Diskusije : Ženski kutak

 Komentar
Šta Mislite o Predbracnom Ugovru?
nniki
(Nanotech)
20. februar 2018. u 21.10
Verujem da svi znate šta je PU (Predbracni Ugovor) ili Prenuptial Agreement. U slučaju da neko ne zna, PU se zakljucuje između buducih supruznika pre zvanicnog stupanja u brak.

PU ugovorom se imovina svakog potencinalnog supruznika propisno zavede da bi ta evidencija mogla biti na snazi u slučaju razvoda braka. Tako se precisno zna ko je šta posedovao do početka braka i kolika je priblizna vrednost svega. Ovom ugovorm se uglavnom stiti imovina bogatijeg supruznika, većinom znatno bogatijeg, čija imovina takođe može i da se povacava sama po sebi (investicije, kamate u banci, royalty, akcije (stocks),vrednost nakita i plemenitih metala,Umetnicka dela, kolekcije, itd.). Ono sto supruznici steknu u svom braku, može da se podeli ali i ne mora u zavisnocti cija je krivica za razvod i koji su mu/joj bili motivi.

Kakvog ste mišljenja, da li su potrebni ovakvi ugovori? Ako jesu, u kojim slučajevima i zašto? Ako nisu, koji su argumenti za to?
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
21. februar 2018. u 03.57
Dotle doslo? Cestitam!!!!

Sudovi u Srbiji ne odlucuju o krivici. Ali strasno razvlace. Treba uvesti vremensko ogranicenje
kao u Italiji od 6 meseci za razvod.
CPHA
(Чувари ћирилице)
21. februar 2018. u 04.04
Па шта знам, код нас то није популарно у тој мјери као код имућнијих људи развијеног свијета.
Мислим да је фер потписати предбрачни уговор ако је као у горепоменутом случају.

Код нас је на неки начин регулисано законом да имовина коју ја купим, рецимо стан, не може припасти супругу иако је тај стан купљен за вријеме брака.

Може куповина стана бити на моје име и власништво 1/1, а да има два исхода.

Уколико сам приликом куповине нагласила да стан купујем сопственим средствима аутоматски муж нема право на ту некретнину у случају развода.

Без те клаузуле, у случају развода, стан подлијеже подјели.

JV
(☆)
21. februar 2018. u 07.02

Bez obzira što je predbračni ugovor jedna vrlo praktična stvar, odaje utisak da se strana koja ga predlaže sprema za razvod pre nego što je uopšte stupila u brak tako da mislim to treba prodiskutovati pre prosidbe.
poet
21. februar 2018. u 13.25
ali isto tako, JV, onaj koji je „uvrijedjen” prijedlogom da potpise takav ugovor može da odaje utisak da ulazi u vezu iz koristi.

eh...kad sam sretna, pa ne moram razmišljati I o tome... :D
JV
(☆)
21. februar 2018. u 14.54
Kao i za mnoge druge stvari u životu, timing is very important.
Power12345Poruka negativno ocenjena. Pokaži

Power12345
21. februar 2018. u 20.30
Ljudi
Toliko je drolja i tetoviran8h klošera koji ne poštuju ni samog sebe..
Kad se radi o lovi njima je svejedno..znam dosta 80 godišnjih gaćonja koji imaju stečen kapital koji je davno regulisan GMBH i sa njihovim naslednicima...Voze se luksuznim autima i pored njih sede mahom neka zmizdra...bleji crnka ili plavuša d7ge kose , minić , tašnica ...puzlica voli da liže , laže i navodno umiljava..

Čeka tetoviranog mišićav9g Boya da je u bulju cepa.

Ljudi ljutiti ste na komentaru..znan već one koje će da ga brišu ..
...treba razmisliti ko sve okružuje socijalne sredine i koliko je kapitala koji novcima nažalost i dosta toga kupuje
nniki
(Nanotech)
22. februar 2018. u 00.11
Verujem da je vecina vas nasla svog bracnog druga tamo gde ste odrasli ili u neposrednoj blizini. Poznanstvo je biolo dovoljno dobro a i drugovi i robina su takođe imali uticaja na vase finalne izbore. Zamilsljam da ste vecina vas bili kao i moja starija sestra, roditelji babe i dede, jedmom kad ste resili da se zaljubite onda ste imali veliko poverenje u buduceg supruznika. Znaci velika vecina vas nije ni pomišljala na PU. Takođe verujem da je velika vecina iz vasih genneracija još uvek u braku i skoro svi vi nameravate da ostanete u bracboj vasoj harmoniji zauvek. Kako to dražesno i sveto zvuci; mora da ste puni prijatih osecanja sa konfidencijom.

Ovde, daleko od svog zavicaja je drugacije. U brak se ulazi kao u partnership gde su jasno definane obostrane duznosti ili se podrazumevaji na neki fer i rezonski način. Međutim, mnogo bolji zivoti dovode i do sto većih zahteva a naročito za kupovine i nabavke nekretnina, automobila, garderobe, zenskih nakita, beauty kozmetike i ostalih potrebaa, odlaske na skupjle odmore, ucestale izlaske, restorani,itd.
Što se ovo vise izrazava t utoliko su vece sanse za bracne probleme a time i za razvode.
nniki
(Nanotech)
22. februar 2018. u 00.59
I kod nekih naših žena je sve vise zahteva da se unapred zna ko šta poseduje i da se od toga podje ka braku sa PU. Međutim, vecina smatra da je to nepotrebno i da se time izrazava nepoverenje, intimidacija i ponizenje prema buducoj supruzi, i da onda prava ljubav ne postoji. Sometimes love has no pride and it can be served with bitterness (ponekad ljubav nema ponosa a može biti ervirana i sa gorcinom) but still very passionate and sustainable.

