Diskusije : Republika Srpska

 Komentar
Priprema knjige na srpskom..
Nick
(.)
19. mart 2012. u 07.47
Potreban kontskt za objavljivanje knjige u SRB za ovo: http://advanturesusa.blogspot.com/p/httptinyurl.html

Unapred hvala!
C_A_B_O
22. mart 2012. u 12.04
Kol'ko placas? prvo pitanje.

Kakvu varijantu srpskog želiš?

Prije 1948, prije 1968?

Danas u srbijici SLABO „pricaju” srpski...U Repiblici Srpskoj su pod udarom islamsko-ustaškog'lošeg 'rvackog. uz malo uticaja regiona.

Želiš li pamflet ili djelo?

Previse si ostavio nepoznanica a komuniciranjem sa balijama koji ni oNDA nisu govorili cist i pravlilan srpski puuuuuno si stvari stavio pod sumnju.

Nadam se da se nisi UvrEEEdiJJJO!

S vjerom!

Nick
(.)
22. mart 2012. u 20.53
>Kol'ko placas? prvo pitanje.

Ništa!

>Kakvu varijantu srpskog želiš?

Bolji od mog!

>Prije 1948, prije 1968?
?!


>Danas u srbijici SLABO „pricaju” srpski...U Repiblici Srpskoj su pod udarom islamsko-ustaškog'lošeg 'rvackog. uz malo uticaja regiona.

Neupoznat sam, jer sa 'preko bare' skoro pola veka.

>Želiš li pamflet ili djelo?
To je do 'izdavacke kuce' ne do mene.

>Previse si ostavio nepoznanica a komuniciranjem sa balijama koji ni oNDA nisu govorili cist i pravlilan srpski puuuuuno si stvari stavio pod sumnju.

Procitaj „NAPOMENA” na mom blogu, biće ti jasnije.

>Nadam se da se nisi UvrEEEdiJJJO!
NISAM!

S vjerom!
Take care!
C_A_B_O
23. mart 2012. u 13.55
Vidim da se nismo razumjeli...OVDE nema lingviste ni lektora...godinama pricam, jer se srpski deformisao pod politickim a ne lingvistickim „razvojem” da ne poninjem strasne uticaje ustašluka i balluka u ubijanju srpskog jezika, tako da danas zarad medija i Srbi na relativno slobodnim teritorijama GUBE srpski jezik.

O srpskom jeziku „kruga dvojke” ne mislim polemisati jer se ISTO desava kao za vladavine diktature 44-90...izmišljeni iskvareni pojmovi neprilagodjeni duhu Srba i jezika srpskog uz OčAJAN uticaj provincijalizama i nekog izmislejnog „starobeogradskog” ili novostvorenog soroskosljackog tijaniceve „bastilje”

Daj Boze da izdas šta si naumio i da bude ba srpskom kakav treba .

Sa srećom , videeh da te ono S vjerom uznemirilo.
Nick
(.)
23. mart 2012. u 14.14
„Sa srećom , videeh da te ono S vjerom uznemirilo.”

Nije me, prijatelju, uznemirilo već sa odpozdravio po ovdasnjem obicaju!

Srećno i tebi bilo!
C_A_B_O
25. mart 2012. u 17.39
Ziv bio a mislis da lijeva kolona ne odbija posjetioce?

Ukoliko „pratis” ko ti dolazi..redi to za seba..ljudi na forumima uglavnom to ne vole ,jer majmune sami ociste a cijene privatnost.

I sretan rad
Simba
31. mart 2012. u 16.47
http://srbija.aladin.info/mediji-i-marketing/izdavanje-knjiga/
Santa,evo pogledaj ovdje ako nadjes nešto sto ti eventualno može pomoći
Nick
(.)
01. april 2012. u 14.32
Hvala!
Simba
02. april 2012. u 14.57
santa,idi na taj Aladin,evo bas sam gledala malo vise i kad udjes tamo piše gore u rubrici „Upit za sve firme” i klikaj i nadji sto te interesuje,nadam se da ćeš vise doći do neke informacije za knjigu i da nešto napravis,sa srećom!
shareware
17. april 2012. u 04.16
Јели вас икад заболило као човека што сте се одрекли свега зарад Туђе Америке?

any4pistols
19. april 2012. u 09.21
Koje glupo i tupavo pitanje postaviti covjeku koji je otisao prije 50 godina,nemam komentar!
shareware
20. april 2012. u 03.01
Видим написао је књигу на ту тему па се још хвали својим американизмом и асимилацијом.

