Diskusije : Ženski kutak

 Komentar
Održavanje doma
JV
(☆)
20. septembar 2018. u 09.38

Čitam danas u novinama savete žene koja je radila kao glava tima za održavanje Chatsworth House, koja je jedne od enleskih aristokratskih palata, i koja je, posle penzionisanja, o tome napisala knjigu.

Ona kaže, ukoliko vam se nešto zalepilo za glatku površinu i ostavlja mrlje dok peglate, isključite peglu i dok je još topla, pincetom uzmite tabletu paracetamola i predjite preko toga što se zalepilo i ostavlja mrlje na vešu, pa kada se pegla ohladi samo je prebrišite mekom krpom.

Ms Robinson kaže da ne zna ko je i kada ovo otkrio ali da provereno rešava problem...;)

Imate li vi neke savete proizašle iz izkustva...;)
JV
(☆)
20. septembar 2018. u 09.53
Chatsworth je inače gde su mladog Princa Williama poslali da stiče praksu i pomaže pri čišćenju da bi znao šta je sve time obuhvaćeno.
Ms Robinson kaže da ona nije bila deo njegove obuke a da jeste da bi mu sigurno dala da čisti kamine jer je to jedan od najzahtevnijih zadataka...;)

Eto i prinčevi moraju da prodju kroz zaduženja ove vrste, a kod nas ima mnogo dece koja teže nisu podigla ništa teže od kašike i za kojima trče majke i raspremaju, nose i prinose, čineći im medvedju uslugu.
snajka
(♡)
22. septembar 2018. u 00.20
Da li stvarno veruješ u taj Bullshit koji je reklama za princa da bi se približio plebsu (narodu koji plaća royal troškove)?
Ja ne.
JV
(☆)
22. septembar 2018. u 08.56
To je vrlo kompleksna stvar. Njegov posao kao princa i jeste da se približi narodu i tako osigura opstanak monarhije. Ko šta radi on obilazi razna mesta i zemlje gde Britanija ima svoje političko-ekonomske interese, podržava razne dobrotvorne organizacije i jednom rečiju, kao i njegova majka 'silazi' u narod.

Njegov uticaj na široke narodne mase je veliki, i mi koji nismo rasli u kraljevini, to ne možemo da razumemo.Činjenica da se ono što njegova žena obuče, odmah rasproda, samo pokazuje u kojoj meri se njihovi 'royal subjects„ ugledaju na njih. Takođe pokazuje i da su oni kao par uspeli da ostvare taj jako vaan dodir sa narodom koji je kraljica odavno izgubila a koji je i Lady Di imala.”
snajka
(♡)
24. septembar 2018. u 22.36
Da to je istina, da plebs imitira sve što royal family iznese na tržište u nadi da će se indetifikovati sa njima. Britanci su u tome prvi. U poslednje vreme je evidentno da Meghan Markle propagandom guraju u prve redove. To vodi Sophie, Countess of Wessex( snajka kraljice Elizabete), koja je glavna za propagandu u Royal Fam. Vrlo smišljeno. Da britance, konzervativne bivše robovlasnike pripreme za buduće dete Prince Harry & Meghan...koje ima 95% šanse da bude izgledom kao robovi njihovih pradedova.
JV
(☆)
25. septembar 2018. u 13.07
...koje ima 95% šanse da bude izgledom kao robovi njihovih pradedova.
~~~~~~~~~~~~

Ako mene pitaš to nije slučajno.
nnikiPoruka negativno ocenjena. Pokaži

nniki
(Nanotech)
26. septembar 2018. u 15.29
Snajka:
...koje ima 95% šanse da bude izgledom kao robovi njihovih pradedova.

a ima i poreko 50% sanse da lici na arijevce.

Inače snajka, veoma opsirno skolovanje i multi-discipline training je tradicionalno za royals u UK jer žele da ih pripreme kako bi postali i u svemu drugom elitni... to nikako nije BS, kako ga već ti smatras.

Mnogi commoners koji imaju novca se takođe bolje skoluju, usavrsavaju i treniraju da bi, sto je vise moguće, postali deo elite. I ovo je deo zivotnog usavrsavanja i teznji za perfekcijom koje mogu samo ljubomorni i vecina onih koji nisu sposbni ili mkoji nemaju svojih zivota da osporavaju, izigravaju ili smatraju da je to jedna od teorija zavera namenjena to fool pisssed off commoners.
snajka
(♡)
26. septembar 2018. u 16.45
Da JV, misim i ja da nije slučajno.
Vreme če pokazati.
JV
(☆)
26. septembar 2018. u 20.37
A šta misliš o ovome.
Čisto da se niko u kraljevini ne oseti left out...;)

Another historic royal wedding is set to take place this summer - the family's first same-sex nuptials.

https://www.independent.co.uk/life-style/royal-family-same-sex-wedding-gay-queen-cousin-lord-mountbatten-a840 5086.html
snajka
(♡)
26. septembar 2018. u 21.09
Mislim da je to o.k.
Pogledala sam u drugim novinama, sa sve slikama, obojice sa njihovim familijama. Svi ih, koliko vidim, podržavaju. Svaka im čast!
Ne ženama nego deci.
Jer kad pokušaš da odrasloj deci objasniš da tata nije više tata nego mama, šta dalje.
Ili veruju u njih ili moraju da glume jer je u pitanju velika lova koja će se naslediti.

++++++++++++++++
Da li Royal Family to podržava? Ne! I nikad neće.
Oni se koriste titulom.
Ali svaka titula je data i može biti oduzeta.
JV
(☆)
27. septembar 2018. u 16.30
U Britaniji ima jako mnogo takvih slučajeva i to je ok.
Šta meni bode oči je to što je Royal Family i to iskoristila da napravi sebi reklamu...;)
Ovde se i kaže never let a good crisis go to waste...;)

Ima i još jedna kategorija o kojoj se dosta govori u poslednje vreme. Ne znam samo da ne ispadne da su ili Harry ili Megan u njoj da bi se izbeglo ono što si gore već rekla...;)

https://www.bbc.co.uk/bbcthree/article/a0352458-299d-42e4-9fe4-1a7ed7926cb4?intc_type=singletheme&intc_loc ation=bbcthree&intc_campaign=bbcthree&intc_linkname=article_asexual_contentcard22
Jan_PopeskuPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Jan_Popesku
(apeironglista)
29. septembar 2018. u 19.53

...održavanje doma ...
miki-virtuelni
05. oktobar 2018. u 01.54
nniki je gay.
JV
(☆)
05. oktobar 2018. u 04.57
Da Popesku, doma slatkog doma
JV
(☆)
05. oktobar 2018. u 05.01
miki-virtuelni, to je divno. Ženski deo foruma može biti siguran da ne dolazi na Kutak da nas 'vata za virtuelne sise„ kako se poetično izrazio Pilot...:)”
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.