Diskusije : Švajcarska

 Komentar
Nbava kua
spectator45
(you can`t touch this)
19. april 2014. u 17.42
Moj dida sa Šolte je zvao nas doma na telefon. Moj tata je javio se na sluju i pitao je dida da šta je da kako je. Dida je rekao: „A evo baš razmišljam kako mi je ova Šolta prilično dopiz.dila! Pa se mislim da dođem kod vas na koji misec!” Tata je zinijo: „Koji misec?! Jesi ti pri sebi?!” Dida je rekao: „Najduže na po godine! Al nisam siguran, još se mislim!” Tata je cijuknijo: „Šta se misliš?” Dida je rekao: „Mislim se kako bi moga doć, a moga bi i ne doć! Šta bi mi ti preporučija?” Tata je rumenijo se po faci i rekao je: „Pa ono, Šolta je jedan divan otok! Mislim, priroda i te stvari! Ja da živim na Šolti ne bi se nikad mica odatle!” Dida je rekao: „A je, moga bi onda stvarno i ne doć!” Tata je rekao: „To ti nije loša odluka!” Dida je rekao: „Samo onda mi triba jedno soma kuna!”

Tata je najprvo zašutijo od ošamuta. Onda je on podviknijo: „Soma kuna?! Od koga?” Dida je rekao: „Pa od tebe, razumi se! Mislim, u opcijumu da ostanem na Šolti!” Tata je zarežao: „Čekaj malo! Ti znači oćeš da ti ja dam soma kuna da ne dolaziš u nas?! Jel to oš?!” Dida je rekao: „Otprilike!” Tata je viknijo: „Pa koja ti je to bolesnička logika, ...ate led?!” Dida je rekao: „A čuj, ako Tomson dobije po miljona eura zato da ne piva, valjda i ja zasluživam soma kuna zato da ti ne dođem!”

Tati je opet uletila blokada od iznereda. Onda je on didi zakreštao: „Aj stari žicaru sjaši mi sa t”
spectator45
(you can`t touch this)
19. april 2014. u 17.44
Prvo i prvo, Tomson je Tomson, a ti si glupson! Nema tu usporedbe!„ Dida je rekao: ”Okej, onda dolazim!„ Tata je rekao: ”Čekaj malo, čekaj malo! Nemoš tek tako dolazit, čoviče! Evo baš nas sad nema doma!„ Dida je rekao: ”Kako vas nema doma kad te zovem na fiksni telefon?„ Tata je rekao: ”Mislim, upravo se spremamo izać! Idemo na jedno duže putovanje! Dok se ti ukrcaš na trajekt i dogibaš, mi smo već daleko!„ Dida je rekao: ”Samo ti pivaj, pušioničaru! Tu sam isprid vrata, zovem te sa mobitela!„

Onda sam ja za po ure došao iz škole doma kod kuće. Doma su u kužini sidili moj dida i moji roditelji. Ja sam odma zalaufao se i bacijo sam se didi na prsi. Dida je mene zagrlijo i rekao je: ”Di je moj unukić, moje zlato! Aj sidi didi na kolino da konačno popričam sa nekim pametnim!„ Ja sam rekao: ”Ne mogu sad, dida! Moram jurit vanka!„ Dida je rekao: ”N bava kua? A di ćeš?„ Ja sam rekao: ”Idem se nać sa mojim frendom Dinom i sa Kanom Štetom!„ Dida je pitao: ”Pa šta ćete radit?„ Ja sam rekao: ”Najprvo ćemo ić u lupeštinu u poslugu, a kad padne mrakuša ondašmo obit trafiku!„

