Diskusije : Štutgart

 Komentar
I vi treba da znate istinu!
panonija
07. avgust 2012. u 07.02
Kako je bilo do danas u Srbiji!

CH

03. avgust 2012. u 08.58


Srbija koja je opstala do danas! - Mesec dana u Beogradu !

Država Srbija u kojoj ceo narod radi za bagatelu da bi samo „Vladari” imali previse, nikad se neće oporaviti.
Narod Srbije mora pod hitno celu stvar da uzme u svoje ruke, nije dovoljno samo dati glas nekome a taj neko da pravi Zakon kako njemu odgovara, to je najveca narodna pogubelj u Srbiji.

U Srbiji je lepo boraviti pogotovu ako imate svoj novac. Puna sunca, planina, termalnih bazena, reka, jezera…U zemlji koja najviše na svetu ima bogomolja ali najmanje pravih vernika.
Zemlja koja je vise od pola veka gazena nogama bezboznika a do danas su državu iskljucivo vodili i igzradjivali je upravo naslednici komunistickih bezboznika, koji su uz pomoć sotona sa Zapada a za svoj licni interes sve cinili da obezvrede sopstvenu državu i narod.
Time su Zapadu sve cinili da sotonski zajase Srbiju, da bi Srbija zavisila samo od Zapada koji su sve cinili da je potcine.
Zato Zapad i ucenjuje Srbiju kako bi usla u propalu EU, pod jednim uslovom, da rasparca sopstveno državu.
Zapadne ucenjivace koji su bombama trovali Srbiju ne interesuje kako narod živi u Srbiji, ne interesuje narastajuci kriminal, pljacke, korupcija nego samo slepa poslusnost…
Srbija je definitivno postala najopasnija destinacija u Evropi.
Puna lopova i kriminala. Na ulicama većih gradova u Srbiji ne smete
da nosite markirne torbice, lancice oko vrata, malo bolji sat na ruci.
U delicu sekunde kriminalci zaskacu i otimaju sve sa vas.
Na svakom uglu stoje prevaranti, zovu vas telefonom nude razno razne « nagrade » samo da se domagnu vas i vase naivnosti..
U velikim gradovima poput Beograda neka vas ne iznenadi zaustavljeno vozilo na sred kolovozne trake, bahati vozaci ga tako ostavie i odu do prodavnice. Ako se nađeteiza zaustavljenog vozila, niko vas neće pustiti da se ukljucite u drugu traku. Morate cekati sve dok sva vozila odu.
Pazite na semafore koje će te uociti tek kad pridjete na deset metara, izbledeli su i uopste se ne vide. Pazite na raskrsnicama a imate otvoren semafor, da se neka budala prolazeci kroz crveno ne zakuca u vas.
Morate znati ako prođete samo kroz zuto sleduje vam kazna…
Ako se kojim slučajem i dogodi neka saobracajka, resavajte to odmah inače će da rade nozevi i pistolji… Ako vas druga strana nešto malo osteti bolje begajte nego da se raspravljate…
Inače u Srbiji najcesce vandali automobilima prolaze kroz crveno, gaze pune linije, seku vam put, to je uobicajena praksa bahatih vozaca odnosno NEHRISTA i tatinih sinova koji voze kako oni hoće a država im ništa ne može…
I nije cudo sto u Srbiji svakog dana pogine po nekolikmo vozaca u saobracaju samo zato što je sve vise bahatosti, ludaka i drogerasa na čestama, naravno i loših puteva.
Putujuci kroz Srbiju pokusace da vam se prepreci na putu toboz „policija” skupocenim automobilom pokazujuci nekakve legitimacije, ni u ludilu ne stajite. Vozite do prvog izlaza i pravo među narod ili u policiju. To su najcesce pljackasi koji presrecu vozila strane registracije.
Ako ste na benzinskoj pumpi a preporucljivo je samo po danu, pazite kako vam toce benzin, ako ostavite auto na parkingu obavzno pre polaska prekontrolisite gume, da li je neki ekser postavljen ispod gume. Čim krenete guma će da ispusti a prevaranti će da se ponude kao pomoć i tako će da vas opljackaju.
Kada placate putarinu posle placanja uzmite racun i pogledajte koliko ste dali radniku a koliko piše na racunu.
