„Marketing Fokus” 5. i 6. aprila u Beogradu

desk - 2012-03-27 05:31 AM

Konferencija „Marketing Fokus” u organizaciji AIESEC-a održaće se 5. i 6. aprila u Privrednoj komori Srbije u Beogradu.

„Marketing Fokus” (Marketing Focus) je jedan od projekata AIESEC-a, koji se organizuje, tradicionalno, peti put za redom. Projekat je edukativnog karaktera i teži da poveže studente sa ovim sektorom privrede i razvije njihove veštine kroz najkvalitetniju edukaciju i praksu.

Cilj je da se studentima približe aktuelni trendovi iz sfere marketinga, da se kroz praktične situacije unaprede znanja i podigne svest o neophodnosti marketinga u modernom vremenu.

Prvi dan konferencije posvećen je predavanjima i panel-diskusijama. Menadžeri, predstavnici domaćih kompanija i predavači iz ove oblasti, govoriće pred 80 odabranih delegata na teme kao što su: e-marketing, brend menadžment, marketing usluga, CRM, budućnost TV propagande, zamke marketinga, itd.

Drugog dana konferencije delegati se raspoređuju u tematske radionice, gde će kroz simulacije i interaktivan rad sa menadžerima kompanija imati priliku da iskažu svoje znanje i kreativnost, i vide šta sve marketing podrazumeva u praksi.

Za sada su svoje učesće na konferenciji potvrdili Leo Burnett, GfK, Ginger, Grey, Communis, Buzz Advertizing, Coba&associates i mnogi drugi.

Zainteresovani studenti mogu da podnesu aplikacije preko adrese www.aiesec.org.rs/marketing-focus/, a aplikacije su otvorene do 2. aprila u 20 časova.

Za više informacija možete da kontaktirate organizatore konfrerencije preko imejl adrese [email protected]

Učešće na seminaru je potpuno besplatno i za sve učesnike su obezbeđeni serifikati.

AIESEC je međunarodna platforma namenjena mladim ljudima koji teže da otkriju i razviju sopstvene potencijale kako bi imali pozitivan uticaj na društvo. Više informacija možete naći na www.ef.aiesec.org.rs i http://www.facebook.com/AIESECserbia. (SerbianCafe)

Comments

Biznis

Previous articlesNewer articles

News

Srećan Dan žena!

Svim posetiteljkama i pripadnicama lepšeg pola srećan 8. mart, Dan žena, želi ekipa SerbianCafe.com sajta! Pošaljite virtuel…

Оther news