Diskusije : Ženski kutak

 Komentar
Stvarno, kakve su žene kao sefovi
Rastko28
23. maj 2018. u 02.25
CPHA
Међутим, жене су најгори шефови, 99%. Претјерано емотивне, без самоконтроле, хормонима исфрустриране, а жена коју нико не креше...е то је ужас на свим пољима.
--------------------------------------------------------------------

Da li je to tako???
obicno1
23. maj 2018. u 08.55
Ja bih to ovako formulisala: Žene su ženama najgori neprijatelji. Vidi se iz prilozenog.

Muskarci, čak i kada se ne podnose, brzo se solidarisu ako se osjecaju ugrozeno od strane žena. Žene naprotiv, pojacavaju netrpeljivost, gotovo nikada se ne solidarisu.

Ja sam imala i zenske i muske pretpostavljene, ali ih nikada nisam po tom vrednovala (musko/zensko) već po kompetenciji, socijanoj osnovi, fleksibilnosti, autoritetu itd.
Po kompetenciji: pola - pola, nema pobjednika, muskarci imaju samo često vise iskustva jer ga lakse steknu
Po socijalnoj osnovi: žene su sozijalnije, daleko socijalnije, često to ne pokazuju otvoreno, ali definitivno donose sozijalnije odluke
Po flaksibilnosti žene su malo fleksibilnije
Po autoritetu, definitivno predjnace muskarci
...
poet
23. maj 2018. u 11.53
Pa, evo ovako, ja nebih bila tako stroga u postotcima I rekla bih, bar njih 90% … :D
Sama sam bila jednom u poziciji I dobrovoljno sam se sklonila kad sam primjetila da
Ili će one mene pojesti ili ću ja njih pobiti : )))))

Ovo za kresanje je posebna tema i zasluzuje da se onoj odvojeno prodiskutuje .

Moje iskustvo sa ženama sefovima..Dozivjela sam jednu jedinu suvislu zensku osobu, koja je bila u stanju da vodi ekipu bez problema i tajna je samo u autoritetu. On je kljucan, a stice se samo i samo odličnim poznavanjem prirode posla. Žena kao sef, mislim da mora biti dva puta kompetentnija da bi zasluzila povjerenje ekipe i da bi bez problema vodila posao. Muskarac će lako da se okruzi grupom koja će da popunjava tamo gdje je on slabiji i to će svi prihvatiti, treba samo da ima sarma, dok žena mora da apsolutno vlada materijom jer u sarmiranju lako gubi…tj bude prevarena : )))

Mada, generalno, malo je dobrih sefova u obadva tabora…
skoljka
(student)
23. maj 2018. u 17.51
Poeto, zboris istinu. Moje je iskustvo slično. I isto tako mislim da nema puno dobrih sefova.
Meni zao žena šefica jer trud koji se tu ulaze je nevjerovatan, a muškarcima se sve tako lako oprašta, i nekometentnost i netalenat i neogranizovanost, i još štošta, ma muka da te uhvati.
Sefica je il bitch il cmizdrulja, nema treće:( i većinom mora biti debelo spremna da bude omrznuta da bi istrajala u toj ulozi. Ja lično ne volim da su mi žene sefovi, a skoro uvijek su mi :( jer je moja profesija zenska.
escada
(ɐpɐɔsǝ)
23. maj 2018. u 23.04
Ne verujem. Gde je to CPHA rekla? Daj link!
nniki
(Nanotech)
24. maj 2018. u 17.16
Generalno osmatrajuci, žene nisu bas najgori sefovi. Podosta zavisi kome one sefuju i kolika je njihova sposbnost i spobnost onih kojim one sefuje.
Kao sefice žene su još uvek većinom insecure jer nemaju tradiciju za to i često nisu bas sigurne kako da vode svoje sefovanje. vecina njih Nemaju ni ona tipicna osecanja za organizovanost, multidimenzionalne tasks i one tipicne intuicije i koje muskarcima ide sa lakocom.
Treba da se napomene, da je još uvek podosta žena koje su dobile polozaje sefova zbog kvote ili su im muskarci dodelili veću odgovornost kako bi ih manje platili nego muskarce istih i sličnih sposbnosti. To Lako zapaze muskarici ali i žene to nekako primecuju i njima nije bas to svejedno iako je eto taj „nijihov pol” sefica.
CPHA
(Чувари ћирилице)
08. jun 2018. u 15.17
Најгора комбинација је када жена шефује шенском колективу. Нема даље.
:-)
Када је жена изгубила своју исконску улогу, свијет је кренуо низбрдо.
skoljka
(student)
09. jun 2018. u 10.13
Uh iskonska uloga, kako je to komplikovano!
Ja ovdje trubim i trubim, Zašto je žena krenula u boj ako ne zato što je svedena na roba u toj svojoj iskonskoj ulozi? Iskonska uloga nije poštovana/uvažena u društvu, kad bi to moglo da se postigne mislim da bi dosta žena odlučilo da se vrati toj ulozi.
Zato mora ovo sto je sad, da bi možda eventualno se vratilo na to iskonsko, a možda i ne, ko zna.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.