Ankete

Најлепши српски манастир?
Студеница 8.4%
Хиландар 15.7%
Жича 3.9%
Острог 38.8%
Хопово 0.9%
Крушедол 1.2%
Високи Дечани 6.6%
Грачаница 11.5%
Сопоћани 1.2%
Пећ 2.4%
Љубостиња 1.8%
Милешева 2.7%
Градац 0.7%
Остало 4.3%

Ukupno glasova: 3001
Unesite komentare
Nazad na ankete

.