Classifieds : Nekretnine : Kuće

Napiši novi oglas | Promeni svoj oglas

Kuća na moru

Velika slika U centru Medulina, južnoj Istri, na nekoliko kilometara od od istorijskog grada Pule, prodaje se kuća od 170 m². Luksuzno renovirana 'kamena' kuća je na tri nivoa sa tri apartmana, dva ulaza, dve terase i dva parking mesta, smeštena da se blago spušta prema moru. Klimatizovana i uredejena za turizam, sa pogledom na more i na pet minuta od plaže. Cena 190.000 eura.

Istra se smestila na istoimenom srcolikom plavozelenom poluostrvu. Njena privlačnost leži u spoju atraktivne obale i zelene unutrašnjosti. Uz samu obalu Istre nalaze se mala mesta i gradovi: Umag, Poreč, Rovinj, Medulin i mnoga druga primorska manja mesta. Taj se pojas popularno naziva 'Plava Istra'. 3000-e godina staru Pulu obeležavaju njene kulturno-istorijske vriednosti medju kojima treba istaći pulsku arenu, amfiteatar koji je izgradjen za održavanje gladijatorskih igara, te brojne ostatke i spomenike iz rimskog doba.

Opština Medulin, okružena bujnom vegetacijom, zahvata površinu od 32km². Nekada selo poljoprivrednika i ribara, danas spada medju najbolje predstavnike istarskog turizma i jedno je od najlepših mesta. Predivne peščano – šljunkovite plaže za igru, kupanje i odmor samo su jedan deo fantastičnog Medulina, jer tu su i luksuzni hoteli brojni restorani, barovi, poslastičarnice, diskoteke i letnje terase na otvorenom koji nude raznovrsne mogućnosti za rekreaciju i zabavu. Svakako, nezaobilazna je 'šarena' luka u kojoj uvek ima vezanih brodića, jahti i razvijorenih zastava i jedara, a upravo tu se nalaze i najizvrsnije konobe. Duga ribarska tradicija daje vam priliku da sami otkrivate posebnosti tradicionalne kuhinje.
Medulin, oaza mira i tišine iako naglašeno porodično mesto privlači i omladinu, a predivna prirodna okolina i duga šetališta čine ga izuzetno romantičnim mestom.
Ovaj grad nije 'interesantan' samo tokom leta, zbog svoje izuzetno povoljne istarske klime i zimi na 'travnjake', trim staze i šetališta dolaze profesionalni sportisti, repreznetacije, atletičari, amateri i rekreativci,

Kako je Medulin duge istorije, kulturnu baštinu predstavlja jedno od najvažnijih arheoloških nalazišta – Vižula. Pored ostataka ovog kompleksa, na Vižuli se može šetati fantastičnom prirodom, a pored lepih šetališta postavljene su mnogobrojne informativne table o 'svakodnevnom' životu Rimljana na ovim prostorima.
Predivna klima tokom čitave godine, fantastične plaže i jedinstvena priroda, uz brižljivu pažnju posvećenu razvoju svih aspekata turizma – rekreativnog, sportskog, kulturnog ili avanturističkog, čine Medulin jednim od najboljih mesta, a vama pruža priliku da započenete svoju Istarsku 'avanturu'.

'More je sve. Ono odiše čistoćom i zdravljem. Ono je beskrajna pustinja, gde čovek nije nikada usamljen. Ono ima neverovatnu moć da nas navede da mislimo na stvari na koje volimo da mislimo.'

064/123-4397

Opšti podaci
Autor oglasa Natalija
Imejl Kontaktiraj autora

Detalji oglasa
ID oglasa 419260
Brojač čitanja ovog oglasa  69
Oglas ističe 11.09.2020.
Kreiran 03.06.2020.


Ostali oglasi iz ove kategorije  Drugi oglasi istog autora  Kontaktiraj autora  Pošalji prijatelju


.