 Sve je teze naći nasu devojku ili razvedenu ženu ili udovicu (yes, i na to sam spreman) koja ima podosta od onog veoma važnog sto bi nam bilo zajednicko. Ne gubim nadu ali u međuvremenu skaniram mnoge prospektivne dame i ubelezavam im najvaznije karakteristike i
bitne osobine u moju tabelu sa oko 20 parametara a za ovo je potrebno podosta slobodnog vremena. 
Unfortunately, free time became one of the luxuries i don't have readily available any more!
CPHA
(Чувари ћирилице)
22. februar 2018. u 01.23
Ники, ушла сам у брак ни рано ни касно.
Непуних 24, супруг мало старији од мене.
Мислим да тада нисмо знали ни чули шта је листа advantages vs disadvantages..
Нисмо имали ништа од материјалног, ни бицикл.
:-)
Што смо зрелији тада иде анализа, детаљи до у ситна цревца... Од имовинске карте, сигурности, подјеле посла, себичних навика од којих ни једно не одустаје до ултиматума.
Мишљења сам да се треба одлучити на везу или брак ма колико то трајало јер док је трајало тад је и ваљало. Ма и да траје годину, знаш да си био срећан ту годину..пет..небитно.
Кажу стари,
-нико није пробрао-
-Жена је као лубеница,
Не можеш пробрати,
Можеш само потрефити!-
:-)
escada
(ɐpɐɔsǝ)
22. februar 2018. u 17.35
U zemljama gde vlada rimsko pravo koje je regulisano striktnim zakonima, ne treba predbračni ugovor jer se zna da ono što se unosi u brak to i ostaje vlasniku posle raskida zajednice.

U anglosaksonskom (precedentnom) pravu koji se ne zasniva na zakonima nego na primerima iz prakse i odlukama sudija, Prenuptial Agreement je neophodan. Jer od odluke nekog, možda korupmiranog, sudije zavisi da li će neko da ostane bez svega što je zaradio i nasledio.
nnikiPoruka negativno ocenjena. Pokaži

nniki
(Nanotech)
22. februar 2018. u 23.20
„U zemljama gde vlada rimsko pravo koje je regulisano striktnim zakonima, ne treba predbračni ugovor jer se zna da ono što se unosi u brak to i ostaje vlasniku posle raskida zajednice.”

To Rimsko Pravo, ako ga igde i postoji u ekonomski razvijenim civilizovanijim državama, postaje limitirano ili čak i ireleventano ako supruznici, koji se razvode, nemaju napismeno zavedene, dokumentovane i legalno ovrena svoja respektivna posednistva pre zvanicnog stupanja u brak. U mnogim muslimanskim državama je Rimsko Pravo, ili slično tome još uvek na snazi.

Na zapadu su veoma retki slučajevi da sudije odlucuju po svome. Tako nestoo je uglavnno proslost ili iz filmova. Postoje i visi sudovi za zalbe ako se ima dovoljna dokumentacija protiv takvih odluka sudija, inače i advokati to dobro znaju.
U nekim slučajevima, kad se radi o ekstremno bogatim bracnim parovima, sudije žele da dramatizuju razvode uglavnom zbog publiciteta, a i medije su uvek sklone da potenciraju mnoge takve slučajeve iz iztih razloga. Naravno, advokati su oni koji se vise bogate sto su slučajevi komplikovaniji i što se vise oodugovlaci sa sudjenjima.
CPHA
(Чувари ћирилице)
23. februar 2018. u 01.40
Да ли ти оправдаваш потписивање БУ?
Потребно или не?
obicno1
23. februar 2018. u 04.05
nniki, zi ne samo da davis do ludila već i siris takve neistine (dezinformacije) na svakoj temi.

Rimsko pravo NIJE NIGDJE na snazi, već su prava u mnogim evropskim državama zasnovana na rimskom pravu, tkzv. „kontinentalno pravo” za razliku od tkzv. angloamerikanskog „Common Law ” pravo gdje su zakoni samo okvir i svaka nova presuda je na neki način novi zakon. Ovo je najveci problem kod ugovora koji se sklapaju zbog pitanja: u slučaju spora cije pravo će da vrijedi !!!
U muslimanskim zemljama se pravo ne zasniva na rimskom već na serijatskom pravo, koje je u nekim muslimanskim zemljama dijelom modernizovano zu prisvajanje nekih dijelova iz rimskog prava.
„Na zapadu su veoma retki slučajevi da sudije odlucuju po svome.” Pa ti o pravosudju stvarno pojma nemas, sa porotom ili bez nje, sudije je taj koji daje smjernice i okvire u kojim će se spor voditi, a u angloamerikanskom pravu može i direktno uticati na donosenje odluke, u kontinentalnom donosi odluku na osnovu tog i tog zakona/paragrafa, ne može zakon mijenjati ali isto tako može neke druge zakone uzeti za relevantne ili neke relevantne zakone zanemariti i bazirati odluku na drugima.

obicno1
23. februar 2018. u 04.05
nniki, zi ne samo da davis do ludila već i siris takve neistine (dezinformacije) na svakoj temi.