Људи данас продају нацију и идентитет за вечеру, јадни су ми сви такви, а видим и ти ћеш бити један од њих.
any4pistols
21. april 2012. u 12.30
Pa vala ako ima ista gore od nas Srba Bog me ubio! Knjigu će makar neko procitati za razliku od nas gdje smo procitani sa dnu kace.
Nesloga,zavist,pravljenje razlike između Srba iz Srbije i preko Drine(to mislim na srbijance koji nas ocima ne mogu vidjeti) pa onda tako dalje...i bas o tome bi se mogla knjiga napisati.
Da te pitam...a daj ti meni reci za jezik,kakav je to jezik kad ga Srbin prica pola ekavicu sa ijekavicom??? jel on zaboravio gdje je rođen?
Šta ste se okomili vise na covjeka,još super i piše i koliko je godina tamo,hajde ima većih problema između samih nas a da se neko nadje da omalovazava nečiji rad,bljak i sramota!!!
Ko će koga,već svoj svoga,blam!
shareware
22. april 2012. u 02.33
Мислим да ту грешку правиш. да потенцираш ту мржњу. Прави Србин или Српкиња, ма гдје год живјели, не мрзе друге Србе, него воле своје сународнике. Да би био Србин, мораш бити човјек прије свега. Цапицсцо? ;)
any4pistols
22. april 2012. u 02.59
Izvini ali ti grijesis jer ne želiš da procitas sa razumjevanjem šta sam napisala,da nije možda isitna? Ne znam gdje se ti nalazis i živis ali dosta mi je vise i laznjaka sa strane nas. Naravno da ima jako dobrog i postenog svijeta ali eto dokaz je i ovo sto covjek se obratio na svim diskusijama za pomoć a dobiva takve odgovore i komentare da mogu samo da povratim. Nemoj ti meni o srpstvu jer sam isto kao i ti ali sam za razliku od drugih puuuuuno postenija tj.objektivnija. Moj narod sa druge strane Drine zna se kako je napacen i šta je sve bilo. Ako si srbijanci mogu dati za pravo neke stvari a sto nebi ja? Uostalom zavrsiti ću sa ovim jer to nije tema i nemoj me optuzivati za budalastinu kako ja sirim mrznju,boze me sacuvaj šta sve neću procitati?! E da ovo može moj pokojni otac samo da procita,ovaj komentar! laka mu zemlja!
any4pistols
22. april 2012. u 03.09
...„da nije možda isitna”...?

