Forums : Računari i Internet

 Comment
Viber, Skype ili?
visnja77
2015-12-10 12:23 PM
Pošto mi Imessage na Iphonu 4s ne radi (prestao da radi posle instaliranja IOS8), ne znam šta da instaliram da mogu besplatno da saljem poruke i slike? Da li postoji nešto sto nije vezano za telefon (kao Viber) ni za Facebook, nego samo za WiFi? Ili bas moram Viber?
Hvala!
DaBaR
2015-12-10 07:49 PM
Poslovan svijet koristi email. Obični smrtnici su zaboravili šta je to pa koriste Viber.
visnja77
2015-12-18 12:12 AM
Hvala i, Dabar! Nikad nisam ulazila na e-mail preko telefona! Možeš li da mi posavetues neki e-mail koji je najjednostavniji? Na Outluku imam nekoliko i prosto ne smem na njih da odem! Pored toga sto moram stalno da ih cistim od mnogih reklama i spamova, uvek me pita za neke kodove, da dam neki drugi e-mail da bi mi tamo poslali kod, moram da uradim nekoliko operacija da bih usla u svoj sopstveni e-mail, pa zato vise i ne idem na njih!
Pored toga, ne mogu da stampam dokumenta u PDF fajlu, stampa mi samo „print screen”...

Gde da otvorim e-mail da mi bude najjednostavnije rukovanje?

Hvala još jednom!
DaBaR
2015-12-24 03:06 AM
Svaki e-mail koji radi na racunaru radi i na pametnim telefonima.

Antivirusna zastita i disciplina u pristupu internetu su tema za sebe. Cuvaj se, ni tvoj telefon nije neranjiv. Npr, Facebook ponekad zna biti pun virusa itd itd
spar
2015-12-24 11:19 AM
Instaliraj Viber ili WhatsApp... To se udje u AppStore, onda dole na ono kao povecalo Suchen-Search pa gore u polje upisi Viber i kad se otvori moras kliknuti na njega da se instalira. Negde će da trazi da upises svoju sifru na svom Emailu u telefonu. Onda -Ok i slicica Viber je dosla na ekran telefona. Posle moras da ga nastelujes, trazi će da upises svoj broj telefona kog imaš u telefonu, kad ga upises, prati upustva onda će da ti dodje SMS poruka sa brojeviima, to je sifra za Viber. Onda se vrati u Viber, upisi taj broj i gotovo je. Viber mora da radi... Tako isto i sa WhatsApp... Samo još nešto, kad budes upisivala broj telefona, ako znaš koji je ranije bio broj telefona u tvom aparatu, upisi njega kao stari koristen broj u gornje polje a u donje svoj drugi novi broj telefona. Ako neznas koji je ranije broj koristen, upisi gore svoj broj tako isto i dole. Ti na tvom Ajfon4S imaš i Fejs Tajm (Face Time) To ne treba da se steluje. Samo udji u Kontakte u telefonu, Nadji broj koga želiš da pozoves, ako on ima sličan telefon odma ispod njegovog broja telefona u tvom adresaru biće vidljiva kamera. Klikni na nju i tamo će da njemu zvoni i ti ga vidis, telefon se koristi slično Skipy.
DaBaR
2015-12-25 04:07 PM
Još jedan koji koristi telefon za zabavu i ne zna dalje od svog nosa.

Reci mi 'spar', da li si ikad dobio platnu listu na tvoj telefon, da li si ikad dobio autobusku ili voznu kartu na tvoj telefon, a o avionskoj karti da se i ne prica itd...

Za sve ovo dovoljan je najobičniji: hotmail, gmail, yahoomail itd. Svi oni rade na bilo kojem internet pretazivacu i na mail aplikacijama već instaliranim na telefon.
 Comment Remember this topic!

Looking for Unicorn Gifts?
.