Rimsko pravo NIJE NIGDJE na snazi, već su prava u mnogim evropskim državama zasnovana na rimskom pravu, tkzv. „kontinentalno pravo” za razliku od tkzv. angloamerikanskog „Common Law ” pravo gdje su zakoni samo okvir i svaka nova presuda je na neki način novi zakon. Ovo je najveci problem kod ugovora koji se sklapaju zbog pitanja: u slučaju spora cije pravo će da vrijedi !!!
U muslimanskim zemljama se pravo ne zasniva na rimskom već na serijatskom pravo, koje je u nekim muslimanskim zemljama dijelom modernizovano zu prisvajanje nekih dijelova iz rimskog prava.
„Na zapadu su veoma retki slučajevi da sudije odlucuju po svome.” Pa ti o pravosudju stvarno pojma nemas, sa porotom ili bez nje, sudije je taj koji daje smjernice i okvire u kojim će se spor voditi, a u angloamerikanskom pravu može i direktno uticati na donosenje odluke, u kontinentalnom donosi odluku na osnovu tog i tog zakona/paragrafa, ne može zakon mijenjati ali isto tako može neke druge zakone uzeti za relevantne ili neke relevantne zakone zanemariti i bazirati odluku na drugima.

obicno1
23. februar 2018. u 12.22
• Kad stupas u brak treba da potpises predbracni ugovor kako bi olaksao podjelu imovine pri razvodu istog.
• Za maloljetnu djecu trebali bi roditelji odrediti staratelja u slučaju da se njima nešto desi.
• Kad si stariji trabalo bi da imenujes osobu koja će te zastupati ako postanes neuracunljiv (demencija i sl.).
• Kad kupujes auto traba da sklopis osiguranje o pravnoj zastiti u slučaju udesa.
• Ako ne zalis da si donator organa, moras se unijeti u za to predvidjenu listu ili negdje drugdje: ako želiš biti donator moras se kao takav izjasniti
• Ako u slučaju neke teske bolesti ostajes u zivotu samo zahvaljujuci prikljucenim aparatima, moras odrediti da li da te tako drže zivog ili da iskljuce aparate (pitaju te prije svake operacije imaš li to).
• Testament bi trebao da imaš da bi se tvoje imovina podijelila bas onako kako ti to želiš.
• Pri sklpanju osiguranja za sahranu trebao bi odrediti gdje i kako želiš biti sahranjen.


To je samo mali dio onoga mi u momentu pade na pamet: koje „Ugovore” ili „Odluke” bi trebalo PRAVNO rijesiti prije nego sto je ta situacija uopste nastala a pitanje je da li će ikada i nastati.
Šta od toga je kome bitno može sam da izabere iz nekog svog razloga. Ja u svemu tome donosim samo one „buduce odluke” koje mislim da bi mojima najblizima bile bolne, znaci iz ljubavi prema muzu, djetetu, majci, ocu, bratu, sestri...
Predbracni ugovor, po meni, najnepotrebniji od svih gore nabrojanih stvari. Ja lično bi sam razvod dozivjela kao teski poraz i gubitak, ne mislim matreijalno. Bio bi, za mene, moj licni neuspjah pa ti onda dzaba sva imovina ovoga svijeta. Mada ne mislim da je takvo razmišljanje dobro, ja ne mogu iz svoje koze.
nnikiPoruka negativno ocenjena. Pokaži

nniki
(Nanotech)
23. februar 2018. u 16.46
Obično:
„ nniki, zi ne samo da davis do ludila već i siris takve neistine (dezinformacije) na svakoj temi.”

Postiranje pzeljnog i upotrebljivog znanja iz socijalnih, naučnih i umetnickih domena nikad nije davljenje, izuzev za one koji to ne razumeju, ne žele da razumeju ili ih to pogadja i iritira. Nije aproprijetno smatrati druge i njihove potrebe na osnovu sebe i svojih.

Furthermore, smatram da generalises oslanjajuci se na svoje pogresne zakljucake ili zelje.
Please, navedi mi i jednu moju temu ili moj post, od tvoje gornje tvrdnje „na svakoj temi”, gde sam postavljao desinformacije!
Na ovom forumu treba da dominira otvorenost i ravnopravnost a ne ogranicenja za većinom nas muskarce, da ovde postiramo ono sto samo neke dame žele!

Mnoge stvari i pojmovi koje mogu da se uce iz filmova su često uvelicani, izobliceni, većinom finansiski motivisani, ponekad nelogicni i kontradiktorni stvarnosti i istini. Takođe, neadekvatna upotreba pojmova i one-dimensional analyses eventualno rezultiraju do nepotrebne kontraproduktiornosti diskusija.

U ovoj temi diskutujemo o zakonima koji se odnose na PA (Prenaptual Aggrements) a you Mz. Obično se opozivas na Rimsko Pravo kao neku apsolutnu i nepobitnu svetinju, koje je nekad bilo prakticno za skoro sve takve slučajeve ali minimalno primenljivo za kontemporarana vremena. Nešto slično kao kad bi ekstrapolirali
Egipatsku, Vavilonsku i Srednjovekovnu tehologijuda na sva savrenmena naučno-tehnicka dostignuca.

Interpretacija PA i associranih presude od strane sudova, bar americkih a najverovatnije i svih zapadno-evropskih, u skoro nicemui značajnijem nije konsistentno sa Rimskim Pravima, koji su BTW za takve procese skoro neupotrebljivi. Kad se radi o privatnoom posednistvu, prava zapadnihih Rimskih razvodnika iz brakova nemaju skoro ničeg zajednickog. Za vreme Rimske imerije žene nisu posedovale ništa značajnije od izuzetne vaznosti, izuzev poneke odd njih nakite, koje su one isklucivo dobijale od supruga ili lovers ali im se to lako moglo oduzeti, bez otimacine, bilo kad i bez opoziva na zakone ili sudjenja.

