Diskusije : Ženski kutak

 Komentar
Mister_NoPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Савети за жене
Mister_No
(Bonelli editore)
02. decembar 2017. u 02.03
By Прљави инспектор Блажа
https://www.youtube.com/watch?v=XIzj2o_VpO0
CPHA
(Чувари ћирилице)
03. decembar 2017. u 12.27
Мрско ми да отварам...посјетиоци су већ оцијенили :-)
Mister_No
(Bonelli editore)
03. decembar 2017. u 20.30
Ради се о забавно-хумористичкој емисији „Практична жена” на ТВ Прва коју води Наташа Павловић. Гост је био музичар Прљави Инспектор Блажа. Блажа је показао неколико смешних трикова за нову годину (како направити пахуљице од снега на прозорима и испржитиа јаја на оку).

Интересантна и корисна емисија. Публика у студију је одлично забављала иако су већину сачињавале жене, тако да не знам шта је овде проблем, осим да се ради о сујети, неким личним фрустрацијама и анимозитету, па се одмах „оплело” по минусима.

Мало више духовитости и отвореност иза другачије мишљење не би било на одмет на подфоруму ако нећете да исто тотално замре. Ето толико од мене. Уживајте. :)

п.с. Шта ти дође Сашка Д.? То ми је другарица.
obicno
(.)
04. decembar 2017. u 01.49
Mister ili No Mister,
ja ne znam ste je tu zaista smijesno, gegovi na nivou djecijeg vrtica.Za djecu bi ovo bilo O.K. nema nasilja. Ne mogu da vjerujem da je to zaiste emisija za odrasle. „Publika se odlično zabavljala”, pa naravno kad je za to placena. Izgleda da sa marketingom takvih reality show emisjia nisi upoznat. Kad televizija nema sredstava ili ideja da ponudi kvalitetne programe onda ubacuje ovakve jeftine, na brzinu napravljene limunadice, jer satnica za gledaoce koji će se smijati je daleko manja od ulaganja u skupe projekte ili kupovine istih.
Minuse si dobio sigurno zato što ovdje ne dolaze djeca, već odrasle osobe.
Zašto ti samo spominjes tu sujetu (već par puta), to ti dodje kao neka postapalica, trpas je gdje ti padne na pamet a da ocito i ne znaš pravo znacenje te rijeci.
Interesentno ovdje, na ZK dolaze dve tipa muskaraca: neke dobrice koji žive u nekom iluzornom svijetu ili neki perverzni likovi koji u ženama vide samo sexualni objekat. Pa jest, neki prosjecni tip muskarca, da ne kažem „pravi muskarac” (ja bih radije rekla normalni muskarac) nema na zenskom kutku šta da trazi.
Drage dame, da li mozete zamisliti svoje muzeve ili partnere da dodju na ZK i postiraju. Ja svoga nikako.
JV
(☆)
04. decembar 2017. u 05.43
obično, ne znam kako da odgovorim na tvoje pitanje. Da li mogu da ga zamislim da ovde provodi dosta vremena, ne, ali sigurno mogu da ga zamislim da razgovara sa mnogima odavde.

Mister No, neko ko sebe zove prljavim, nema šta da se obraća ženama tako da nisam ni otvarala.
obicno
(.)
04. decembar 2017. u 05.47
Mogu i ja svoga muza da zamislim da razgovara sa svima odavde, ali ga ne mogu zamisliti da piše post na zenskom kutu (doduse on ne piše ni na jednoj diskusiji, to njega ne interesuje)
JV
(☆)
04. decembar 2017. u 06.00
Ja ne mogu da ga zamislim da razgovara baš sa svima odavde i ne da vodi neke duge razgovore jer nije osoba za chit-chat i večito je za neku akciju
skoljka
(student)
04. decembar 2017. u 19.28
Haha, moj muž ima nulu interesovanja za ovakve forume. On ima svoje, političke, o kolima i sl, Al mislim da rijetko kad ista diskutuje nego više istražuje mišljenja drugih.
A ovaj mr no, uff, zao mi ga, usamljen, ostao u nekom drugom vremenu, ma tuga jedna, ja ovo zaozbiljno mislim, mr no izvini unaprijed ako te vrijedja moje mišljenje o tebi (a na osnovu tvojih postova, znaci virtuelnog ti lika, pojma nemam ko si)
A ovi drugi sto su ko neki ženskaroši, to tek da te Bog sacuva, ne znam jel tuga il pak komedija, nešto je, Al dobro nije.
aqua_
06. decembar 2017. u 17.20
Мало више духовитости и отвореност иза другачије мишљење не би било на одмет на подфоруму ако нећете да исто тотално замре.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -----
Tebe smo cekali da spases kutak od zamreca :o)))
bojana_suisse
06. decembar 2017. u 18.21
I moj muž je na ovom forumu,samo ne mogu da kažem ko je ;)