Sve kriminalne radnje na putu, da li je u pitanju policija koja trazi mito, odmah je prijavite na telefon : 011 - 31 21 355 …
Mada je policija najcesce dosta korektna i kulturna, pa ipak povedite racuna. Da znate i ovo, na prometnim putevima u Srbiji postoje civilni ali pravi presretaci koji prate vozace na putevima. Njih ima najviše na auto putu.
Na putevima kroz Srbiju je 80km/h a na auto putu je ogranicenje 120km/h. Ukoliko dakle vozite 20-30 ili vise kilometara na sat, ocekujte da će da vas presretaci zaustave…
Kad ste u prodavnici nikako nemojte da se bunite ako neki divljak pre vas udje na kasu. Inače biće guzve. Kad tovarite hranu u kolica nemojte da imate toliko da vam racun bude deset hiljada dinara i vise, jer će mnogi da gundjaju a mogu i da vas zaprate. Deset hiljada dinara je polovina nečije plate u Srbiji.
Ako vam zatreba nešto u opstini u supu, najbolje platite nekog da vam to odradi. Inače će te danima cekati na najkomplikovaniju administraciju u Evropi. Naj duzi redovi u Evropi su na državnim salterima u Srbiji a papira vam treba puna vreca a obavezu ne mozete srediti ni za mesec dana.
To se posebno odnosi na vadjenje ličnih dokumenata. Ako vam je neophodan samo pasos, najbolje je vadite ga u ambasadi.
Ako vam zatreba lekar, nikako nemojte ići u državne ustanove. Tamo vam je kao u logorima. Guzve do iznemoglosti a usluga gora nego u Africi. Platite privatnog lekara, inače su oni postali kao Svajcarci. Jeste skupo al se isplati.
Jedan pregled je 2500 din terapija 2200 dinara a noc boravka u bolnici je od 8000 i do 15000 dinara. Kad kupujete lekove u apotekama odmah na licu mesta pogledajte vazeci rok na pakovanju.
U Srbiji za sada imate najviše banaka, menjacnica i apoteka…
U Bankama ne menjajte novac jer je to dosta nize nego u menjacnicama. Nikad ne menjajte odjednom vece svote novca u menjacnicama.
Na granicnim prelazima ceka se do iznemoglosti, po 3-4 sata na temperaturi do 45 stepeni. Dacicevi staljinisti i dalje rade kao pre 50 godina, svakog putnika pregledaju, svakom putniku udaraju pecat u pasos a putnici samo što ne padaju u nesvest. Na naplatnim rampama još gora situacija je. Sporost, racunaju na prste koliko treba da platite itd.
Dakle, Srbija je potonula a glavni grad Beograd je najopasniji grad na svetu.
Grad urusen, prljav pun smoga najneuredjeniji grad u Evropi: isaran grafitima, nema zgrade u gradu a da nije isarana. Grad cije su fasade najopasnije u Evropi, otpadaju i padaju na glave prolaznika…
Grad pun rupa na česti, otvorenih sahti.. Grad u kome vozaci preticu i sa desne i sa leve strane u kome kroz centar grada voze 80km na sat.
Grad pun guzvi i zastoja, ne zbog velikog saobracaja nego zbog ne sredjenosti i ne funkcionalnosti semafora.
Grad u kome se svaki dan dogodi po nekoliko pljacki. Grad u kome smecari u pola noćiprazne kontajnere.
Grad u cijim zdravstvenim ustanovama ceka se satima da dodjete na red. A na operaciju i razne skenere ceka se do smrti. Grad u kome za izgradnju jednog mosta ulozi se toliko koliko bi moglo u Svajcarskoj da se izgrade tri.
Država u kojoj državni cinovnici imaju plate oko sedam do deset hiljada franaka a njihovi radnici deset do petnaest puta manje.
Dakle, Beograd je za strance samo Terazije, Knez Mihajlova ulica te ulica Kralja Aleksandra, Skadarlija i Kalemegdan. Država samo to održava jer turisti samo tamo dolaze i nose sliku o Beogradu a verovatno i o Srbiji…
Nadajmo se da će nova uspostavljena vlast nešto bolje da uradi…
NP
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.