Osnovi zapdnih zakona (ne svih država) su zasnovani na Rimskim Pravima ali je skoro sve to modifikovano, alterisano, dopunjeno a velika vecina odeljaka totalno izmenjena ili eliminisana, ponajvise zbog danasnje kompleksnosti i novijih i nužnijih derivativa osnovnih zakona. Međutim, neki odeljci iz Rimakog Pravai su toliko logicni da nema potrebe da se menjanu.
Individualne odluke ili uticaji sudija, izvan zakonskih pravila i kodova, su prakticno skoro eliminisani, bar u Americi.

Još uvek postoje redji uticaji politicara na sudske odluke ali ako advokati žele mogu da teraju stvar do vrhovnog suda (Supreme Court) gde nekoliko sudija glasaju o finalnoj odluci.
nniki
(Nanotech)
23. februar 2018. u 22.34
CRNA:
Да ли ти оправдаваш потписивање БУ?
Потребно или не?

Smatram da je PU sve vise potrebniji ne samo radi zastite predbracne imovine supruznika nego i radi vise fer i sigurnijeg izbora partnera, i jače konfidencije u poboljsanju i ocuvanju braka. Takođe, ozbiljinije bracne razmirice se umanjuju jer oni koji bi želeli razvod zbog supruznikovih finanaskih beneficija znaju da iz tog ne mogu izvicii neke značajnije svote.
Sve je vise mesovitih brakova (razlicitih državljanstva i etniciteta, religije, rase) i oni se cesce raskidaju od uobicajnih.

Opravdavam li podpisivanje PU?
Ako bih npr. nasao bogatiju devojku ili ženu sa kojom se zasluzujemo, iskreno volimo, postujemo i cenimo, i ako bi mi ona zatražila da legalno napravimo PU, pristao bih na to bez ikakvih pitanja i osecaja uvreda ili ponizenja. Buduci da imam takva osecanja, onda bi joj od sveg srca zeleo sve najbolje koliko i sebi i vise, ukljucujuci i ako ona u međuvremenu ili kasnije nadje nekog koji je zaista bolji od mene.
Power12345
24. februar 2018. u 03.27


Ovo se kod tebe nešto oduži postade Roman..vole mnogi da pišu, pogotovu kad se radi o ovakoj temi ...

Konkretno za sve ovo dosta napisanog,lično meni se svidelo onaj komentar sa lubenicom.
U par reči konkretno je rečeno.. nema biranja , onako kako potrefiš.
Možeš potrefit na mušku ili žensku lubenicu..
rijetko na zelenu ili nevinu , zrelih ili starih je puno .. tek kad to sve probaš onda ćeš znati o čemu se radi..

Ti si sigurno nastanjen negdje po pisanju tvom u Kanadi ili svejedno gdje... imaš u svim tim zemljama sveta portale ili web stranice po pitanju kontakt, veze, vezice ili slično..
Web.imena je kolko hoćeš.
Imaš isto Birove koji savjetuju , pričaju i za pare te dave...ti kako si počeo kad to sve obidješ, popišeš, parametre izmeriš i tvoju kartoteku ispuniš... će da traje.
Pazi da ne naguziš sam sebe ako si tako sa ženama oprezan.

Mozak i misli kod mnogih žena je do pojasa..a kod muškaraca od pojasa pa na dole slabe su misli ..

Evolucija


JV
(☆)
25. februar 2018. u 14.42
Konkretno za sve ovo dosta napisanog,lično meni se svidelo onaj komentar sa lubenicom.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Svaka ptica svome jatu leti. Naravno da ti se svidela lubenica kad si i sami tikva
nniki
(Nanotech)
25. februar 2018. u 20.45
Obično:
Predbracni ugovor, po meni, najnepotrebniji od svih gore nabrojanih stvari. Ja lično bi sam razvod dozivjela kao teski poraz i gubitak, ne mislim matreijalno. Bio bi, za mene, moj licni neuspjah pa ti onda dzaba sva imovina ovoga svijeta. Mada ne mislim da je takvo razmišljanje dobro, ja ne mogu iz svoje koze.

Gore nabrojane stvari se vcinom uzimaju u obzit za PU.

Ovde smo da postiramo svoja mišljenja, sto nikako ne znači da je bilo cije mišljenje vodilja za sve.
Ja se vise držim logike, humanosti i datih situacija koje mogu biti jasne, gorke, variabilne ali su često veoma dobro definisane i zakonski resive.
Velikom većinom brakovi se sklapaju iz raznih potreba ali bi ovek treabolo biti i iz ljubavi. Kao sto znamo, ta jednom iskrena i zarka ljubav često može da izbledi a ponekad i da postane very ugly(u Americi se priblizava 50% slučajeva) i ako dodje do razvoda, onda opet treba da smo spremni i za takva scenarija.

However, sve se vise sklapa brakova iz interesa sa faked love i kad kod takvih dodje do razvoda onda samo sebe mogu da krive...sto su ulazili u brak iz interesa ili sto su kupovali sebi bracnog para. Znaci za većinu to nije bio neuspeh nego jedna od epizoda zivota koja vise lici na reskiranje i trial and error.

Imovina, je bas ta koja može podosta da ublazi razvedene a naročito žene.
nniki
(Nanotech)
25. februar 2018. u 21.04
Jedana vrsta brakova iz interesa , koja nije u svakom slučaju bas takva, je kad par stupi u brak sa podjednakim finaskiskim imetcima a jedno od njih ima pozamasne dugove. Ovi dugovi mogu biti sa kredit kartica, dugovi finansiskim institucijama kroz razne otplate kredita ili neplaceni racuni kontraktorima (preduzimacima), servisima i  zdravstvenim ustanovama, i IRS-su (Internal Revenue Services) za neplacene proreze na zardu.
 Ako nema BU ovakav par treba da otplacuje te dugove, neko više neko manje a cesce ona osoba sa dugovima minimalno ili nimalo i još se poneki  takvi i dodatno  zaduzuju.
Lično znam ovakav bracni par koji je poceo iz strasne ljubavi. Imaju dvoje dece i muž se ubi radeci a žena se opoziva na „idealnu lubav i zajednicu” dok on živi u sve vecoj  frasturaciji.
Power12345
26. februar 2018. u 03.27
Tikve su plemenite i važne za ljude.. kao i bundeva za stoku...

