Forums : Košarka

 Comment
Pravoslavna Nova Godina
Tubby
2019-01-13 05:09 PM
Srećnu Pravoslavnu Novu Godinu želim mnogo#nim ucesnicima ove diskusije prigodnim video prilogom u boji: https://www.youtube.com/watch?v=-PCklEF3UNY

*** da ne bude zabune PNG iskljucivo čestitam sam sebi
Kenny
2019-02-02 07:32 PM
Jeste sa zakasnjenjem ali sve najbolje tebi i tvojima, zdravlje i sreća da vas prate kroz 2019.

Pocecu da obracam paznju da eventualno malo pišemo o basketu ovde vise.

Da ne bi otvarao novu temu želim samo da kažem da sam vrlo ponosan na nese igrace u nba stim sto l.a. klipers ni za pare ne gledam. Bas su bezveze.

Sakramento, nemam reci evo bas ih cekam danas. Nisam bio ovoliko zadovoljan odavno, od one seljacine i kukavice stojakovic. Zbog njega sam i prestao da gledam 2004. Poceo sam prošle godine da pratim a ovu ništa nisam propustio jer ako nisam tu uzivo mogu da gledam reprizu. Odlicni su i Nemanja i Bogdan ali ne mogu da smislim ostatak americkih konverta i original fasista i sebičnost kojom dominiraju. Nekad je bas izivljavanje gledati glupe, sebične crnce.

Denver je za mene broj jedan i klub a tako i Jokic. Bas su ovi svi na dalekom drugom mestu. Decko će uskoro da ima tripl dabl po utakmici prosek. I njemu je tim očajan i sebican, tako je bilo i sa draženom ali to je americka skola, go !@#$, pare i pedofilija, kokain i silovanja. Amerika ima dream tim godisnje koji niko ne vidi jer nisu imali veze.

Nasi su ih naucili kosarku u svim Srpskim oblicima od alpa do stare srbije jer evropska kosarka je za ove svinje salveta i pribor za jelo. Vidi se po svim platformama kolonije smrti i pedofilije a ovo je i vise nego ocigledno da su konvertivani robovi ljubomorni.

Jokic je nešto najjače od Marovica i tek će biti ljubomorni i zato je svaki centar americki prica iz kolonije, glup si, zakucavaj, svi vriste i jedu i piju ???

Zato će inteligencija da obori i postavi sve moguće rekorde, jer nisu divlje i glupe svinje mogle da zadaju rekord. Konji zakucavaju a Srbi su gospoda. Bukvalno ih osecam da umiru i da pokusavaju da imitiraju od ljubomore. Zbunjuju se ali im ne vredi njih je kolonija smrti, silovanja i pedofilija naucila da igraju basket. Srbi su Bogovi kao narod pa tako i kroz sport i umetnost.

Tek će da se useru. (srbi se nisu zalili na diskriminaciju da niko ne zna da bas srpska imena procita? već kod katolickih ili alpskih srba, srba iz bih ili stare srbije nemaju problema sa izgovaranje. već su jednog jaceg nikolu i izolovali i ubili da ništa ne bilo dzabe i da mogu da orkestriraju pomore po potrebi. treba obratiti paznju kad mu krene popularnost kako će pokusati da ga konvertuju kao i sve ostale. već je bilo pitanja i za novaka „koji je poceo igrajuci u bazenima a eto nema americko državljanstvo” i ne igra za vatikansku pedofiliju)
Kenny
2019-02-03 12:08 AM
Sve su pokusali i Jokic uze tri puta dvocifreno :) Kaže covek sedam je omanuo za po jedan bilo dodavanje ili skok.

Sakramento kako god da okrenemo kad pocnu da kriziraju i luduju utakmica postaje očajna. Nemanja odličan, Bogdanovic se malo gubi jer ga puno hlade po mom mišljenju.

Denver Minesota 107-106

Ovo je u zavrsnici, nadam se ali mislim da za ovoliko gluposti po obicajima sledi kazna. Tu su negde a sakramento imo da resi utakmicu već iks puta ali po obicaju unakaze četvrtu četvrtinu.
Tubby
2019-02-04 12:08 AM
dobro dosao BRATE ... u svakom slučaju se spremi da na ovim diskusijama budemo SAMO ti i ja i ja i ti.
milanche
2019-02-14 01:53 PM
E, hocete qrc malo
Tubby
2019-02-14 10:30 PM
qrc se speluje qoorac.
 Comment Remember this topic!

Looking for Mantra Bracelets?
.