Advertisement (skip)

  • Aqua Air
  • Panorama World Travel
  • Fondacija Ana i Vlade Divac

Vesti

Ruska pomoć poplavljenima

Avion ruskog Ministarstva odbrane sa 90 tona humanitarne pomoći za stanovnike poplavljenih područja u Srbiji sinoć je sleteo na aerodrom Batajnica kraj Beograda.

Ostale vesti

Advertisement

Advertisement

Sport

Janković uspešna u dublu sa Kukalovom na Ju-es openu

Srpska teniserka Jelena Janković i Čehinja Klara Kukalova plasirale su se u osminu finala Ju-es Opena u konkurenciji dublova, pošto su pobedile kazahstanko-špansku kombinaciju Jaroslava Švedova/Anabela…

Ostale vesti

Advertisement

Zabava

Pljeskavica od 56 kilograma (video)

Leskovačke ćevabdžije Ivan Đorđević (44) i Nikola Petković (24) ispekli su, na gurmanskoj manifestaciji Roštiljijada, pljeskavicu od 56 kilograma.

Ostale vesti

Advertisement

Life Press Magazin

Urbani život

Microsoft gasi Messanger

Posle 15 godina, 31 oktobra, Microsoft će konačno ugasiti svoju uslugu za dopisivanje Messanger, a njene korisnike prebaciti na Skype.

Ostale vesti

Kuvar

Kiš sa šunkom i sirom

Brzinski ručak ili nedeljni ''doručko-ručak'' (brunch) Prvo napraviti koru, tako što se dobro izmešaju svi sastojci i testo se stavi na dno posude. Peći dok ne porumeni (oko 10 do 15…

More news:

Diskusije

Horoskop

Lav - Dnevni horoskop za 31. avgust

Neko ne ispunjava sva Vaša očekivanja u poslovnom dogovoru. Ali, potrebno je da uložite određeni napor kako biste prevazišli trenutni nesporazum. Na kraju, shvatićete da sve ima svoju cenu ili neki vid uloganja. Potrebno je da se suočite sa svojim zabludama o emotivnim ulogama. Ponekad lepe želje ostaju na nivou maštanja o stvarima koje su Vam nedostupne zbog pogrešnih procena. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.Advertisement (skip)

  • IAH TERMINAL NOW HIRINGPROFFESIONAL DRIVERS
  • Mexico Vacations on Sale - Promo Code MVP15
  • Pudlica
  • Borba protiv poplava
.