Diskusije : Zdravlje

 Komentar
Kapilari na nogama - problem
Dobrila
19. mart 2018. u 11.01
Jel neka od vas imala probleme sa popucalim kapilarima u toku trudnoće i posle porodjaja? Problemi sa kapilarima ne prestaju poceli su da mi pucaju na butinama,kao kapilarna mreza se stvorilo uzas,i na guzi takođe.Ne znam šta da radim.
ima li neka savet za mene.Što se tiče vena imam i njih ali su mi ovi kapilari grozni.
živim u Austriji ali tamo dermatolozi ne mogu da mi rese problem s tim dasam već sam novca dosta bacila na kreme.
OPIS-50
(OPISIVAC)
28. mart 2018. u 10.23
Vitamin C. Protiv kapilarnog pucanja, možete korstiti vitamin c. Najjednostavniji metod jeste da isečete limun i dirketno utrljavate limunov sok u predeo koji je zahvaćen pucanjem. Vitaminc c i kiselina utiču na izbeljivanje crvenih ožiljaka nastalih usled pucanja. Što više puta utrljate limun to će rezultat biti brži i vidljiviji. Limunov sok čisti kožu i blagotvorno utiče na ph kože.



Jabukovo sirće. Poput limuna, jabukovo sirće blagotovorno može uticati na problem sa ispucalim venama. Najpraktičniji način upotrebe jeste praviti obloge od jabukovog sirćeta i nanositi na kritične delove na telu. Princip ponoviti nekoliko puta dnevno od po 2-3 minuta. Terapija sirćetom donosi dobre rezultate nakon nekoliko dana. Ova terapija je najpraktičnija i najjeftinji prinicp lečenja kapilara na nogama kod kuće.



Obloge od kupusa. Zvuči neverovatno ali kupusov list vam može pomoći. Stoga ukoliko se odlučite za ovaj vid terapije, kupusov list najpre dobro isperite, nakon toga stavite na regiju koja je najviše zahvaćena. Obzirom da su noge uvek laka meta za kapilare, jednostavno stavite stavite list kupusa i ostavite da deluje. Blagotvornost kupusa ogleda se u bogatstvu vitamina c. Obzirom da je potpuno bezbedan, možete sa takvim oblogama spavati noću.



Divlji kesten ovo je možda najbolji način tretiranja kapilara,međutim za pravljenje ovog sirupa potrebno vam je vreme. Ono što Vam je potrebno za ovaj prirodni preparat jeste deset divljih kestena i pola litara domaće rakije. Kesten oljuštite i isečete na komade. Stavite u teglu i prelite sa pola litara rakije. Teglu dobro zatvorite i ostavite je na tri nedelje na tamnom mestu. Ovaj preparat nakon tri nedelje spreman je za upotrebu. Samo nanesite na mesto koje je zahvaćeno modrim i paukolikom mrljama od venskih pucanja. Vrlo brzo videćete pozitivne relutate.



Lekoviti melem od kamilice i nevena , poznato je da melem od nevena blagotvorno utiče na modrice i ogrebotine na telu. Možete sami napraviti višenamenski melem od nevena koji će vam služiti i za druge upotrebe. Od sastojaka potrebni su vam dve kafene šolje latica nevena, jedna šolja maslinovog ulja, ¼ šolje pčelinjeg voska. Priprema: u lonac sipajte latice nevena i prelite ih uljem, na blagoj vatri mešajte smesu. Sadržaj na tihoj vatri mešajte dva sata. Nakon dva sata latice prcedite iz ulja. Nakon toga ulje sjedinite sa otopljenim pčelinjim voskom i promešajte. U ovu smesu možete dodati različite ekstrakte mirisa. Melem ostavite da se ohladi, nakon toga je spreman za upotrebu.

Folker
05. april 2018. u 08.00
Heh,nije tema za muske a što se ne obratis kod Dragicja ? Kod njega dolaze iz inostranstva bas tako za te probleme.Naše žene dolaze iz Austrije i Nemacke radi toga.Moja svaja iz Linca je zakazivala nešto kod njega a ta bi sve dala zalepotu.Kad je naletela na sajt mislila je da je nemacki doktor a ono nas covek jer piše na nemackom austrijskom.

www.dr.dragic.rs/rs/about/media
Masha
11. maj 2018. u 16.05
nasla sam tu celu emisiju o uklanjanju kapilara na nacionalnoj televiziji Srbije https://www.youtube.com/watch?v=cCvlYN6i4qs negde je pri kraju nego to je tema za nas žene bas aktuelna zašto je nisu postavili prvu cudi me ?? a za doktora Petra sam čula od jedne dobre prijateljice iz Makedonije eto bas neobično
Dobrila
28. mart 2019. u 16.55
Hvala bas na puno saveta. Nasla sam text u Blic Ženi https://žena.blic.rs/zdravlje/hirurg-koji-je-uradio-najveci-broj-laserskih-operacija-na-svetu-otkriva-evo-zašto-je/b0h 4n3b
Dobrila
28. mart 2019. u 16.59
Ovo sam nasla na Ana forumu https://bit.ly/2JGq8A9
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Unicorn Gifts?
.