„Marketing Fokus” 5. i 6. aprila u Beogradu

desk - 2012-03-27 05:31 AM

Konferencija „Marketing Fokus” u organizaciji AIESEC-a održaće se 5. i 6. aprila u Privrednoj komori Srbije u Beogradu.

„Marketing Fokus” (Marketing Focus) je jedan od projekata AIESEC-a, koji se organizuje, tradicionalno, peti put za redom. Projekat je edukativnog karaktera i teži da poveže studente sa ovim sektorom privrede i razvije njihove veštine kroz najkvalitetniju edukaciju i praksu.

Cilj je da se studentima približe aktuelni trendovi iz sfere marketinga, da se kroz praktične situacije unaprede znanja i podigne svest o neophodnosti marketinga u modernom vremenu.

Prvi dan konferencije posvećen je predavanjima i panel-diskusijama. Menadžeri, predstavnici domaćih kompanija i predavači iz ove oblasti, govoriće pred 80 odabranih delegata na teme kao što su: e-marketing, brend menadžment, marketing usluga, CRM, budućnost TV propagande, zamke marketinga, itd.

Drugog dana konferencije delegati se raspoređuju u tematske radionice, gde će kroz simulacije i interaktivan rad sa menadžerima kompanija imati priliku da iskažu svoje znanje i kreativnost, i vide šta sve marketing podrazumeva u praksi.

Za sada su svoje učesće na konferenciji potvrdili Leo Burnett, GfK, Ginger, Grey, Communis, Buzz Advertizing, Coba&associates i mnogi drugi.

Zainteresovani studenti mogu da podnesu aplikacije preko adrese www.aiesec.org.rs/marketing-focus/, a aplikacije su otvorene do 2. aprila u 20 časova.

Za više informacija možete da kontaktirate organizatore konfrerencije preko imejl adrese [email protected]

Učešće na seminaru je potpuno besplatno i za sve učesnike su obezbeđeni serifikati.

AIESEC je međunarodna platforma namenjena mladim ljudima koji teže da otkriju i razviju sopstvene potencijale kako bi imali pozitivan uticaj na društvo. Više informacija možete naći na www.ef.aiesec.org.rs i http://www.facebook.com/AIESECserbia. (SerbianCafe)

Comments

Biznis

Bez brige zbog oscilacija kursa dinara

Oscilacije kursa dinara ne bi trebalo nikoga da zabrinu, rekla je guvernerka NBS Jorgovanka Tabaković za RTS. Iz međunarodnog okruženja već dolaze stabilizujući efekti a postoji i veliko interesovanje…

Nastavljena proizvodnja u „Fijatu”

Prozvodnja u fabrici „Fijat automobili Srbija” u Kragujevcu nastavljena je jutros posle trodnevnog prekida.

Vučić: U Srbiju vredi ulagati

Srbija će sve svoje obaveze prema investitorima ispunjavati tačno i na vreme i time pokazati da je pouzdan i ozbiljan partner i zemlja u koju vredi ulagati, rekao je premijer Aleksandar Vučić.

Antić najavio poskupljenje struje

Ministar energetike i rudarstva Aleksandar Antić najavio je da će struja u Srbiji poskupeti, ali nije precizirao kada ni za koliko.

Od dijaspore stiglo 1,27 milijardi evra

Prema podacima Narodne banke Srbije, od naših ljudi s raznih strana sveta za prvih šest meseci 2014. godine u Srbiju je stiglo 1,27 milijardi evra.

Previous articlesNewer articles

News

Dan kada su SAD zanemele

Na današnji dan pre 13 godina dogodio se teroristički napad na Svetski trgovinski centar u Njujorku i zgradu Pentagona u Vašingtonu.

Оther news