Diskusije : Velika Britanija

 Komentar
2 dana u Londonu
princcipesa
22. januar 2012. u 22.43
Pozdrav,

putujemo iz Kanade za Beograd, i u prolazu smo 2 dana u Londonu. Imamo sina od 5 god pa nas interesuje par stvari:

1. ima li nekih atrakcija za decu u Londonu? (Možda nešto kao Legoland, itd.)
2. da li da odsednemo sa detetom u nekoj od hotela u SOHO-u / Leicaster square-u ili da izaberemo hotel na nekoj drugoj lokaciji?

I ako imate nekih predloga kako da provedemo dva dana interesatna dana u Londonu, dajte nam predloge!

Hvala puno,

princcipesa
northweald
23. januar 2012. u 06.48
nema ti atrakcija za djecu u londonu. taj nivo razvoja još uvijek iz kanade nije stigo u london
northweald
23. januar 2012. u 06.50
i zaboravih, šta ćeš u soho, jedino ako nećeš koju kintu da zaradis.ili ako hoćeš još koje „dete”. u tranzitu si. uzmi hotel preko puta aerodroma.
DeltaOmega
(ChavTerminator)
23. januar 2012. u 10.19
serves you right;).
Otkud ćeš takva pitanja postavljati ovdje. Ovaj samoubjedjeni Gospar samo ceka takvo pitanje pa da pocne sa svojim odvratnostima.
Ako Plemic bude imao vremena on će ti odgovoriti, ovog ignorisi. I doktori su ga ignorisali,nazalost
northweald
23. januar 2012. u 10.51
koje glupo pitanje, ima li u LONDONU zabave za djecu i dje hotel da uzme...u soho. pa ako je u tranzitu onda se uzme hotel kod aerodroma. recimo ako slijece na heathrow uzme hotel kod gatwick-a. ako joj se ide u „grad” ima uvijek veza, a kad treba ponovo da putuje za dan dva, zar im nije bolje da im je onda hotel prekoputa aerodroma nego da se seca iz soho-a do aerodroma.
XMen
(Good Feeling!)
23. januar 2012. u 17.37
U Sohu samo ima prosjaka, gejeva i zbunjenih turista.
Lester skver pun balavaca iz Indije i Afrike i opet zbunjenih turista koi ka bez muve bez glave odaju okolo kao traže neke atrakcije...pogotovo po noći

A što se tiche Legolanda hehe ovo me nasmejalo, ima trgovina Toys4US, probaj tamo, ima dosta izbora.

Uglavnom, ovo nije spr***a na tvoj post ali pitanja su ti očajna.
Kao sto ljudi kažu gore, 2 dana si ovde, šta možeš videti za dva dana u ovolikom gradu, ostani pored aerodroma, posmatraj avione iz sobe i cekaj avion za BG

Gud Lak
Misk0
(IT)
24. januar 2012. u 10.15
Zavisi kada putujete.

Legoland je pored Windsor-a koji je blizu Heathrow-a, pretpostavljam da odatle letite, ali se otvara tek sredinom marta.

Što se tiče Londona i dece, Natural History Museum ne može da omane (http://www.nhm.ac.uk/) ili poseta akvarijumu (http://www.visitsealife.com/london/). Obavezno posetite prodavnicu igracaka Hamleys (http://www.hamleys.com/), interesantno je i za odrasle.
JV
(...)
24. januar 2012. u 19.42
Dete od 5 godina je taman za muzeje kojih London ima da ponudi na tone. Pošto pretpostavljam da voli dinosauruse, kao i svi klinci tog uzrasta, ja bih ga obavezno odvela u Natural History Museum u delu grada koji se zove South Kensington. Bukvalno odmah iza coska je i Science Museum koji je klincima jako zanimljiv jer je interaktivan. Možeš da dodirnes, da vidis po kom principu nešto funkcionise i sl.
Ulazak u muzeje je uglavnom free, a za njega je free i transport, kako autobusi tako i metro. Pazite se samo dzeparosa, ima ih k'o pleve.

U pozoristima ima divnih predstava, samo ne znam da on možda nije još mali za to. Shrek je navodno predivno uradjen, a i R. Dahl-ova Matilda.
Ako pozoriste nije opcija, onda možda bioskop. Uvek ima decijih filmova.

Što se hotela tiče, zaboravi Soho. Taj deo grada je dosta specifican, pogotovu nocu, i DEFINITIVNO nije za porodicu sa malim detetom. Nocu sve vise lici na Sodomu i Gomoru, pa ti vidi...:)
JV
(...)
24. januar 2012. u 20.03
Zaboravih da predlozim ZOO (kod Regent Park-a) kao i akvarijum na donjem linku

http://www.visitsealife.com/london/
northweald
25. januar 2012. u 06.36
možeš i u RAF muzej u hendonu. vazda ima puno djece...ulaz je free

http://www.rafmuseum.org.uk/london/
princcipesa
26. januar 2012. u 00.56
Misk0 i JV, hvala vam najlepse!

Stvarno ste nam puno pomogli odgovorima i sugestijama! U pravu ste, kao i vecina petogodisnjaka, nas sin obozava Lego, dinosauruse, pozorisne predstave, zivotinje itd. tako da su ideje odlične.

Još jednom, hvala puno na informacijama i puno pozdrava,

princcipesa
JV
(...)
26. januar 2012. u 08.50
Nema na cemu...:)

Ako voli pozoriste, onda je karte najbolje kupiti na Leicester Sq gde postoji Half Price Ticket Booth. Nisam sigurna da li mogu li da se biraju mesta ali su karte uglavnom one najskuplje ( ali drasticno snizene) a to podrazumeva i najbolja mesta.

Sad vidim na linku, da može da se kupuje i on-line, to ranije nije moglo

http://www.lsbo.co.uk/Musical.htm
dilber81
29. januar 2012. u 14.38
wow, ne mogu da verujem! žena lepo pitala za „pomoć” i ovi cobani je odma napali! seljacino aka xmen nauci da pišes engleski kad si već ovde a tebi JV svaka cast!
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.