Forums : Toronto

 Comment
Oakville trafalgar -dundas
kordunas
2016-08-10 01:26 PM
imam sina 8.5 godina, jel ima neko u blizini sa decom sličnih godina
svi prijatelji su mu kanadani koji samo gledaju tv i igraju igrice neznaju niti žele ništa drugo
boaz
(neradnik)
2016-08-10 07:21 PM
Oakvilleima dobar fudbalski klub gde ima nekoliko naših trenera. Takođe u Burlingtonu je jedan dobar Dzudo klub. U te godine decak bi već trebao da bude aktivan u sportu pa bi nasao prijatelje kroz sport.Takođe kroz naše crkve ima folklorne grupe I skole.Od Misisoge do Hamiltona. Treba malo da se mrdnes I da vozis klinca u te razne aktivnosti pa neće imati vremena za T.V. igrice.
kordunas
2016-08-14 11:23 PM
HVALA ZEMLJAK ALI MISLIM DA NISI RAZUMEO OGLAS
boaz
(neradnik)
2016-08-15 12:09 AM
Razumeo sam ja tebe dobro ali ocigledno ti nisi razumeo mene.Ako si mislio da se druzi sa nasom decom od 9 g. starom treba da znaš da uglavnom I nasa deca nisu ništa bolja od rođenih kanadjana. Nasi roditelji isto tako kupuju deci razne igrice I retko ih vode na sportske I druge aktivnosti jer su lenji,nemaju vremena,kosta ili jednostavno bolje je sa drustvom u kafanu...Zato sam ti I rekao da tvoj mali će najbolje da nadje „bolje” drustvo ako pocnes da ga vodis na sportske I druge aktivnosti.
E. sada je do tebe šta ćeš dalje. Ja sam moju decu poceo da vodim na raznorazne akrivnosti još od 4 g. starosti. I Boga mi ima dosta rezultata. I individualno,a I imaju svoje drustvo sa zajednickim interesima.
 Comment Remember this topic!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.