JV ...
Ti si sličnija jastrebu „ Kobac” što gladno čuči, čeka na žrvu iii sit sa visina , budno, očima prati sva zbivanja diskusija ovih..

Pitaj tvog dragog kad te kupovao jel vadio čep da te proba ili onako ofrlje zagrizi...pa šta bude.

JV
(☆)
26. februar 2018. u 03.36
Jedana vrsta brakova iz interesa , koja nije u svakom slučaju bas takva, je kad par stupi u brak sa podjednakim finaskiskim imetcima a jedno od njih ima pozamasne dugove.
~~~~~~~~~~~~~~~

A šta bi sa for better and for worse. Da li misliš da ljudi koji se vole ne žele da pomognu jedno drugom iz te ljubavi jer sve probleme smatraju zajedničkim.
nniki
(Nanotech)
28. februar 2018. u 01.07
JV ...for better or for worse  je još uvek jedno od  najdrazesnijih bracnih obecanja. However, Wedding Wows are not conditional i često se oporicu!

One reci, koje ste skoro svi izgovorili, sam napamet naucio i cekam priliku da ih kažem onoj ženi koja će osvojiti moje srce, gledajuci je u njene svetle oci, ogledalo njene duse, koje će biti ispunjene sa ljubavi i iskrenim zeljama.

Samo da vas podsetim i opomenem da se vi držite svjih wedding wows i da se sto cesce podsetite na ono šta ste sve obecali.

 Bracna obecanja su od manje vaznosti ako jedno od supruznika ulazi u brak sa prikrivenim tajnama i zeljama koje su većinom finansiski motivisane.
JV
(☆)
28. februar 2018. u 02.17
One reci, koje ste skoro svi izgovorili, sam napamet naucio i cekam priliku da ih kažem onoj ženi koja će osvojiti moje srce,
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pal this is spooky...:)

Usput budi rečeno ja sam rekla samo DA i potpisala se, ne sećam se da sam išta izgovarala.
skoljka
(student)
28. februar 2018. u 22.05
Nikki, are you for real? Zvucis opet ko hallmark, jel tvoje pisanje zaje...ili ti to zastvarno.
miki-virtuelni
01. mart 2018. u 00.16
Pre svega nniki je gay! Na ženskom kutku je pronašao azil zbog tema koje interesuju žene a koje i njega interesuju.
Preteruje pokušavajući da bude iznad ostalih.
To će ga, ako se ne smiri, poništiti.
Još nešto. Nije klinac. Nema 30 godina nego 40 +
nniki
(Nanotech)
01. mart 2018. u 01.35
JV
Pal this is spooky...:)
Usput budi rečeno ja sam rekla samo DA i potpisala se, ne sećam se da sam išta izgovarala.
------------------------------

Not spooky to me and I am not freaking, either!

Rekla si „Da” i potpisala se! Tako se brak ozvanicava u City Hall!
Teško za poverovati. Ne zbog tvog supruga jer su Brits oko 55-60%
atheists, nego zbog tebe koja si najverovatnije krstena u crkvi i odrasla sa Pravoslavnim obicajima.

Kao i kod skoro svih devojaka, verovatno da si i ti svu svoju paznju obratila na ono:
„______, will you take ______ to be you husband; love, honor, and cherish him now and forevermore?”, tako da si od uzbudjenja propustila da regisrujes onaj dražesni Wedding Wow.
nniki
(Nanotech)
01. mart 2018. u 02.19
Skoljka:
Nikki, are you for real? Zvucis opet ko hallmark, jel tvoje pisanje zaje...ili ti to zastvarno.
______________________________

Šta si se uhvatila tog Hallmark-a? Ppostoje mnostvo sličnih firma.

Kad ovde postiram nešto pisanje mi je za stvarno and I am for real, you can bet your sweet butty, I am:)) Samo sto sam neuobicajno dobro verziran u mnoge čega, kao sto su i neki moji drugovi i clanovi iz kluba tako da je među nama ucestala razmena znanja, mišljenja, ideja, o mogućnostima realnih ostvarenja, po ponesto i o trikovima žena i njihovim tajnama, itd, not to brag about!

Negoo Skoljka, da li ste li ti i ostale dame sa ovog formuma ikad sluzile u Armiji Srbije. Ako jeste i ako licite na bilo koje od ovih attractive, tough and sexy ladies, onda ću biti ponosan na svaku od vas!

https://www.youtube.com/watch?v=HUlry_Gz4As
JV
(☆)
01. mart 2018. u 04.51

Nikki, you assume too much my dear...;)

nniki
(Nanotech)
02. mart 2018. u 00.45
Miki -virtuelni:
Pre svega nniki je gay! Na ženskom kutku je pronašao azil zbog tema koje interesuju žene a koje i njega interesuju. 
Preteruje pokušavajući da bude iznad ostalih. 
To će ga, ako se ne smiri, poništiti. 
Još nešto. Nije klinac. Nema 30 godina nego 40 + 
--------------------------
Da li primecijes da ob=vde pokusavas da serviras  priglupo-primitivna nagadjanjima koje lice na detinjasti tip zelja koje su najcesce odraz ljubomore.

Nazivanje drugih imenima bez ikakvih razloga indicira na ozbiljniju mentalnu nestabilnost.
Šta mislis, da i mi tebe  ovde nazivamo imenima tipicnim za psihopatu, kao sto su siledzija, rapist ili child molester...sam si poceo sa takvim provokacijama!