Salim se,naravno 🤣🤣🤣
obicno
(.)
07. decembar 2017. u 01.56
Bojana, to da se salis mi je jasno, jer da je tvoj muž ovdje ne bi ti tako flertovala sa Rastkom, sem ako on nije bas taj.
Salim se i ja, naravno
JV
(☆)
07. decembar 2017. u 06.32
Što se muževa tiče ja sam ovde razmenjala nekoliko postova sa košutinim mužem...;)

Putovali su preko Londona za Bg, a koferi su im, iz nekog razloga, ostali na Heathrow-u, pa smo ona i ja zajedničkim snagama pokušali da ih lociramo. Sve se dobro završilo pa je on iskoristio priliku kada smo obe bile na ŽK-u da mi napiše post i da se zahvali...;)

That was very nice of him.
bojana_suisse
07. decembar 2017. u 06.32
Obično,
I treba da se salimo i smejemo ;)
obicno
(.)
07. decembar 2017. u 06.58
JV sigurna sam da bi ti bio prijatan razgovor i sa mojim muzem, ima on nešto zbog čega ga sve žene, sa kojima u realnosti kontaktira bas gotive. Ne mogu javno da to objavim, a nije nešto uobicajno.
JV
(☆)
07. decembar 2017. u 07.00
Garant zna da sluša i da čuje...;)
obicno
(.)
07. decembar 2017. u 07.05
To ne bas :)
JV
(☆)
07. decembar 2017. u 07.10
How typical...;)))

Moj može od reči do reči da ponovi šta sam rekla a da me pri tom nije čuo, i ja mu tačno vidim u pogledu kada je to tako a on neće da prizna ni za živu glavu i pokušava da me ubedi da uobražavam...;)
obicno
(.)
07. decembar 2017. u 07.19
I moj bi ponovio od rijeci do rijeci šta sam rekla, ali opet ne zna šta sam mu rekla. Tako pomislim ne govorimo istim jezikom.
Ja zenskim a i muski razumijem, on samo muski, zenski malo natuca.
JV
(☆)
07. decembar 2017. u 10.12
Haha...;D

To je jedan vrlo interesantan fenomen!...Ili ono kad mi nešto provuče da ne kažem napomene, samo da bi posle mogao da kaže da mi je rekao...;)

vojinv
07. decembar 2017. u 12.39
Mister
Ne obracaj paznju na pojedine isfrustrirane žene na ovom kutku,koje su nezadovoljne svojom jacom polovinom,pa generalizuju sve muskarce.Da mogu vratiti vrijeme,drugacije bi radile,ponasale se,ujedno poboljsale svoj zivot.Zbog toga krive sve muskarce,misle da će im biti lakse.Ne zamjeraj im,već ih razumi.Zivot nije jednostavan,izgubljene godine se ne vracaju.
skoljka
(student)
07. decembar 2017. u 12.52
Vojine, gdje si zaključio o toj našoj frustriranosti i propustenim godinama?
Koji dio našeg pisanja te naveo da to misliš? Pitam iz radoznalosti:)
Ja ovdje vidim žene koje su dosta zadovoljne postignutim, za muškarce koji pišete ovdje pak ne bi mogla isto reč’...mislim, polazeci od toga sto ste na ovom kutku pa na dalje, da ne nabrajam sad...
obicno
(.)
07. decembar 2017. u 13.01
Izgleda da neki muski dolaze ovdje pokusavajuci razumjeti zanski svijet u nadi da će im to pomoći kad u reali napokon sretnu neko zansko spremno da im posveti par minuta svog dragocjenog vremena.

