Diskusije : Zapošljavanje

 Komentar
Cene
devojcurak
(student)
06. maj 2012. u 10.40
Kako se krecu cene cuvanja dece u inostranstvu. Na primer, za rado od 9h svim radnim danima i subotama. Koliko bi to „tamo preko” iznosilo?
Imported_from_SERBIA
(Hacker-Pschorr)
09. maj 2012. u 23.42
Pošto nisi specificna, mogu ti navesti primer, nas.
Obdaniste Kindercare learning center bez subota, jer iskreno ne znam da ijedno obdaniste radi subotom (verovatno mislis na cuvanje dece od strane osoba):)))
Za dete od 3 godine 220$ sedmicno. Dete od godinu dana 256$ sedmicno. Plus imaš 110$ registraciju svake godine. Deca imaju 3 obroka, vase su pelene, i obdaniste je do 5PM.
Nemoj da mislis da mi to placamo, već smo se raspitivali. I vecina u tim obdanistima su deca low-income roditelja pa to država placa.
U manje poznatim obdanistima, ( vlasnik preuredio deo kuce, podrum, spart, itd...) cene su nešto manje. Za dete od 3 godine je 600-700$ mesecno. Itd...
Uglavnom skup „biznis”. U manjim obdanistima, znaci nisu lanac obdanista, kad vlasnica ide na godisnji, po zakonu vi i dalje treba da platite za tu sedmicu il' mesec, a dete ne ide u obdaniste, tj. morate se snaci za taj period.:)

Demokratski.:)

Koliko kosta cuvanje deteta u vasoj kuci, ne znam. Sarenilo je, a zavisi koliko je kome do nečega stalo, i kakva je nagodba.
Opet kažem, skup „sport” za roditelje.

 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.