Klincima nazivamo one koji su ispod teen godina ali oni mkoji generalisu to cine zbog odsustva smisla za  racionalno razmislanja.  Moje godine su mi dovoljne da upustim u fer argumentaciju sa bilo kim i to sam sa lakocom cinio sa mnogima još dok sam bio u svojim ranim 20-im.
Oni koji se osecaju inferiorani, nemocani i nesposbani  za ljutske argumentacije nebi trebali da druge smatraju starijim od sebe samo zato što su oni sposbniji.
nniki
(Nanotech)
02. mart 2018. u 02.08
JV
Nikki, you assume too much my dear...;)

Not really. However, sometimes I do.
U domenima tehnike često se praktikuju asumcije da bi se lakse nešto formulisalo, definisalo ili procenilo. Isto primenjujem na ljude ali mnogo redje.

Za gornje pominjanje Srpskih kadetkinja, smatram da mi je asumcija bila OK. Mislim da biste sve vi ladies sa ovog foruma izgledale bas kao one, kad ste bile u njihovim godinama. Keep in your mind, te sexy dame su bile i adekvatno facijalno doterane (naročito za taj show). Poneke imaju i lepe uniforme.

Među najlepsim su na svetu. No man could fool around sa onom kadetkinjom skroz udesno! One „prrincese” su drop-dead gorgeous!

https://www.pinterest.com/ninavelimirovic/serbian-female-soldiers/

BTW...Ostatak sveta:
https://acidcow.com/girls/8318-military-women-48-pics.html
obicno1
02. mart 2018. u 03.36
nniki, ako si 1% u prirodi kao sto si ovdje u virtualnom svijetu: potrazi strucnu pomoć dok još nije kasno, to je jedan „majcinski” savjet
JV
(☆)
02. mart 2018. u 05.16
U domenima tehnike često se praktikuju asumcije da bi se lakse nešto formulisalo, definisalo ili procenilo. Isto primenjujem na ljude ali mnogo redje.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

But deari, this is social interaction...:)

JV
(☆)
02. mart 2018. u 05.35
Mislim da svi mi dugujemo sebi da budemo ono što jesmo, bez obzira da li je to po volji okoline, dokle god naše ponašanje direktno ne ugrožava druge.
Samim tim, kojeg god da smo opredeljenja to je naša stvar u koliko se bazira na dobroj volji svih koji uključenih.

Jako je važno da se dobro osećamo u svojoj koži jer smo samo onda sposobni da se nosimo sa svime što život donese.

Na jednom od putovanja smo dragi i ja upoznali gay par koji živi u Americi. Jedan amerikanac italijanskog a drugi belgijanac. Obojica kao isklesani, zgodni, šarmatni, puni stila, pametni i zezatori, širokih interesovanja , i bez obzira što su mladi, daleko dogurali u onome čime se bave. Nisu bili ni trunku feminizirani i žene su se za njima okretale gde god da smo seli, naročito za italijanom.
Ipak, u Americi, u toj velikoj demokratiji, oni u mnogim krugovima to moraju da kriju, naročito na Capitol Hill-u gde jedan od njih „radi” minimum jednom nedeljno.
JV
(☆)
02. mart 2018. u 10.32
Školjko, vidiš li ti da mi , umesto sa dva n pišemo sa dva k pa smo nnikija prekrstile u nikki...;)
nniki
(Nanotech)
04. mart 2018. u 21.00
Školjko, vidiš li ti da mi , umesto sa dva n pišemo sa dva k pa smo nnikija prekrstile u nikki...;)
--------------------
Nekako sam pod impresijom da me Skoljka i ti JV ne minusirate, at least with out no good reasons kao sto to praktikuju ovde neke dame sto minusiraju moje postove koji im se ne svidaju, bez obzira da li je to istinito, neuvredljivo ili je u pitanju samo nečiji nick koga ne podnose.

Eto ti JV ukazujes i na prekrstavanje mog nicka i sad si dala ideju nekim damama da mi nick transformisu u recimo NIKO, meaning nobody!



nniki
(Nanotech)
04. mart 2018. u 22.12
obocno1:
nniki, ako si 1% u prirodi kao sto si ovdje u virtualnom svijetu: potrazi strucnu pomoć dok još nije kasno, to je jedan „majcinski” savjet 
-------------------------------------------------
 Prilično neuobicajna izjava, pogotovo za neku damu koja sebe smatra za onako obično1. 
 Mozda bi trebala da se ovde ophodis vise realnije i pristojnije;  kako si dosla do onog 1%? Mora da ti je ta jedinica daleko najpopularnija brojka. Then again, sve pocinje od jedinice ali joj je i nula prva komsinica sleva! 

Interesantno,  da ja  kakvog me znate sa ovih diskusija i kakav sam otprilike i u realnosi, trebam da nađemstrucnu pomoć (obično1, verovatno mislis na psihijatra ili na svestenika) i to pod hitno???
 Pa ni jedna savesna i normalna majka, niti ikakva druga žena me  nebi savetovali na tako nešto. Zašto ne? 
Još mi niko nije u mom realnom ili virtualnom zivou sugestirao da imam ozbiljnije probleme. Oni koji su mi indicirali da imam  neke problemcice, skoro uvek su mi dali obrazlozenja za to od kojih su vecina bila halfassed.

 Ako bilo koja realana osoba koja nije pristrasna, ljubomorna, zlonamerna ili je spremna za prepirke, procita moje postove onda nebi nasla skoro ista ozbiljnije da mi je weirdo, nelogicno, provokativno, diskriminativno, priglupo, neistinito, itd.