Jes' mi smo nazadovoljni svojim muzevima isto koliko su i oni nezadovljni nama. Niti oni pobjegose od nas niti mi od njih, mora da smo svi neki mazohisti pa volimo da patimo.
JV
(☆)
07. decembar 2017. u 13.54

tztztz... a junačina ne sme direktno da se obrati nego koristi Mister_No za koga smatra da je uvredjen minusima, i kao takav pogodan da mu posluži
Šta reći a ne zaplakati...;)
JV
(☆)
07. decembar 2017. u 14.04
bojana, jesi li to pokušavala da staviš neku sliku tj. avatar?
bojana_suisse
07. decembar 2017. u 14.25
JV, pokusavala sam bas malopre ali nisam uspela
Kada kliknem na 'sacuvaj' ništa se ne desava tako da sam odustala za sada
bojana_suisse
07. decembar 2017. u 14.25
Haha
Uspela sam 😊
JV
(☆)
07. decembar 2017. u 14.46
Pa ja vidim samo plavi kvadratić sa upitnikom...;)
vojinv
07. decembar 2017. u 14.54
Ko se pronasao...pronasao se,ja tu ne mogu ništa,zao mi vas je.
JV,šta za tebe reci???
Vaspitanje mi ne dozvoljava da upotri...nim takve rijeci,a jedino bi one mogle opisati tebe.Tuzno i zalosno je da postoje takve žene kao sto si ti.
Toliko od mene,uzivaj u ostatku veceri,laku noć.
bojana_suisse
07. decembar 2017. u 14.58
Ja vidim sliku da li je moguće da samo ja vidim?
vojinv
07. decembar 2017. u 15.05
Zaboravio sam reci,da moram izuzeti Srnu i Bojanu,koje su o.k,ostale sa ovog kutka...sacuvaj Boze,blago onoj kuci koju ste preskocile.
vojinv
07. decembar 2017. u 15.12
Vidi se slika.
bojana_suisse
07. decembar 2017. u 15.18
Hvala na odgovoru
Ne znam zašto se uglavnom svadjaju muski i zenski ovde?
Možda jer svako normalno diskutovanje se smatra flertovanjem?
Sve u svemu hvala tebi na tom mišljenju ali nije bas poželjno ovde se izjasnjavati za koga mislis da je ok kad si u svadji sa ostalima.
vojinv
07. decembar 2017. u 15.28
Nema na cemu.
Ja se ne svadjam,samo kažem otvoreno šta mislim,kao u realnom zivotu.
Ovdje vecina jedva ceka da svoj bijes i nezadovoljstvo,iskali na nekog ni krivog ni duznog,jer ocigledno im je ovdje ventil da oduse,posto kuci ne smiju.Covjek je napisao nešto,postavio link,nikog uvrijedio nije...i odma paljba na njega,na muskarce sa ovog kutka i.t.d.
Procitaj sama i reci mi šta ih je navelo na ovakvu osudu muskaraca na zk?
bojana_suisse
07. decembar 2017. u 15.49
Stvarno ne znam,svako ima svoj razlog.
Iskreno ja gledam „prakticnu ženu” i ne stidim se ;)
JV
(☆)
07. decembar 2017. u 16.21
Ne znam bojana, ja i dalje vidim samo kvadratić ali sasvim je moguće da je do mog laptopa.
Ček da dodju ostale žeMske pa da vidimo šta one vide...;)
skoljka
(student)
08. decembar 2017. u 13.12
Bas lijepo i rusticno Bojana, gdje je to?
Jesi ti u ‘Suisse’? Pitam jer planiramo ovo ljeto tamo negdje u taj kraj, pa bi imala par pitanja.
keramicar
(mrgud koji sedi)
10. decembar 2017. u 09.07
obično,

