Diskusije : Zdravlje

 Komentar
Kako uspesno izleciti 'kurje oko'?
Pasadena
18. april 2009. u 01.53
Pozdrav svima na zdravlju!
Zamolila bih ako može lekar (ili neko drugi ko zna vise o ovom problemu), da mi kaže - kako uspesno i efikasno izleciti zulj ('kurje oko'), koji se nalazi na najmanjem prstu noge (sa bocne strane, naravno). Nekoliko meseci lecim ga (Soluver sam koristila), medutim efekti su prilično losi, nikako da ga iz korena (skroz) izlecim. Bolno je i prilično neprijatno, posebno kada se treba obuci odredena obuca.
Šta najbolje koristiti da bih ga skroz izlecila? U Kanadi sam.
Hvala puno! ;)
gica1
18. april 2009. u 03.51
Ja sam koristila specijalne flastere za kurje oko, mogu se kupiti u apoteci i par puta su mi pomogli, samo posle nekoliko dana nosenja.
cnct56
(progr.)
18. april 2009. u 07.06
koliko ja znam kurije oko NE BOLI!

imao sam ga vise puta i nikakav bol nisam osetio a često od drugih čujem da eto pa boli, možda istovremeno se potrefio i zulj na istom mestu pa eto boli.
iz iskustva znam da je teze skinuti napast ali ide. kod mog sina sam ga skidao oko 5 godina raznim metodama kapi(5 bocica) traka, sprej, i nikako da nestane sve dok jednom nismo kupili ponovo iste kapi namazali tri puta i nismo mogli poverovati da je nestao i to bez secenja koze.

kapi se zovu Clabin u maloj crnoj bocici iste one koje smo i prvi put koristili i stoga smo izvukli zakljucak da ako su stare i dugo stoje po farmacijama nemaju efekta, znaci ako od dva tri mazanja nemaju efekta trazi druge u nekoj drugoj farmaciji.

sa srećom,

poz
shkomi
(Lopov)
18. april 2009. u 10.34
Mene je kurje oko bolelo oci su mi ispadale.

U dzordza vasingtona terapija tecnim azotom me je spasla bede
bato-irska
(bravar)
21. april 2009. u 13.36
Ja sam prije 10 dana svojoj cerki uklonila kurije oko sa listom cuvarkuce.Presecete list kroz sredinu i stavite na kurije oko onu stranu u kojoj se nalazi sok,zalepite sa flasterom i tako ponavljati svaki dan.Meni je trebalo 8 dana da ga uklonim.Probajte ne moze da skodi.Pozdrav
Pasadena
22. april 2009. u 02.15
Za G-dina sto je predlozio Clabin kapi: pokusavala sam naći na Internetu , nisam pronasla takve kapi. Ja sam u Kanadi. Da li se mogu u Kanadi nabaviti ove kapi??
Hvala.))
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.