Please, sad mi ti „majcice savetnice, dear”  navedi ovde zašto smatras da mi treba  ona pomoć!
 U nekoliko svojih postova si odcepila ponesto negativno na moj racun, koje je bilo i generalisanje ali nikad nisi navela i primere zašto iako sam ih tražio od tebe!! O da setih se , nemas vremena!

Šta mislis, kako bi se ti osecala da npr. nekoliko nas ovde postiramo da ti nedovoljno postujes svog muza i da nadjes pod hitno bracnog psihijatra, iako nemamo nikakv rezonski dokaz za to? To bi se jedino moglo protumaciti kao nasa nestasna zelja ili neistina.
Pilot_
(papirnog aviona)
05. mart 2018. u 06.47
Sto jeste jeste, Niki leti povremeno kroz treću dimenziju i lebdi u međuprostoru:)

Ako je još vjerni navijac FK Vojvodina biće da je Podbarin brat blizanac:)
JV
(☆)
05. mart 2018. u 11.43
Eto ti JV ukazujes i na prekrstavanje mog nicka i sad si dala ideju nekim damama da mi nick transformisu u recimo NIKO, meaning nobody!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nniki otišao si predaleko, dame s kojima se ovde družimo su direktne, i znatno lepšeg karaktera da bi se služile takvim stvarima...;)
Ja stvarno ne znam zašto se ti vredjaš
JV
(☆)
05. mart 2018. u 11.44
...ups, ode post... ili misliš da neko ima nameru da te uvredi!
RadovanI
(geolog)
05. mart 2018. u 12.16
bravo nniki, izgleda ostade samo ti na braniku casti. Potpisati nego šta, ali kako vidis dame ostro brane status. Ostre se nokti i tako dalje.
JV
(☆)
05. mart 2018. u 17.35
Eee kako je tužno pročitati ovakve komentare.

miki-virtuelni
06. mart 2018. u 21.42
Pilot_
(papirnog aviona)
05. mart 2018. u 06.4

Ako je još vjerni navijac FK Vojvodina biće da je Podbarin brat blizanac:)
==================o========
Daleko je taj od Podbare, ne može mu ni prismrdeti. Podbara je bio retard ali je znao srpski i uveseljavao je sc.

nniki je Mica savjetnica!
nniki
(Nanotech)
06. mart 2018. u 23.25
PiAko je još vjerni navijac FK Vojvodina biće da je Podbarin brat blizanac:)lot:
----------------------------------------
verni sam navijac vojvodine još izmalena
nniki
(Nanotech)
06. mart 2018. u 23.58
JV,
Nniki otišao si predaleko, dame s kojima se ovde družimo su direktne, i znatno lepšeg karaktera da bi se služile takvim stvarima...;)
Ja stvarno ne znam zašto se ti vredjaš
...ups, ode post... ili misliš da neko ima nameru da te uvredi!

-----------------------------------
Daaa, lepseg su karaktera naročito kad stave make up!

Ne primecijem da me iko vredja ali su indikativni znači da, bar nekoliko njih, ne podnose poneke moje postove onako bez rezonskih razloga. At least two of them are teaming up against me!:)

Oduvek damama oprastam, naročito kad su upset sa svojim respektivnim supruzimapa pa onda ovde žele da se na nekom od nas M istresu:)

Then again, I came uninvited to this peaceful little world of yours!

JV
(☆)
07. mart 2018. u 03.53
Opet ti kažem, imaš iskrivljenu sliku, možda zato što sve gledaš kroz način na koji ti predstavljaš stvari.

Ako se neko ne slaže sa onim što si napisao to ne znači da „ne podnosi tvoje postove” a to što ti ne vidiš „rezonske razloge” ne znači da oni i ne postoje već da malo treba da se potrudiš da razumeš šta je sagovornica htela da ti kaže. Ako postoje istomišljenici čije je vidjenje u suprotnosti s tvojim, to ne znači they are „teaming against you” i kao poslednje, treba da prestaneš da pripisuješ rečeno navodnom lošem raspoloženju nastalim usled privatnih sekiracija.
Ovde se razmenjuju i upoređuju mišljenja i stavovi o dogadjajima i situacijama kroz koje u životu prolazimo.

Stalno ponavljaš kako si ovde da naučiš pa kad je već tako počni od upoznavanja sebe samog kroz interakciju sa drugima.

The beauty of it all is da smo ovde svi neopipljivi i „otelotvoreni” samo kroz svoje stavove ...:)

Iz nekog razloga mnogima je to teško da shvate ali tebi ne bi trebalo da bude.

nniki
(Nanotech)
14. mart 2018. u 01.15
Ocekivao sam vasa mišljenja o Predbracnom Ugovoru, nazalost to je bila retkost. Svoje mišljenja sam dao sa obrazlozenjima i primerima i smatram da sam se ponasao kao gentleman.

JV: Nniki otišao si predaleko, dame s kojima se ovde družimo su direktne, i znatno lepšeg karaktera da bi se služile takvim stvarima...;)
Ja stvarno ne znam zašto se ti vredjaš
-------------------------------------
Ma kakvo vredjanje, to je bila samo moje saljivo zapazanje. Moj prekrsteni nick nije provokativan nego vise ukazuje na vase prebrzo tipkanje.

JV- Ako se neko ne slaže sa onim što si napisao to ne znači da „ne podnosi tvoje postove” a to što ti ne vidiš „rezonske razloge” ne znači da oni i ne postoje već da malo treba da se potrudiš da razumeš šta je sagovornica htela da ti kaže.
