Advertisement (skip)

  • Aqua Air
  • Panorama World Travel

Vesti

Ronioci pronašli telo devojčice

Posle pretrage reke Turije gde je juče nestalo dvoje dece, ronioci su uspeli da pronađu telo trogodišnje devojčice. Nastavak potrage za desetomesečnim dečakom.

Ostale vesti

Sport

ZVEZDA: Optimisti po pitanju licence

Generalni sekretar Crvene zvezde Miodrag Zečević uveren je da će crveno-beli dobiti licencu za takmičenje u Evropi naredne sezone.

Ostale vesti

Advertisement

Life Press Magazin

Advertisement

Zabava

Zvezda „X faktora” postala šnajderka

Članica grupe 4U Katarina Manojlović odustala je od muzičke karijere nakon „X faktora”. Ona priznaje da se razočarala u estradu i da će se posvetiti šnajderskom poslu.

Ostale vesti

Urbani život

Spreman za Dakar: Pežo „2008 DKR”

Fanovi reli vožnje su ove godine sa oduševljenjem dočekali vest da se francuski velikan Pežo nakon 25 godina vraća na Dakar reli, a propinjući lav je dodatno obradovao svoje obožavatelje kada je…

Ostale vesti

Advertisement

Kuvar

Slatka pogača sa eurokremom

Mesila sam je prvenstveno zato sto mi se dopala na izgled, ali se ispostavilo da je isto tako i ukusna. Postupak sam gledala na You Tube, a recept za testo je moj. Podmesiti kvasac u mlakom mleku sa kašičicom…

More news:

Diskusije

Horoskop

Ribe - Dnevni horoskop za 24. april

Dobijate različite olakšice u u susretu sa saradnicima, ali istovremeno trpite zbog nekih dogadjaja u privatnom životu. Važno je da imate dobar podsticaj i da ostvarite svoje poslovne namere. U susretu sa voljenom osobom ne možete diktirati sva »ljubavna pravila«. Lepo je, samo ono što odgovara zajedničkom ukusu i raspoloženju. Sugestija: Prijaće Vam neki zabavni sadržaji i sportska aktivnost, kao dobra relaksacija.


Advertisement


Advertisement (skip)

  • Mexico Vacations on Sale - Promo Code MVP15
  • Priključite se SC Kuvaru i na Fejsbuku
.