rece meni jednom jedna nemica: „mrgude, pravi muskarac je takav i takav i nikako drugacije”. opet posle nekog vremena rece meni jedna turkinja: „mrgude, pravi muskarac je takav i takav i nikako drugacije”. ja se sad zamislim, ne poklapa se dosta sa onim što nemica rece. opet posle nekog vremena rece meni jedna balkanka: „ mrgude, ma nemaju pojma nemica i turkinja. pravi muskarac ti je takav i takav. tacka”.
tako ja zbunjen ovim stavovima, resim da pitam jednu kineskinju, mislim se, kinezi star i mudar narod, reci će mi nešto mudro na ovu temu. kaže kineskinja: „mrgude, pravi muskarac ti je takav i takav.”
posle razgovora sa kineskinjom, još manje znam. ispade da svaka od njih ima svoje vidjenje stvari. tako da...

šta sam hteo da kažem? ako je u redu, da jedna žena ode na fudbalski teren sa 22 muskaraca i jod hiljade njih na tribinama i tamo sudi utakmicu, ne vidim problem da dokoni muski svet svraca na vas kutak i trosi previse svog slobodnog vremena.

pozdrav
skoljka
(student)
10. decembar 2017. u 13.41
Ma nema problema, može ovdje da nam svrati ko god oče, mi smo samo protiv nezrelog ponašanja koje nam kvari diskusije. Tog kvazi flertovanja, ma ne znam ni šta je.
obicno
(.)
12. decembar 2017. u 07.35
Mrgude, ti si sudeci po tome sa koliko raznoraznih žena imaš susrete „blize vrste” pravi muskarac. Niko tebi i drugima ne osporava prisutnost na ZK, ali eto mene cudi da takvoga muskarcinu interesuju tamo neke zenske trice i kucine.
Sport, ti ga spomenu, nije ni zenski ni muski.Sport je sport-ili te interesuje ili ne. Ali teme recimo o oblacenju,modi,sminkanju,kicenju kuce za praznike i sl. mi nekako bas ne lice na teme koje interesuju muskarce. 'ajd kad se neko nasali ili stvarno nešto ozbiljno kaže nešto na temu, ali doći na ZK pa onda pricati sa ženama kao sa „sexualnim objektima” ili neki drugi slični tonovi, mi bas nešto nije odlika pravog „Dase”. Ne odnosi se sve ovo na tebe, vise uopsteno - neko moje razmišljanje.
Kad bi postojao „Muski kutak” vjerujem da bi se i tamo naslo žena, ali eto ja sigurno ne bih isla tamo. Ja sam ipak samo žena.
Pilot_
(papirnog aviona)
12. decembar 2017. u 07.50
Zaista ne shvatam u cemu je problem.Mi koji u privatnom zivotu ne možemo ništa da nađemo dodjemo tako ponekad u nadi da čujemo koju pametnu od elokventnih, uspjesnih, zgodnih i nadasve lijepih dama sa kutka.A i usput , ko zna, možda se i ogrebemo za virtuelnu sisu:-)
obicno
(.)
12. decembar 2017. u 07.56
„ ... od elokventnih, uspjesnih, zgodnih i nadasve lijepih dama sa kutka...” ovo ti je jedino tačno receno. Virtualno tačno, naravno.

E sad, ovo za sisu: najbolje je da pocnes treniras yogu, prije ćeš nasto uhvatiti. I to ne samo virtualno.
Pilot_
(papirnog aviona)
12. decembar 2017. u 08.15
Joga je odlika vas kultivisanih i ispjesnih..sve virtuelno naravno:)
Tako da ja otpadam po tom pitanju kao i za fatjknje dole ispod:-)
JV
(☆)
12. decembar 2017. u 08.17
obično, iz mog iskustva keramičar spada u one koji umeju normalno da razgovaraju, i smatram da je na mnoge teme dobro čuti muško mišljenje, jer može da ukaže na nešto što u tzv. muško-ženskim odnosima, dovodi do nesporazuma...;)
Svakako da postoje i postojaće razlike u mišljenjima, stavovima, ukusima, you name it alikeramičar nikada nije pribegavao nekom idiotskom ponašanju.