Tu su mama i tata objesili usta i skriknili su: ”Molim?!„ Ja sam rekao: ”Al dobro, ima i taj opcijum da ostanem doma!„ Tata je podviknijo: ”Pa naravski da neš ić krast okolo i sramotit me, magarče jedan! Nemoj mi više valjat takve greze baze!„ Ja sam rekao: ”Okej, nou frks! Al ako ostanem doma triba mi barenko sto kuna!„ Tata je tiltao sa očima: ”Sto kuna? Od koga?„ Ja sam rekao: ”Od tebe, ovkors!„ Tata je rekao: ”Aaaa, kužim! Ti bi znači da ti ja dam sto kuna zato da ne ideš mažnjavat po poslugi i obijat trafiku? To ti je logika, je li?„ Ja sam rekao: ”Ako Tomson može dobit po miljuna eura zato da ne piva, onda valjda i ja zasluživam sto kuna zato da ne pravim sranja!„ Tata je dreknijo: ”Zasluživaš ti sto peščurina, !@#$ majmunski!„”
spectator45
(you can`t touch this)
19. april 2014. u 17.45
Onda je tata skočijo da će me prokindačit. Samo njega je moja mama zaustavila i vratila ga je na katrigu. Onda je ona okrenila se prema meni i zapritila je sa prstom. Mama je rekla: „Ti pripazi kako se ponašaš, znaš! Ne smiš se, sine, u životu ugledat na Tomsona!” Ja sam pitao: „Zašto?” Mama je raširila ruke i rekla je: „Zato šta se moš ugledat u Olivera, naprimjer primjera!” Ja sam rekao: „Bljak!” Mama je rekla: „Ili na Mišu ili Đibonija! Aj reci šta Đibi fali?” Ja sam rekao: „Fali mu crna majica i kukasti!” Mama je zarežala: „Robi!!!” Ja sam rekao: „Okej, okej... Ako to žele moji roditelji, onda se ja neću ugledat na Tomsona! Eto, jel fajn?” Mama i tata su klimnili sa glavama. Ja sam rekao: „Samo to takođe košta sto kuna!” Onda mi je mama zdimila peščurinu.

Naveče smo mi svi išli leć u krpe. Samo je tata ostao u primaćoj u hotelji da gleda zadnji dnevnik. Na dnevniku je jedan barba nešto govorijo. Onda je jedna teta govorila da ona će nas izvuć iz krize. Tata je promrmorijo: „Čoviče božji, ova nas nonstop ...e u glavu!” Teta je i dalje govorila. Tata je mrmorijo: „Kako god uključiš televiziju, ona drobi li ga drobi!” Teta je i dalje govorila. Tata je mrmorijo: „Svi ćemo umrit, a ona nas neće prestat pilat!” Onda je teta rekla: „Al ako mi ovi šta je zaspa u hotelji da po plaće, ja se sutra neću pojavit u dnevniku!” Tata je u hororu skočijo se iz hotelje.

spectator45
(you can`t touch this)
19. april 2014. u 17.47
Onda je tata po mraku ugibao u spavaću i uvukao se kod mame u krevu. Mama je njemu šapnila: „Di si ti dosad?” Tata je šapnijo: „Ma pusti me, zaspa san u hotelji!” Mama je šapnila: „Ja ne mogu zaspat! Ona dva debila su me skroz umela!” Tata je šapnijo: „A je, ćaća ti je dobar komad bolesnika!” Mama je rekla: „A ni tvoj sin nije ništa bolji!” Tata je šapnijo: „Ako staro prdilo ostane ovde par miseci, ja ću se majkemi obisit na bonegraciju!” Mama je šapnila: „Neam pojma šta da napravimo! Za početak ću morat popit tabletu za spavanje!” Onda je tata okrenijo se prema mami i šapnijo je: „Znaš šta, mačak, ajmo se mi dobro kresnit da sve to zaboravimo!”

Mama je navukla jorganić do brade i šapnila je: „A ne mogu sad! Večeras afstiniram!” Tata je šapnijo: „Šta radiš? Koja ti je to šporka rič?” Mama je šapnila: „Afstiniram! Suzdrživam se od bludačine i orgijašenja! Najbolje će bit da umisto tablete izmolim krunicu!” Tata je šapnijo: „Ali ja se ne suzdrživam! Valjda se i ja neki !@#$ pitam!” Mama je šapnila: „E pa onda se kresni, ali bez mene! Ja ću recitirat zdravomariju da imaš bolji ugođaj!” Moj tata je najprvo se ušutijo. Onda je on šapnijo: „Čekaj malo, zašto si se juče mogla kresnit, a danas ne moš? To ne berem!” Mama je okrenila se na svoju stranu i rekla je: „Danas mi je čako da pedes kuna da ne nastupim!”
Knez-001
(®)
23. april 2014. u 18.12
Nije mi vise smijesno...
spectator45
(you can`t touch this)
24. april 2014. u 07.00
,,haha,opce me nechudi ni zeru..otkad te ta slikarka schepala njesi u stanju ni partiej shaha odigratio,lol
e da mene otje kaka pesnikinja duha da spopane pa da se ponosamo nako
al nea otog nishta ,:(
rizling
10. april 2020. u 02.58
VID-20200407-WA0008.mp4
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.