greška...da nije možda laz? to što sam napisala
shareware
22. april 2012. u 21.10
Таквим ставовима само раздиреш српско национално биће. Понавњам, србин (или српскиња је србин), и он воли свој народ, сви други су љигавци. Не можеш бити србин, а волити само дио народа, а други дио мрзити. Ја не раздвајам Теслу, Светог Саву, или Цвијића, ма гдје год били рођени, живјели и умрли. То је обична глупост.
shareware
22. april 2012. u 21.15
Што се тиче дотичног господина, прочитао сам његово цијело прво поглавље које је доступно на вебу, и згадило ми се колико пљује по Југи, а уздиже Америку, и још хоће да тај њихов проамерички булшит продаје српској сиротињи која је протјеривана од америке из крајине, и бомбардована по Српској и Србији. Њему свака част, и желим му свако добро њему и његовој породици, али даље од Срба и Србије, не требају нам такви НАТО љубитељи.
shareware
22. april 2012. u 21.22
Нисам рекао да ти шириш мржњу, иди горе па поново прочитај шта сам написао. Само сам алудирао да ако постоје неки људи у Бг или Србији уопште који се исмијавају Србима, избјеглицама, итд, онда то за мене нису Срби него шака јада, љигаваца... Али понавњам, не треба се дијели по Дрини, дрина је ријека која протиче централном Србијом, само сачекај да Америка оде тамо гдје је кренула, па ћемо видјети...
any4pistols
23. april 2012. u 02.16
Sve si u pravu i odajem priznanje,iskreno jer i ja tako razmišljam kao ti, ali vjeruj mi da sam ogorcena na nas Srbe ali moram naglasiti iz Srbije jer ako pratis diskusije to je strasno šta s desava i šta se piše. Idi na diskusije emigracija ponekad,čitaj dobro šta se piše,to je da povratis.Jadan onaj ko je izbjeglica bilo gdje a najgore je kad te tvoj omalovazava i zahebava pa mi onda nebi bilo ni krivo da mi ovaj ovdje nešto kaže gdje i živim u inostranstvu. Jadne su izbjeglice u Srbiji i to je zalosno sto moram da napisem ali ako nisi sam to prosao i dozivio i čuo rijeci na svoje usi onda te razumijem da neshvacas misao moga pisanja. To mi Srbi sa druge strane Drine i Save gledamo drugacije i kažemo mi smo svi Srbi,jesmo mi Srbi i za druge, ali brate sto nas nevole u Srbiji to ti je istina. Ljubomorni su na tvoju muku i izbjeglistvo i šta vise reci?
Ostani ti meni dobro, a možemo i nastaviti temu kada se vratim jer bas danas idem za Srbiju obici izbjeglicke grobove i u posjetu nekima. Nemoj se ljutiti i reagirati jer to je samo moje mišljenje i stav sto naravno nemoras i ti da usvojis. Kroz sve moras proćida bi znao ko smo i šta smo. A u ovoj zemlji??? svi su slozni osim nas a Srpstvo se negradi kroz glubove u koje neidem i kroz ispijanje sljive od ranog jutra već drugacije. Ma imala bi knjigu i ja da pišem,svako ti dobro pa do drugi puta:)
shareware
23. april 2012. u 03.41
Поздрав и теби и свако добро!!
any4pistols
23. april 2012. u 04.42
Hvala ti, pa se čujemo dok se ja vratim,navratit ću ja ovdje:) caos i sve naj bolje!
Nick
(.)
17. maj 2012. u 02.10
shareware
22. april 2012. u 21.15Што се тиче дотичног господина, прочитао сам његово цијело прво поглавље које је доступно на вебу, и згадило ми се колико пљује по Југи, а уздиже Америку, и још хоће да тај њихов проамерички булшит продаје српској сиротињи која је протјеривана од америке из крајине, и бомбардована по Српској и Србији. Њему свака част, и желим му свако добро њему и његовој породици, али даље од Срба и Србије, не требају нам такви НАТО љубитељи.„
--------

Postovani Zemljace,

Pre svega, hvala na upucenim dobrim zeljama, a što se tiče ostalih komentara u vezi postavljene teme i tvog vidjenja o meni kao sunarodniku, postujem tvoje mišljenje na koje imaš pravo kao i svaki jedan od nas ma koliko to bilo (sa lične tacke gledista), objektivno ili - ne.

Navedena knjiga, koja je u zavrsnoj pripremi eBook izdanju, je jednostavna prica mog zivotog puta i dogadjaja) u zadnjih 48 godina bez iole velicanja ili omalovazavanja bilo šta ili koga, ponajmanje narod od kojeg sam i sam potekao.

Koliko me secanje još sluzi, postoje mudre reci u nasem narodu gde se kaže;

”Zalosno je to kad imate da ispričate nešto iz licnog zivota, a nemate kome. A još je zalosnije kad imate kome, a nemate šta!„

Što se tiče ”kome„, zahvaljujuci vremenu u kojem živimo danas, preko elektronskog citaca svakom sunarodniku sirom neta koga interesuju price poput moje je potencionalni citac, a što se tiče ”šta„, hvala je dragom Bogu, nakupilo se puno sto šta vredno 'ispricati' za ovih skoro pola veka u imigraciji.:)

Happy reading..., sto bi se to reklo u ovom mom komsiluku!”
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.