Pilot_
(papirnog aviona)
12. decembar 2017. u 08.24
Otmenost obavezuje..:)
obicno
(.)
12. decembar 2017. u 08.25
Pilot, ako si tako dobar u svemu kao u mijesanju ekavskog i ijekavskog, onda si i ti bas „ispjesan”, „kultivisan” ću prcutati: nisi valjda u saksiji izrastao da bi te tako okarakterisali.
obicno
(.)
12. decembar 2017. u 08.27
JV, nemam ja loše rijeci ni za keramicara, a ni za druge.
Ovo je samo razvijanje diskusije, da se teme ne ugase
Pilot_
(papirnog aviona)
12. decembar 2017. u 08.39
Nije poenta u tome da se zadovolji forma.Bar ne na ovim elokventnim diskusijama:)

Gdje sam i šta napisao ekavicom?
obicno
(.)
12. decembar 2017. u 08.43
Sad ga bas pretjera, procitaj svoje postove pa se lijepo prekrsti i lijevom i desnom, jar tako nekako i pišes.
Odluci se ko si i šta si, virtualno, naravno
JV
(☆)
12. decembar 2017. u 08.56
Ovo je samo razvijanje diskusije, da se teme ne ugase
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ja nekako nikada tome ne dajem prednost. Ugasiće se onog momenta kada više niko ne bude hteo ni sa kim da razgovara.
Sada, kao i uvek, ima mnogo onih koji samo čitaju i ne pišu jer se prave da ne dolaze...;)
Mister_No
(Bonelli editore)
12. decembar 2017. u 12.25
Војине хвала на подршци. Свако ко је нормалан и пристојан је на прави начин схватио тему која није никакво омаловажавање жена, већ да се у оквиру препразничне атмосфере унесе мало смеха и живости на дискусије. Уосталом сам канал „Практична жена” је намењен углавном женској публици свих узраста, тако да ми није јасно шта је то могло бити увредљиво? Емисија је као неозбиљна, а озбиљно је кад се на једној од тема испод пише о томе шта очекујете да добијете од деда мраза?!

О елоквенцији, успешности, лепоти, итд. би се могло писати нашироко. Оно што је мој утисак је да су неке старије жене овде сушта антитеза свих тих особености. Користе форум као одводни вентил за лечење сопствених фрустрација, сводећи тему на ниво личних расправа.
JV
(☆)
12. decembar 2017. u 12.47
Šta fali mojoj temi. Zar ti nećeš kupovati novogodišnje poklone?;)
keramicar
(mrgud koji sedi)
12. decembar 2017. u 14.15
obično,

nisu to moji licni susreti „bliske vrste” kao si ih navela, već obična prica, anegnota, sa kojom sam hteo da ukazem da definicija „pravog muskarca” nije za svaku osobu ista. umesto mrgud možda je trebalo da napisem(ne znam yasto nisma) perica ili mujo ali bi poenta bila ista, nadam se.
na ZK dolazim, ali ne otvaram sve teme. desi se da neku otvorim na osnovu naslova, pa kad krenem da čitam vidim da me ne zanima pa napustim.
o temi nisam ništa napisao, jer delim većinu mišljenja i nisam hteo i nisam imao još šta dodatno da napisem. ja sam bio kuci u srbiji kad su u emisiji pokazivali kako se sprema kupus u kacu za kiseljenje. jednostavno, kako si napisala, za predskolski uzrast, a odraslima vredja inteligenciju.

sport se deli na muski i zenski. u vecini sportova postoje razlicite norme, pravila i vremenska ogranicenja kako za musku tako za zensku konkurenciju. opet bih podvukao da jednoj ženi nije mesto među 10 ili 20 igrača, jer će tamo sigurno doziveti uvredu casti i dostojanstva zbog dnevnice koju bi zaradila.

još si napisala da tema o kicenju doma za praznike nije za muskarce. zašto ne? samohrani roditelj (tata) isto hoće za svoje dete da ulepsa stan tokom praznika.

pozdrav

Mister_No
(Bonelli editore)
12. decembar 2017. u 16.21
Јаворка немам ништа против твоје теме, само сам направио аналогију. :)

Керамичару, емисија није имала практични већ забављачки карактер. Наравно да сви знамо како се прже јаја на оку или праве пахуљице али је поента дати свему томе шаљиву конотацију, што је Блажи као шоумену пошло за руком.

