли не оспоравамо чињеницу да међу верницима има добрих људи, људи којима Љубав и Доброта представљају начин опхођења са другима. Но, дешавања у свету сурово су реална и отрежњујућа, те нас просто приморавају да уочимо да су главни узрок нетолеранције, мржње, агресивности, ратова/геноцида... међу народима света, религије.
Bazorilo
05. avgust 2016. u 10.00
U mnogomome se slazem sa tobom,ali mišljenja sam da ipak,istine radi
treba strucno razdvojiti religije po extremizmu.Nisu sve iste po tom
pitanju.Možda su nekada pojedine bile izjednacene u tome,ali
danas ima ocite razlike.Proterivanje stanovnistva po verskoj osnovi,
nasilno pokrstavanje i mnoge druge neprijateljske aktivnosti,nisu
svojstvene svima na isti način,bar ne u praksi.
Persival
(Ma, nista...)
07. avgust 2016. u 03.19
Једном приликом велика поплава однела је мост на једној реци, што су коментарисалe жаба и шкорпија:

Шкорпија: „Ето, сад немогу прећи на другу страну обале, штета...”

Жаба: „Ми бисмо вас превезлe на леђима, али се плашимо да ћете нас убости вашом смртоносном жаоком” - рече joj она.

Шкорпија: „Нећемо то урадити, јер бих се у том случају и ми удавили”?! - одговори шкорпија.

Жаба: „Тачно, хајде попни се на наша леђа и заједно ћемо прећи реку” - рече joj.

Негде на пола реке жаба осети јак, смртоносан убод шкорпијине жаоке и тонући, упита је: „Зашто си то урадила, сада ћеш се и ти удавити...”.

„Знамо” - одговори шкорпија, „али то је једноставно било јаче од нас...”.

Да се вратимо на религије... свакако да се разликују, али само у стратегији спровођења екстремизма - муслимани то раде отворено и брутално, католици скривено и лукаво, међутим, последице су идентичне - милиони присилних конвертита, побијених или протерaних. У име бога, једног јединог...њиховог...

 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.