------------------------

Nemam ništa protiv neslaganja! Uoustalo velika vecina neslaganja dovodi do korisnih dikusija.
Šta su „sagovornice” htela da mi kaže sa minusima, da sam ih identifikovao sa necim?
Problem je što se neki/e drigi/e ne slazu sa mojim postovaim pa umesto da sa argumeentacijam to obrazlosze, jednostavno me iznminusiraju ili napisu nešto very nasty kao so je bila ova od običnejedince:
„nniki, ako si 1% u prirodi kao sto si ovdje u virtualnom svijetu: potrazi strucnu pomoć dok još nije kasno, to je jedan ”majcinski„ savjet”
Ovo sam već gore prokementarisao.

JV- Ovde se razmenjuju i upoređuju mišljenja i stavovi o dogadjajima i situacijama kroz koje u životu prolazimo.

- Stalno ponavljaš kako si ovde da naučiš pa kad je već tako počni od upoznavanja sebe samog kroz interakciju sa drugima.
---------------------------
Da to je glvna svrha ali nešto nisam doziveo da, izuzev vas nekoliko, iko sa mnom izmenjuje ili upoređuje mišljnje o datim postovima...jednostavno onako turbolentno odcepe!

Samo par puta sam pomenuo da sam ovde da nešto naucim i zaista jesam. Inače, to bi terbao da nam svima bude jedan od glavnih razloga.

Kako da bolje upoznam samog sebe kad je prava retkost (cast vama nekolicini) da dame ovde imaju korisnu ili poucnu interakciju sa mnom.

Perhaps you wish to read and analyze my posts again.

nniki
(Nanotech)
17. mart 2018. u 16.29
Prinz Harry je izjavio da my PB (Predbracni Ugovor) neće biti potreban. On smatra da je sa Meghan Markle u dubokoj i iskrenoj ljubavi za koju misli da će trajati zauvek...nešto tako.
Nastavlja tradiciju UK royal familija.

Podosta njih je spekulisalo za Princa Villiama i Princezu Kate da će podpisati PB pre vencanja ali to se nije desilo.
Kako se sve menja i modernizuje a novac i posednistvo postaju sve vise od importance a ljubavi i poverenja postaju ireleventni, najverovatnije je da će najmladji UK royalcici Prinz George i Princeza Charlote insistirati na PB!
nniki
(Nanotech)
24. mart 2018. u 00.37
Koliko skupi razvodi mogu da budu kad postoje PB (Predbracni Ugovori)? Pogledajte ovih 14 razvoda i mogućih bogatih i famoznihs.

Tiger Woods je isplatio Elin Nordegren $110 miliona zbog bracne nevernosti/prevare.
Za podosta parova su date samo frakcije iz njihovih PB gde su prikazane svote novca koliko bi koga kostalo ako dodje do razvoda necijom krivicom.

http://hermoments.com/celebrity-prenuptial-agreements/?as=706aol&bdk=b706aol
nniki
(Nanotech)
07. april 2018. u 00.23
Zaklucak: Vecina vas dama sa ovog foruma ste protiv PU (Predbracnog Ugovora) a i sumnjam da je i jedna od vas to podpisla.
Vecina vas koje imate sinove najverovatnije želite da oni imaju legalno processovan PU, pogotovu ako vam sinovi ulaze u brak sa daleko većim ličnim posedstvom od njihovih buducih supruga. Think about: vecina vas radite za njih da im kupite bar kuce i pokucstvo, auto i bar 2,5 K prsten za mladu/snaju, zar ne?
Da napomenem, skoro svi vi živite na Zapadu gde su vam deca rođena ili ste ih dovele kao malecke. Podosta njih će verovatno ozeniti suprgu sa razlicitim etnickim a možda i verskim backgrounds ili neku koja je druge rase, ili je polutanka kao sto je npr. Meghan Markle, verenica Harry-ja the Ginger Whiskers-a.
I for one, ću insistirati na PB, izuzev ako mi Bog pomogne da nađemonu specijalnu ženu with winged heart and genuine soul of an angel, to cherish her and to give her all my love and more!
Šta mislite, gde bih mogao da je nađem naravno ako takvu zasluzujem?
poet
08. maj 2018. u 08.00
Moraš da je napraviš. Od svog rebra. A onda moraš da budeš spreman na jabuku i sve ostalo. Razmisli ti još jednom, da li ti to sve treba :)))
nniki
(Nanotech)
26. maj 2018. u 21.08
Poet,
Ne mogu da je pravim  od svog rebra niti sam za njene jabuke, for i know that she is real and very much alive somewhere there. Nikad je nisam video niti čuo njen glas ali ponekad osecam sumove njene divne duse and accelerated beats of her winged heart. 
Mnoge naše  majke i bake su takve ili su bile takve. Vasa i moja generacije se sve vise distanciramo od takve tradicije ali  još uvek postoje podosta those beautiful angels među nama. 
Trazicu je po ulicama i downtown cafes, preko Internet dating sites, po beaches and resorts,  kroz mnoge svetle dane od jutra do mraka a ponekad i po mesecini dok je ne nađem Just watch me!
poet
28. maj 2018. u 19.17
met·a·phys·i·cal Nniki,
Možeš da tražiš samo ono sto si izgubio. Ostalo treba da stvoriš.
Ako nećeš od rebra i ne zanimaju te jabuke... ne znam...šta će da ispadne. I will stayed tooned, for I am very curious by nature:))))
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.