Што се тиче спорта. Жене у спорту су деградиране и сведене на бића другог реда јер морају да опонашају мушкарце да би биле успешне ( мускуларизам, физичка снага, шишање на кратко, узимање допинг
и хормонских средстава, итд.). Спорт нема везе са телесном културом и естетским бићем човека.
bojana_suisse
12. decembar 2017. u 16.42
Svako ima svoj ukus ali „Prakticna žena” je jedna od retkih pozitivnih emisija u odnosu na to šta se sve servira na tv-u.
Mister ne vidim zašto moras da se pravdas ko je shvatio shvatio je.
JV
(☆)
12. decembar 2017. u 17.30

Mister jesi li ti onaj Nunki sa Psihologije?
Mister_No
(Bonelli editore)
12. decembar 2017. u 17.53
Бојана слажем се. Емисија је добра, а водитељица Наташа је изузетна жена.
JV
(☆)
12. decembar 2017. u 18.09
To tvoje izvrtanje mog nika je nastalo kao rezultat prepirke između osorog Nunkija i mene pa te zato pitam, hoću da znam gde da te svrstam.
Mister_No
(Bonelli editore)
12. decembar 2017. u 19.52
Не знам ко је тај тип. Никад нисам био на дискусији психологија. Јаворка су те звали на политици. :)
JV
(☆)
12. decembar 2017. u 20.15
Ma to možda Stavra...
obicno
(.)
13. decembar 2017. u 02.21
Keramicar, promijeni to podime „mrgud” u smjesko ili nešto slično, veselije. Meni je bas do veselja, uhvatila me predparznicna atmosfera a i neki privatni dogadjaji od ove sedmice me učinise posebno sretnom.
Kome se gleda „Praktcna žena” neka je gleda, kako se kaže „Svaka roba ima svoga kupca”. Meni lično smete sam naslov te emisije, ako već prave emisije tog nivoa zašto ih namjenjuju ženama a ne djeci ili neutralno „zabavna emisija”. Da je ta emisija ovdje sigurno bih ulozila protest zbog ponizavanja žena i znam da ne bih bila jedina, kao i sto znam da bi TV reagovao na takve prigovore. Ja sam sa djetetom gledala crtice i djecije emisije, serije, citala slikovnice, bajke i basne kad je tome bilo vrijeme. Pošto to ne moram vise, tražim zabavu za odrasle osobe ali bez banalizovanja i omalovazavanja bilo koje ljudske grupe.
JV
(☆)
13. decembar 2017. u 14.02
Meni su najzabavnije emisije tipa takl show koji se svodi na interakciju ostvarenih, pametnih i interesantnih ljudi iz različitih struka, industrija i sl.

Što se naše televizije tiče sve se svodi na neko kreveljenje, nadri mudrosti i gomile kiča... Što se žena tiče kako nikome nikada ne pade na pamet da napravi neku emisiju o ženama koje mogu da posluže kao inspiracija
obicno
(.)
14. decembar 2017. u 04.02
Interesantno kako su nekada emisije zabavnog karaktera bile kvalitetne i umjetnici su bili drugaciji, sada mahom bas neki kic, izvjestacenost. O umjetnicima se danas vise piše koliko puta su sklapali brakove (i sa kim) i razvodili se, koje su plasticne operacije izveli, koji auto voze, gdje imaju vilu, a manje o njihovim umjetnickima vrijednostima koje i jesu često pod znakom pitanja.

Evo sad mi padose na pamet neke emisije: Muzicki tobogan, Nedjeljno poslijepodne, Branko Kockica, Neven, Nedjeljni zabavnik, Obraz uz obraz, Sou sedmorice mladih, Kultni kviz Kviskoteka, Igre bez granica, Opstank (nije domaća serija-dokumentarac ali je za mene tada bila vrh vrhova)

Nastavite listu...
JV
(☆)
14. decembar 2017. u 06.20
Kod nas je nedelja bila za porodicu. Niko se nije ni za šta dogovarao van kuće, nego smo se mi deca dobro naspavali, preskakali doručak i imali rani ručak za kojim se pretresalo sve što se dogadjalo u toku nedelje pa bi se to onda nastavilo uz varenje u dnevnoj sobi, uz šalu i zezanje, i naravno uz neizbežno Nedeljom Popodne.

Ja sam baš volela tu emisiju i ne razumem zašto je opet ne prave, ovoga puta između TV centara u Srbiji napr Niš, Novi Sad i Beograd.
nniki
(Nanotech)
18. decembar 2017. u 15.32
Mister:
„ Оно што је мој утисак је да су неке старије жене овде сушта антитеза свих тих особености. Користе форум као одводни вентил за лечење сопствених фрустрација, сводећи тему на ниво личних расправа.”

To je i moj utisak a slično tome su mi ranije rekle nekoliko od retdjih divnih dama sa ovog foruma.
JV
(☆)
18. decembar 2017. u 16.29
Nikki a kakav imaš utisak kada se radi o muškom svetu koji dolaze na ovaj forum
Rastko28
21. decembar 2017. u 08.42
Шта рећи а не заплакати?! m-v

i

Šta reći a ne zaplakati...;) JV

Ovo je samorazbijanje 100% :)

nniki
(Nanotech)
22. decembar 2017. u 16.42
JV:
„Nikki a kakav imaš utisak kada se radi o muškom svetu koji dolaze na ovaj forum”

Kao i na mnogim drugim forumima i mestima i ovde dolaze muskarci raznih mentaliteta, pretenzija i ocekivanja.
Ovde sam dolazio nekoliko puta u nadi da se posavetujem sa nekim iskusnijim i mudrijim iskrenim damama sa ovog foruma i da naucim kako bi se sto bolje i pristojnije ophodio sa devojkama, naročito sa devojkama koje su Srpskog porekla. Sa Srpkinajma sam do sad imao minimalne kontakte iako sam sa njih 2 jedno vreme izlazio ali ne u isto vreme.

Želim i da naucim o nekim nepisanim pravilima i zahtevima uspesnijeg priblizavanja našim ženama i adekvatnim ali i onim nužnim postovanjem prema njima.

Nazalost, ovde sam uvek nekako docekivan sa nevericom i cool reception, neugodnim primedbama i optuzbama da čak nepostujem i da pokusavam da ponizavam žene. Te primedbe/optuzbe nikad nisu bile rezonski, fer i sa pravilnim objašnjenjima.

However, tebe JV ne svrstavam sa defanzivnim, lako iritiranim i ucaurenim „prvim” timom ovog foruma. Uostalom, znamo se sa foruma Politika gde smo retko imali nesuglasica ali skoro uvek međusobno postovanje i razumevanje, bar sam takve impresije. Samo da pomenem, da si na Politici bila među nekoliko vrhunskih diskutanata sa svojim sirokim ali i veoma korisnim i istinskim znanjem i iskustvom...ali indirektno izrazena LJUBOMORA vecine muskaraca je bila very obvious.
JV
(☆)
23. decembar 2017. u 04.32
Nikki, ja mislim da se znamo odavde, pre mog boravak na politici, koji je bio više izletnički...;)

Istina je da nismo imali nekih većih nesuglasica bez obzira što nam se pogledi na svet nisu uvek slagali.
Pretpostavljam da nisi ovde da bi provocirao već da si skrojen tako kako si skrojen tu gde si odrastao. Mislim da uglavnom iznosiš svoje mišljenje osim kada te neko napadne ili uvredi kada kreneš da vraćaš pa pišeš i ono iza čega sutra ne bi stao.

Nije prvi put da kažeš da hoćeš da naučiš o ophodjenju sa našim ženskim svetom ali kada ti se za to ukaže prilika, kao recimo u razmeni sa obično, ti nastupaš kao onaj koji već jesi a ne kao neko ko želi da pronikne u prirodu srpskih žena ne bi li ostvario uspešniju komunikaciju.

Ono što si napisao o muškom svetu koji dolazi na ovaj forum, važi i za ženski, jer svet se ne deli prvenstveno na muški i ženski, da zanemarim sve skorije obelodanjene kategorije , nego se deli prvenstveno antropološki i to samo da bi se bolje razumeo.

 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.